Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Alchemik pisze:Przepraszam ciê najmocniej Faktycznie ca³¹ winê za b³êdny cytat zwalam na poœpiech Mam nadziejê, ¿e siê nie gniewasz?

ObraÂżam siĂŞ jak prezydent :nie: :D !ZresztÂą moÂżemy siĂŞ po konsultacji podpisaĂŚ pod adamowym postulatem :D
Alchemik pisze:TÂłok - rzeczywiÂście Ale przy odrobinie dobrej woli i okrojeniu dyÂżurĂłw innym, myÂślĂŞ, Âże znalazÂłoby siĂŞ miejsce dla jeszcze jednej prezenterki DziÂś, po przemyÂśleniu sprawy, uwaÂżam, Âże Sylwia z pewnoÂściÂą nie wahaÂłaby siĂŞ
Mogli by np w 'Porankach' wprowadziÌ dwójkê prezenterów.Zak³adaj¹c,¿e ktoœ np nie lubi jakiegoœ prezentera porannego to czêstoœÌ jego wystapieù mo¿e kogoœ zniechêciÌ do ogl¹dania :rozglada: Poza tym czasami mi szkoda ,¿e musz¹ w kó³ko to samo powtarzaÌ co 15 minut :hyh: Ale inni te¿ to samo codziennie robi¹ w pracy-tak z drugiej strony :spiewa:
Oj,chyba nie na temat pisze :cicho: ChodziÂło mi o to,Âże w gruncie rzeczy zgadzam siĂŞ z TobÂą :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

maxxx pisze:ObraÂżam siĂŞ jak prezydent :nie: :D !ZresztÂą moÂżemy siĂŞ po konsultacji podpisaĂŚ pod adamowym postulatem :D
Zacz¹Ì krzyczeÌ razem z nim? :lol2: Oby nie by³ to b³agalny krzyk na pustkowiu... :rozglada:
maxxx pisze:Mogli by np w 'Porankach' wprowadziÌ dwójkê prezenterów.Zak³adaj¹c,¿e ktoœ np nie lubi jakiegoœ prezentera porannego to czêstoœÌ jego wystapieù mo¿e kogoœ zniechêciÌ do ogl¹dania :rozglada:
Nic nie boli tak jak wci¹¿, codziennie ten sam... prezenter :rozglada:
mo¿e rzeczywistoœÌ nie jest tak drastyczna, ale ja od dawien dawna postulujê o urozmaicenie kadrowe w programach :spiewa:
maxxx pisze:Poza tym czasami mi szkoda ,¿e musz¹ w kó³ko to samo powtarzaÌ co 15 minut :hyh: Ale inni te¿ to samo codziennie robi¹ w pracy-tak z drugiej strony :spiewa:
Mi bardziej jest szkoda mnie, kiedy muszê w kó³ko tego samego s³uchaÌ :lol2:
Nie muszĂŞ... chcĂŞ :lol2: ChcĂŞ, ale teÂż muszĂŞ :lol2:
maxxx pisze:Oj,chyba nie na temat pisze :cicho: ChodziÂło mi o to,Âże w gruncie rzeczy zgadzam siĂŞ z TobÂą :tanczy:
AleÂż na temat, na temat :lol2: Wprawdzie temat na razie obecny w iÂście czystej teorii, ale jednak na temat :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
maxxx

Alchemik pisze:Zacz¹Ì krzyczeÌ razem z nim? Oby nie by³ to b³agalny krzyk na pustkowiu...
Szkoda,Âże Was teraz nie ma,w nocy ciszej jest szansa przebic siĂŞ do ÂświadomoÂści wiĂŞksza ;)
Alchemik pisze:Nic nie boli tak jak wci¹¿, codziennie ten sam... prezenter
mo¿e rzeczywistoœÌ nie jest tak drastyczna, ale ja od dawien dawna postulujê o urozmaicenie kadrowe w programach
Urozmaicenie w zaÂłodze jest,brunetki blondynki :lol2: ..no bruneci teÂż :D Mogli by ich bardziej mieszaĂŚ-przynajmniej my byÂśmy mieszali jak w dobrym mikserze :D
Alchemik pisze:Mi bardziej jest szkoda mnie, kiedy muszê w kó³ko tego samego s³uchaÌ
Nie muszĂŞ... chcĂŞ ChcĂŞ, ale teÂż muszĂŞ
TeÂż miewaÂłem szczegĂłlnie dawniej taki problem :hmm: Wiele pytaĂą z zewnÂątrz po co oglÂądasz Podsumowanie Dnia,skoro wszystko juz wiesz :spiewa:
'..niby wszystko juz wiesz,niby wszystko juz znasz' :lol2: No ale nam oglÂądaĂŚ nie kazano :nie: :D !
Alchemik pisze:AleÂż na temat, na temat Wprawdzie temat na razie obecny w iÂście czystej teorii, ale jednak na temat
To poteorytezujmy dalej :lol2: Chyba nieÂźle Nam wychodzi :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: Szkoda,Âże Was teraz nie ma,w nocy ciszej jest szansa przebic siĂŞ do ÂświadomoÂści wiĂŞksza ;)
To trzeba koniecznie akcjĂŞ ''noc'' zaplanowaĂŚ :lol2:
maxxx pisze:Urozmaicenie w zaÂłodze jest,brunetki blondynki :lol2: ..no bruneci teÂż :D Mogli by ich bardziej mieszaĂŚ-przynajmniej my byÂśmy mieszali jak w dobrym mikserze :D
Zapewniam, ¿e mimo i¿ mam w¹skie grono ulubieùców, gdyby przysz³o mi uk³adaÌ grafiki prezenterom, reporterom zreszt¹ te¿ ;) , to z pewnoœci¹ widz nigdy nie mia³by prawa nikim siê znudziÌ :D Bo jak wiadomo gusta s¹ ró¿ne, a przy sporym rotacyjnym ruchu zmian, nie mia³by okazji do wybrzydzania :D
maxxx pisze:To poteorytezujmy dalej :lol2: Chyba nieÂźle Nam wychodzi :lol2:
Moja nastĂŞpna teoria jest taka: Sylwia wraca na stanowisko reporterki :ban:
My marzymy o ''prezenterce'', a tu nawet o ''reporterkĂŞ'' ciĂŞÂżko :twisted:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
maxxx

Alchemik pisze:To trzeba koniecznie akcjĂŞ ''noc'' zaplanowaĂŚ
CiĂŞÂżko bĂŞdzie ÂśpiochĂłw na to namĂłwiĂŚ,ale myÂślĂŞ,Âże gra jest warta Âświeczki :aniol:
Zapewniam, ¿e mimo i¿ mam w¹skie grono ulubieùców, gdyby przysz³o mi uk³adaÌ grafiki prezenterom, reporterom zreszt¹ te¿ , to z pewnoœci¹ widz nigdy nie mia³by prawa nikim siê znudziÌ Bo jak wiadomo gusta s¹ ró¿ne, a przy sporym rotacyjnym ruchu zmian, nie mia³by okazji do wybrzydzania
Mimo wszystko dla ogó³u moglibysmy byÌ niebezpieczni :D Pewnie mielibyœmy wielk¹ pokuse otaczania siê tymi samymi ulubieùcami-ale dalibyœmy rade :spiewa:
Zawsze moÂżnaby wyznaczac im pore pojawiania siĂŞ wygodna dla Nas 8)
Moja nastĂŞpna teoria jest taka: Sylwia wraca na stanowisko reporterki
My marzymy o ''prezenterce'', a tu nawet o ''reporterkĂŞ'' ciĂŞÂżko
Strasznie jest marginalizowana ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:CiĂŞÂżko bĂŞdzie ÂśpiochĂłw na to namĂłwiĂŚ,ale myÂślĂŞ,Âże gra jest warta Âświeczki :aniol:
Wiele bym da³, ¿eby to nie by³a tylko gra ;) Co do œpiochów, to oni zdecydowanie bardziej anga¿uj¹ siê w spokojny sen innej gwiazdy :lol: i na pewno, kiedy ta bêdzie spaÌ, b¹dŸ prowadziÌ wieczorno-nocne pasmo, nie zgodz¹ siê zak³ócaÌ jej spokoju :lol2: Ale nie przes¹dzam :stop: Wszak nieraz mnie ju¿ zaskakiwali :lol2:
Mimo wszystko dla ogó³u moglibysmy byÌ niebezpieczni :D Pewnie mielibyœmy wielk¹ pokuse otaczania siê tymi samymi ulubieùcami-ale dalibyœmy rade :spiewa:
Ju¿ wy¿ej nie da³o siê unikn¹Ì tego tematu :lol2: Ale nie jest te¿ powiedziane, ¿e z naszymi propozycjami nie trafilibyœmy w gusta ogó³u :> Wszak gusta ci u nas zró¿nicowane :lol2:
Zawsze moÂżnaby wyznaczac im pore pojawiania siĂŞ wygodna dla Nas 8)
Nie moÂżna byĂŚtak zaborczym i dyktowaĂŚ twarde warunki - zniechĂŞcilibyÂśmy do nas swoje ulubione gwiazdy :lol2:
Strasznie jest marginalizowana ;(
Straszniej to juÂż chyba nie moÂżna? :evil:
Prawda, Sylwia byÂła kilka dni w Warszawie, ale czy nie czas juÂż wrĂłciĂŚ na wrocÂławskie Âśmieci :>
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

No jest wreszcie :lol2: Jak w domu, to i od razu radoÂśniej :lol2: ChoĂŚ w Warszawie teÂż ''efektowny'' temat przypadÂł Sylwii sÂłynÂącej z efektownych relacji :lol2:

Có¿ to :> Dziœ ju¿ czuÌ we Wroc³awiu œwi¹teczn¹ atmosferê? :D Niech tylko Sylwii nie przyjdzie do g³owy wspinaÌ siê razem z t¹ gwiazd¹ na sam szczyt tej konstrukcji :>
Wiemy, Âże jest do tego zdolna :lol2:
DziĂŞki za capsy sybic :)
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

I czemu mnie nie dziwi¹ powy¿sze capsy? :lol: Ano temu, ¿e napisa³em, i¿ Sylwia jest zdolna do tego, a¿eby wspi¹Ì siê na szczyt razem z t¹ gwiazd¹ :lol2: Na szczêœcie, byÌ mo¿e uœwiadomi³a to sobie, ¿e ja piekielnie siê o jej bezpieczeùstwo lêkam, wspiê³a siê na tym maszcie tylko do po³owy wysokoœci :lol2:

Ciekawe, a moÂże miaÂło to zwiÂązek ze sprawami technicznymi, ktĂłre sprawnie funkcjonowaÂły do tej wysokoÂści, bo z brakiem odwagi u Sylwii na pewni nie miaÂły Âżadnego zwiÂązku :D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
P.S. Al, jedna sympatia wczoraj wieczorem ciebie nie skusiÂła, moÂże dziÂś rano druga ciebie skusi ;)
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObrazekObrazek

[ Dodano: Wto Lis 27, 2007 9:19 am ]
ObrazekObrazek
maxxx

Szkoda,Âże nie dostaliÂśmy tego EXPO-Sylwia tak siĂŞ tym emocjonowaÂła :uhh:
Gdyby nasi politycy mieli choĂŚ poÂłowe zapaÂłu Sylwii to moÂże coÂś by z tego byÂło :spiewa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Och :/ WidzĂŞ, Âże podczas mojej nieobecnoÂści sporo dziaÂło siĂŞ u Sylwii :rozglada:
Dlatego nie wiem, czy dobrze robiĂŞ wracajÂąc na forum :rozglada: BojĂŞ siĂŞ, Âże poskutkuje to ponownym wciÂśniĂŞciem talentu Sylwii... razem z niÂą... w czarnÂą dziurĂŞ medialnego niebytu :rozglada:

Ale, jak do tej pory, z rana moÂżna odhaczyĂŚ jednÂą relacjĂŞ na temat tragicznego wypadku we WrocÂławiu.
Jak ÂżaÂłujĂŞ, iÂż nie widziaÂłem radosnych relacji o EXPO :/
maxxx

Alchemik pisze:Och WidzĂŞ, Âże podczas mojej nieobecnoÂści sporo dziaÂło siĂŞ u Sylwii
No tak akurat wysz³o,¿e Sylwia wróci³a do ³ask :aniol: Ale mimo wszystko bym tego nie ³¹czy³ z Twoj¹ nieobecnoœci¹-dla dobra sprawy i forum :lol2:
Ale, jak do tej pory, z rana moÂżna odhaczyĂŚ jednÂą relacjĂŞ na temat tragicznego wypadku we WrocÂławiu
ByÂła juÂż druga-o tym za chwilke :D
Jak ÂżaÂłujĂŞ, iÂż nie widziaÂłem radosnych relacji o EXPO
Ja tak pobieÂżnie widziaÂłem,wiem tylko,Âże przed byÂły radosne a po odrobine mniej ale teÂż sympatyczne-suma summarum Sylwia chyba juz taka jest radosna :lol2:

Obrazek Obrazek

ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ