Piotr Gąsowski
Moderator: Łukasz
Piotr GÂąsowski
WedÂług portalu informacyjnego ''Dziennika'' nowym prowadzÂącym ''Taniec z gwiazdami''. zostaÂł Piotr GÂąsowski!
Ja osobiÂście za nim nie przepadam, ale juÂż o 20.00 zobaczymy jak siĂŞ sprawdzi.
Zapraszam do dyskusji na temat nowego partnera Kasi Skrzyneckiej!
Ja osobiÂście za nim nie przepadam, ale juÂż o 20.00 zobaczymy jak siĂŞ sprawdzi.
Zapraszam do dyskusji na temat nowego partnera Kasi Skrzyneckiej!
No nie wiem. Jak na razie (bo moÂże siĂŞ przyzwyczaje) pomysÂł ten nie podoba mi siĂŞ w ogĂłle.
Chyba kaÂżdy inny facet by mi tam pasowaÂł, byle nie GÂąsowski. A czego to on juÂż nie prowadziÂł: Kalambury, DubiDu, TaksĂłwka Jedynki......moÂże coÂś jeszcze. Matko, mogliby chociaÂż w tvn-ie daĂŚ sobie spokĂłj."Fakt" napisaÂł,Âże UrbaĂąski nie chce prowadziĂŚ TzG za jedyne 120tys.Szkoda.MĂłgÂłby siĂŞ zlitowaĂŚ. Zaznaczam oczywiÂście, Âże to tylko moje skromne zdanie, ale jak dla mnie p.GÂąsowski wcale nie jest Âśmieszny, a jeÂśli juÂż jest to wszĂŞdzie tak samo. MoÂże jest fajnym, sympatycznym i dobrym czÂłowiekiem, ale do TzG nie pasuje
Chyba kaÂżdy inny facet by mi tam pasowaÂł, byle nie GÂąsowski. A czego to on juÂż nie prowadziÂł: Kalambury, DubiDu, TaksĂłwka Jedynki......moÂże coÂś jeszcze. Matko, mogliby chociaÂż w tvn-ie daĂŚ sobie spokĂłj."Fakt" napisaÂł,Âże UrbaĂąski nie chce prowadziĂŚ TzG za jedyne 120tys.Szkoda.MĂłgÂłby siĂŞ zlitowaĂŚ. Zaznaczam oczywiÂście, Âże to tylko moje skromne zdanie, ale jak dla mnie p.GÂąsowski wcale nie jest Âśmieszny, a jeÂśli juÂż jest to wszĂŞdzie tak samo. MoÂże jest fajnym, sympatycznym i dobrym czÂłowiekiem, ale do TzG nie pasuje
-
- Czasem tu wpada
-
- Początkujący
- Kontakt:
caÂłkowicie nie przepadam za GÂąsowskim.
chyba najlepiej spisaÂł siĂŞ jako aktor w "daleko od noszy",
przyzwyczaiÂłem siĂŞ do tego, Âże udaje Âśmiesznego i gÂłupiego,
a teraz ma poprowadziĂŚ takie na wysokim poziomie show - bĂŞdzie
i mu trudno i nam jeszcze trudniej. to juÂż nie Hubert.
chyba najlepiej spisaÂł siĂŞ jako aktor w "daleko od noszy",
przyzwyczaiÂłem siĂŞ do tego, Âże udaje Âśmiesznego i gÂłupiego,
a teraz ma poprowadziĂŚ takie na wysokim poziomie show - bĂŞdzie
i mu trudno i nam jeszcze trudniej. to juÂż nie Hubert.
http://www.tvnfakty.pl - Liczą się tylko Fakty, tvnfakty.pl... || http://karolnycz.com
No i siedze teraz i patrzĂŞ na TzG i tak jak myÂślaÂłam...nic nowego. Tzn. na nic specjalnego nie liczyÂłam (jeÂśli chodzi o GÂąsowskiego). Podobno o tym, Âże bĂŞdzie prowadzÂącym dowiedziaÂł siĂŞ wczoraj.....No pewno nikt z dÂługiej listy nie chciaÂł, to zadzwonili do niego.Diabli wiedzÂą. :devil:
SwojÂą drogÂą ciekawe ile mu zapÂłacili.
SwojÂą drogÂą ciekawe ile mu zapÂłacili.
Moje zdanie
odmienne od calej reszty (jak do tej pory, pisanie przed programem o kims ze bedzie kiepski bo sie go nie lubi jest nie fair) ... bardzo dobrze mu poszlo jak na pierwszy raz...jesli faktycznie dowiedzial sie wczoraj to tym bardziej :brawa: ale nic dziwnego jest aktorem komediowym i prowadzil juz nie jeden program "rozrywkowy"
Hubert jest sztywny, przewidywalny, niby to co ma powiedziec jest (ma) byc smieszne a wcale takie nie jest
Wiadomo sa rozne gusta i sa wyjatki takie jak ja
Bardzo mi szkoda Dominiki

Hubert jest sztywny, przewidywalny, niby to co ma powiedziec jest (ma) byc smieszne a wcale takie nie jest
Wiadomo sa rozne gusta i sa wyjatki takie jak ja

Bardzo mi szkoda Dominiki

Herman pisze:Moje zdanieodmienne od calej reszty (jak do tej pory, pisanie przed programem o kims ze bedzie kiepski bo sie go nie lubi jest nie fair) ...
ale nic dziwnego jest aktorem komediowym i prowadzil juz nie jeden program "rozrywkowy"
Przrd programem, czy po programie moje zdanie jest caÂły czs takie samo. JeÂżeli jest aktorem komediowym to niech idzie graĂŚ w komediach.Dobrych. Bo np. w "serialowym hicie"-"Daleko od noszy" wcale mnie nie Âśmieszy. Jest dokÂładnie taki sam jak wczoraj w TzG.
Hubert jest przewidywalny...? A p.Piotr nie jest?
I jeszcze ubrali go w zamaÂły, bÂłyszczÂący gajerek......
Ale to tylko moje zdanie
Piszecie Âże dowiedziaÂł siĂŞ o tym dzieĂą wczeÂśniej i dlatego byÂł zdenerwowany ale to nie ma znaczenia JeÂśli siĂŞ podejmowaÂł prowadzenia to nie moÂże byĂŚ
po nim widaĂŚ zdenerwowania ,przecieÂż taniec z gwiazdami ma 12 odcinkĂłw
i musi prowadziĂŚ profesjonalnie bo wreszcie siĂŞ okaÂże Âże bĂŞdzie siĂŞ uczyÂł siĂŞ do finaÂłu.
i musi prowadziĂŚ profesjonalnie bo wreszcie siĂŞ okaÂże Âże bĂŞdzie siĂŞ uczyÂł siĂŞ do finaÂłu.
DokÂładnie, jeÂśli taki z niego profesjonalista, to nie powinien tÂłumaczyĂŚ siĂŞ zaskoczeniem.lukasz000 pisze:Piszecie Âże dowiedziaÂł siĂŞ o tym dzieĂą wczeÂśniej i dlatego byÂł zdenerwowany ale to nie ma znaczenia JeÂśli siĂŞ podejmowaÂł prowadzenia to nie moÂże byĂŚ
Jak dla mnie jest sztywny i maÂło dowcipny. A jeÂśli juÂż jest to powiela ciÂągle to samo..... flaki z olejem - jak dla mnie :?
Reklama czipsĂłw z 1991 roku
:
http://pl.youtube.com/watch?v=N5AfrOL5k ... re=related
15 sekunda - kto to?

http://pl.youtube.com/watch?v=N5AfrOL5k ... re=related
15 sekunda - kto to?

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.