TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
TVN 24 na poczÂątku
Jak wyg³¹da³a TVN 24 w pierwszych dniach swojego istnienia?? Podobno by³o du¿o wpadek...
Do taĂąca i do... :)
Dzisiaj w portalu gazeta.pl zobaczyÂłem bardzo ciekawe zdjĂŞcie z wizyty Tuska w Polonii. Zobaczcie, nie wiem co to za reporterka, ale kobieta siĂŞ nieÂźle napracuje. JednoczeÂśnie filmuje, trzyma mikrofon i zadaje pytanie - to siĂŞ nazywa profesjonalizm
Za³¹czam fotkê dla potwierdzenia mych s³ów

Co jak co, ale ciekawe czy dostaje podwĂłjnÂą pensjĂŞ?? Wszak reporter i operator

Za³¹czam fotkê dla potwierdzenia mych s³ów

Co jak co, ale ciekawe czy dostaje podwĂłjnÂą pensjĂŞ?? Wszak reporter i operator

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Myœlê, ¿e niektórzy dziennikarze s¹ wyposa¿eni w takie kamery. Czasami operator mo¿e nie dojœÌ na czas, albo równie interesuj¹ce wydarzenia odbywa siê obok. Te ma³e kamery spe³niaj¹ wiele wymagaù, prosty widz ogl¹dajac taki obraz na antenie nie musi wiedzieÌ, ¿e ten obraz zosta³ nagrany takim sprzêtem. Wydaje mi siê, ¿e niektóre zdjêcia nagrywane przez np. Marcina Wronê czy reporterów z np. Iraku te¿ moga byÌ w ten sposób realizowane.
-
- Nowicjusz
TVN Szczecin
mam pytanie czy znacie moze nowych reporterow w tvn szczecin?czasami widze ich w szczecinie jak jada skodami tefauenowskimi..nigdy nie widzialem ich na wizji .
Kaszety w TVN24
Czy zauwaÂżyliÂście, Âże TVN24 jest tak jakoÂś dziwnie skaszetowany?
Chodzi o te ramki...
PoczÂątkowo myÂślaÂłem, Âże to coÂś u mnie, ale po waszych capsach widzĂŞ, Âże u was teÂż.
Nie wiem tylko, czy to jest obciĂŞcie, czy tylko zmniejszenie obrazu. Tak czy inaczej przekazywanie informacji na mniejszej powierzchni jest zÂłym zjawiskiem.
Chodzi o te ramki...
PoczÂątkowo myÂślaÂłem, Âże to coÂś u mnie, ale po waszych capsach widzĂŞ, Âże u was teÂż.
Nie wiem tylko, czy to jest obciĂŞcie, czy tylko zmniejszenie obrazu. Tak czy inaczej przekazywanie informacji na mniejszej powierzchni jest zÂłym zjawiskiem.
-
- Fanatyk :)