dlaczego właśnie tvn?
Moderator: Łukasz
dlaczego wÂłaÂśnie tvn?
tak sie zastanawiam czemu istniejÂą nieoficjalne strony poÂświecone tvn, na dodatek zawierajÂące wiecej informacji niz strona oficjalna, a nie ma takich stron dotyczacych tvp czy polsatu (przynajmniej nie udaÂło mi sie na takie trafic). tu pytanie kierujĂŞ gÂłownie do ÂŁukasza, dlaczego akurat strona o tvn, a nie o innej stacji? w czym jest (a moze byÂł) lepszy? 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
TVP nie potrzebuje nieoficalnej strony internetowej. Ich serwisy tvp.pl oraz wiadomosci.tvp.pl s¹ bardzo dobre i kilkanaœcie razy dziennie aktualizowane. W ci¹gu kilkudziesiêciu sekund mo¿na znaleŸÌ tam wszelkie potrzebne informacji - o stacji, programie, nowoœciach etc. Przyda³by siê równie¿ dzia³ o ludziach TVP - jakieœ zdjêcia (nawet archiwalne), krótkie informacjie etc i coœ z bajerami typu wygaszacze, tapety, muzyka (by³o coœ takiego ostatnio, ale wszytko ze sportem - Ateny)
Natomiast o stronach kana³ów TVN szkoda gadaÌ- zw³aszcza TVN24 i tvnmeteo, inne troszeczkê bogatsze ale i tak nudne - ¿adnych zapowiedzi etc. Natomiast u £ukasza i maniaka wszytko, a nawet wiêcej. O wszytkich nowoœciach TVN-u dowiadujê sie w³aœnie ze stron nieoficialnych.
Natomiast o stronach kana³ów TVN szkoda gadaÌ- zw³aszcza TVN24 i tvnmeteo, inne troszeczkê bogatsze ale i tak nudne - ¿adnych zapowiedzi etc. Natomiast u £ukasza i maniaka wszytko, a nawet wiêcej. O wszytkich nowoœciach TVN-u dowiadujê sie w³aœnie ze stron nieoficialnych.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Poza tym jak siê tworzy stronê www to najwa¿niejsz¹ rzecz¹ jest, aby tematyka nie znudzi³a siê autorowi po tygodniu, bo wtedy strona miast coœ osi¹gn¹Ì umrze œmierci¹ naturaln¹. A do tego jak wiêkszoœÌ forumowiczów £ukasz wola³ ogl¹daÌ TVN ni¿ Polsat i tak tê telewizjê polubi³, ¿e rusz³a nieoficjalna strona www, choci¹¿ jak powiedzia³ mi pewien pies to by³o te¿ tak, ¿e na polu pe³nym pszenicy rozszala³a siê wielka tr¹ba powietrzna z czekolady... 

Pozdrawiam - KRASU 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Nie do koĂąca rozumiem o co Ci chodzi? Chcesz dociec:
a) dlaczego wystartowaÂła TVN.personal.pl, bo jÂą lubisz?
b) dlaczego wystartowaÂła TVN.personal.pl, bo jej nie lubisz i nie widzisz sensu jej bytu?
c) gdzie mo¿na znaleŸÌ jakieœ nieoficjalne strony o Polsacie, bo jesteœ wielkim fanem Polsatu?
a) dlaczego wystartowaÂła TVN.personal.pl, bo jÂą lubisz?
b) dlaczego wystartowaÂła TVN.personal.pl, bo jej nie lubisz i nie widzisz sensu jej bytu?
c) gdzie mo¿na znaleŸÌ jakieœ nieoficjalne strony o Polsacie, bo jesteœ wielkim fanem Polsatu?
Pozdrawiam - KRASU 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
A mi siê kidyœ uda³o trafiÌ na stronê fanów Polsatu - wprawdzie zawierte tam by³y wszytkie informacje ze œwiata mediów (nowoœci programowe etc) ale wyraŸnie iwdaÌ tam by³o wielk¹ mi³oœÌ do Polastu. W rankingu stacji Polsat pierwszym, potem TVP a na szaym koùcu z kipekœ ocen¹ TVN. Je¿eli jeszcze raz uda mi siê trafiÌ na tê stronê, to zamieszczê link.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie, to byÂła inna strona - byĂŚ moÂże kiedyÂś prowadzone przez autora obecnej strony Polsat Info. JakiÂś czas temu ktĂłryÂś z uczestnikĂłw naszego forum miaÂł do niej link w swoim opisie. MuszĂŞ poszukaĂŚ.
EDYCAJ!!!
MAm znalazÂłem http://www.em.soft.webpark.pl/med.htm - Majkell miaÂł odnoÂśnik do jakiejÂś strony, a na tej stronie byÂł odnoÂśnik do tej - polecam.
ZWÂŁSZCZA DZIAÂŁ HISTORIA TELEWIZJI,opisy stacji, dlaczego TVN jest gorszy od Polsatu etc
EDYCAJ!!!
MAm znalazÂłem http://www.em.soft.webpark.pl/med.htm - Majkell miaÂł odnoÂśnik do jakiejÂś strony, a na tej stronie byÂł odnoÂśnik do tej - polecam.
ZWÂŁSZCZA DZIAÂŁ HISTORIA TELEWIZJI,opisy stacji, dlaczego TVN jest gorszy od Polsatu etc