Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Niespodzianka :D
(...)Nagle sÂłyszĂŞ gÂłos, ktĂłry jednoznacznie wskazuje na to, Âże dÂłoĂą naleÂżaÂła do Agaty :lol2:
ZadawaÂła kilka, trzy, cztery pytania, a pan prokurator mile siĂŞ do Agaty uÂśmiechaÂł :D
Nie widziaÂłem niestety konferencji , ale wÂłaÂśnie widzĂŞ relacjĂŞ :jupi: !!

Agatka jest w studio :D !! I opowiada , co mĂłwiÂł ten prokurator :lol2: !!

Piszesz , Âże konferencja byÂła po 16. a Agatka juÂż jest w studio :mhm: ?? FryzurĂŞ miaÂła takÂą trochĂŞ zdewastowanÂą , jakby dopiero co wpadÂła do studia :lol2: !!

Obrazek Obrazek

Ani jednego dnia odpoczynku :lol2: ?? !! .....od pracy ;) Bo od nas sobie Agatka odpoczĂŞÂła :lol2: !! jeden dzieĂą :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
(...)Nagle sÂłyszĂŞ gÂłos, ktĂłry jednoznacznie wskazuje na to, Âże dÂłoĂą naleÂżaÂła do Agaty :lol2:
ZadawaÂła kilka, trzy, cztery pytania, a pan prokurator mile siĂŞ do Agaty uÂśmiechaÂł :D
..a ja nie widziaÂłem ani konferencji ani relacji :/ ;(
..nie mogÂła to Agatka z godzinĂŞ poczekaĂŚ na mnie :neutral:
..oj..ale ja pró¿ny jestem :hmm:
..cieszĂŞ siĂŞ mimo wszystko Âże wy widzieliÂście :)

Piszesz , Âże konferencja byÂła po 16. a Agatka juÂż jest w studio :mhm: ?? FryzurĂŞ miaÂła takÂą trochĂŞ zdewastowanÂą , jakby dopiero co wpadÂła do studia :lol2: !!
..no wybacz ale na twoich capsach tego nie widaĂŚ :lol2:
Ani jednego dnia odpoczynku :lol2: ?? !! .....od pracy ;) Bo od nas sobie Agatka odpoczĂŞÂła :lol2: !! jeden dzieĂą :lol2: !!
..biorÂąc pod uwagĂŞ to Âże Agatka wczoraj wracaÂła do domu to rzeczywiÂście nie miaÂła ani jednego dnia na wypoczĂŞcie :mhm:
.(mimo to wyglÂąda piĂŞknie :P )
..widzicie jak za nami tĂŞskni :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..a ja nie widziaÂłem ani konferencji ani relacji :/ ;(
..nie mogÂła to Agatka z godzinĂŞ poczekaĂŚ na mnie :neutral:
..oj..ale ja pró¿ny jestem :hmm:
..cieszĂŞ siĂŞ mimo wszystko Âże wy widzieliÂście :)
A ja cieszĂŞ siĂŞ, Âże Ty siĂŞ cieszysz :lol2: Jak bĂŞdziecie chcieli to zapodam relacjĂŞ, ale najprĂŞdzej jutro ;)
Wtedy ocenicie m.in. czy dobrze s³ysza³am, ¿e Agata zatrzyma³a siê na chwilê i chcia³a powiedzieÌ, ¿e prokurator by³ oszczêdny (w s³owach) i... i chyba chcia³a powiedzieÌ powœci¹gliwy, ale nie dokoùczy³a w ten sposób i urwa³a zdanie :devil: Ciekawe czemu? :devil: Czy¿by te¿ uwa¿a³a, ¿e powœci¹gliwoœÌ to nie zawsze jest najlepsza ¿yciowa postawa? :lol2:

MiaÂła na przejÂście gdzieÂś z 15 minut, wiĂŞc prokuratura wojskowa musi byĂŚ niedaleko :D Ale biorÂąc pod uwagĂŞ to, Âże musiaÂła jeszcze wspinaĂŚ siĂŞ po schodach na to poddasze, gdzie majÂą studio, to tylko podziwiaĂŚ jej kondycjĂŞ fizycznÂą :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i jutro majÂą znĂłw jakieÂś umĂłwione spotkanie na konferencjĂŞ :D ciekawe, kto na niÂą pĂłjdzie? ;D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:A ja cieszĂŞ siĂŞ, Âże Ty siĂŞ cieszysz :lol2: Jak bĂŞdziecie chcieli to zapodam relacjĂŞ, ale najprĂŞdzej jutro ;)
..wiĂŞc czekam niecierpliwie nim nastanie jutro :jupi:
not that kind pisze:Wtedy ocenicie m.in. czy dobrze s³ysza³am, ¿e Agata zatrzyma³a siê na chwilê i chcia³a powiedzieÌ, ¿e prokurator by³ oszczêdny (w s³owach) i... i chyba chcia³a powiedzieÌ powœci¹gliwy, ale nie dokoùczy³a w ten sposób i urwa³a zdanie :devil: Ciekawe czemu? :devil: Czy¿by te¿ uwa¿a³a, ¿e powœci¹gliwoœÌ to nie zawsze jest najlepsza ¿yciowa postawa? :lol2:
..na razie trudno jest mi siĂŞ wypowiadaĂŚ.. :>
..na temat tego co i jak mĂłwiÂła Agatka :lol2:
..ale na temat powÂściÂągliwoÂści niejedno juÂż tu napisaliÂśmy :evil:
..jeœli i Agatka zrozumia³a ¿e powœci¹gliwoœÌ nie pop³aca to dziêki wielkie niebiosom ¿e j¹ oœwieci³y :lol2:
MiaÂła na przejÂście gdzieÂś z 15 minut, wiĂŞc prokuratura wojskowa musi byĂŚ niedaleko :D Ale biorÂąc pod uwagĂŞ to, Âże musiaÂła jeszcze wspinaĂŚ siĂŞ po schodach na to poddasze, gdzie majÂą studio, to tylko podziwiaĂŚ jej kondycjĂŞ fizycznÂą :lol2:
..no :lol2:
..na twoich notka capsach widaĂŚ :lol2:
..15 minut :shock:
..to mi tyle czasu zajmuje zdjĂŞcie kurtki :lol2:
..a Agatka nie tylko pokonaÂła dystans dzielÂący studio od prokuratury :D
..ale teÂż przygotowaÂła siĂŞ do relacji :brawa:
No i jutro majÂą znĂłw jakieÂś umĂłwione spotkanie na konferencjĂŞ :D ciekawe, kto na niÂą pĂłjdzie? ;D
..jeÂśli bĂŞdzie Agatka to bĂŞdziesz czuwaÂła - jak zwykle :?: :aniol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Wtedy ocenicie m.in. czy dobrze s³ysza³am, ¿e Agata zatrzyma³a siê na chwilê i chcia³a powiedzieÌ, ¿e prokurator by³ oszczêdny (w s³owach) i... i chyba chcia³a powiedzieÌ powœci¹gliwy, ale nie dokoùczy³a w ten sposób i urwa³a zdanie :devil: Ciekawe czemu? :devil: Czy¿by te¿ uwa¿a³a, ¿e powœci¹gliwoœÌ to nie zawsze jest najlepsza ¿yciowa postawa? :lol2:
Poczu³a i doœwiadczy³a na w³asnej skórze , co to znaczy g³ód informacji wywo³any powœci¹gliwoœci¹ informatora :jupi: !! Dobrze jej tak :devil: !! I co droga pani -nieciekawe uczucie , co :devil: ?? !! Teraz mo¿e chocia¿ w u³amku Agatka poczu³a to , co my mogliœmy czuÌ , co czujemy , kiedy ona nic nam o sobie powiedzieÌ nie chcia³a :] !!
a jednak jest jakaœ tam sprawiedliwoœÌ na tym œwiecie :lol2: !!

not that kind pisze:MiaÂła na przejÂście gdzieÂś z 15 minut, wiĂŞc prokuratura wojskowa musi byĂŚ niedaleko :D Ale biorÂąc pod uwagĂŞ to, Âże musiaÂła jeszcze wspinaĂŚ siĂŞ po schodach na to poddasze, gdzie majÂą studio, to tylko podziwiaĂŚ jej kondycjĂŞ fizycznÂą :lol2:
Ani Âśladu , ani najmniejszej , poza fryzurÂą :lol2: oznaki wysiÂłku fizycznego i to pewnie w dodatku energicznego :lol2: !! Ejjjhhh -mieĂŚ znĂłw te naÂście lat i ten zapaÂł i energiĂŞ do Âżycia :lol2: !!

not that kind pisze:No i jutro majÂą znĂłw jakieÂś umĂłwione spotkanie na konferencjĂŞ :D ciekawe, kto na niÂą pĂłjdzie? ;D
SÂłyszaÂłem jak Agatka o tym mĂłwiÂła i nie wyobraÂżam sobie , by ktoÂś inny mĂłgÂł zajmowaĂŚ siĂŞ tym tematem :lol2: !! ZwÂłaszcza , Âże Agatka juÂż jest w temacie i jak pisaÂłaÂś notka Agatka byÂła dociekliwa , a pan prokurator patrzyÂł na niÂą Âłaskawym okiem :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Poczu³a i doœwiadczy³a na w³asnej skórze , co to znaczy g³ód informacji wywo³any powœci¹gliwoœci¹ informatora :jupi: !! Dobrze jej tak :devil: !! I co droga pani -nieciekawe uczucie , co :devil: ?? !! Teraz mo¿e chocia¿ w u³amku Agatka poczu³a to , co my mogliœmy czuÌ , co czujemy , kiedy ona nic nam o sobie powiedzieÌ nie chcia³a :] !!
..to okrutne z naszej strony :lol2:
..ale jeÂśli to sÂłowo chciaÂła powiedzieĂŚ i nie powiedziaÂła to wspaniale :lol2:
..to znak Âże coÂś w Agatce w kwestii powÂściÂągliwoÂści drgnĂŞÂło :lol2:
Ani Âśladu , ani najmniejszej , poza fryzurÂą :lol2: oznaki wysiÂłku fizycznego i to pewnie w dodatku energicznego :lol2: !! Ejjjhhh -mieĂŚ znĂłw te naÂście lat i ten zapaÂł i energiĂŞ do Âżycia :lol2: !!
..ehhh staruszku - bierz przyk³ad z m³ódki i uprawiaj aktywny tryb ¿ycia :lol2:
..a nie tylko dom - uczelnia - dom pociÂągiem.autobusem..samochodem :lol2:
..a jedynie ĂŚwiczenie to wyciÂąganie rĂŞki po pilota i stukanie w klawiaturkĂŞ :devil:
SÂłyszaÂłem jak Agatka o tym mĂłwiÂła i nie wyobraÂżam sobie , by ktoÂś inny mĂłgÂł zajmowaĂŚ siĂŞ tym tematem :lol2: !! ZwÂłaszcza , Âże Agatka juÂż jest w temacie i jak pisaÂłaÂś notka Agatka byÂła dociekliwa , a pan prokurator patrzyÂł na niÂą Âłaskawym okiem :lol2: !!
..i znów pe³na zgodnoœÌ :lol2:
..wiĂŞc czekamy do jutra :lol2:
..a teraz do lekcji :devil: :hyh:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..to okrutne z naszej strony :lol2:
..ale jeÂśli to sÂłowo chciaÂła powiedzieĂŚ i nie powiedziaÂła to wspaniale :lol2:
..to znak Âże coÂś w Agatce w kwestii powÂściÂągliwoÂści drgnĂŞÂło :lol2:
Od razu okrutne :lol2: !! Jak Kuba Bogu, tak BĂłg Kubie , ot co :devil: !!
A zrozumieÌ b³êdn¹ postawê lepiej póŸno ni¿ wcale :lol2: !! ChoÌ i tak ju¿ wiele z³ego siê poprzez ni¹ sta³o i siê nie odstanie ;( !!
..ehhh staruszku - bierz przyk³ad z m³ódki i uprawiaj aktywny tryb ¿ycia :lol2:
..a nie tylko dom - uczelnia - dom pociÂągiem.autobusem..samochodem :lol2:
..a jedynie ĂŚwiczenie to wyciÂąganie rĂŞki po pilota i stukanie w klawiaturkĂŞ :devil:
StaroœÌ nie radoœÌ :? !! Wiesz , ¿e mi ju¿ nawet trudnoœÌ sprawia to wyci¹ganie rêki po pilota i pisanie na klawiaturze :> ?? :devil: !! O zawodzie reportera mogê zapomnieÌ ;( Ale techcznym mo¿e jeszcze móg³bym byÌ :lol: !! W koùcu to tylko podpi¹Ì , odpi¹Ì ... i takie tam :lol2: !!
..i znów pe³na zgodnoœÌ :lol2:
..wiĂŞc czekamy do jutra :lol2:
..a teraz do lekcji :devil: :hyh:
ÂŻe co , ahhjjaa :lol2: !! Do lekcji :lol2: Ale nie zapominajmy trzymaĂŚ kciuki za jutro :lol2: !! :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

WidzĂŞ, Âże juÂż wszystko dobrze wiecie? :lol2: Cudownie :P GÂłosu Agatty nie moÂżna byÂło na tej konferencji nie rozpoznaĂŚ :lol2: ByÂł najdonoÂśniejszy :lol2:
marcinkowsky pisze:
Poczu³a i doœwiadczy³a na w³asnej skórze , co to znaczy g³ód informacji wywo³any powœci¹gliwoœci¹ informatora :jupi: !! Dobrze jej tak :devil: !! I co droga pani -nieciekawe uczucie , co :devil: ?? !! Teraz mo¿e chocia¿ w u³amku Agatka poczu³a to , co my mogliœmy czuÌ , co czujemy , kiedy ona nic nam o sobie powiedzieÌ nie chcia³a :] !!
Hm :mhm: Nie zwrĂłciÂłem uwagi na ten, co notka fragment :/ Ale bardzo mi siĂŞ podoba taka interpretacja i trochĂŞ teÂż nadinterpretacja :brawa: :lol:
Mnie bardziej zaaferowaÂł fragment o jutrzejszej konferencji i tempo w jakim Agatta dostaÂła siĂŞ do studia :lol2: Lecz widzĂŞ, Âże i o tym juÂż wiecie :D
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:MiaÂła na przejÂście gdzieÂś z 15 minut, wiĂŞc prokuratura wojskowa musi byĂŚ niedaleko :D Ale biorÂąc pod uwagĂŞ to, Âże musiaÂła jeszcze wspinaĂŚ siĂŞ po schodach na to poddasze, gdzie majÂą studio, to tylko podziwiaĂŚ jej kondycjĂŞ fizycznÂą :lol2:
Nie narzekaj :devil: Poczekaj jeszcze z 10 lat :devil: A wracajÂąc do sedna :lol2: ZawĂłd reportera, to jak widaĂŚ zawĂłd nie tylko dla ludzi z wybornÂą kondycjÂą psychicznÂą, ale rĂłwnieÂż fizycznÂą :lol2: Co niejednokrotnie mieliÂśmy okazjĂŞ na przykÂładzie Agatty obserwowaĂŚ :lol2:

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:No i jutro majÂą znĂłw jakieÂś umĂłwione spotkanie na konferencjĂŞ :D ciekawe, kto na niÂą pĂłjdzie? ;D
To juÂż postanowione :lol2: Czekamy na relacje Agatty i na mniej powÂściÂągliwÂą konferencjĂŞ prokuratury :lol2: I oby Agatta i z tej lekcji wyciÂągnĂŞÂła odpowiednie wnioski nt. ''powÂściÂągliwoÂści'' :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:WidzĂŞ, Âże juÂż wszystko dobrze wiecie? :lol2: Cudownie :P GÂłosu Agatty nie moÂżna byÂło na tej konferencji nie rozpoznaĂŚ :lol2: ByÂł najdonoÂśniejszy :lol2:
Co ty nie powiesz :lol2: ?? :lol:
Hm :mhm: Nie zwrĂłciÂłem uwagi na ten, co notka fragment :/ Ale bardzo mi siĂŞ podoba taka interpretacja i trochĂŞ teÂż nadinterpretacja :brawa: :lol:
Mnie bardziej zaaferowaÂł fragment o jutrzejszej konferencji i tempo w jakim Agatta dostaÂła siĂŞ do studia :lol2: Lecz widzĂŞ, Âże i o tym juÂż wiecie :D
No widzisz :D !! Gdyby nie notka nie tylko nie mielibyÂśmy capsĂłw , ale teÂż nie wiedzielibyÂśmy o tym co chciaÂła powiedzieĂŚ Agatka :lol2: !! :*
Alchemik pisze:Nie narzekaj :devil: Poczekaj jeszcze z 10 lat :devil: A wracajÂąc do sedna :lol2: ZawĂłd reportera, to jak widaĂŚ zawĂłd nie tylko dla ludzi z wybornÂą kondycjÂą psychicznÂą, ale rĂłwnieÂż fizycznÂą :lol2: Co niejednokrotnie mieliÂśmy okazjĂŞ na przykÂładzie Agatty obserwowaĂŚ :lol2:
A co ci dzisiaj koÂści ÂśpiewajÂą :lol2: ?? Zmiana w pogodzie nadchodzi :lol2: ??
Ejjhh -zawĂłd reporter -trzeba siĂŞ nad nim pokÂłoniĂŚ :) !! Co niniejszym czyniĂŞ :) !! Tak , tak Agatka niejednokrotnie pokazaÂła , Âże z kondycjami u niej wystko ok. 8) !!

Alchemik pisze:To juÂż postanowione :lol2: Czekamy na relacje Agatty i na mniej powÂściÂągliwÂą konferencjĂŞ prokuratury :lol2: I oby Agatta i z tej lekcji wyciÂągnĂŞÂła odpowiednie wnioski nt. ''powÂściÂągliwoÂści'' :lol2:
Skoro ty tak piszesz , to nie moÂże byĂŚ inaczej :lol2: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: Co ty nie powiesz :lol2: ?? :lol:
Nie dosÂłyszaÂłeÂś :> Ano tak :lol2: Ja mam bardzo przytÂłumiony gÂłos :lol2:
Alchemik pisze:To juÂż postanowione :lol2: Czekamy na relacje Agatty i na mniej powÂściÂągliwÂą konferencjĂŞ prokuratury :lol2: I oby Agatta i z tej lekcji wyciÂągnĂŞÂła odpowiednie wnioski nt. ''powÂściÂągliwoÂści'' :lol2:
Skoro ty tak piszesz , to nie moÂże byĂŚ inaczej :lol2: !!
I nie jest inaczej :lol2: DokÂładnie tak jak sobie nasze marzenia wczoraj uformowaliÂśmy :lol2:
Agatta juÂż przed ProkuraturÂą WojskowÂą w Poznaniu, mimo Âże konferencja planowana jest na godzinĂŞ 15-stÂą :lol2: Bardzo mnie ciekawi, ile razy przyjdzie jej opowiadaĂŚ o czymÂś, czego nie wiadomo? :lol2: Nie waÂżne :lol2: Dla mnie moÂże byĂŚ co godzinĂŞ :lol2: Tak sensownie i treÂściwie Agatta potrafi opowiadaĂŚ, iÂże mogĂŞ jej sÂłuchaĂŚ nonstop :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:I nie jest inaczej :lol2: DokÂładnie tak jak sobie nasze marzenia wczoraj uformowaliÂśmy :lol2:
Agatta juÂż przed ProkuraturÂą WojskowÂą w Poznaniu (...)
Przed obskurnÂą prokuraturÂą :devil: Wczoraj w ciemnoÂściach nie byÂło widaĂŚ tego, co widaĂŚ dziÂś :devil:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
mimo Âże konferencja planowana jest na godzinĂŞ 15-stÂą :lol2: Bardzo mnie ciekawi, ile razy przyjdzie jej opowiadaĂŚ o czymÂś, czego nie wiadomo? :lol2:

Kolejny urok pracy reportera - umieĂŚ szyĂŚ z niczego :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Przed obskurnÂą prokuraturÂą :devil: Wczoraj w ciemnoÂściach nie byÂło widaĂŚ tego, co widaĂŚ dziÂś :devil:
W wojsku zawsze siĂŞ mawiaÂło - noc naszym sprzymierzeĂącem :devil: Biedni ÂżoÂłnierze ;( JuÂż sam fakt, iÂż muszÂą przed tak odraÂżajÂącym gmachem siĂŞ pojawiĂŚ, to dla nich wystarczajÂąco traumatyczne przeÂżycie :neutral:
Mam nadziejê, ¿e przynajmniej dane im bêdzie nasz¹ piêknoœÌ zobaczyÌ :) A widok z³agodzi wszelkie straty moralne, które ponosz¹ :lol2:
not that kind pisze:Kolejny urok pracy reportera - umieĂŚ szyĂŚ z niczego :D
Obawiam siê jednak, ¿e do 15-stej Agatta mo¿e popaœÌ w zniechêcenie :hmm: W koùcu, ile¿ mo¿na gadaÌ w kó³ko o tym, ¿e siê nic w sprawie zarzutów nie wie :lol2: S³uchaÌ a i owszem... s³uchanie sprawia przyjemnoœÌ, tylko na ile starczy Agatcie samozaparcia... do 15-stej jeszcze kilka godzin osta³o? :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

W wojsku zawsze siĂŞ mawiaÂło - noc naszym sprzymierzeĂącem :devil: Biedni ÂżoÂłnierze ;( JuÂż sam fakt, iÂż muszÂą przed tak odraÂżajÂącym gmachem siĂŞ pojawiĂŚ, to dla nich wystarczajÂąco traumatyczne przeÂżycie :neutral:
BĂŞdzie "off topics" - ale przypomniaÂłeÂś mi piosenkĂŞ z wojska:
... w wojsku sÂłuÂżyÂłem , co w tym dziwnego
zamiast urlopu dycha ÂścisÂłego.
A jak nie areszt, to prokurator
jak dop[........]li to caÂłe lato.
Ten roczek trzeba bĂŞdzie odsiedzieĂŚ,
za to, Âże w wojsku jadÂło siĂŞ Âśledzie....
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
BĂŞdzie "off topics" - ale przypomniaÂłeÂś mi piosenkĂŞ z wojska:
... w wojsku sÂłuÂżyÂłem , co w tym dziwnego
zamiast urlopu dycha ÂścisÂłego.
A jak nie areszt, to prokurator
jak dop[........]li to caÂłe lato.
Ten roczek trzeba bĂŞdzie odsiedzieĂŚ,
za to, Âże w wojsku jadÂło siĂŞ Âśledzie....
..za mundurem panny sznurem :lol2:
..ale mamo..mamo - ja nie chcĂŞ do wojska :lol:

..wÂłaÂśnie widzĂŞ na podglÂądzie Âże Agatka nadaje live'a :jupi:

..bÂłagam - nagrywajcie :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..bÂłagam - nagrywajcie :rydzyk:
Nagrywa siĂŞ, nagrywa :)

Zawsze mnie zastanawiaÂło, co do sÂłuchaweczki reporterom szepczÂą, bÂądÂź krzyczÂą, kiedy ci wyrywajÂą sobie wrĂŞcz sÂłuchawkĂŞ z ucha :>: :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ