Błękitny 24
Moderator: Łukasz
Helikopter - przydaÂłby siĂŞ w TVN
By³ w¹tek o helikopterze ale znikn¹³ w wyniku awari amerykaùskich specjalistów. No có¿, zdarza siê. Wiêc dalsze dyskusje na temat planowanego zakupu helikopterów TVN proszê prowadziÌ w tym dziale, a Kubs nam mo¿e jeszcze raz powtórzy, co wie na ten temat.

MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak na razie TVN staĂŚ byÂło jedynie na ... tramwaj, ktĂłry skutecznie szpeciÂł i tak szpetny rynek w Krakowie (owszem, teraz wyglÂąda lepiej, ale np Sukiennice pewnie siĂŞ zawalÂą za kilka lat). OczywiÂście z powodu oszczĂŞdnoÂści nie jeÂździÂł po torach. W jego Âśrodku od czasu do czasu pojawiaÂł siĂŞ czÂłowiek - koĂą, czyli A. SoÂłtysik z podkrakowskiej wsi SuÂłoszowa.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Faustus, nie wiesz- nie wypowiadaj siĂŞ. Nie liczysz chyba, Âże TVN zorganizuje fetĂŞ na miarĂŞ imprezy pokazowej nowego AirBusa. Ty nawet nie musisz o tym wiedzieĂŚ, dla ciebie to moÂże nawet lepiej- TVP o helikopterze moÂże pomarzyĂŚ, a ostatnio siĂŞ przyjrzaÂłem i zauwaÂżyÂłem Âże auta teÂż powoli im siĂŞ sypiÂą. Co do studia tranwaj to pokaÂż mi bardziej nowatorski pomysÂł w polskiej TV.
A jeÂśli uwaÂżnie oglÂądaÂłeÂś FAkty czy Superwizjer to miaÂłes okazjĂŞ zobaczeĂŚ efekty pracy zyroskopowej kamery zainstalowanej w helikopterze. :boks: :boks: :boks:
A jeÂśli uwaÂżnie oglÂądaÂłeÂś FAkty czy Superwizjer to miaÂłes okazjĂŞ zobaczeĂŚ efekty pracy zyroskopowej kamery zainstalowanej w helikopterze. :boks: :boks: :boks:
MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Rozmawiamy o Âśrodkach transportu, czy moÂże o newsroomie
Wybacz BaryÂła, ale TwĂłj post byÂł nie na temat. ProszĂŞ moderatora o jego natychmiastowe wykasowanie, a Ty drogi kolego pisz juÂż samokrytkĂŞ. Nie wolno Âłamac regulaminu.
Jak ja nie cierpiĂŞ anarchii

Kub doskonale wiem, ze TVP nie bezie mia³a takiego cacka - ju¿ teraz ich regionalni reporterzy maj¹ placówki co 60 km, a je¿eli nasi pos³owie wyka¿¹ siê sprytem, to pewnie i w powiatach bêd¹ musieli zak³adaÌ oddzia³y. Owszem - mo¿e helikopter i u³atwia pracê, ale chyba za wczeœnie na takie wydatki - zw³aszcza dla kilku zdjêÌ. O ich samochody siê nie martw - wymieniane s¹ na bie¿¹co. Z pocz¹tkiem stycznia 2005r og³osili kolejny juz przetarg.

Jak ja nie cierpiĂŞ anarchii

Kub doskonale wiem, ze TVP nie bezie mia³a takiego cacka - ju¿ teraz ich regionalni reporterzy maj¹ placówki co 60 km, a je¿eli nasi pos³owie wyka¿¹ siê sprytem, to pewnie i w powiatach bêd¹ musieli zak³adaÌ oddzia³y. Owszem - mo¿e helikopter i u³atwia pracê, ale chyba za wczeœnie na takie wydatki - zw³aszcza dla kilku zdjêÌ. O ich samochody siê nie martw - wymieniane s¹ na bie¿¹co. Z pocz¹tkiem stycznia 2005r og³osili kolejny juz przetarg.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....