Na poczÂątek capsy Danuty Holeckiej z wczorajszych "WiadomoÂści"
Moderator: Łukasz
Mnie tez siĂŞ ono bardzo podoba.doktorfaustus1 pisze::
Podoba siĂŞ mi ich nowe (no dziaÂła juz kilkanaÂście miesiĂŞcy) studio - to ze szklanymi Âścianami i podÂłogÂą.
Jest okropne. Mnie siê bardzo podoba³o studio "Pogody" jak na œrodku sta³ taki wielki stó³ (³awa), a pó¿niej ma³a drewniana ³aweczka. W sierpniu by³y k³osy zbó¿ w dzbanie, we wrzeœniu dorodne jab³uszka w koszyku, na jesieni pe³no porozrzucanych liœci. By³a te¿ chyba zimowa scenografia. Jak jeszcze w tym wszystkim wystêpowa³a malutka Ma³gorzata Puzio to by³o wrêcz uroczo.doktorfaustus1 pisze::
Zmieni³ bym jedan scenografiê prognozy pogody po g³ónym wydaniu Wiadomoœci. O wiele lepiej wygl¹da³a w relanym studiu, to wirtulane jest prawdê mówi¹c brzydkie.
No prawi wszystkichmichal pisze:...czyli generalnie lubisz wszystkich z TVP
Hehehe pracownia szkolna - ciekawe okreslenie a mi siê w³aœnie bardziej ta pracownia podoba³amichal pisze:Niestety chyba za du¿o pracy wymaga³a ta scenografia i póŸniej zamienili na tak¹ jakby pracowniê szkoln¹ - z tablicami, rzutnikami, globusem. I tak ju¿ zosta³o bardzo d³ugo.
Ale oni zawiesili ten zwyczaj nied³ugo po zdarzeniu jak Grobicka by³a na balkonie i ktoœ rzuci³ petardy i pow³¹cza³ alarmy samochodowe, a ta biedna nie wiedzia³a co siê dzieje. Wtedy wraz ze znikniêciem zapowiedzi pogody z balkonu, znikn¹³ równie¿ rzut na ulicê przed i po zakoùczeniu Wiadomoœci. Jednak nie wiem czy pamiêtasz, ale prezenter czasem na ten balkon wraca³, ¿eby wyt³umaczyÌ jak¹œ anomaliê. Tak by³o którejœ zimy podczas rekordowych mrozów gdzie kazano pomarzn¹Ì Waldemarowi Doleckiemu.doktorfaustus1 pisze:Ciekawym pomys³em by³a róznie¿ zapowiedŸ pogody z balkonu na placu Powstaùców Warszawy - mogliby powróciÌ do tego typu przekazów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość