Rzadko siĂŞ zdarza, Âże prowadzÂący ''Poranek'' nosi krawat (tylko w razie waÂżnych uroczystoÂści koÂścielnych i paĂąstwowych oraz w czasie ÂżaÂłoby narodowej).
PS. DziÂś ''Poranek'' byÂł od 5.30 czy od 7.00?
tyle powagi od Pana KuÂźniara. DziwiĂŞ siĂŞ, Âże w tak wyjÂątkowy dzieĂą dostaÂł on dyÂżur.
DuÂżo stosowniej by byÂło, gdyby Poranek miaÂła Pani Werner, czy P. Jakub Porada. KuÂźniar jest zbyt luÂźny, wesoÂłkowaty bez wzglĂŞdu na dzieĂą. Pasuje tylko do weekendĂłw.
[ Dodano: PiÂą Lis 16, 2007 8:37 pm ]
Jakieœ pó³godziny w TVN24 widzia³em reklamówkê weekendowego ''Poranka'', w której to Jarek siedzie za pulpitem w krawacie , po chwili od niego odchodzi, œci¹ga krawat i mówi, ¿e ''nawet w telewizji informacyjnej jest miejsce na szczyptê humoru'' (czy jakoœ tak :rozglada: ), po czym przypominane s¹ te najzabawniejsze fragmenty z ''Poranka'' z poprzedniego tygodnia
[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 3:51 pm ]
CzyÂżby wÂątek o Jarku troszeczkĂŞ podupadÂł? :rozglada:
kamilo pisze:CzyÂżby wÂątek o Jarku troszeczkĂŞ podupadÂł?
Strasznie :spiewa: ,tak szukam szukam ledwo siĂŞ mieÂści na pierwszej stronie
¯eby faceci musieli ci¹gn¹Ì ten temat za uszy :aniol: :spiewa: :spiewa:
DziÂś troszkĂŞ Jarka zaatakowaÂł Jacek PalasiĂąski :devil: W czasie omawiania tematĂłw zagranicznych.Najpierw pokazaÂł jakis awangardowy pokaz mody,gdzie modelki byÂły powiedzmy skromnie odziane :spiewa: I mĂłwi do Jarka coÂś takiego : '..Ciekawe kiedy nasze koleÂżanki zaczna sie tak ubieraĂŚ A wiesz Jarku,Âże wczoraj jedna z prezenterek niemieckiej telewizji przyznaÂła publicznie,Âże kocha siĂŞ w swojej redakcyjnej koleÂżance :spiewa: A ja wiem ,Âże ty jesteÂś czuÂły na wdziĂŞki kolegĂłw i koleÂżanek,masz jakiÂś problem..' :devil: JarosÂław lekko zakÂłopotany zapowiedziaÂł reklamy :tanczy:
I za jakieÂś 15 minut powrĂłciÂł do tematu prostujÂąc,Âże chodziÂło wyÂłacznie o koleÂżanki
kamilo pisze:CzyÂżby wÂątek o Jarku troszeczkĂŞ podupadÂł?
Strasznie :spiewa: ,tak szukam szukam ledwo siĂŞ mieÂści na pierwszej stronie
¯eby faceci musieli ci¹gn¹Ì ten temat za uszy :aniol: :spiewa: :spiewa:
DziÂś troszkĂŞ Jarka zaatakowaÂł Jacek PalasiĂąski :devil: W czasie omawiania tematĂłw zagranicznych.Najpierw pokazaÂł jakis awangardowy pokaz mody,gdzie modelki byÂły powiedzmy skromnie odziane :spiewa: I mĂłwi do Jarka coÂś takiego : '..Ciekawe kiedy nasze koleÂżanki zaczna sie tak ubieraĂŚ A wiesz Jarku,Âże wczoraj jedna z prezenterek niemieckiej telewizji przyznaÂła publicznie,Âże kocha siĂŞ w swojej redakcyjnej koleÂżance :spiewa: A ja wiem ,Âże ty jesteÂś czuÂły na wdziĂŞki kolegĂłw i koleÂżanek,masz jakiÂś problem..' :devil: JarosÂław lekko zakÂłopotany zapowiedziaÂł reklamy :tanczy:
I za jakieÂś 15 minut powrĂłciÂł do tematu prostujÂąc,Âże chodziÂło wyÂłacznie o koleÂżanki
PaÂłasiĂąski potrafi jak zawsze ubawiĂŚ i przy okazji ujawnia biseksualizm KuÂźniara zabawne;-))))Ale on tak wyglÂąda jakby lubiÂł nie tylko jedna opcjĂŞ ;-))) w sumie fajnie byĂŚ bi;-))) hihi
Dzisiaj to wogĂłle jakby w ekipe poranka jakiÂś dobry duch wstÂąpiÂł Jarek lataÂł po studio z reklamĂłwkÂą cukierkĂłw, "pogodynka" szeleÂściÂła papierkami , a wszyscy razem drwili z humorem na KrzyÂśka, do ktĂłrego przychodziÂło masĂŞ liÂścikĂłw miÂłosnych PeÂłen luz, takiego poranka w Âżyciu nie widziaÂłem. UÂśmiaÂłem siĂŞ do Âłez. Oby wiĂŞcej.
Jutro za wiele Jarka w ''Poranku'' nie zobaczymy, gdy¿ od oko³o 9.00 premier Donek bêdzie odpowieda³ na pytania, zadane dziœ przez pos³ów opozycji - TVN24 na pewno bêdzie to transmitowa³a
ale Pan Jarek wybraÂł zÂły kolor farby do wÂłosĂłw. Lepiej mu byÂło w naturalnym kolorze. Mam nadz., Âże to nie byÂła Pallete, bo najdÂłuÂżej schodzi :devil:
Teraz Jarek prowadzi wywiady z goœÌmi w studio TVN24
[ Dodano: Sro Gru 12, 2007 4:37 pm ]
CzyÂżby nastĂŞpny wÂątek znĂłw podupadaÂł? Mam nadziejĂŞ, Âże w weekend siĂŞ trochĂŞ oÂżywi
DziÂś JarosÂław K. w ''Dniu na Âżywo'' i tak bĂŞdzie zapewnie do piÂątku (no chyba, Âże w pt. zastÂąpi PoradĂŞ w poranku )
Mam wraÂżenie, Âże w ''DnÂż'' trochĂŞ 'usycha' - nie ma z kim, czytaj: z kogo poÂżartowaĂŚ
Co to sie staÂło, Âże zapomnieliÂśmy o Jarku??? :mhm: No ale faktycznie nie ma go w porankach i brakuje uszczypliwych tekstĂłw, maÂłej dawki sarkazmu i niewybrednego humoru:)....Czekam na cesarza a jego nie ma :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: