Adrian Mielnik - reporter TVN24. W przeszłości związany z programem "Na językach", gdzie jako "Boski Adrian" odwiedzał czerwone dywany i rozmawiał z gwiazdami i celebrytami, był również reporterem TVN Meteo Active. W TVN24 zajmuje się zazwyczaj tematami około sportowymi i lifestylowymi, chociaż w minionym miesiącu zdawał również relacje sprzed Lotniska Chopina po próbie zamachu stanu w Turcji.
Widac, ze zna sie na tematach sportowych ale ma w sobie jakaś manierę dla mnie nie do zaakceptowania... Ogólnie jednak sprawia wrażenie zorientowanego w temacie i rzetelnego
Adrian Mielnik w biegu Wings for Life przebiegł blisko 20 kilometrów, zanim minęła go meta w osobie Adama Małysza. Sporo czasu stracił podczas robienia live'ów, jednak i tak jest on zadowolony, jak relacjonuje na swoim profilu na Facebooku. A tak swoją drogą, wie ktoś ile Adrian ma lat? Bo on wygląda bardzo młodo.
Nie wiem, w każdym razie widziałem go przy starcie, jak robił materiały stojąc w strefie pierwszej. Z tego co wiem nie wrócił już nad Maltę, w przeciwieństwie do Moniki Pyrek i Pawła Korzeniowskiego, z którymi miałem okazję rozmawiać