[Polsat] Milionerzy
Moderator: Łukasz
SkÂąd takie informacje? :>
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 11:03 am ]
OK, juÂż wiem. TVN zachĂŞca do udziaÂłu w "Milionerach". Czyli powrĂłt "MilionerĂłw" jest pewny i potwierdzony. Ciekawe czy z Hubertem UrbaĂąskim? Bo byÂły nieoficjalne informacje, Âże firma, ktĂłra posiada prawa do teleturnieju w roli prowadzÂącego chce widzieĂŚ wÂłasnie Huberta. :>
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 11:03 am ]
OK, juÂż wiem. TVN zachĂŞca do udziaÂłu w "Milionerach". Czyli powrĂłt "MilionerĂłw" jest pewny i potwierdzony. Ciekawe czy z Hubertem UrbaĂąskim? Bo byÂły nieoficjalne informacje, Âże firma, ktĂłra posiada prawa do teleturnieju w roli prowadzÂącego chce widzieĂŚ wÂłasnie Huberta. :>
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ale gdzie zachĂŞcajÂą do udziaÂłu? - w TVN'nie lecÂą jakieÂś reklamĂłwki czy to informacje z jakieÂś strony internetowej?pawell pisze:SkÂąd takie informacje? :>
Tylko, ¿e to nie firma, która posiada prawa do tego formatu wybiera prowadz¹cego - to zale¿y od TVN. Sytucja Urbaùskiego nie jest zbyt ciekawa, wiêc pewnoœci do jego ewentualnego powrotu do TVN niestety ci¹gle nie ma. Przypomnê co mówi³ K.Smol¹g podczas, gdy Hubert odchodzi³ z TVN - "To koniec Urbaùskiego, nie tylko w TVN". Dlaczego zarz¹d stacji mia³by nagle zmieniÌ zdanie co do Huberta. Bardzo go lubiê, by³em jego wielkim fanem, ale Urbaùski niestety pokaza³, ¿e jednak brakuje mu klasy. Patrz¹c na t¹ ca³¹ sprawê obiektywnie trzeba przyznaÌ, ¿e powrót Huberta do TVN jest bardzo ma³o prawdopodobny.pawell pisze:Bo by³y nieoficjalne informacje, ¿e firma, która posiada prawa do teleturnieju w roli prowadz¹cego chce widzieÌ w³asnie Huberta. :>
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN zachĂŞca na antenie - wÂłaÂśnie leciaÂła reklama. WyÂślij SMS o treÂści MILION pod jakiÂś tam numer.Greg Haus pisze:Ale gdzie zachĂŞcajÂą do udziaÂłu? - w TVN'nie lecÂą jakieÂś reklamĂłwki czy to informacje z jakieÂś strony internetowej?pawell pisze:SkÂąd takie informacje? :>
Na antenie TVN oczywiÂście:Greg Haus pisze:Ale gdzie zachĂŞcajÂą do udziaÂłu?

Ja tam dok³adnie nie wiem jak to jest. Tak przeczyta³em na ró¿nych stronach i tak napisa³em.POpieram pisze:Tylko, ¿e to nie firma, która posiada prawa do tego formatu wybiera prowadz¹cego - to zale¿y od TVN.

Karol Smol¹g mówi³, ¿e TVN nie ma nic przeciwko powrotowi Huberta Urbaùskiego do stacji. A sam dyrektor programowy TVN - Edward Miszczak powiedzia³: "Wyobra¿am sobie jego powrót do stacji. Ale decyzji w tej kwestii jeszcze nie ma". :] Poza tym gdzieœ powiedzia³, ¿e ju¿ siê na Huberta nie gniewa ( coœ takiego ). Niestety nie mogê tego znaleŸÌ.POpieram pisze:Przypomnê co mówi³ K.Smol¹g podczas, gdy Hubert odchodzi³ z TVN - "To koniec Urbaùskiego, nie tylko w TVN". Dlaczego zarz¹d stacji mia³by nagle zmieniÌ zdanie co do Huberta.

Bez przesady. :hahaha: TVN Gra nie jest kanaÂłem od teleturniejĂłw - jak to nazwaÂłeÂś - na wysokim poziomie, ale od gier interaktywnych. :]~ pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże Milionerzy bĂŞdÂą rĂłwnieÂż w TVN Gra.
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 8:17 pm ]
Muzyka w reklamie jest bardzo podobna, wrêcz identyczna do tej z brytyjskiej czo³ówki "Milionerów", o której pisa³em kilka stron wczeœniej - http://pl.youtube.com/watch?v=IOZ0kmgU39U

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
A jaka miaÂłaby byĂŚ? :uhh: Ta reklamĂłwka ma poinformowaĂŚ o naborze do programu i tyle. :? Jedyne co mnie dziwi to to, Âże wykorzystali w niej materiaÂły z zagranicznych edycji...
Ostatnio zmieniony środa 14 lis 2007, 22:13 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.

MoÂże to troche Âśmieszne, ale napisaÂłem wczoraj SMS-a do rzecznika TVN Karola SmolÂąga w sprawie tego UrbaĂąskiego i jego ewentualnego powrotu do stacji. NagraÂł mi sie na poczte i powiedziaÂł: " To firma, ktĂłra przygotowuje teraz MilionerĂłw zajmuje sie poszukiwaniem prowadzÂącego, a TVN nie bĂŞdzie miaÂł nic przeciwko jeÂśli bĂŞdzie to Hubert UrbaĂąski. Jak dojdzie do jakiÂś przeÂłomowych ustaleĂą to zapewne poinformujemy o tym w specjalnym komunikacie. Pozdrawiam."POpieram pisze:Tylko, Âże to nie firma, ktĂłra posiada prawa do tego formatu wybiera prowadzÂącego - to zaleÂży od TVN.