Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

ByĂŚ moÂże i to :lol2: Ale ja miaÂłem raczej na myÂśli bardziej pokojowe mierzwienie :lol2:
PeÂłne czuÂłoÂści :lol2: Jak to tylko my mĂŞÂżczyÂźni potrafimy mierzwiĂŚ kobiece fryzury
TeÂż przez chwilĂŞ o tym pomyÂślaÂłem . Ale natychmiast to odrzuciÂłem . PrzecieÂż, z pewnoÂściÂą, wÂśrĂłd wielu cnĂłt Agaty tak wysÂławianych w tym wÂątku , waÂżne miejsce zajmuje cnota wiernoÂści. A jedyne rĂŞce, ktĂłre majÂą ten szczĂŞÂśliwy przywilej "pokojowego mierzwienia" wÂłosĂłw Agaty sÂą "far... faraway..." ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

JakieÂś czary mary dziaÂły siĂŞ moim postem :o

Efektem tego jest to, Âże udaÂło siĂŞ Tobie wysÂłaĂŚ post pod posetm :mhm:
¯eby nie by³o, ¿e znasz moje myœli z wyprzedzenim :lol2: Ten fragment usun¹³em :lol2:
epsztajnek pisze:
Obstawa... osobista, czy teÂż nie, ale na gÂłowie Agatty podejrzanie zmierzwiona fryzura :lol2:
PrzecieÂż to od wiatru :uhh: Podejrzanie :?: CzyÂżbyÂś podejrzewaÂł, Âże Agata uczestniczyÂła jednak poza kamerÂą w zacietej dyskusji podpartej "mocnymi argumentami" :devil:
ByĂŚ moÂże i to :lol2: Ale ja miaÂłem raczej na myÂśli bardziej pokojowe mierzwienie :lol2:
PeÂłne czuÂłoÂści :lol2: Jak to tylko my mĂŞÂżczyÂźni potrafimy mierzwiĂŚ kobiece fryzury :lol2:
epsztajnek pisze:A jedyne rĂŞce, ktĂłre majÂą ten szczĂŞÂśliwy przywilej "pokojowego mierzwienia" wÂłosĂłw Agaty sÂą "far... faraway..." ;)
To przecieÂż wcale nie jest przesÂądzone, Âże te rĂŞce sÂą dziÂś tak daleko :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..przecieÂż tak na dobrÂą sprawĂŞ to my nic o Agatce nie wiemy :lol2:
..tylko tyle i le widaĂŚ w telewizji :lol2:
..a kto wie co w niej 'siedzi' prywatnie :?: :lol2:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Ale z Placu Mickiewicza na Plac Wolnoœci jest ³adny kawa³ek drogi :D A tu trzeba jeszcze by³o sprzêt uprz¹tn¹Ì :lol2: Pamiêtam jak w zesz³ym roku siê szybko uwijali z kablami :lol2:
Nie wyrobiliby siê do wpó³ do ;)
Skoro Ty tak mĂłwisz, to nie moÂże byĂŚ inaczej :lol2:
Agatta pewnie te¿ nie chcia³a pod¹¿aÌ w pielgrzymce œlad za ''dyskryminowanymi'' ;) B¹dŸ nie by³o takiej mo¿liwoœci technicznej :D
..Al - notka wie najlepiej - ona tam byÂła w zeszÂłym roku :lol2:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:A kolega Waldek to co? :D Nie móg³ przyjœÌ kole¿ance z pomoc¹? :lol2:
Od takiego przystojnego kolegi, to sama przyjemnoœÌ przyjmowaÌ pomoc :lol2:
TeÂż mi pomoc - jedna relacja :hahaha:
..dziĂŞkujĂŞ za takÂą pomoc :D
..lepiej przyniĂłsÂłby Agatce ciepÂłej kawy :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż tak na dobrÂą sprawĂŞ to my nic o Agatce nie wiemy :lol2:
Bingo :tanczy: !! I dlatego Agatka nic nam nie chce o sobie opowiedzieĂŚ , bo przypuszczalnie nie potrafi kÂłamaĂŚ , a prawdy teÂż nie chce wyjawiĂŚ , wiĂŞc milczy :lol2: !! WiedziaÂłem , Âże coÂś przed nami ukrywa :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Ale z Placu Mickiewicza na Plac Wolnoœci jest ³adny kawa³ek drogi :D A tu trzeba jeszcze by³o sprzêt uprz¹tn¹Ì :lol2: Pamiêtam jak w zesz³ym roku siê szybko uwijali z kablami :lol2:
Nie wyrobiliby siê do wpó³ do ;)
Skoro Ty tak mĂłwisz, to nie moÂże byĂŚ inaczej :lol2:
Agatta pewnie te¿ nie chcia³a pod¹¿aÌ w pielgrzymce œlad za ''dyskryminowanymi'' ;) B¹dŸ nie by³o takiej mo¿liwoœci technicznej :D
..Al - notka wie najlepiej - ona tam byÂła w zeszÂłym roku :lol2:
DziĂŞkujemy notka , Âże tak nas oprowadzasz po Poznaniu :lol2: !! Ja teÂż nie znam miasta , a jakbym siĂŞ wybieraÂł w przyszÂłym roku , to juÂż bĂŞdĂŞ wiedziaÂł skÂąd marsz startuje i gdzie jest meta :lol2: i gdzie wypatrywaĂŚ Agatki :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:A kolega Waldek to co? :D Nie móg³ przyjœÌ kole¿ance z pomoc¹? :lol2:
Od takiego przystojnego kolegi, to sama przyjemnoœÌ przyjmowaÌ pomoc :lol2:
TeÂż mi pomoc - jedna relacja :hahaha:
..dziĂŞkujĂŞ za takÂą pomoc :D
..lepiej przyniĂłsÂłby Agatce ciepÂłej kawy :lol2:
Gorzej jak to on prĂłbowaÂł rozgrzewaĂŚ AgatkĂŞ :devil: !! I wcale nie napojem :lol: !! :xx:

Tak siĂŞ wkurzyÂłem jak go zobaczyÂłem , Âże ....... o nie znĂłw jest on zamiast Agatki i rozmawia z tÂą laskÂą , z ktĂłrÂą gadaÂła Agatka..... pchiii , ale miĂŞczak :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż tak na dobrÂą sprawĂŞ to my nic o Agatce nie wiemy :lol2:
Bingo :tanczy: !! I dlatego Agatka nic nam nie chce o sobie opowiedzieĂŚ , bo przypuszczalnie nie potrafi kÂłamaĂŚ , a prawdy teÂż nie chce wyjawiĂŚ , wiĂŞc milczy :lol2: !! WiedziaÂłem , Âże coÂś przed nami ukrywa :lol2: !!
Moim zdaniem swojej niepokornej natury nigdy nie ukrywaÂła :D
Chyba, Âże Wy widzicie coÂś wiĂŞcej? :lol2:
marcinkowsky pisze:DziĂŞkujemy notka , Âże tak nas oprowadzasz po Poznaniu :lol2: !! Ja teÂż nie znam miasta , a jakbym siĂŞ wybieraÂł w przyszÂłym roku , to juÂż bĂŞdĂŞ wiedziaÂł skÂąd marsz startuje i gdzie jest meta :lol2: i gdzie wypatrywaĂŚ Agatki :lol2: !!
Któ¿ to wie, co bêdzie za rok? :spiewa:
marcinkowsky pisze:Tak siĂŞ wkurzyÂłem jak go zobaczyÂłem , Âże ....... o nie znĂłw jest on zamiast Agatki i rozmawia z tÂą laskÂą , z ktĂłrÂą gadaÂła Agatka..... pchiii , ale miĂŞczak :devil:
Teraz juÂż chyba moÂżemy powiedzieĂŚ, Âże nastÂąpiÂł definitywny koniec marszu... dla nas ;)
Tylko po co fatygowano AgattĂŞ... aaa, lepiej siĂŞ nie zastanawiaĂŚ :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Moim zdaniem swojej niepokornej natury nigdy nie ukrywaÂła :D
Chyba, Âże Wy widzicie coÂś wiĂŞcej? :lol2:
Widzê , to mo¿e nie najlepsze s³owo , ale mam uzmys³owion¹ jej wewnêtrzn¹ g³êbiê , która ca³y czas mnie poch³ania bez reszty :lol2: !! Wci¹¿ odkrywam nowe fascynuj¹ce rzeczy :tanczy: !!
marcinkowsky pisze:DziĂŞkujemy notka , Âże tak nas oprowadzasz po Poznaniu :lol2: !! Ja teÂż nie znam miasta , a jakbym siĂŞ wybieraÂł w przyszÂłym roku , to juÂż bĂŞdĂŞ wiedziaÂł skÂąd marsz startuje i gdzie jest meta :lol2: i gdzie wypatrywaĂŚ Agatki :lol2: !!
Któ¿ to wie, co bêdzie za rok? :spiewa:
Skoro historia lubi zataczaĂŚ koÂło ,to za rok o tej porze Agatka znĂłw bĂŞdzie na marszu :lol2: !! A wszystko bĂŞdzie jasne 1 listopada -czy bĂŞdzie monitorowaĂŚ drogi :lol2: ??
Alchemik pisze:Teraz juÂż chyba moÂżemy powiedzieĂŚ, Âże nastÂąpiÂł definitywny koniec marszu... dla nas ;)
Tylko po co fatygowano AgattĂŞ... aaa, lepiej siĂŞ nie zastanawiaĂŚ :lol2:
MoÂże teraz z Waldkiem pĂłjdÂą do klubu :lol2: !! Bo jest duÂże prawdopodobieĂąstwo , Âże te ''rĂŞce'' sÂą jednak daleko :lol: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Tak siĂŞ wkurzyÂłem jak go zobaczyÂłem , Âże ....... o nie znĂłw jest on zamiast Agatki i rozmawia z tÂą laskÂą , z ktĂłrÂą gadaÂła Agatka..... pchiii , ale miĂŞczak :devil:
MoÂże teraz z Waldkiem pĂłjdÂą do klubu :lol2: !! Bo jest duÂże prawdopodobieĂąstwo , Âże te ''rĂŞce'' sÂą jednak daleko :lol: !!
W majowy dÂługi weekend Waldek bardzo mi podpadÂł, poniewaÂż Joasia KryĂąska skÂąpiÂąca wtedy uÂśmiechu swoim wielbicielom, przesÂłaÂła mu podejrzanie promienny uÂśmiech.
Niech mi drugi raz ten, skÂądinÂąd sympatyczny chÂłopak nie podpada :devil:
:devil: :devil:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

dobrze, niech uÂśmiechajÂą siĂŞ przynajmniej do kolegĂłw z pracy ;) skoro do nas nie chcÂą :twisted:

Agata to czasami wyglÂąda na samotnÂą i nieszczĂŞÂśliwÂą kobietĂŞ :D
zawsze kiedy siĂŞ nie uÂśmiecha :D czyli prawie zawsze :D a wiemy, Âże samotna nie jest :D
to o co co chodzi? :mhm: o odleg³oœÌ :>

dzisiaj sobie nie bĂŞdziemy mogli (p)o(d)glÂądaĂŚ ÂślicznoÂści przy pracy :/
szkoda ;( a w dzieĂą nie widziaÂłem ani jednej relacji :twisted:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Skoro historia lubi zataczaĂŚ koÂło ,to za rok o tej porze Agatka znĂłw bĂŞdzie na marszu :lol2: !! A wszystko bĂŞdzie jasne 1 listopada -czy bĂŞdzie monitorowaĂŚ drogi :lol2: ??
..za rok w marszu pĂłjdzie 100 osĂłb - jeÂśli znĂłw przez ten rok ubĂŞdzie 200 uczestnikĂłw marszu :devil:

..nie ma burd..nie ma kontrowersji..nie ma zainteresowania mediĂłw ;)
..i po co maszerowaĂŚ :devil:
epsztajnek pisze:W majowy dÂługi weekend Waldek bardzo mi podpadÂł, poniewaÂż Joasia KryĂąska skÂąpiÂąca wtedy uÂśmiechu swoim wielbicielom, przesÂłaÂła mu podejrzanie promienny uÂśmiech.
Niech mi drugi raz ten, skÂądinÂąd sympatyczny chÂłopak nie podpada :devil:
:devil: :devil:
..Asi to on moÂże i siĂŞ podobaÂł ale o Agatce jeszcze nic nie wiemy :lol:
stajlus pisze:dobrze, niech uÂśmiechajÂą siĂŞ przynajmniej do kolegĂłw z pracy ;) skoro do nas nie chcÂą :twisted:
..trudno siĂŞ z tym pogodziĂŚ..z takÂą niesprawiedliwoÂściÂą ;(
..ale co nam pozostaje :?: ;(
..cieszyĂŚ siĂŞ tym co wypracujÂą dla nas inni :neutral:
stajlus pisze:dzisiaj sobie nie bĂŞdziemy mogli (p)o(d)glÂądaĂŚ ÂślicznoÂści przy pracy :/
..zawsze moÂżesz Kacpra podglÂądaĂŚ :lol:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieÂżyÂświat pisze:..za rok w marszu pĂłjdzie 100 osĂłb - jeÂśli znĂłw przez ten rok ubĂŞdzie 200 uczestnikĂłw marszu :devil:
rok temu szÂło 500 osĂłb, w tym 300, czy to znaczy, Âże u nas nie czujÂą siĂŞ odmieĂący dyskryminowani?
obieÂżyÂświat pisze:
stajlus pisze:dzisiaj sobie nie bĂŞdziemy mogli (p)o(d)glÂądaĂŚ ÂślicznoÂści przy pracy :/
..zawsze moÂżesz Kacpra podglÂądaĂŚ :lol:
nie byÂło mnie dzisiaj na marszu, Âżebym siĂŞ widokiem podglÂądanego faceta zachwycaÂł :hyh:

a to to co za afera :
obieÂżyÂświat pisze:..Agatka wyraÂźni mi i Blackowi napisaÂła Âże wolaÂłaby: 'Âżeby prywatne wÂątki z jej Âżycia pozostaÂły poza dyskusjÂą' :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

..regulamin tego wÂątku zabrania od pewnego czasu zamieszczania takÂże prywatnych zdjĂŞĂŚ Agatki nawet jeÂśli sÂą one ogĂłlnie dostĂŞpne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
powinienem o czymÂś wiedzieĂŚ :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:rok temu szÂło 500 osĂłb, w tym 300, czy to znaczy, Âże u nas nie czujÂą siĂŞ odmieĂący dyskryminowani?
.wszystko na to wskazuje ;)
..albo tych odmieĂącĂłw jest mniej niÂż ci odmieĂący sÂądzÂą :devil:
stajlus pisze: a to to co za afera :

powinienem o czymÂś wiedzieĂŚ :rozglada:
..dokÂładnie to co jest napisane :)
..a bĂŞdzie git :aniol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:dobrze, niech uÂśmiechajÂą siĂŞ przynajmniej do kolegĂłw z pracy ;) skoro do nas nie chcÂą :twisted:
Nie wiem czy Asia i Agata sÂą pannami , czy nie , ale jak kobieta siĂŞ nie uÂśmiecha to faktycznie wyglÂąda jakby czegoÂś jej brakowaÂło :devil: !! MentalnoÂściÂą starej panny mi to trÂąci :devil: !!
rok temu szÂło 500 osĂłb, w tym 300, czy to znaczy, Âże u nas nie czujÂą siĂŞ odmieĂący dyskryminowani?
¯ebyœmy my za rok nie musieli iœÌ z transparentami pod gmach MBC :devil:!!
I jak tam.... z braku laku podglÂądaÂłeÂś Kacpra :lol2: !! W sumie to nawet dobrze , Âże Agatki nie byÂło , bo miaÂłem niemaÂły dylemat , co bym oglÂądaÂł , kiedy mecz juÂż by siĂŞ na dobre rozszalaÂł :mhm: ?? a dziĂŞki temu , Âże Agatki nie byÂło w nocy , a byÂła wczeÂśniej w ciÂągu dnia , problem rozwiÂązaÂł siĂŞ sam :lol2: !!
Jak to siĂŞ mĂłwi -wilk syty i owca caÂła :lol2: !!

Tylko czemu dzisiaj nadal Wielkopolska goœci Szczecinianina :> ?? Czy¿by Agatka z okazji historycznego meczu organizowa³a jak¹œ imprezê i dzisiaj nie mog³a siê stawiÌ w pracy :> ??
W sumie to i tutaj dopatrujê siê dobrego -Agatka nie musi dzisiaj marzn¹Ì ani :rozglada: ''troszeczkê'' !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Nie wiem czy Asia i Agata sÂą pannami , czy nie , ale jak kobieta siĂŞ nie uÂśmiecha to faktycznie wyglÂąda jakby czegoÂś jej brakowaÂło :devil: !! MentalnoÂściÂą starej panny mi to trÂąci :devil: !!
..nie zapominaj o rĂŞkach ktĂłre mierzwiÂą :lol2: :cicho:
marcinkowsky pisze:¯ebyœmy my za rok nie musieli iœÌ z transparentami pod gmach MBC :devil:!!
..wiem nawet skÂąd ci siĂŞ takie myÂślenie wziĂŞÂło ;)
..ten numer dyÂżurowy z wielkopolski teÂż mnie pozytywnie nie nastroiÂł :?
..poza tym faktycznie dobrze ¿e Agatka nie musi marzn¹Ì dzis dla tak banalnego tematu :lol2:
marcinkowsky pisze:W sumie to nawet dobrze , Âże Agatki nie byÂło , bo miaÂłem niemaÂły dylemat , co bym oglÂądaÂł , kiedy mecz juÂż by siĂŞ na dobre rozszalaÂł :mhm: ?? a dziĂŞki temu , Âże Agatki nie byÂło w nocy , a byÂła wczeÂśniej w ciÂągu dnia , problem rozwiÂązaÂł siĂŞ sam :lol2: !!
Jak to siĂŞ mĂłwi -wilk syty i owca caÂła :lol2: !!
..ja nie odnajdujĂŞ Âżadnej pozytywnej strony tego co siĂŞ staÂło wczoraj wieczorem :nie:
..za wyjÂątkiem wyniku meczu rzecz jasna :lol2:
..ale jak Agatka tak rzadko bĂŞdzie przyjeÂżdÂżaÂła do stolicy to trzeba bĂŞdzie pomyÂśleĂŚ o malowaniu afiszĂłw :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..nie zapominaj o rĂŞkach ktĂłre mierzwiÂą :lol2: :cicho:
I Ty ( :o !! ) o nich przypominasz :> ?? :devil: !!
obieÂżyÂświat pisze:..ten numer dyÂżurowy z wielkopolski teÂż mnie pozytywnie nie nastroiÂł :?
..poza tym faktycznie dobrze ¿e Agatka nie musi marzn¹Ì dzis dla tak banalnego tematu :lol2:
Wydaje mi siĂŞ tylko , czy robi nam siĂŞ maÂły galimatiasik dyÂżurowy :mhm: ?? CoÂś mi siĂŞ zdaje , Âże musimy uwaÂżnie oglÂądaĂŚ tvn24 po poÂłudniu :mhm: !! JeÂśli bĂŞdzie lustrzane odbicie wczorajszego dnia , to po poÂłudniu Agatka zastÂąpi Szczecinianina :D !!
Oby tylko nie musiaÂła staĂŚ na wietrznej i zimnej albo zamglonej i zimnej wylotĂłwce :rydzyk: !!
obieÂżyÂświat pisze:..ja nie odnajdujĂŞ Âżadnej pozytywnej strony tego co siĂŞ staÂło wczoraj wieczorem :nie:
..za wyjÂątkiem wyniku meczu rzecz jasna :lol2:
Ja teÂż nie widzĂŞ 100% pozytywu :nie: !! Ale wyobraÂżasz sobie co byÂłoby , gdyby Agatka wczoraj nie pojawiÂła siĂŞ wcale :> ??
..ale jak Agatka tak rzadko bĂŞdzie przyjeÂżdÂżaÂła do stolicy to trzeba bĂŞdzie pomyÂśleĂŚ o malowaniu afiszĂłw :devil:
No tak , pewnie , gdyby mĂłj powyÂższy scenariusz siĂŞ ziÂściÂł , to juÂż postawiÂłbym pierwszÂą literĂŞ na banerze :devil: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Nie wiem czy Asia i Agata sÂą pannami , czy nie , ale jak kobieta siĂŞ nie uÂśmiecha to faktycznie wyglÂąda jakby czegoÂś jej brakowaÂło :devil: !! MentalnoÂściÂą starej panny mi to trÂąci :devil: !!
Wiem, przekonaÂłem siĂŞ na wÂłasne oczy i uszy :lol2: o dwĂłch sytuacjach, powodach, dla ktĂłrych kobiety nie uÂśmiechajÂą siĂŞ :]
S³ysza³em kiedyœ, ¿e kobiety nigdy siê nie uœmiechaj¹, gdy wyjmuj¹ zawartoœÌ swojej torebki :D Wydawa³oby siê logiczne :lol2: Tylko jak to siê ma do Agatty :> Przyznam szczerze jedynym widzianym przeze mnie gad¿etem, który dzier¿y Agatta w rêkach, jest najczêœciej mikrofon :lol2: A w serwisach na biurku stoi co najwy¿ej kubek :lol2:
WiĂŞc ta opcja odpada :D
Ale mam jeszcze jednÂą :lol2:
Agatta ulegÂła medialnej presji i pozwoliÂł wmĂłwiĂŚ sobie, iÂż uÂśmiech, Âśmiech powodujÂą przyspieszenie procesu powstawania zmarszczek :D I tak jak prywatnie od uÂśmiechu nie stroni, tak zawodowo postanowiÂła zachowaĂŚ niemal stalowÂą twarz ;)

DziÂś natomiast mnie nie jest do Âśmiechu :?
Dla mnie dzieĂą z Tvn24 w tym momencie siĂŞ koĂączy, a Agatta jak do tej pory nie pojawiÂła siĂŞ ;(
Mimo to jednak, ÂżyczĂŞ Wam z caÂłego serca, aÂżeby w koĂącu pojawiĂŚ siĂŞ raczyÂła :lol2: ZaÂś Agatce ÂżyczĂŞ, Âżeby miejscem jej relacji tzw. wylotĂłwka nie byÂła :D
Tylko czemu dzisiaj nadal Wielkopolska goÂści Szczecinianina :> ??
PoniewaÂż Wielkopolska to bardzo goÂścinny region jest :lol2:
ODPOWIEDZ