[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Wojeciechowska jest w ciÂązy wiĂŞc nie zataĂączy, Okupnik jest w TVP2.. Gonera, WiĂŞckiewicz i OstaÂłowska sÂą prawdziwymi aktorami i im rozgÂłos nie jest potrzebny.. lista maÂło realna
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Je¿eli w ci¹¿y, to sorry nie wiedzia³em. No, ale Osta³owska, Gonera, Wiêckiewicz mogliby zataùczyÌ ;) A je¿eli nie Okupnik to mo¿e Kazia Szczuka siê zgodzi. Ju¿ raz mia³a zataùczyÌ, ale nie wysz³o.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

piotrek888 pisze:Decyzja, czy 7. edycja show siê odbêdzie, ma zapaœÌ w przeci¹gu trzech tygodni.
Ta pani, ktĂłra napisaÂła ten artykuÂł o TzG na tvn.pl (Marta Hopfer) napisaÂła mi, Âże "W tej chwili nie pracujemy nad kolejnÂą edycjÂą".
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tylko, Âże to Miszczak jest od niej bardziej zorientowany. Pewnie, Âże w tej chwili nie pracujÂą nad kolejnÂą edycjÂą. Jak mogÂą pracowaĂŚ, skoro nie ma decyzji czy w ogĂłle powstanie.
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Decyzja zapewne zapadnie nie w ciÂągu 3 tygodni tylko dwĂłch czyli do finaÂłu 6 edycji gdyÂż bĂŞdÂą musieli wiedzieĂŚ czy powiedzieĂŚ na antenie czy moÂżna siĂŞ szykowaĂŚ na kolejnÂą edycjĂŞ , a jeÂżeli nie i bĂŞdzie to ostatni odcinek to bĂŞdÂą musieli poÂżegnaĂŚ siĂŞ oficjalnie z widzami i podziĂŞkowaĂŚ za 6 edycji.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

WedÂług mnie jeÂżeli to bĂŞdzie ostatnia edycja mogÂą zrobiĂŚ w ostatnim odcinku taki mix 10 minutowy o wszystkich edycjach ;) A co do 3 par, ktĂłre zostaÂły to... Ania na pewno bĂŞdzie w finale. Od sĂŞdziĂłw dostanie 1 punkt a od widzĂłw zapewne 3 punkty wiĂŞc wychodzi 4. Mateusz lub Justyna bĂŞdÂą mieli 5 punktĂłw i 4 punkty. WiĂŞc Ania i Mateusz lub Justyna bĂŞdÂą mieli po 4 punkty. A te od widzĂłw liczÂą siĂŞ bardziej, wiec odpadnie Justyna lub Mateszu. To tylko moje przemyÂślenia, ale sÂądzĂŞ Âże siĂŞ sprawdzÂą. Justyna na pewno bĂŞdzie miaÂła 40 za Tango ArgentyĂąskie, a jak reszta to siĂŞ okaÂże. Jeszcze dodam, ze prawie w kaÂżdym odcinku Ania Guzik miaÂła 2 miejsce w ogĂłlnej klasyfikacji! Czy i w tÂą niedzielĂŞ siĂŞ sprawdzi? JeÂżeli Ania byÂłaby w finale myÂślĂŞ, Âżeby wygraÂła. Od sĂŞdziĂłw miaÂłaby 1 punkt a od widzĂłw 2. Czyli 3. Matusz lub Justyna mieliby teÂż 3, ale od widzĂłw 1. A ten od widzĂłw liczy siĂŞ bradziej. Heh... TrochĂŞ siĂŞ rozpisaÂłem xD
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Ja powrócê do sprawy Jacka Stachurskiego, który nie zataùczy w fina³owym odcinku programu: Piosenkarz pos³ucha³ bowiem opinii opiekuj¹cych siê nim lekarzy, którzy nakazali mu unikaÌ przeci¹¿eù miêœni i stawów. - Mam zakaz moich lekarzy, nie mogê nawet ÌwiczyÌ. Teraz z re¿yserem programu ustalamy, co mia³bym w fina³owym odcinku robiÌ. Mam nadziejê, ¿e coœ ciekawego wymyœlimy. - mówi piosenkarz.
(na podstawie informacji portalu onet.pl)

Szkoda, bo miaÂłem nadziejĂŞ, Âże taniec Stachurskiego obejrzĂŞ chociaÂż w finaÂłowym odcinku, ale niestety widaĂŚ, Âże ta kontuzja jest bardzo powaÂżna :roll:

PS. FinaÂł ''Tzg'' juÂż za 10 dni :tanczy:
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

A MÂłynkowa zataĂączy? Jej taniec bardzo chciaÂłbym zobaczyĂŚ. ( ten ostatni ktĂłry zataĂączyÂła)

[ Dodano: PiÂą Lis 16, 2007 7:09 pm ]
W niedzielnym odcinku kolejna wielka gwiazda muzyczna! Mans Zelmerlow ! Znacie go pewnie z piosenki Cara Mia ;)

[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 6:43 pm ]
Bardzo jestem ciekaw co zaprezentuje nam jutro Mans! Zaj¹³ on 3 miejsce na Eurowizji z ''Cara Mia'', ale i wygra³ szwedzk¹ edycjê Taùca z gwiazdami. Wydaje mi siê, ze na pocz¹tek programu zaœpiewa, a przed wynikami zataùczy, ale nie jestem pewny ;)

[ Dodano: Nie Lis 18, 2007 7:48 pm ]
No i DamiĂŞcki odpadÂł! Teraz na 99% wygra Ania Guzik. Justyna na pewno zdobĂŞdzie 2 punkty od sĂŞdziĂłw, a Ania 1 punkt. Za to od widzĂłw bĂŞdzie odwrotnie, wiĂŞc w sumie Ania powinna wygraĂŚ. Gdyby nie Mlynkowa DamiĂŞcki teÂż byÂłby w finale...
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

tez jestem za aniÂą :) wyrobiÂła sie nie ma co, dobrze wykorzytstuje swoje 5 minut
TVN innowacja i nowoczesność...
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Ania jest mojÂą faworytkÂą od poczÂątku a Steczkowska jak bym jÂą zÂłapaÂł to bym jÂą chyba udusiÂł :lol: Tak mnie denerwuje
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

http://pl.youtube.com/watch?v=3TnidsOnyC4

Bez porĂłwnania SKrzynecka lepsza od MoÂłek, ktĂłrÂą moÂżecie zobaczyĂŚ na tym filmiku
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

9 grudnia bĂŞdzie jakieÂś specjalne wydanie "TaĂąca z gwiazdami".

"Po prostu taniec!" czyli "mieszanka" "You can dance - po prostu teĂącz!" i "TaĂąca z gwiazdami"? :>
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

SkÂąd masz takie info? A moÂże jeÂżeli byÂłaby to ostatnia edycja to to bĂŞdzie jakieÂś mieszanie wsyztskich edycji :D Ale nie uwierzĂŞ jak nie powiesz skÂąd to wiesz :P
Ostatnio zmieniony wtorek 20 lis 2007, 13:43 przez Adrian ;P, łącznie zmieniany 1 raz.
pawell

Post autor: pawell »

Ja nie mam zwyczaju co niektórzy zmyœlania sobie ró¿nych "faktów". :twisted: ród³o oczywiœcie podam - biuro reklamy TVN. :]

W ofercie programowej jest "Taniec z gwiazdami - wydanie specjalne", ktĂłre ma byĂŚ 9 grudnia, wiĂŞc wchodzĂŞ w cennik na ten dzieĂą i widzĂŞ, Âże program nazwali "Po prostu taniec!". :]

A to, ¿e w/w specjalny program móg³by byÌ po³¹czeniem "You can dance - po prostu taùcz!" z "Taùcem z gwiazdami" to tylko moje przypuszczenie. :) Tak mi siê skojarzy³o, gdy zobaczy³em nazwê. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

A mi siê i tak wydaje, ¿e to bêdzie takie podsumowanie 6 edycji. Ale o tym co to bêdzie za odcinek pewnie dowiemy siê w niedzielê, bo musz¹ coœ powiedzieÌ. Albo, ¿e bêdzie 7 edycja i to bêdzie jakiœ odcinek typu ''najpiêkniejsze taùce''. 2opcja jest taka, ¿e powiedz¹, ¿e nie bêdzie 7 edycji a ten odcinek bedzie podsumowaniem 6 edycji, albo jeszcze mo¿e byÌ tak, ¿e w t¹ niedzielê dadz¹ jakiœ materia³ o 6 edycjach, a ten specjalny odcinek bêdzie typu ''Najpiêkniejsze taùce''. Na po³¹czenie 2 programów nie liczê chocia¿... ''Taniec z gwiazdami kontra You Can Dance'' :P
ODPOWIEDZ