Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Tylko niech sobie wezmom lapa Podleci siê z jakimœ wysiêgnikiem b³êkitnym 24-mo¿e i z Joasi¹
ty myÂślisz, Âże z JoasiÂą to tak Âłatwo podlecieĂŚ :devil:
Myœlê, ¿e trzebaby niez³y ten wysiêgnik wzi¹Ì, ¿eby Joasie na si³e przetransportowaÌ :devil:
ÂŻebys Kuby Porady nie zobaczyÂł-a tak wogĂłle to on jeszcze pracuje w pzp?
Zdaje siĂŞ, Âże nie :nie: Ostatnio w weekendy ma albo DnÂŻ albo serwisy dla ddtvn :spiewa:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

ty myÂślisz, Âże z JoasiÂą to tak Âłatwo podlecieĂŚ
Myœlê, ¿e trzebaby niez³y ten wysiêgnik wzi¹Ì, ¿eby Joasie na si³e przetransportowaÌ
Taki by musiaÂł byc Âżeby wyrwaÂł dom z korzeniami :devil: Tylko to by byÂło irracjonalne ekonomicznie :spiewa: Ale chyba jesteÂśmy dobrzy w irracjonalnoÂści :aniol:
Zdaje siĂŞ, Âże nie Ostatnio w weekendy ma albo DnÂŻ albo serwisy dla ddtvn
W sumie ma wszystko po trochu,nawet 'DpD' von Zeit zu Zeit :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Taki by musiaÂł byc Âżeby wyrwaÂł dom z korzeniami Tylko to by byÂło irracjonalne ekonomicznie Ale chyba jesteÂśmy dobrzy w irracjonalnoÂści
MoÂże po prostu Joasi siĂŞ nie przesadza :stop:
Jak juÂż zapuÂściÂła korzenie w PzP i w Wawie to na razie tam zostanie :spiewa:
Nie bĂŞdzie siĂŞ gdzieÂś po jeziorach szlajaĂŚ :spiewa:
W sumie ma wszystko po trochu,nawet 'DpD' von Zeit zu Zeit
Ja bym nie miaÂł nic przeciwko, Âżeby Joasia siĂŞ zamieniaÂła na programy z PoradÂą :spiewa:
MogÂłaby DpD prowadziĂŚ de temps en temps 8) :spiewa:
maxxx

MoÂże po prostu Joasi siĂŞ nie przesadza
Jak juÂż zapuÂściÂła korzenie w PzP i w Wawie to na razie tam zostanie
Nie bĂŞdzie siĂŞ gdzieÂś po jeziorach szlajaĂŚ

PzJ-Prosto z Jezior mogÂłoby byc ciekawe,nad Czerniakowskim byÂła i jakÂą zrobiÂła furorĂŞ :tanczy: Przetarcie ma 8)
Ja bym nie miaÂł nic przeciwko, Âżeby Joasia siĂŞ zamieniaÂła na programy z PoradÂą
MogÂłaby DpD prowadziĂŚ de temps en temps
Poliglota :spiewa: Tez nie miaÂłbym nic przeciwko.A teraz pzp bedzie :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

PzJ-Prosto z Jezior mogÂłoby byc ciekawe,nad Czerniakowskim byÂła i jakÂą zrobiÂła furorĂŞ Przetarcie ma
Jeszcze niech sobie pÂływa jakimÂś pontonikiem :tanczy:
Poliglota
Ty teÂż :lol2: Ja nigdy niemca nie lubiÂłem :nie:
Tez nie miaÂłbym nic przeciwko.A teraz pzp bedzie
JuÂż jest :arrow:

Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

DziÂś Asia przemyciÂła fajny temat do PzP o lekcjach taĂąca, kobitki ruszajÂą brzuszkiem i pupÂą, ciekawe czy Asia prywatnie teÂż na takie lekcje taĂąca chodzi w wolnych chwilach, by siĂŞ zrelaksowaĂŚ :D ?!
maxxx

Nika pisze:DziÂś Asia przemyciÂła fajny temat do PzP o lekcjach taĂąca, kobitki ruszajÂą brzuszkiem i pupÂą, ciekawe czy Asia prywatnie teÂż na takie lekcje taĂąca chodzi w wolnych chwilach, by siĂŞ zrelaksowaĂŚ ?!
A¿ tak moja wyobraŸnia nie powêdrowa³a,ale licze na jak¹œ fajn¹ minke chocia¿ :aniol:
Joasia i taniec erotyczny :shock: NajwyÂżej jakis walc wiedeĂąski :tanczy:

Fajny makijaÂż :P :arrow:

Obrazek Obrazek

Joasia zamarzyÂła by zapisaĂŚ siĂŞ na taki kurs :red: :aniol: Ale lepiej moÂże nie,juÂż teraz jest wystarczajÂąco uwodzicielska :P :arrow:

Obrazek

Co jeszcze?Zaczê³a program od s³ów '..to jest program Prosto z Polski..' 8)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia i taniec erotyczny NajwyÂżej jakis walc wiedeĂąski
O tym samym pomyÂślaÂłem :devil: GdzieÂż tam Joasia z jakimiÂś erotykami by wyskoczyÂła :stop: Klasa i elegancja to caÂła Joasia :P W takiej sukni jakby pÂłynĂŞÂła po parkiecie :tanczy: Cuudo :D

Aczkolwiek chĂŞtnie bym zobaczyÂł jak wywija brzuchem gdzieÂś na stole :devil:

A dziÂś miaÂła fajnÂą koszulĂŞ :D Chyba ktĂłremuÂś z kolegĂłw podkradÂła :D
Co jeszcze?Zaczê³a program od s³ów '..to jest program Prosto z Polski..'
I to jest najwiĂŞksza zmiana jaka siĂŞ dokonaÂła w tym programie od 2 stycznia br. :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Dziœ znowu sporo materia³u - no có¿, mam wielk¹ s³aboœÌ do zimnych, œwidruj¹cych spojrzeù Joasi w stylu Anity W. Opróc¿ tego wielkie emocje przy zapowiadaniu tematu tanecznego, jakby chcia³a powiedzieÌ " ech, ch³opaki, ja to bym dla was zataùczy³a :tanczy: "..... Na koniec studium dzisiejszego makija¿u i po¿egnalny uœmiech.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Joasia przy powitaniu siĂŞ z widzami ''Prosto z Polski'' :tanczy: :arrow:
Obrazek
maxxx

JuÂż siĂŞ baÂłem,Âże dziÂś bĂŞdÂą nici z 'pzp' ale jakoÂś siĂŞ udaÂło :tanczy: Tusk sobie rozmawiaÂł z KaczyĂąskim,a Joasia z Nami :aniol: No moÂże nie tak do koĂąca Ona mĂłwiÂła My sÂłuchaliÂśmy-ale nie ma co wybrzydzaĂŚ! :D
Jeszcze tuÂż przed 17.00 byÂła w kremowej marynarce a tu myk i Joasia w oszaÂłamiajÂącej czerwieni :tanczy: WyglÂąda zjawiskowo :P -tak naprawdĂŞ nie lubie sie powtarzaĂŚ,ale tu robie wyjÂątek :tanczy:
Tematy ró¿ne,kwadratowe i pod³u¿ne,na Joasi najwiêksze wra¿enie zrobi³ chyba materia³ o dziewczynie ,która odzyska³a wzrok :roll:
W poÂłowie 'PzP' Joasia zapowiedziaÂła zajawkĂŞ,co bedzie w dalszej czĂŞÂści :aniol:
Delikatna nowoœÌ-bo wczeœniej tego nie by³o-nie wiem chyba chc¹ zape³niÌ czas,ale proponowa³bym ¿eby zostawili Joasie t¹ minutke d³u¿ej 8)
Programik szybki, dynamiczny-Joasia szybko oddaÂła paÂłeczkĂŞ Justynie Pochanke wczeÂśniej zapraszajÂąc na jutro :tanczy:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Sporo bÂłyszczyka dziÂś :P .
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A co ja mogĂŞ powiedzieĂŚ :mhm:
Niestety o dzisiejszym wystĂŞpku nic, bo nie miaÂłem sposobnoÂści obejrzeĂŚ ;(
Z tego co widzĂŞ na capsach Joasia wyglÂądaÂła bardzo Âładnie :tanczy: Powoli naczyna siĂŞ sezon na czerwone marynarki :tanczy: Jakto w kramowej :shock: To teraz inna marynarka do przygotowywania programu a inna do prowadzenia :P

A wiĂŞc o maÂły wÂłos i by Joasi nie byÂło na antenie :shock: Ja nie wiem, jak ci politycy mogÂą tak naszÂą JoasiÂą lekcewaÂżyĂŚ :spiewa: Co poniektĂłrzy powinni obejrzeĂŚ czasem ten program, by zobaczyĂŚ jakie ludzie majÂą problemy i staraĂŚ siĂŞ pomagaĂŚ, a nie tylko utrudniaĂŚ jeszcze dostĂŞp do programu :spiewa: :spiewa:

Widzê te¿, ¿e kolejne zmiany w programie po wczorajszej zmianie formu³y przywitania :mhm: Mo¿e jeszcze nas czymœ uracz¹ :tanczy: Jakieœ nowe kadrowanie by mogli zrobiÌ :D No i o czym ju¿ wspaminaliœmy- usun¹Ì stolik- mównice :devil:

Jutro juÂż mam nadziejĂŞ na spotkanie z Krokodylem :lol2: Bo przez jeden dzieĂą niewidzenia zdÂąrzyÂłem siĂŞ stĂŞskniĂŚ :szalony:
maxxx

arczi pisze:Z tego co widzĂŞ na capsach Joasia wyglÂądaÂła bardzo Âładnie
Napisz kiedyÂś ,Âże wygladaÂła bardzo brzydko-bedzie skandal :devil:
Jakto w kramowej To teraz inna marynarka do przygotowywania programu a inna do prowadzenia
KrEmowej,a nie kramowej :shock: Mam nadziejĂŞ,Âże to zwykÂła literĂłwka,bo wyjdzie,Âże ja uwaÂżam ,Âże Joasia na kramach kupuje swoje ciuszki :cicho: :spiewa:
Inna,bo widziaÂłem jak siĂŞ przemykaÂła w trakcie ostatniego serwisu w Dniu na Âżywo :aniol:
MoÂże Asia miaÂłaby ochotĂŞ siĂŞ przebieraĂŚ co materiaÂł ale pewnie uznano by to za jakieÂś dziwactwo ;(
A wiĂŞc o maÂły wÂłos i by Joasi nie byÂło na antenie
Serwis siĂŞ skoĂączyÂł o 17:07 :uhh: Bo o 17 siĂŞ spotkanie Tuska zaczĂŞÂło i dyskusje byÂły na ten temat-juz mnie gotowaÂło :hyh:
WidzĂŞ teÂż, Âże kolejne zmiany w programie po wczorajszej zmianie formuÂły przywitania
Taka widzisz drobnica,ale z braku laku trzeba zaznaczaĂŚ nawet najdrobniejsze zmiany :aniol:
Jutro juÂż mam nadziejĂŞ na spotkanie z Krokodylem Bo przez jeden dzieĂą niewidzenia zdÂąrzyÂłem siĂŞ stĂŞskniĂŚ
Ja teÂż siĂŞ postaram wrĂłciĂŚ,no ale nie wiem jakto bĂŞdzie :rozglada:
Nie przyszedleÂś do Joasi-a Ona i tak jutro na Ciebie znĂłw zaczeka,tyle ,Âże o 17:10-terminu za Chiny Ludowe nie przesunie :nie: ! :spiewa: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Napisz kiedyÂś ,Âże wygladaÂła bardzo brzydko-bedzie skandal
Nie potrafiĂŞ kÂłamaĂŚ :lol2: No ale moÂże kiedyÂś :roll:
KrEmowej,a nie kramowej Mam nadziejĂŞ,Âże to zwykÂła literĂłwka,bo wyjdzie,Âże ja uwaÂżam ,Âże Joasia na kramach kupuje swoje ciuszki
Jak najbardziej chodziÂło mi o kremowÂą 8) Nie wnikam juÂż gdzie te ciuszki sÂą kupowane :stop: WaÂżne, Âże siĂŞ odpowiednio prezentujÂą :P
Inna,bo widziaÂłem jak siĂŞ przemykaÂła w trakcie ostatniego serwisu w Dniu na Âżywo
MoÂże Asia miaÂłaby ochotĂŞ siĂŞ przebieraĂŚ co materiaÂł ale pewnie uznano by to za jakieÂś dziwactwo
kto wie, mo¿e Joasia do tego d¹¿y :roll: Byle co materia³ nie zrzuca³a kolejnej czêsci garderoby :stop: A przebieraÌ to siê mo¿e, je¿eli ma ochote i fantazje na nowe marynary :P
Nie przyszedleÂś do Joasi-a Ona i tak jutro na Ciebie znĂłw zaczeka,tyle ,Âże o 17:10-terminu za Chiny Ludowe nie przesunie !
Czemu to my siĂŞ musimy do tej AÂśki dostosowywaĂŚ :spiewa: :spiewa:
maxxx

Nie potrafiĂŞ kÂłamaĂŚ No ale moÂże kiedyÂś
Ja teÂż :D !Nasze posty pewnie sÂą cholernie nudne dla niewtajemniczonych :roll:
Jak najbardziej chodziÂło mi o kremowÂą Nie wnikam juÂż gdzie te ciuszki sÂą kupowane WaÂżne, Âże siĂŞ odpowiednio prezentujÂą
Na Joasi to nawet jakiÂś Âłach byÂłby dzieÂłem projektowania :P
kto wie, mo¿e Joasia do tego d¹¿y Byle co materia³ nie zrzuca³a kolejnej czêsci garderoby A przebieraÌ to siê mo¿e, je¿eli ma ochote i fantazje na nowe marynary
Fantazje na pewno ma :aniol: Ale Joasia pewnie nie chce ¿eby siê na Jej ubraniach skupiac tylko na treœci materia³ów :rozglada: Ja siê skupiam na jednym i drugim ,ale na tym jednym konkretnym bardziej niz na tym drugim :aniol:
Czemu to my siĂŞ musimy do tej AÂśki dostosowywaĂŚ
Nie wiem :shock: Bo Nas jest wiĂŞcej-moÂże :aniol: Ona z nami robi co chce ;(
ODPOWIEDZ