Gumisie - skąd ten sukces?
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
ByĂŚ moÂże nie wiedzÂą jaki odcinek puszczÂą za dwa tygodni, ale juÂżw czeÂśniej kilka razy udaÂło mi siĂŞ trafiĂŚ na tytuÂł danego odcinka. Smefy bycĂŚmoÂże nie zgormadziÂłby tak duÂżej widowni, ale na pewno przez dÂługi czas miaÂłyby rĂłwnie imponujÂący wynik. Z chĂŞciÂą obejrzaÂłbym rĂłwnieÂż Muminki.
Ostatnio zmieniony niedziela 19 wrz 2004, 18:31 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Musze potem podpytaÌ tych z forum Gumisiów bo sie nie orientuje, ale mowili cos, ze TVP ma zamiar wyemitowaÌ tylko po³owê serii bo tyle na razie zakupili (wiadomosc z czerwca). Ciekawi mnie teraz czy ju¿ lec¹ dalsze odcinki czy to jeszcze ta pierwsza czêœÌ. TVP g³upia by by³a gdyby nie dokupi³a przy takiej ogl¹dalnoœci dalszej czêœci.
Ostatnio zmieniony niedziela 19 wrz 2004, 18:28 przez ArO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
CĂłz Grzywaczewski roztropny nie jest, ale chyba nie zarÂżnÂą tej kury.... 

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ogl¹dn¹³em dzisiejszy odcinek, przyznajê ¿e akcja na tyle wci¹gaj¹ca ¿e a¿ do koùca doczeka³em zeby zobaczyÌ jak gumisie poradz¹ sobie z nikczemn¹ star¹ lip¹
jedno male pytanie tylko, czy to nie w tej bajce wystĂŞpowaÂł taki dziwny stworek o imieniu ToÂłdi? bo tak mnie to dzisiaj naszÂło i nie mogĂŞ sobie przypomnieĂŚ w ktĂłrej on bajce byÂł :? 

Tak jest zÂły. Chce gumisiom zabrac sok z gumijagĂłd bo dziĂŞki niemu czÂłowiek ma wiele siÂły, a On chce zdobyÂś krĂłlestwo DanÂłyn (oczywiscie napisaÂłem fonetycznie) i do tego mu ta siÂła potrzebna. 
OdsyÂłam na http://www.gumisie.pl
P.S. Jednak Ightorn sie pisze.

OdsyÂłam na http://www.gumisie.pl
P.S. Jednak Ightorn sie pisze.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl