Dyżury w TVN24
Moderator: Łukasz
DyÂżury w TVN24
Czy ktoœ zauwa¿y³, ¿e od czasu 'zmiany' w TVN24 dy¿ury 11-18 s¹³aczone. Osoba która prowadzi Magazyn o 11 koùczy program o 17.30 serwisem. Wsumie to ¿adna rewolucyjna zmiana.
Jedynie zamiast stosowania nazwy -serwis- stosujÂą nazwĂŞ DzieĂą na Âżywo. No i brak jakiegoÂś podsumowania np.Magazynu. W jego miejsce o 18 rozmowa ze starego studia. TRAGEDIA. Do jakichkolwiek komentarzy trzeba czekaĂŚ caÂły dzieĂą, tj.do21.To jest tv informacyjna?
Jedynie zamiast stosowania nazwy -serwis- stosujÂą nazwĂŞ DzieĂą na Âżywo. No i brak jakiegoÂś podsumowania np.Magazynu. W jego miejsce o 18 rozmowa ze starego studia. TRAGEDIA. Do jakichkolwiek komentarzy trzeba czekaĂŚ caÂły dzieĂą, tj.do21.To jest tv informacyjna?
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Tak zauwaÂżyÂłem bo Anitce skrĂłcili dyÂżur i zabrali przedpoÂłudniowy magazyn 24 godziny co uwaÂżam za skandal. Jak ktoÂś ma teraz jakiekolwiek wÂątpliwoÂści co do dyskryminacji Anitki to grafik powinien je rozwiaĂŚ.
Tak szczegĂłlnie te pasmo jest straszne gdy w poprzednim tygodniu prowadziÂła je JĂŞdrzejowska co uwaÂżam za kolejny skandal.
Tak szczegĂłlnie te pasmo jest straszne gdy w poprzednim tygodniu prowadziÂła je JĂŞdrzejowska co uwaÂżam za kolejny skandal.
Tak, z powodu braku wieczornych serwisĂłw nie ma teÂż w ogĂłle KalczyĂąskiej, ktĂłra teraz robi 2 razy w tyg materiaÂły ale w ogĂłle nie widaĂŚ Kondratowicz! Jedynie w weekend byÂła Marta Kuligowska. Wsumie to dobrze ze dopuszczaja Ziemca i Marciniaka w poÂłudnie ale przydaÂłoby siĂŞ jakieÂś 1 podsumowanie o 18 czy 17.30 z komentarzami.
A Anicie oddali poranne rozmowy. W pon i wtr poranek A w Âśr rozmowa. SkÂąd wiesz, moÂże Ona lubi wyzwania i podoba siĂŞ jej zastÂąpienie Miecugowa i Morozowskiego w rozmowach. Ostatnio TRZEBA PRZYZNAĂ wypiĂŞkniaÂła, poprawiÂła siĂŞ jej cera, uÂśmiecha siĂŞ i nie jest zamulona i zaspana. tylko jak 'ÂświeÂży powiew wiatru' tak jak Kondratowicz!!!!!
A Anicie oddali poranne rozmowy. W pon i wtr poranek A w Âśr rozmowa. SkÂąd wiesz, moÂże Ona lubi wyzwania i podoba siĂŞ jej zastÂąpienie Miecugowa i Morozowskiego w rozmowach. Ostatnio TRZEBA PRZYZNAĂ wypiĂŞkniaÂła, poprawiÂła siĂŞ jej cera, uÂśmiecha siĂŞ i nie jest zamulona i zaspana. tylko jak 'ÂświeÂży powiew wiatru' tak jak Kondratowicz!!!!!
Wczoraj "24 godziny" prowadziÂł Piotr Marciniaktobi pisze:Czy ktoÂś siĂŞ orientuje kto prowadziÂł wczorajszy, tj z 4.10 Magazyn 24Godziny? Bo Fakty ocze Ryman.

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Anita nikogo nie zastÂąpiÂła rozmowy prowadzi Kolenda Zaleska albo miecugow
To nie jest Âżadna tv informacyjna owszem genialnie siĂŞ sprawdz gdy dzieje siĂŞ coÂś naprawdĂŞ waÂżnego ale na co dzien szczegĂłlnie rano to same odgrzewane newsy sÂą i tyle...
Zaœ co do dy¿urów to Kalczyùska dost¹pi³a tak jak Anitka awansu wed³óg tvn i zosta³a przesuniêta na weekend w okolice 2.00 w nocy bardzo rozwijaj¹ca pora :? Kondratowicz te¿ jest ¿adko ale nie ma siê co martwiÌ bo za to czêsto jest Jêdrzejowska która wcina siê swoimi serwisami kiedy cz³owiek chcew spokoju Krzysia poogl¹dac
No ale m¹¿ za³atwi³ jej solówki 
To nie jest Âżadna tv informacyjna owszem genialnie siĂŞ sprawdz gdy dzieje siĂŞ coÂś naprawdĂŞ waÂżnego ale na co dzien szczegĂłlnie rano to same odgrzewane newsy sÂą i tyle...
Zaœ co do dy¿urów to Kalczyùska dost¹pi³a tak jak Anitka awansu wed³óg tvn i zosta³a przesuniêta na weekend w okolice 2.00 w nocy bardzo rozwijaj¹ca pora :? Kondratowicz te¿ jest ¿adko ale nie ma siê co martwiÌ bo za to czêsto jest Jêdrzejowska która wcina siê swoimi serwisami kiedy cz³owiek chcew spokoju Krzysia poogl¹dac

Android <3
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Ania K ma rzadko serwisy, bo jest za du¿o prowadz¹cych na mniejsz¹ liczbê dy¿urów, a uby³o reporterów to Ania K siê tym zajmuje. Ale Ania ju¿ wczeœneij prowadzi³a g³ównie serwisy w weekendy!! Marta ma magazyn Zdrowie, a Danka nadzoruej magazyny w TVN24 i jest sekretarzem stacji, wiec nie musza byÌ czêsto. A Jêdrzejowska razem z Krzyœkiem i Piotrem jest w dy¿urach po 11, tak¹ gwiazdê z niej zrobili (oni, czyli m¹¿) i magazyny o 11 zaczê³a prowadziÌ.
Tu macie grafik TVN24 do analizy: http://net.money.w.interia.pl/graf.htm
A w tym tygodniu to Piotro ma wolne, tzn. miaÂł jedynie poniedziaÂłek pracujÂący w magazynie 21, bo od wtorku jest Justynka.
Tu macie grafik TVN24 do analizy: http://net.money.w.interia.pl/graf.htm
A w tym tygodniu to Piotro ma wolne, tzn. miaÂł jedynie poniedziaÂłek pracujÂący w magazynie 21, bo od wtorku jest Justynka.
Anita Werner jest the best!!!
A dziÂś od rana Marta Kuligowska. Ostatni raz w weeekend miaÂła poranek chyba na Wigilie. Zawsze albo Danka Kondratowicz albo Ania KalczyĂąska. A od wrzeÂśnia to Porada. CoÂś siĂŞ ZMIENIA w TVN24.
Ciekawe czy Ziemca nie dadzÂą po poÂłudniu
???????
SwojÂą drogÂą to moÂże czytali nasze wczorajsze wywody o sytuacji dyÂżurĂłw TVN24, Ja przynajmniej wyÂżaliÂłem siĂŞ o braku Marty i Danuty Kondratowicz.
Pewnie bĂŞdzie dziÂśi jutro KalczyĂąska po poÂłudniu.
Ciekawe czy Ziemca nie dadzÂą po poÂłudniu

SwojÂą drogÂą to moÂże czytali nasze wczorajsze wywody o sytuacji dyÂżurĂłw TVN24, Ja przynajmniej wyÂżaliÂłem siĂŞ o braku Marty i Danuty Kondratowicz.
Pewnie bĂŞdzie dziÂśi jutro KalczyĂąska po poÂłudniu.
ale nie w sobotĂŞ normalnie na okrÂągÂło w nocy puszczajÂą studio 24 h--------------------------------------------------------------------------------
to w nocy sÂą nadawane na Âżywo serwisy, przecieÂż to sÂą powtĂłrki nagrane wieczorem Kamuuiiii. PomyliÂłaÂś siĂŞ. MajÂą dyÂżur od 15-22 i potem nagrywajÂą na noc
Android <3
[/quote] ale nie w sobotĂŞ normalnie na okrÂągÂło w nocy puszczajÂą studio 24 h[/quote]
serwisy na zywo i studio24 na Âżywo
OglÂądam czĂŞsto TV w nocy ale opststnio jakoÂś Âżadziej.ZauwaÂżyÂłem tylko Âże Fakty powtĂłrka jest o 2 a nie 1.30 bo wczeÂśniej powtĂłrka Magazynu24GODZINY
serwisy na zywo i studio24 na Âżywo

OglÂądam czĂŞsto TV w nocy ale opststnio jakoÂś Âżadziej.ZauwaÂżyÂłem tylko Âże Fakty powtĂłrka jest o 2 a nie 1.30 bo wczeÂśniej powtĂłrka Magazynu24GODZINY
Ostatnio zmieniony niedziela 10 paź 2004, 12:32 przez tobi, łącznie zmieniany 2 razy.
No nie wiem. Ziemca zwolnili raptownie, wiĂŞc i dyÂżury pewnie siĂŞ pozmieniaÂły.michos pisze:Nawet jak czytali to majÂą nas wszystkich caÂłkowicie w dupi*SwojÂą drogÂą to moÂże czytali nasze wczorajsze wywody o sytuacji dyÂżurĂłw TVN24, Ja przynajmniej wyÂżaliÂłem siĂŞ o braku Marty i Danuty Kondratowicz.
Poza tym DyÂżury w tej stacji sÂą ustalane wczeÂśniej a nie z dnia na dzieĂą.