a oprĂłcz tego same powtĂłrki: taĂące

nowe odcinki tylko na wspĂłlnej rozmowy w toku, w11, tajemnice..., 6 stĂłp.., rodznika s.

no i oczywiÂście nowa brazylijska telenowela i powiaÂło ÂświeÂżoÂściÂą

ja nie mam zdania

Moderator: Łukasz
kamiiloo pisze:co sÂądzicie o zimowej ramĂłwce i zdjĂŞcia programu "fakty, ludzie, pieniÂądze"? (ost. odcinek w styczniu) dodam, Âże w zamian za to ma sie pojawiĂŚ program r. MÂłotkowskiego "firma" z tvn24
Zobaczy³bym ale pewnie nie zobacze... zgadnijcie dlaczego? TVN wyemituje ten dokument o 22:40... :? Normalnie nie moge dlaczego TVN fajne programy umieszcza tak póŸno ??medialink.pl pisze: W poniedzia³ek, 2 stycznia telewizja TVN wyemituje nominowany do nagrody Oscara w kategorii Najlepszy Dokument, przejmuj¹cy film "Dzieci z Leningradzkiego". Produkcja ukazuje historiê bezdomnych dzieci ¿yj¹cych w postkomunistycznej Rosji.
No jednak chyba nie bĂŞdzie. WedÂług najnowszych informacji w poniedziaÂłki o 22:45 bĂŞdÂą puszczane kolejne odcinki "DowodĂłw zbrodni". I bardzo dobrze, bo znowu serial zostaÂłby przerwany w poÂłowie serii. A "Faktograf" moÂże w inny dzieĂą/w innym miesiÂącu puszczÂą, zresztÂą... jest juÂż "Uwaga" i "Superwizjer", chyba starczy. ;]pawell pisze: I jeszcze od 9 stycznia o 22:45 bedzie nowy program "Faktograf"
Albo gdybyÂś siĂŞ uczyÂł i wstawaÂł o 6:00... pewnie program bĂŞdzie trwaĂŚ z reklamami z godzinĂŞ wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ specjalnie dla tego programu zarywaÂł nocy i do tego jeszcze codziennie mam na 8:00 :/ i odpowiadam na twoje pytania: mam 15 lat i wytrzymaÂłbym do 22:40 nawet duÂżo dÂłuÂżej...pochanke - fan pisze:jakbyÂś pracowal i wstawaÂł o 6:00 :/, nie sztuka dÂługo siedzieĂŚ ... tylko rano rzeÂśki wstaĂŚBartek pisze:a co ty masz 7 lat ze nie wytrzymasz do 22:40? :/
pewnie program bĂŞdzie trwaĂŚ z reklamami z godzinĂŞ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość