Małgorzata Kukuła
Moderator: Łukasz
Re: Małgorzata Kukuła
Małgosia nie przestaje czarować 

jak ktoś ma to niech wrzuci nagrania z weekendu , będę wdzięczny
i inni odwiedzający też 

Już kończy się październik a pani Małgosia nadal nie była na urlopie...
teraz Małgosia tak fantastycznie si ubiera że można patrzyć w nią godzinami ,cudowna jest
, jak ma ktoś nagrania to niech wrzuci
ona jest tak śliczna, jej wdzięk jest bardzo wyjątkowy ma to coś w sobie co działa tak że sie nie da opisać 

-
- Czasem tu wpada
Mam nagrania z kilku ostatnich dni. Na razie nie mam czasu ich obrobić i wrzucić. Myślę, że około czwartku znajdą chwilkę.
dobrze by było bede wdziecznymarcin3usb pisze: poniedziałek 30 paź 2017, 07:09 Mam nagrania z kilku ostatnich dni. Na razie nie mam czasu ich obrobić i wrzucić. Myślę, że około czwartku znajdą chwilkę.

Zauważyłem, że w ostatnich dniach Małgosia nie ma już łańcuszka na szyi 

Nawet mam swoją teorię, że ktoś urwał ten łańcuszek pani Małgosi, albo ona go zgubiła gdzieś, albo zostawiła w domu.
A może Pani Małgosia rozstał się z kimś i stąd brak łańcuszka? No i może też stąd zmiana wizerunkukokos pisze: poniedziałek 30 paź 2017, 21:09 Nawet mam swoją teorię, że ktoś urwał ten łańcuszek pani Małgosi, albo ona go zgubiła gdzieś, albo zostawiła w domu.
Taką kobietę mieć to skarpDoctor_R pisze: środa 01 lis 2017, 06:16A może Pani Małgosia rozstał się z kimś i stąd brak łańcuszka? No i może też stąd zmiana wizerunkukokos pisze: poniedziałek 30 paź 2017, 21:09 Nawet mam swoją teorię, że ktoś urwał ten łańcuszek pani Małgosi, albo ona go zgubiła gdzieś, albo zostawiła w domu.![]()

- Maciek_POZ
- Guru
Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
A kiedyś o takich uśmiechach można było tylko pomarzyć.
Nie tylko pani Małgosia jest taką wspaniałą kobietą w tych czasach, o których wspomniał brunet123