POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

no ale edzia mia³a urodzinki i musia³a zrobiÌ troche szumu wokó³ sowojej osoby :P
TVN innowacja i nowoczesność...
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Moim zdaniem decyzja Polsatu ws. Jak oni œpiewaj¹ jest najlepsza jak¹ mogli podj¹Ì, przecie¿ wiele osób chcia³oby ogladaÌ zarówno mecz i jak oni œpiewaj¹ i niestety trzeba by by³o wybieraÌ a w ten sposób nikt nie przegapi zarówno meczu jak i programu Polsatu
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

@lukasz000, przecie¿ Polsat nie robi tego z myœl¹ o widzach, tylko o pieni¹dzach i ogl¹dalnoœci. Ten kanada³ to dno... nie bêdê wiêcej pisa³, bo znów znacznie siê k³ótnia miêdzy mn¹ a mks'em, który jest œlepy na to, po co tak naprawdê istnieje ta stacja.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

tak, a TVN to tworzy programy z myslÂą o misji a nie pieniÂądzach. "Taniec z gwiazdami" jest kontynuowany, bo zarabia duÂżo.. juÂż ja widze tÂą ÂświetlanÂą siĂłdmÂą edycje.. zobaczymy kto bĂŞdzie chciaÂł tanczyĂŚ..
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

POpieram pisze:przecieÂż Polsat nie robi tego z myÂślÂą o widzach, tylko o pieniÂądzach i oglÂądalnoÂści.
A TVN to po co niby chce robiÌ siódm¹ edycjê "Taùca z Gwiazdami" ? Dla ogl¹dalnoœci (sam Walter powiedzia³, ¿e trudno by³oby znaleŸÌ program, który by im zapewni³ tak¹ widowniê), a co za tym idzie pieni¹dze.

Prawda jest taka, ¿e widz siê nie liczy ju¿ dla ¿adnej stacji. I zgadzam siê tym samym z podpisem @POpieram - "Polsat powsta³ z mi³oœci do pieniêdzy,TVN z mi³oœci do telewizji.". Mo¿e i powsta³ z mi³oœci do telewizji. Ale ju¿ nie istnieje. M³ody Walter w ogóle nie ma tego "drygu" do robienia telewizji ,który mia³ jego ojciec. Dobrze, ¿e jeszcze Mariusz Walter jest w tej firmie, bo strach pomyœleÌ, co bêdzie póŸniej. TVN zrobi z siebie drugi Polsat.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Z miÂłoÂści do pieniĂŞdzy na pewno powstaÂła religia.tv. :devil:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Marcin pisze:Z miÂłoÂści do pieniĂŞdzy na pewno powstaÂła religia.tv. :devil:
DokÂładnie to samo chciaÂłem napisaĂŚ. :lol: TakÂże TVN Lingua, TVN Med, O.TV, Discovery TVN Historia itd. powstaÂły tylko dla pieniĂŞdzy, Walter zarabia na nich krocie.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

POpieram pisze:
Marcin pisze:Z miÂłoÂści do pieniĂŞdzy na pewno powstaÂła religia.tv. :devil:
DokÂładnie to samo chciaÂłem napisaĂŚ. :lol: TakÂże TVN Lingua, TVN Med, O.TV, Discovery TVN Historia itd. powstaÂły tylko dla pieniĂŞdzy, Walter zarabia na nich krocie.
Zgadzam siê z wami, ¿e te kana³y nie maj¹ g³ównie przynosiÌ dochodów, ale pamiêtajmy równie¿, ¿e maj¹ one na celu wzbogacenie platformy 'n'. A co do TVN Med to on tylko przez rok nie jest p³atny :P
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

podmark pisze:M³ody Walter w ogóle nie ma tego "drygu" do robienia telewizji ,który mia³ jego ojciec. Dobrze, ¿e jeszcze Mariusz Walter jest w tej firmie, bo strach pomyœleÌ, co bêdzie póŸniej.
Strach pomyœleÌ, co by by³o, gdyby Mariusz Walter do dziœ by³ prezesem TVN. Ca³y czas byœmy ogl¹dali czterdzieœci wydaù "Faktów" dziennie, Kropki nad i, serwisy regionalne, bajki i showy dla dzieci... Taki by³ TVN za jego czasów, Piotr Walter wprowadzi³ zupe³nie inny styl - postawi³ g³ównie na rozrywkê. Op³aca³o siê.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

POpieram pisze:bajki i showy dla dzieci
Ja osobiÂście nie miaÂłbym nic przeciwko porannym paÂśmie dla dzieci, ale nie dÂłuÂższym niÂż godzina. W TVN dawno nie byÂło czegoÂś dla najmÂłodszych (no moÂże oprĂłcz Scooby-Doo i Zorro w wakacje oraz rzadkich, pojedynczych filmĂłw animowanych).
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Na szczêœcie nie zapowiada siê na powrót tych programów, chocia¿ przyznam, ¿e uwielbia³em ogl¹daÌ "Mini playback show, "DD Reporter" czy "Twój problem, nasza g³owa". Teraz dzieciaki maj¹ gamê kana³ów do wyboru, wiêc uwa¿am, ¿e TVN wiêcej straci³by na powrocie tych programów ni¿ zyska³.
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Wcale Piotr Walter nie postawiÂł tak na programy rozrywkowe.Obecnie jest jedynie Taniec z gwiazdami i Szymon Majewski i w tym sezonie You can dance. Czy to tak duÂżo jak na kanaÂł rozrywkowy , to bym nie powiedziaÂł. TVN stawia na filmy i seriale no i raczy nas nimi od samego popoÂłudnia.SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska , Detektywi,W-11, TwarzÂą w twarz, kryminalni. Ile to moÂżna oglÂądaĂŚ podobnych do siebie programĂłw.
Za czasów Mariusza Waltera naprawdê ramówka by³a bardziej zró¿nicowana . To za niego czasów by³y milionerzy , big brother , Ananasy z mojej klasy , droga do gwiazd , Agent , kropka nad i , popo³udniowe i wieczorne fakty które by³y 10 minutowym podsumowaniem dnia. Teraz tego nie ma za to wko³o seriale tego samego pokroju.
Polsat za to teÂż popoÂłudniu powtĂłrki seriali , wieczorem teÂż seriale i tak upÂływa caÂły wieczĂłr w telewizji.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Polsat od rano do 18 emituje w sumie same powtĂłrki starych seriali... ChociaÂż o 17 mogli daĂŚ GrĂŞ w ciemno
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Wszystkie mecze Euro 2008 w kanaÂłach Polsatu. Polsat nie mĂłgÂł siĂŞ dogadaĂŚ z TVP w sprawie "podzielenia siĂŞ" meczami.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

lukasz000 pisze:Wcale Piotr Walter nie postawiÂł tak na programy rozrywkowe.Obecnie jest jedynie Taniec z gwiazdami i Szymon Majewski i w tym sezonie You can dance. .
Jeszcze Kuba WojewĂłdzki, SĂŞdzi Anna Maria WesoÂłowska.
ODPOWIEDZ