zgadzam się! kuba miał w 1. edycji absolutnie najłatwiejszą grupę, a i tak jego wybór finałowej trójki moim zdaniem nie był najlepszy. maja miała najtrudniejsze zadanie i całkiem nieźle sobie z nim poradziła. x-factor to przede wszystkim show, a tam wazne sa takie kwestie jak wizualizacje, scenografia czy balet. maja to rozumiałar_r16 pisze:Tak, jak ktoś tu już napisał. Kuba powinien w tej edycji dostać grupy. Ciekawe, czy dałby radę z nimi zrobić tyle, ile zrobiła Majka.
[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Właśnie obejrzałem na dziendobry.tvn.pl wywiad z Tatianą Okupnik. Co za pozytywna kobieta! Dużo optymizmu, dużo humoru. Moim zdaniem dużo wniesie do X Factora. Teraz jeszcze bardziej czekam na marzec i początek drugiej edycji programu.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Co najważniejsze powiedziała że jest wielką fanką tego formatu, i ogląda edycje Brytyjskie. Z pewnością wie o co w tym wszystkim chodzi, i jak dobrze pójdzie, rozrusza drugą edycję.
Dobrze by było aby Wojewódzkiego posadzili i kazali mu obejrzeć parę odcinków live z UK, jak powinien zachowywać się mentor :grozi:
Dobrze by było aby Wojewódzkiego posadzili i kazali mu obejrzeć parę odcinków live z UK, jak powinien zachowywać się mentor :grozi:
noo po tym wywiadzie jestem już do niej przekonany
jeśli na serio oglądała brytyjską edycję to fajnie, w końcu ktoś kto zna się na rzeczy.

Tylko, żeby nikt jej zapału nie ostudził :cicho:Pjotreeek pisze:jeśli na serio oglądała brytyjską edycję to fajnie, w końcu ktoś kto zna się na rzeczy.
Już jutro pierwszy casting jurorski! Jestem ciekaw, czy coś zmieni się w scenografii nadchodzącej edycji...
W Dzień Dobry TVN była wizyta na castingu w Zabrzu i własnym oczom nie dowierzam, ale jest nowa scenografia!
Nie dziwie sie, bo mimo niedopracowan pierwszej edycji - senografia castingow naprawde wygladala prowizorycznie, pewnie bo TVN zdecydowal sie na X Factor w ostatniej chwili - ale programy na zywo dogonily i scenografia juz byla taka jaka powinna byc (minus tego, ze miala zle oswietlenie i brak rozmaitosci uzycia tej scenografii). Wiec spodziewalem sie poprawy tu.. i pewnie w bootcamp tez beda zmiany. A reszta jak poprzednio.voyagerck pisze:W Dzień Dobry TVN była wizyta na castingu w Zabrzu i własnym oczom nie dowierzam, ale jest nowa scenografia!
A jak wygladala?
Nie ma jeszcze relacji w formie foto. Jutro z pewnością się pojawi 

voyagerck pisze:Nie ma jeszcze relacji w formie foto. Jutro z pewnością się pojawi

No to poprawili... ale ta podloga zadziwiajaca!

I znow to okropne logo... po co pisze 'FACTOR'.... samo X wieksze by wystarczylo jak w kazdej innej edycji. Ale o wiele lepiej, swiatlo lepsze tez.
No i ładnie. Fajnie ładnie. Faktycznie, samo X byłoby lepsze, ale i tak jest bardzo dobrze.
W Polsce w I edycji grafika ta była puszczana podczas Boot Camp.
W ostatniej edycji X factor w UK na tylnym telebimie leci grafika z napisem X bez Factor. Czy tak ciężko jest wysłać do właściciela formatu prośbę o przesłanie nowej grafiki na tylny telebim.
Jeśli chodzi o Boot camp w Uk to jury siedzi za zwykłym stołem, zaś scenografia to tylko tylny telebim - większy, bez tych pasków po boku.
W ostatniej edycji X factor w UK na tylnym telebimie leci grafika z napisem X bez Factor. Czy tak ciężko jest wysłać do właściciela formatu prośbę o przesłanie nowej grafiki na tylny telebim.
Jeśli chodzi o Boot camp w Uk to jury siedzi za zwykłym stołem, zaś scenografia to tylko tylny telebim - większy, bez tych pasków po boku.
Nie tylko w ostatniej edycji.alik79 pisze:W ostatniej edycji X factor w UK na tylnym telebimie leci grafika z napisem X bez Factor.
W UK bootcamp wygląda całkiem inaczej - jest dużo bardziej rozbudowany. Zajęcia z nauczycielami śpiewu, choreografem. Trwa kilka dni. W Polsce to po prostu drugi etap. Bardziej na wzór Mam Talent.alik79 pisze:Jeśli chodzi o Boot camp w Uk to jury siedzi za zwykłym stołem, zaś scenografia to tylko tylny telebim - większy, bez tych pasków po boku.
Przepraszam za post pod postem. Jeszcze słowo, co do nowej scenografii. Na materiale z tvn.pl widać, że nie jest ona do końca niebieska. Podchodzi delikatnie pod fiolet. Logo X Factor też jest troszkę inne. "X" jest jakby złożone ze świetlówek.
Na filmiku widać także, że widownia jest zapełniona mniej więcej tylko w 60%. Górne trybuny są puściuteńkie.
Na filmiku widać także, że widownia jest zapełniona mniej więcej tylko w 60%. Górne trybuny są puściuteńkie.
-
- Bywalec
http://xfactor.tvn.pl/1,1,co_nowego_w_d ... wideo.html
Zmiany w formule domów jurorskich. Zapowiada się coś ciekawszego niż w I serii.
Wygląd jak najbardziej na plus. Wygląda ciekawiej w inny sposób niż w UK. A to jakiś wyczyn. I dobrze że zrezygnowali z W-wy. Tylko tych boot campów się boje.
Zmiany w formule domów jurorskich. Zapowiada się coś ciekawszego niż w I serii.
Wygląd jak najbardziej na plus. Wygląda ciekawiej w inny sposób niż w UK. A to jakiś wyczyn. I dobrze że zrezygnowali z W-wy. Tylko tych boot campów się boje.
tvn - latem programowo najgorsza!