Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Bo¿e :o !! :o !! :o Jaka ona jest piêkna :szalony: !! Wspó³czujê tej dziewczynie , jeœli coœ do Agatki poczu³a podczas tej rozmowy :devil: !! Lepiej by sobie Agatka jakiegoœ geja zaprosi³a do rozmowy -przynajmniej nie by³oby tego ''napiêcia'' :lol: !!
Dobrze , dobrze :stop: !! JuÂż koĂączĂŞ ÂżartowaĂŚ , bo Lepper i jego konferencja mi wÂłaÂśnie popsuÂły nastrĂłj :x !!
not that kind pisze:Nie po raz pierwszy przedstawiciel ''tego'' Âśrodowiska" udowadnia, Âże potrafi tyko prowokowaĂŚ, a w dyskusji nie potrafi wykazaĂŚ Âżadnych sensownych poglÂądĂłw, nie mĂłwiÂąc juÂż o nieumijĂŞtnym bronieniu swoich racji :D
Ale duÂża w tym ujawnianiu sprawy zasÂługa Agaty i jej solidnych pytaĂą :)
Szkoda, Âże nie trafiÂła na rozmĂłwcĂŞ , ktĂłry potrafiÂłby jakoÂś ripostowaĂŚ -moÂże doszÂłoby do rĂŞkoczynu :lol2: ?? :devil: !!
MiaÂłem nie ÂżartowaĂŚ :> ?? :stop: !!
Po tym, co zobaczyÂłam i usÂłyszaÂłam w zeszÂłym roku, wcale siĂŞ Agacie nie dziwiĂŞ :D
Za mocno siĂŞ panoszÂą i obnoszÂą ze swojÂą innoÂściÂą co :> ??

Ja nie wychodzê na ulicê z transparentem i nie wrzeszczê , ¿e jestem fanem Agatki :) !! Wystarczy mi , ¿e mogê sobie usi¹œÌ przed telewizorem na ni¹ popatrzeÌ -skoro jest taka piêkna , jej pos³uchaÌ -skoro tak m¹drze gada , a póŸniej wszystko z Wami obgadaÌ na forum -wystarczy :) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Bo¿e :o !! :o !! :o Jaka ona jest piêkna :szalony: !! Wspó³czujê tej dziewczynie , jeœli coœ do Agatki poczu³a podczas tej rozmowy :devil: !! Lepiej by sobie Agatka jakiegoœ geja zaprosi³a do rozmowy -przynajmniej nie by³oby tego ''napiêcia'' :lol: !!
Dobrze , dobrze :stop: !!
..w zeszÂłym roku teÂż Agatka rozmawiaÂła z organizatorkÂą tylko Âże innÂą :lol2:
..spokojnie one - lesbijki raczej (bo sÂą wyjÂątki :lol2: ) nie gustujÂą w takich piĂŞknych dziewczynach jak Agatka :lol2:
..smolÂą cholewki do innych :devil:
JuÂż koĂączĂŞ ÂżartowaĂŚ , bo Lepper i jego konferencja mi wÂłaÂśnie popsuÂły nastrĂłj :x !!
..spokojnie - podejrzanie duÂżo majÂą problemĂłw technicznych :devil:
..no i wÂłaÂśnie przerwali konferencjĂŞ :devil:
..Andrew juÂż siĂŞ nie liczy - wypadÂł dawno temu z gry :devil:

..tak wiĂŞc Agatka moÂże ÂśmiaÂło juÂż szykowaĂŚ siĂŞ nastĂŞpny live :D
not that kind pisze:Nie po raz pierwszy przedstawiciel ''tego'' Âśrodowiska" udowadnia, Âże potrafi tyko prowokowaĂŚ, a w dyskusji nie potrafi wykazaĂŚ Âżadnych sensownych poglÂądĂłw, nie mĂłwiÂąc juÂż o nieumijĂŞtnym bronieniu swoich racji :D
Szkoda, Âże nie trafiÂła na rozmĂłwcĂŞ , ktĂłry potrafiÂłby jakoÂś ripostowaĂŚ -moÂże doszÂłoby do rĂŞkoczynu :lol2: ?? :devil: !!
..pamiĂŞtam Âże w tamtym roku teÂż tak maglowaÂła organizatorkĂŞ :devil:
..ahh - uwielbiam jak Agatka przeprowadza z ludÂźmi rozmowy :P
..ma do tego niesamowity dar :)
..i dlatego sam nigdy nie chciaÂłbym staĂŚ po drugiej stronie barykady :devil:
..nie daÂłbym jej rady w dyskusji :lol2:
Ja nie wychodzê na ulicê z transparentem i nie wrzeszczê , ¿e jestem fanem Agatki :) !! Wystarczy mi , ¿e mogê sobie usi¹œÌ przed telewizorem na ni¹ popatrzeÌ -skoro jest taka piêkna , jej pos³uchaÌ -skoro tak m¹drze gada , a póŸniej wszystko z Wami obgadaÌ na forum -wystarczy :) !!
..i mam nadziejĂŞ Âże nigdy nie bĂŞdziemy musieli siĂŞ swoich praw na ulicy :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..w zeszÂłym roku teÂż Agatka rozmawiaÂła z organizatorkÂą tylko Âże innÂą :lol2:
..spokojnie one - lesbijki raczej (bo sÂą wyjÂątki :lol2: ) nie gustujÂą w takich piĂŞknych dziewczynach jak Agatka :lol2:
MoÂże na tym juÂż poprzestaĂąmy , bo }{ypno siĂŞ na nas obrazi :rozglada: !! A tamtÂą organizatorkĂŞ widziaÂłem na Twoich capsach :devil: !!
Pewnie Agatka jak nie ma kamer w pobliÂżu to rozkÂłada na Âłopatki ...... podczas dyskusji...... sÂłownie :lol2: !! To nawet mogÂłoby byĂŚ caÂłkiem przyjemne :lol2: !!
..i mam nadziejĂŞ Âże nigdy nie bĂŞdziemy musieli siĂŞ swoich praw na ulicy :lol2:
Bo nasze postulaty s¹ tak oczywistym dobrem dla ogó³u , ¿e nawet szczególnie prosiÌ o nie nie musimy :tanczy: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Bo¿e :o !! :o !! :o Jaka ona jest piêkna :szalony: !! Wspó³czujê tej dziewczynie , jeœli coœ do Agatki poczu³a podczas tej rozmowy :devil: !! Lepiej by sobie Agatka jakiegoœ geja zaprosi³a do rozmowy -przynajmniej nie by³oby tego ''napiêcia'' :lol: !!
Dobrze , dobrze :stop: !!
..w zeszÂłym roku teÂż Agatka rozmawiaÂła z organizatorkÂą tylko Âże innÂą :lol2:
Ch³opaki uspokójmy siê :lol2: Myœlê, ¿e te dziewczyny (organizatorki) s¹ na tyle utwierdzone w swojej g³... znaczy siê racji, ¿e czynami ich s³usznoœci dowodz¹ :lol2: A Agatta, no có¿, nie bez powodu od pocz¹tku naszej znajomoœci czytamy z jej oczu: nawet o mnie nie marzcie :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
Dziwne, ¿e mi wielokrotnie potraficie siê przeciwstawiaÌ i to w dodatku przy u¿yciu doœÌ ciêtej riposty :> No tak :lol2: Ale ja to nie piêkna i czaruj¹ca a jednoczeœnie trzeŸwo st¹paj¹ca po ziemi Agatta :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Ja nie wychodzê na ulicê z transparentem i nie wrzeszczê , ¿e jestem fanem Agatki :) !! Wystarczy mi , ¿e mogê sobie usi¹œÌ przed telewizorem na ni¹ popatrzeÌ -skoro jest taka piêkna , jej pos³uchaÌ -skoro tak m¹drze gada , a póŸniej wszystko z Wami obgadaÌ na forum -wystarczy :) !!
Nie, my na pewno nie bêdziemy musieli :) Co wiêcej wró¿ê nam œwietlan¹ przysz³oœÌ :lol2: I z ka¿dym dniem, z ka¿d¹ relacj¹ Agatty w przeœwiadczeniu tym coraz bardziej siê utwierdzam :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Ch³opaki uspokójmy siê :lol2: Myœlê, ¿e te dziewczyny (organizatorki) s¹ na tyle utwierdzone w swojej g³... znaczy siê racji, ¿e czynami ich s³usznoœci dowodz¹ :lol2: A Agatta, no có¿, nie bez powodu od pocz¹tku naszej znajomoœci czytamy z jej oczu: nawet o mnie nie marzcie :lol2:
KrĂłtko mĂłwiÂąc sÂą juÂż zajĂŞte i Agatka szczĂŞÂśliwie (jak dla kogo ;( ) zajĂŞta... :neutral: ??

Alchemik pisze:Dziwne, ¿e mi wielokrotnie potraficie siê przeciwstawiaÌ i to w dodatku przy u¿yciu doœÌ ciêtej riposty :> No tak :lol2: Ale ja to nie piêkna i czaruj¹ca a jednoczeœnie trzeŸwo st¹paj¹ca po ziemi Agatta :lol2:
Nie masz nawet piêknych br¹zowych oczu -nie mówi¹c ju¿ o innych brakach :devil: !! Z si³¹ przebicia na pocz¹tek :lol2: !!
Alchemik pisze:Nie, my na pewno nie bêdziemy musieli :) Co wiêcej wró¿ê nam œwietlan¹ przysz³oœÌ :lol2: I z ka¿dym dniem, z ka¿d¹ relacj¹ Agatty w przeœwiadczeniu tym coraz bardziej siê utwierdzam :)
Bo jak moglibyœmy byÌ odosobnieni , skoro nasze pragnienia i ich s³usznoœÌ s¹ oczywist¹ oczywistoœci¹ :lol2: !! Najbardziej cieszê siê z tego , ¿e tvn24 od pocz¹tku zdawa³a sobie z tej oczywistoœci sprawê :lol2: !! Maj¹ taki wyj¹tkowy klejnot w swojej kolekcji -musz¹ odpowiednio prezentowaÌ :P !! :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Ch³opaki uspokójmy siê :lol2: Myœlê, ¿e te dziewczyny (organizatorki) s¹ na tyle utwierdzone w swojej g³... znaczy siê racji, ¿e czynami ich s³usznoœci dowodz¹ :lol2: A Agatta, no có¿, nie bez powodu od pocz¹tku naszej znajomoœci czytamy z jej oczu: nawet o mnie nie marzcie :lol2:
KrĂłtko mĂłwiÂąc sÂą juÂż zajĂŞte i Agatka szczĂŞÂśliwie (jak dla kogo ;( ) zajĂŞta... :neutral: ??
..nie zazdroœÌ innym szczêœcia :lol2:
Bo jak moglibyœmy byÌ odosobnieni , skoro nasze pragnienia i ich s³usznoœÌ s¹ oczywist¹ oczywistoœci¹ :lol2: !! Najbardziej cieszê siê z tego , ¿e tvn24 od pocz¹tku zdawa³a sobie z tej oczywistoœci sprawê :lol2: !! Maj¹ taki wyj¹tkowy klejnot w swojej kolekcji -musz¹ odpowiednio prezentowaÌ :P !! :tanczy:
..ja juÂż siĂŞ zaczynam o realizacjĂŞ naszych pragnieĂą martwiĂŚ ;?

..bo jak porównujê iloœÌ relacji z zesz³ego roku i z tego to ten wypada blado :?

..Agatka dopiero teraz pojawiÂła siĂŞ z relacjÂą kiedy marsz ruszyÂł :o
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Nie byÂło za duÂżo Agaty widaĂŚ, ale jak juÂż jÂą byÂło widaĂŚ, to moÂżna siĂŞ byÂło przekonaĂŚ, Âże jest z obstawÂą :lol2: Pytanie, czy osobistÂą? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
..ja juÂż siĂŞ zaczynam o realizacjĂŞ naszych pragnieĂą martwiĂŚ ;?

..bo jak porównujê iloœÌ relacji z zesz³ego roku i z tego to ten wypada blado :?
Bez porównania z zesz³ym rokiem :nie: CzuÌ, i¿ nie ju¿ wokó³ tego marszu tylu kontrowersji, co kiedyœ :? Temat zszed³ z czo³ówki ramówki, jak mia³o to miejsce jeszcze w zesz³ym roku :? I jak piszesz obi, relacji jest znacznie, znacznie mniej :?
SpoÂłeczeĂąstwo siĂŞ liberalizuje :mhm: A moÂże tylko chce siĂŞ nam to wmĂłwiĂŚ? :devil:
..Agatka dopiero teraz pojawiÂła siĂŞ z relacjÂą kiedy marsz ruszyÂł :o
Obstawa... osobista, czy teÂż nie, ale na gÂłowie Agatty podejrzanie zmierzwiona fryzura :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Nie byÂło za duÂżo Agaty widaĂŚ, ale jak juÂż jÂą byÂło widaĂŚ, to moÂżna siĂŞ byÂło przekonaĂŚ, Âże jest z obstawÂą :lol2: Pytanie, czy osobistÂą? :D
..a tak :lol2:
..staÂło przy niej kilku mÂłodzieĂącĂłw ktĂłrzy nie ruszali z marszem :lol2:

..zÂłych informacji ciÂąg dalszy :?

..nie tylko byÂło jak do tej pory mniej relacji niÂż w zeszÂłym roku ale teÂż pojawiÂł siĂŞ Waldek ze Szczecina do pomocy :neutral:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..zÂłych informacji ciÂąg dalszy :?

..nie tylko byÂło jak do tej pory mniej relacji niÂż w zeszÂłym roku ale teÂż pojawiÂł siĂŞ Waldek ze Szczecina do pomocy :neutral:
Nie do pomocy, on zmieniÂł AgattĂŞ ;( Teraz jeszcze wyskoczyÂł mÂłodzik ze Szczecina ;( PrzecieÂż Agatta doskonale daÂłaby sobie radĂŞ sama :)
W zeszÂłym roku poradziÂła sobie przecieÂż Âświetnie :brawa:

Ech :/ Ale zauwaÂżyÂłem juÂż wczeÂśniej, Âże w Poznaniu wÂłaÂśnie majÂą miejsce te zamiany dyÂżurĂłw po 15-stej, gdy dzieje siĂŞ coÂś waÂżnego :neutral:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

A jednak siĂŞ pojawiÂła jeszcze :lol2: MiÂło siĂŞ myliĂŚ :lol2:

Widocznie Agatta potrzebowaÂła czasu na przemieszczenie siĂŞ z poczÂątku marszu na koniec :lol2: A stacja chciaÂła pokazaĂŚ teÂż marsz od Âśrodka :lol2:

W tym roku pomysÂłowo i bezpiecznie z kamerÂą Agatta rozlokowaÂła siĂŞ na jakimÂś balkonie :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ooo :) Agata wesz³a chyba na balkon gmachu, w którym w Poznaniu jest empik :lol2: Fajnie, ¿e zrobi³eœ caps, bo ja nie zd¹¿y³am tego nagraÌ :lol2:
Myœla³am, ¿e bêdzie Waldek :lol2: A póŸniej kamera tak szybko odjecha³a w t³um :lol2:
Alchemik pisze: ..nie tylko byÂło jak do tej pory mniej relacji niÂż w zeszÂłym roku ale teÂż pojawiÂł siĂŞ Waldek ze Szczecina do pomocy :neutral:
Nie do pomocy, on zmieniÂł AgattĂŞ ;( Teraz jeszcze wyskoczyÂł mÂłodzik ze Szczecina ;( PrzecieÂż Agatta doskonale daÂłaby sobie radĂŞ sama :)
W zeszÂłym roku poradziÂła sobie przecieÂż Âświetnie :brawa:
Ale z Placu Mickiewicza na Plac Wolnoœci jest ³adny kawa³ek drogi :D A tu trzeba jeszcze by³o sprzêt uprz¹tn¹Ì :lol2: Pamiêtam jak w zesz³ym roku siê szybko uwijali z kablami :lol2:
Nie wyrobiliby siê do wpó³ do ;)

A kolega Waldek to co? :D Nie móg³ przyjœÌ kole¿ance z pomoc¹? :lol2:
Od takiego przystojnego kolegi, to sama przyjemnoœÌ przyjmowaÌ pomoc :lol2:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ooo :) Agata weszÂła chyba na balkon gmachu, w ktĂłrym w Poznaniu jest empik :lol2:
ByĂŚ moÂże :lol2: Ja nie znam niestety Poznania :lol2: KaÂżdy taksĂłwkarz moÂże robiĂŚ na mnie interes :lol2:
Ale z Placu Mickiewicza na Plac Wolnoœci jest ³adny kawa³ek drogi :D A tu trzeba jeszcze by³o sprzêt uprz¹tn¹Ì :lol2: Pamiêtam jak w zesz³ym roku siê szybko uwijali z kablami :lol2:
Nie wyrobiliby siê do wpó³ do ;)
Skoro Ty tak mĂłwisz, to nie moÂże byĂŚ inaczej :lol2:
Agatta pewnie te¿ nie chcia³a pod¹¿aÌ w pielgrzymce œlad za ''dyskryminowanymi'' ;) B¹dŸ nie by³o takiej mo¿liwoœci technicznej :D
A kolega Waldek to co? :D Nie móg³ przyjœÌ kole¿ance z pomoc¹? :lol2:
Od takiego przystojnego kolegi, to sama przyjemnoœÌ przyjmowaÌ pomoc :lol2:
TeÂż mi pomoc - jedna relacja :hahaha:
Ostatnio zmieniony sobota 17 lis 2007, 15:23 przez Alchemik, łącznie zmieniany 3 razy.
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Obstawa... osobista, czy teÂż nie, ale na gÂłowie Agatty podejrzanie zmierzwiona fryzura :lol2:
PrzecieÂż to od wiatru :uhh: Podejrzanie :?: CzyÂżbyÂś podejrzewaÂł, Âże Agata uczestniczyÂła jednak poza kamerÂą w zacietej dyskusji podpartej "mocnymi, rĂŞcznymi argumentami" :devil:
ODPOWIEDZ