Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Joanna Kryńska

Post autor: filipek24 »

"PzP" już nie będzie takie same...
Cebula? hmm... zobaczymy jak sobie w tym programie poradzi, ale tego charakterystycznego poprawienia kosmyka włosów będzie mi brakować. Nie wyobrażam sobie na dłuższa metę "PzP" bez BLOND-prowadzącej. Ale plusem jest to, że w Poranku Joanna może dodawać coś od siebie, opowiedzieć o pierożkach albo o rodzinnych świetach ;p

A teraz Panowie, przyznać się kto błądził w Wigilię, szukając domu Mamy Joanny, polując na dodatkowe miejsce przy stole i możliwość skosztowania pierożków ? :lol2:
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow :)
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

incognito pisze:Obawiam, że nie spadnie
Pożyjemy, zobaczymy
incognito pisze:jakaś bliżej nam nie znana osoba odpowiedzialna za tę zmianę - odtrąbi sukces i spije śmietankę
Może ten czarodziejski Olo, który czego nie dotknie to topi się w rękach, chociaż nie wiem jaką on tam funkcję w PzP pełni. Rodzaj zemsty za majowo-Marcowe swaty.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

epsztajnek pisze:Trochę szkoda , że szefowie nie pozwolili Joannie rzucić zza mówniczki symbolicznego "dziękuję za te 3 lata i do zobaczenia na innym stanowisku"
To właśnie najlepiej świadczy o klasie, a wlaściwie o jej braku :?
poszła pierwsza zajawka PzP z Cebulą
Super! :lol2: :lol2: :lol2:
Dobra, ja kończe ze swej strony ten temat, nie bede się powtarzał.
Wszystko tu jest jasne niczym słońce w Buenos.

Joasia to powinna dostać honorowe obywatelstwo Białegostoku, Siemiatycz i w ogóle całego Podlasia za promowanie regionu :D No mi np na hasło Podlasie najpierw na myśl przychodzi Joasia, później Joasia, a dopiero później puszcza Białowieska :lol2:
nouze pisze:Asia wspomniała tylko mimochodem, wciskająć się w kolejny monolog Kuby, że nie pija szampana
To ja jeszcze dodam, że nie jeździ na nartach. :nie: Bogu dzięki, że z dziennikarstwem telewizyjnym jest na TAK!! :aniol:

Ups, mamy 666 stronę, więc uważajmy :xx:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

nouze pisze:
Pocieszę Cię że dużo nie straciłeś, to nie Wigilia.
Może i dyskusja nie była przesadnie ożywiona (choć moim zdaniem i tak było ciekawiej niż w parze z Kuźniarem) za to ile ciekawych rzeczy się dowiedzieliśmy o Pani redaktor:

- nie pija szampana (ciekawe czy tylko w Sylwestra czy w ogóle :mhm: )
- nie jeździ na nartach (a w zimie na wakacje jeździ 'tam gdzie jest ciepło")
- Sylwestra spędzi w domu,
- jeździ samochodem z silnikiem diesla (i mimo to nie ma kłopotów z zapalaniem w zimie - widać jakiś nowoczesny diesel)

Częstsza obecność w Porankach sprawia, że dotąd tak tajemnicza Pani redaktor staje się bardziej otwarta. I to chyba dobry prognostyk na przyszłość. Inna sprawa, że ani w PzP ani nawet w DnŻ nie ma raczej miejsca na tego typu dywagacje.

maxxx pisze:Ups, mamy 666 stronę, więc uważajmy :xx:
Żeby nam się tu jakiś Nergal nie przyplątał :stop:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Masz rację, przejrzałem to ponownie, stwierdzam że to rzeczywiście sporo jak na to co było dotychczas. Zbyt wygórowane mam chyba oczekiwania po Wigilii. Podkulam ogon, nakrywam czapę, trzymam puchę.
maxxx

Jacek-t pisze: (choć moim zdaniem i tak było ciekawiej niż w parze z Kuźniarem)
Bo Jakub dość często o różne rzeczy pyta Joasię, tym samym wymuszając odpowiedź :spiewa:
Kuźniar dość często wyraża nadzieję na dalsze porankowanie z Asią w 2011 roku :mhm:
Zastanawiam się dlatego, bo on nie pracuje w weekendy..może to coś znaczy a może to tylko takie gadanie życzeniowe vide. pobożne życzenie :rozglada:
jeździ samochodem z silnikiem diesla
I do tego spalającym '7-8 litrów'. Kolejna ważna informacja 8)
Częstsza obecność w Porankach sprawia, że dotąd tak tajemnicza Pani redaktor staje się bardziej otwarta. I to chyba dobry prognostyk na przyszłość. Inna sprawa, że ani w PzP ani nawet w DnŻ nie ma raczej miejsca na tego typu dywagacje.
No co by nie mówić to Poranek jest dla Nas fanów najlepszą okazją do poznania Joasi tak bardziej od prywatnej strony natury. No chyba tylko prowadzenie Poranka jest lepsze pod tym względem. Ale to marzenie. :roll:
Jedno jest pewne, będziemy mieli więcej pola do popisu na forum, schematyczne PZP odchodzi w zapomnienie.
Żeby nam się tu jakiś Nergal nie przyplątał
Nie, nie znając poglądy Pani Redaktor w tych sprawach to taki Nergal to chyba jeden most za daleko, mam rację? :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: Nie, nie znając poglądy Pani Redaktor w tych sprawach to taki Nergal to chyba jeden most za daleko, mam rację? :lol2:
Gdyby to Pani redaktor miała zapraszać to można by być spokojnym, ale czart jak wiadomo włazi nieproszony a ten na dodatek jest łasy na blondynki :roll: :lol2: .
maxxx

Jacek-t pisze:Gdyby to Pani redaktor miała zapraszać to można by być spokojnym, ale czart jak wiadomo włazi nieproszony a ten na dodatek jest łasy na blondynki
Ale może się obędziemy bez egzorcysty. :lol2: A najlepiej to szybko zapisać te obawy, oby do 667, alleluja! :lol2:

Tak też nadrabiałem zaległości porankowe ściągniete z forum (dzięki) i stwierdzam, że bladym świtem jest najlepszy anturaż do fajnych pogadanek. Duża w tym zasluga tego, że swiat polityki śpi. :spiewa:
Joasia tak troszkę narzeka na swoją poranną energię, nie jest Jej na pewno łatwo, ale jak dla mnie jest przeenergetyczna, taka filiżanka kawy Robusta (330 mg kofeiny) w żywej postaci 8)
maxxx

Wiemy już, że Asi nie będzie jutro w "Poranku".
Trochę żałuje, że nie ma Jej dziś np zamiast wczoraj, bo być może poznalibyśmy szerzej gusta muzyczne Pani Redaktor.
Bo w to, że by na antenie przywdziała na siebie jakiś sylwestrowy kostium z prezentowanych nie wierze. :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

epsztajnek pisze: Trochę szkoda , że szefowie nie pozwolili Joannie rzucić zza mówniczki symbolicznego "dziękuję za te 3 lata i do zobaczenia na innym stanowisku" :
A jednak rzuciła :jupi: :jupi: :jupi:
Czasem warto pożałować :lol2:
I przepraszam szefów Joanny ;)
maxxx

No co Ty nie powiesz :hmm: No to mi też wypada rzucić -przepraszam-, choć z trudem mi to przychodzi :cicho:
Jezu, mi kompletnie jakoś z głowy wypadło, by sprawdzić kto prowadzi "Prosto z Polski"..i z tego co widzę, to chyba bezpowrotnie przepadło to historyczne wydanie, taka ironia losu. :(
Pewnie nie nagrywałeś :> A co dokładnie powiedziała ? :rydzyk:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: Jezu, mi kompletnie jakoś z głowy wypadło, by sprawdzić kto prowadzi "Prosto z Polski"
Bah, a ja sprawdziłem program TVN24 na dzisiaj i stało tam jak wół: 17.10 - TVN24 na koniec roku, 18.00 - Tak jest - więc stwierdziłem, że w Sylwestra PzP niet i też nie włączyłem TV :hmm: ;( .
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

maxxx pisze:Pewnie nie nagrywałeś
Prowokator :> :grozi:
Takiej chwili nie nagrać ? :wariat:

http://www.sendspace.com/file/v642au
Jacek-t pisze:Bah, a ja sprawdziłem program TVN24 na dzisiaj i stało tam jak wół: 17.10 - TVN24 na koniec roku
Wiadomo, cała prawda całą dobę :ban:
maxxx

epsztajnek pisze:Prowokator :> :grozi:
No dobra, zgoda- to nie była najładniejsza prośba, poprawie się w 2011 roku. :D

No to do zobaczenia Pani Redaktor w Nowym Roku, w Poranku. :aniol:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Ten Cebula powiedział w poranku że przyszedł do PzP bo myśli że może stać się on najlepszym programem interwencyjnym. Że niby dzięki niemu. Pięknie! A Porada wtórował mu tylko mówiąć że teraz to wszyscy już przed nim drżą. Czyli Joanna po prostu za słaba była według niego i szefostwa.
ODPOWIEDZ