Do tej pory nie zauwazylem jakoby na tym forum istnial temat, w ktorym moglibysmy podyskutowac o pani Maji. Co o niej sadzicie? Wedlug mnie jest przeurocza, zrobilem jej dzisiaj kilka zdjec, ktore publikuej nizej.
Co o niej sadzicie? Jak chcecie wiecej zdjec to zrobie.
Nareszcie!!! :jupi:
OczywiÂście, Âże Maja nam siĂŞ podoba, prawda Sybic?
I bardzo sie cieszymy znowego watku :]
Prawda Sybic?
Maja jest super i fajna ma bardzo teraz fryzurke. Takiego "pazurka" dostala razem z nia No, no!
Pewnie Âże siĂŞ cieszymy
Maja jest super i bez wÂątpienia jest najpiĂŞkniejszÂą prezenterkÂą TVN'u.
W nowym image wyglÂąda uroczo, ale w poprzednich wyglÂądaÂła niezwykle sympatycznie, miaÂła to coÂś ... co nazwaĂŚ moÂżna niespotykanym urokiem osobistym, ktĂłry posiadajÂą tylko te nieliczne kobiety.
ZresztÂą sami oceĂącie
Tutaj jest parĂŞ starych i nowych zdjec
Ten temat moglby byc juz dawno tylko widocznie nikomu ise nie chcialo go zakladac... :>
A co do Maji to podoba mi sie jak prowadzi pogode wedlug mnie jest najlepsza prezenterka pogody w Grupe TVN. Tylko ostatnio rzadko ja widuje w pogodzie...
Jesli chodzi o mnie to 2 po PieczyĂąskim pracowniczka tvn ktĂłrej nie trawiĂŞ
Ju¿ nie chodzi mi o to ze co chwila siê myli ale jak ja ogl¹dam to w³¹cza mi siê takie slow motion.... i obraz w zwolnionym temie
A wczoraj w "Telewizji od kuchni" na TVN Style byÂła Maja Popielarska. Pokazali jak pracuje, jak prowadzi pogodĂŞ przed ekranem tylnoprojekcyjnym i w studiu TVN Meteo i TVN 24, a takÂże jak siĂŞ przygotowuje do programu.
pawell pisze:A wczoraj w "Telewizji od kuchni" na TVN Style byÂła Maja Popielarska. Pokazali jak pracuje, jak prowadzi pogodĂŞ przed ekranem tylnoprojekcyjnym i w studiu TVN Meteo i TVN 24, a takÂże jak siĂŞ przygotowuje do programu.
byÂła teÂż Agnieszka Cegielska, a swojej kolezance mĂłwiÂła :
"Maja to jest kraina ÂłagodnoÂści ... balsam dla duszy"
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 10:20 am ]
Przypadkiem oglÂądajÂąc program "Studio Europa" zauwaÂżyÂłem,
Âże Maja robi za dubing ...
od jak dawna moÂżna jÂą usÂłyszeĂŚ w tym charakterze
i czy tylko w tym programie ?