[Polsat] Milionerzy

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

A wiĂŞc juÂż wiadomo , Âże moÂżna zgÂłaszaĂŚ siĂŞ do nowej edycji milionerĂłw w TVN.
BĂŞdzie 12 pytaĂą i 3 koÂła ratunkowe
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

SkÂąd takie informacje? :>

[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 11:03 am ]
OK, juÂż wiem. TVN zachĂŞca do udziaÂłu w "Milionerach". Czyli powrĂłt "MilionerĂłw" jest pewny i potwierdzony. Ciekawe czy z Hubertem UrbaĂąskim? Bo byÂły nieoficjalne informacje, Âże firma, ktĂłra posiada prawa do teleturnieju w roli prowadzÂącego chce widzieĂŚ wÂłasnie Huberta. :>
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

pawell pisze:SkÂąd takie informacje? :>

OK, juÂż wiem. TVN zachĂŞca do udziaÂłu w "Milionerach". Czyli powrĂłt "MilionerĂłw" jest pewny i potwierdzony. Ciekawe czy z Hubertem UrbaĂąskim? Bo byÂły nieoficjalne informacje, Âże firma, ktĂłra posiada prawa do teleturnieju w roli prowadzÂącego chce widzieĂŚ wÂłasnie Huberta. :>
Ale gdzie zachĂŞcajÂą do udziaÂłu? - w TVN'nie lecÂą jakieÂś reklamĂłwki czy to informacje z jakieÂś strony internetowej?
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

pawell pisze:Bo byÂły nieoficjalne informacje, Âże firma, ktĂłra posiada prawa do teleturnieju w roli prowadzÂącego chce widzieĂŚ wÂłasnie Huberta. :>
Tylko, ¿e to nie firma, która posiada prawa do tego formatu wybiera prowadz¹cego - to zale¿y od TVN. Sytucja Urbaùskiego nie jest zbyt ciekawa, wiêc pewnoœci do jego ewentualnego powrotu do TVN niestety ci¹gle nie ma. Przypomnê co mówi³ K.Smol¹g podczas, gdy Hubert odchodzi³ z TVN - "To koniec Urbaùskiego, nie tylko w TVN". Dlaczego zarz¹d stacji mia³by nagle zmieniÌ zdanie co do Huberta. Bardzo go lubiê, by³em jego wielkim fanem, ale Urbaùski niestety pokaza³, ¿e jednak brakuje mu klasy. Patrz¹c na t¹ ca³¹ sprawê obiektywnie trzeba przyznaÌ, ¿e powrót Huberta do TVN jest bardzo ma³o prawdopodobny.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Greg Haus pisze:
pawell pisze:SkÂąd takie informacje? :>

Ale gdzie zachĂŞcajÂą do udziaÂłu? - w TVN'nie lecÂą jakieÂś reklamĂłwki czy to informacje z jakieÂś strony internetowej?
TVN zachĂŞca na antenie - wÂłaÂśnie leciaÂła reklama. WyÂślij SMS o treÂści MILION pod jakiÂś tam numer.
pawell

Greg Haus pisze:Ale gdzie zachĂŞcajÂą do udziaÂłu?
Na antenie TVN oczywiÂście:

ObrazekObrazek
Obrazek
POpieram pisze:Tylko, Âże to nie firma, ktĂłra posiada prawa do tego formatu wybiera prowadzÂącego - to zaleÂży od TVN.
Ja tam dok³adnie nie wiem jak to jest. Tak przeczyta³em na ró¿nych stronach i tak napisa³em. ;)
POpieram pisze:PrzypomnĂŞ co mĂłwiÂł K.SmolÂąg podczas, gdy Hubert odchodziÂł z TVN - "To koniec UrbaĂąskiego, nie tylko w TVN". Dlaczego zarzÂąd stacji miaÂłby nagle zmieniĂŚ zdanie co do Huberta.
Karol Smol¹g mówi³, ¿e TVN nie ma nic przeciwko powrotowi Huberta Urbaùskiego do stacji. A sam dyrektor programowy TVN - Edward Miszczak powiedzia³: "Wyobra¿am sobie jego powrót do stacji. Ale decyzji w tej kwestii jeszcze nie ma". :] Poza tym gdzieœ powiedzia³, ¿e ju¿ siê na Huberta nie gniewa ( coœ takiego ). Niestety nie mogê tego znaleŸÌ.
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Mam nadziejê, ¿e Milionerzy bêd¹ równie¿ w TVN Gra. To te¿ teleturniej. Przynajmniej by by³ jeden normalny teleturniej na tym kanale. Ile razy w³¹czê TVN Gra tyle razy widzê jak¹œ lalê robi¹c¹ z siebie poœmiewisko.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

TVN gra w sumie mĂłgÂłby puÂściĂŚ poprzednie odcinki teÂż
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

~ pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże Milionerzy bĂŞdÂą rĂłwnieÂż w TVN Gra.
Bez przesady. :hahaha: TVN Gra nie jest kanaÂłem od teleturniejĂłw - jak to nazwaÂłeÂś - na wysokim poziomie, ale od gier interaktywnych. :]

[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 8:17 pm ]
Muzyka w reklamie jest bardzo podobna, wrêcz identyczna do tej z brytyjskiej czo³ówki "Milionerów", o której pisa³em kilka stron wczeœniej - http://pl.youtube.com/watch?v=IOZ0kmgU39U :)
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Generalnie to ta reklamĂłwka zachĂŞcajÂąca do udziaÂłu w programie jest tandetna... Tak sÂądzĂŞ :?
pawell

A jaka miaÂłaby byĂŚ? :uhh: Ta reklamĂłwka ma poinformowaĂŚ o naborze do programu i tyle. :? Jedyne co mnie dziwi to to, Âże wykorzystali w niej materiaÂły z zagranicznych edycji...
Ostatnio zmieniony środa 14 lis 2007, 22:13 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Wykorzystali pewnie dlatego, Âżeby pokazaĂŚ, Âże moÂżna wygraĂŚ milion - to konfetti. W polskiej edycji nie byÂło czegoÂś takiego.
A reklamĂłwka rzeczywiÂście tandetna.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Co do reklamĂłwki mogliby zrobiĂŚ coÂś takiego, Âże pokazujÂą Huberta ( o ile bĂŞdzie prowadziÂł) i on bĂŞdzie w studio i zachĂŞca do udziaÂłu :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

SzczegĂłlnie, Âże na pewno studia jeszcze nie ma. I decyzji o tym kto bĂŞdzie prowadzÂącym teÂż nie.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

POpieram pisze:Tylko, Âże to nie firma, ktĂłra posiada prawa do tego formatu wybiera prowadzÂącego - to zaleÂży od TVN.
MoÂże to troche Âśmieszne, ale napisaÂłem wczoraj SMS-a do rzecznika TVN Karola SmolÂąga w sprawie tego UrbaĂąskiego i jego ewentualnego powrotu do stacji. NagraÂł mi sie na poczte i powiedziaÂł: " To firma, ktĂłra przygotowuje teraz MilionerĂłw zajmuje sie poszukiwaniem prowadzÂącego, a TVN nie bĂŞdzie miaÂł nic przeciwko jeÂśli bĂŞdzie to Hubert UrbaĂąski. Jak dojdzie do jakiÂś przeÂłomowych ustaleĂą to zapewne poinformujemy o tym w specjalnym komunikacie. Pozdrawiam."
ODPOWIEDZ