Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Raczej Anny nikt siĂŞ nie spodziewaÂł o tej porze
Ja siĂŞ spodziewaÂłem, bo w czasie M24h widziaÂłem kogoÂś podobnego do KalczyĂąskiej (choĂŚ to pewnie nie ona byÂła :P ) krĂŞcÂącego siĂŞ po studiu i tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże moÂże bĂŞdzie w wieczornym podsumowaniu dnia, no i zgadÂłem, byÂła :) Ale capsĂłw mi siĂŞ nie chciaÂło robiĂŚ, wiem, wiem leniwy jestem, ale co zrobiĂŚ? :)
Anna po sylwestrowo - noworocznych szaleĂąstwach w ParyÂżu...

I wtorkowym etacie w dniu na Âżywo
dziÂś podsumowuje dzieĂą
Jak widaĂŚ nie ma dnia odpoczynku, widocznie szefostwo tvn24 doszÂło do takiego samego wniosku, jak my tutaj na forum, Âże na urlopie, to Ona byÂła ParyÂżu i teraz najwyÂższy czas by ponownie wziĂŞÂła siĂŞ do roboty :)
Witam wszystkich forumowiczĂłw. Jestem tutaj nowy i chciaÂłem Was wszystkich serdecznie pozdrowiĂŚ. Bardzo siĂŞ cieszĂŞ, Âże wreszcie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł siĂŞ wypowiadaĂŚ na temat Ani - mojej ulubionej dziennikarki.
Witamy, witamy i dziĂŞkujemy za pozdrowienia :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Witamy Ciê £odziak :D mo¿e ZeTek jakieœ capsy z wczoraj ma, on czêsto ró¿ne asy z rêkawa wyci¹ga je¿eli chodzi o capsy i Aniê Kalczyùsk¹ :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

CzyÂżbyÂśmy polubili nocnÂą zmianĂŞ

ale mam capsy z dzisiaj o dziwo mam dostĂŞ do komputera

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Nie mam capsĂłw z wczoraj.

Obrazek

Obrazek
Łodziak
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łodziak »

ZeTek dzienks za capsy Ania aktualnie prowadzi Raport PopoÂłudniowy. MoÂże dziÂś zobaczymy jÂą takÂże w Raporcie Wieczornym?
A moÂże w Podsumowaniu Dnia. Przyznam siĂŞ szczerze, Âże ostatnio nieÂźle namieszali z tymi dyÂżurami.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

MoÂże dziÂś zobaczymy jÂą takÂże w Raporcie Wieczornym?
A moÂże w Podsumowaniu Dnia. Przyznam siĂŞ szczerze, Âże ostatnio nieÂźle namieszali z tymi dyÂżurami.
Nie no, spokojnie, aÂż tak bardzo jeszcze nie mieszajÂą :) BĂŞdzie wiĂŞc na 99% w serwisie o 18:30 i w RW o 20.

Raport popoÂłudniowy byÂł super :) Ona w raportach czuje siĂŞ chyba najlepiej, przynajmniej ja JÂą w nich najbardziej lubiĂŞ :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Raport zacz¹³ siê tak, i¿ myœla³em, ¿e Ania siê nie pozbiera do koùca, kiedy to nie uda³o siê jej po³¹czyÌ z Marcem :/ By³o nerwowo, ale Ania szybko siê pozbiera³a i póŸniej ju¿ wszystko na szczêœcie sz³o jak nale¿y :)

A za wieczorny i za rozmowy z klerem na temat Wielgusa, nale¿¹ jej siê s³owa najwiêkszego uznania 8)

MyÂślaÂłem, Âże z tymi dyÂżurami to taki juÂż bĂŞdzie galimatias (niestety nie widziaÂłem Âżadnego z dwĂłch nocnych serwisĂłw :/ ), ale Funcky mi mĂłwiÂła, Âże byÂł jakiÂś spot z udziaÂłem Ani K., Ani J. i Beaty T. reklamujÂący pasmo DzieĂą na Âżywo :>
To oznacza, Âże sytuacja wkrĂłtce wrĂłci do normy :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Cytat ze pamiĂŞci:
Anna KalczyĂąska: Naszym kolejnym goÂściem w Krakowie jest ksiÂądz Adam Boniecki (...)
Ks. Boniecki: (...)Nie, ja jestem na autostradzie w okolicach Poznania
A.K.: A to nas ksiÂądz zaskoczyÂł!
Rewelka :) :) :)
Łodziak
Początkujący
Początkujący

Dzisiaj w Raporcie Wieczornym miaÂła miejsce zabawna "wpadka". Nie wiem czy teÂż to zauwaÂżyliÂście. Mianowicie pod koniec pierwszej czĂŞsci Raportu Wieczornego, gdy Ania dziĂŞkowaÂła juÂż przedstawicielom kleru za rozmowĂŞ, szeptem daÂło siĂŞ usÂłyszeĂŚ nie "dowidzenia" tylko "dobry wieczĂłr" :) Gdy kamera juÂż odjeÂżdÂżaÂła na koniec pierwszej czĂŞÂści Raportu, widaĂŚ byÂło AniĂŞ jak z uÂśmiechem krĂŞci gÂłowÂą.
Dzisiaj by³a w obydwu Raportach, wcze¶niej dwa razy w Podsumowaniu Dnia, to jutro, albo przerwa, albo dy¿ur do lub po 15, bo w serwisy dla DD TVN jako¶ nie wierzê. Æhyba jednak w ten weekend bêdzie mia³a wolne, a szkoda. :(
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

szeptem daÂło siĂŞ usÂłyszeĂŚ nie "dowidzenia" tylko "dobry wieczĂłr"
TeÂż to sÂłyszaÂłem, aÂż dziw bierze jakie "gÂłupoty" dziennikarze na wizji czasami gadajÂą :) Widocznie takie to sÂą juÂż uroki pracy w telewizji na Âżywo :)
ale Funcky mi mĂłwiÂła, Âże byÂł jakiÂś spot z udziaÂłem Ani K., Ani J. i Beaty T. reklamujÂący pasmo DzieĂą na Âżywo
To oznacza, Âże sytuacja wkrĂłtce wrĂłci do normy
Taaa, teÂż to widziaÂłem, ale tylko raz i niestety nie w caÂłoÂści, wiĂŞc jeÂśli komuÂś udaÂłoby siĂŞ to nagraĂŚ to byÂłbym bardzo wdziĂŞczny [zapewne, nie tylko ja] :rydzyk:

PS.
:!: :!: Uwaga, uwaga w temacie o Ani jest juÂż okrÂągÂłe 1000 postĂłw :!: :!:
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

No tak, ja teÂż byÂłabym bardzo wdziĂŞczna za filmik ;)

1000 postĂłw ;) No to Âładnie siĂŞ rozpisalismy ;d

Ale Anula jak zawsze daje powody do tego ;d
Łodziak
Początkujący
Początkujący

Witam,
PrzeglÂądajÂąc to forum dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże istnieje w necie stronka poÂświĂŞcona Ani (http://www.annakalczynska.prv.pl). Jednak pod tym adresem jest informacja, Âże strona w nowej wersji znajduje siĂŞ na http://www.annakalczynska.tv.pl. MĂłj kÂłopot polega na tym, Âże strona takowa wogĂłle nie istnieje. Napewno ktoÂś na tym forum bĂŞdzie umiaÂł mi to wyjaÂśniĂŚ.
Serdecznie pozdrawiam
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

JuÂż bĂŞdzie niedÂługo..
ZabraÂłam siĂŞ za niÂą pod adresem http://www.anna-kalczynska.ovh.org/nowa/ znajduje siĂŞ prĂłbna wersja graficzna, ale czas mi wczesniej nie pozwalaÂł mi jej zreaktywowaĂŚ..

A teraz chyba zabiorĂŞ siĂŞ za niÂą i w przyszÂłym tygodniu powinna byĂŚ..

z ciekawymi inforamcjami, do ktĂłrych pozystkiwania ponoĂŚ mam dar :) BĂŞdzie kilka niespodzianek :) Inforamcji, ktĂłrych nie znajdziecie gdzie indziej..
\i chyba szata jednak bĂŞdzie inna
Łodziak
Początkujący
Początkujący

To super, dziĂŞki A.I.W.L.I.S za informacjĂŞ, stronka napewno bĂŞdzie ciekawa. JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ. :)
Tak sobie myÂślaÂłem, Âże wÂładze TVN24 powinny pomyÂśleĂŚ o trzeciej edycj Studia Europa.
Obiektywnie patrzÂąc to wÂłaÂśnie takiego programu w ramĂłwce stacji brakuje, nie sÂądzicie?
Jedyny problem to sfinansowanie projektu.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A.I.W.L.I.S. pisze:JuÂż bĂŞdzie niedÂługo..
:o No to czekam, czekamy :tanczy:
z ciekawymi inforamcjami, do ktĂłrych pozystkiwania ponoĂŚ mam dar :)

Masz, sam CiĂŞ wielokrotnie w tym utwierdzaÂłem :*
i chyba szata jednak bĂŞdzie inna
Koniecznie wyrzuĂŚ ten fiolet :rozglada:
ak sobie myÂślaÂłem, Âże wÂładze TVN24 powinny pomyÂśleĂŚ o trzeciej edycj Studia Europa.
Obiektywnie patrzÂąc to wÂłaÂśnie takiego programu w ramĂłwce stacji brakuje, nie sÂądzicie?

TeÂż tak uwaÂżam :D ByÂłem zaÂłamany informacjÂą, decyzjÂą o przewie w emisji SE. Przewie - mam nadziejĂŞ, Âże nie rezygnacji ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ