Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Aaa, Pani Redaktor ma rad śledziki! To rozumiem. Do tego Bosman zielony i mamy najlepszego śledzia - po szczecińsku! Asiowe filmiki z dziś:
http://www.fileserve.com/file/Dw6n7Ct
http://www.fileserve.com/file/Dw6n7Ct
Dyskusja w Poranku z Kuźniarem znowu się specjalnie nie kleiła, za to Joasia prezentowała swoje talenty mimiczne.
Tak Joasia reagowała na sugestie Roberta Sowy, że Joasia nie przepada za wigilijnym mrowiskiem (podlaska słodkość) bo "to niby po świętach na wizję i trzeba wyglądać"

A tak na sugestię Kuźniara, że I-pad to wymarzony prezent gwiazdkowy

P.S. Wersje ruchome można zobaczyć w paczce plików od nouze.
Tak Joasia reagowała na sugestie Roberta Sowy, że Joasia nie przepada za wigilijnym mrowiskiem (podlaska słodkość) bo "to niby po świętach na wizję i trzeba wyglądać"

A tak na sugestię Kuźniara, że I-pad to wymarzony prezent gwiazdkowy

P.S. Wersje ruchome można zobaczyć w paczce plików od nouze.
"Nie jestem gadżeciarą"
Nawet byśmy nie śmieli tak pomyśleć. :nie:
Nawet byśmy nie śmieli tak pomyśleć. :nie:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Joasia w DNŻ, w serwisie o 12:00,
:mhm:

Ania znowu zaniemogła?
To było słychać już po głosie, zresztą jak był najazd kamery z góry to już Joasię było widać na jej stanowisku.
No i co by oni bez Asi zrobili ? :hmm: Ja już tak wlaśnie tuż po "Poranku" widziałem jak Joasia z kimś rozmawiała w tle i dość szybko odeszła, pewnie dostała cynk. :spiewa:
To oglądamy dalej, ja nie mam dość! :tanczy:
Właśnie miałem prosić o to ujęcie, genialne!Jacek-t pisze:A tak na sugestię Kuźniara, że I-pad to wymarzony prezent gwiazdkowy

To oglądamy dalej, ja nie mam dość! :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Mój Boże, Joasia jak przodownik pracy Wincenty Pstrowski wyrabia kilkaset procent normy. Kiedyś po dyżurze w Poranku dotrwała jeszcze do 17.10 by poprowadzić na żywo PzP. A dzisiaj zapowiada się chyba z 10 godzin dyżuru. To może w ramach propozycji na program dla Joasi "24 godziny z Joanną K"
. Przed 11.00 Kuźniar mówił Joasi, że już zaraz fajrant i można sobie pofolgować :hmm: .
P.S. A miałem iść robić ostatnie świąteczne zakupy

P.S. A miałem iść robić ostatnie świąteczne zakupy

Mówisz-masz, Joasia Ci postanowiła te plany umożliwić. :spiewa:Jacek-t pisze:P.S. A miałem iść robić ostatnie świąteczne zakupy![]()
Wigilijny Poranek znów przed tv. :hmm:
Nie ma rady, Joasia tak ładnie zapraszała po ostatnim serwisie w Poranku :szalony:
-
- Fanatyk :)
No, w końcu zlitowali się nad dziewczyną

A Kuźniar oficjalnie ogłosił, że od nowego roku zamiast Prosto z Polski będzie więcej Poranków Prosto z Sercamaxxx pisze:Nie ma rady, Joasia tak ładnie zapraszała po ostatnim serwisie w Poranku :szalony:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Więcej? Dwa razy w tygodniu, do tego w weekend.epsztajnek pisze:A Kuźniar oficjalnie ogłosił, że od nowego roku zamiast Prosto z Polski będzie więcej Poranków Prosto z Serca
Mówiąc sarkastycznie to dwa razy więcej niż 0, jak do tej pory zazwyczajpiotrek888 pisze:Więcej? Dwa razy w tygodniu, do tego w weekend.

A mówiąc poważnie to jeśli to się potwierdzi to.. nie to chyba jakiś cholerny żart :stop:
Chyba, że mówimy o samych Porankach, a to przepraszam. :stop:
Ktoś będzie uradowany z dwóch Poranków w tyg. z Poradą? Nie słysze. :spiewa:
-
- Fanatyk :)
Regularne weekendy z Joanną ? Toż to słodsze niż podlaski deser 
O, widzę, że zdania są rozbieżne :mhm:
Zobaczymy , jak to wyjdzie :mhm:

O, widzę, że zdania są rozbieżne :mhm:
Zobaczymy , jak to wyjdzie :mhm:
Ostatnio zmieniony czwartek 23 gru 2010, 17:33 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Cieszysz się, że będziesz ją widywać tylko dwa razy w tygodniu?epsztajnek pisze:Regularne weekendy z Joanną ? Toż to słodsze niż podlaski deser
Problem w tym, ze tylko. Więc o samym deserze nawet najsłodszym się nie poje zostając w retoryce około kuchennej.