Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Ja to mamjednak nosa do Joasi :tanczy: Akurat przerzucaÂłem sobie programy i tvn meteo :tanczy: Joasia o florystyce mĂłwiÂąca-tego jeszcze nie byÂło-ale super
I na koniec 'Zapraszamy za tydzieĂą na kolejne wydanie Mai w ogrodzie'
Dla pewnoÂści sprawdziÂłem w napisach koĂącowych:CzytaÂła Joanna KryĂąska

I na koniec 'Zapraszamy za tydzieĂą na kolejne wydanie Mai w ogrodzie'
Dla pewnoÂści sprawdziÂłem w napisach koĂącowych:CzytaÂła Joanna KryĂąska

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Gratuluje trafnoÂści decyzji
Jakie miaÂłeÂś szczĂŞÂście, Âże zatrzymaÂłeÂś siĂŞ chwile na tym kanale :aniol: Ja to jakieÂś 5 min koĂącowych oglÂądaÂłem
Ciekawe, czy teraz juÂż zawsze bĂŞdzie tam gÂłos podkÂładaĂŚ :mhm:
A swojÂą drogÂą, fajnie byÂłoby pooglÂądaĂŚ Joasie jak grzebie w ziemi i przesadza kwiaty

Ciekawe, czy teraz juÂż zawsze bĂŞdzie tam gÂłos podkÂładaĂŚ :mhm:
A swojÂą drogÂą, fajnie byÂłoby pooglÂądaĂŚ Joasie jak grzebie w ziemi i przesadza kwiaty

Skoro zaprosiÂła to chyba tak,nie no fajnie wszystko ale tez chce JÂą widziec nie tylko sÂłyszeĂŚ

Albo jak wyrywa chwasty :devil: Albo jak grabi liÂście :tanczy: Albo... dobra wystarczy na poczÂątekA swojÂą drogÂą, fajnie byÂłoby pooglÂądaĂŚ Joasie jak grzebie w ziemi i przesadza kwiaty

Nie no, jakoÂś sobie tego nie wyobraÂżam :nie: Joasia taplajÂąca siĂŞ w bÂłocie z konewkÂą, wlaczÂąca z pasoÂżytami :spiewa:Albo jak wyrywa chwasty Albo jak grabi liÂście Albo... dobra wystarczy na poczÂątek
Jednak wole jÂą chyba w tvn24 :spiewa:
A moÂże to poczÂątek przeksztaÂłcania siĂŞ Joasi w pogodynke :mhm:
Nie- Joasia do Sejmu :ban:
MyÂślisz,Âże bycie dama wyklucza takie zabawy w ogrodzie :spiewa: Moim zdaniem nie.Nie no, jakoÂś sobie tego nie wyobraÂżam Joasia taplajÂąca siĂŞ w bÂłocie z konewkÂą, wlaczÂąca z pasoÂżytami
Jednak wole jÂą chyba w tvn24
Ale racja Joasia to mi pasuje w troche inne miejsca :tanczy:
Poza tym jakby wykopaÂła dÂżdÂżownice to by siĂŞ przestraszyÂła i tyle z tego dobrego by byÂło :spiewa:
Jak juz tak siĂŞ udziela po innych kanaÂłach tematycznych to wpadÂłaby do Martyny do Automaniaka :tanczy: W kasku by sobie pojeÂździÂła KiÂąA moÂże to poczÂątek przeksztaÂłcania siĂŞ Joasi w pogodynke
Nie- Joasia do Sejmu

Joasia moÂże lubi takie robaki :tanczy: SÂą takie dziewczyny, ktĂłre siĂŞ bawiÂły na podwĂłrku w wykopywanie dÂżdÂżownic :devil: Moja koleÂżanka z lat dzieciĂŞcych robiÂła sobie koraliki z biedronek :rozglada: A Joasia Dama na pewno poradziÂłaby sobie z przesadzeniem drzewka :aniol:MyÂślisz,Âże bycie dama wyklucza takie zabawy w ogrodzie Moim zdaniem nie.
Ale racja Joasia to mi pasuje w troche inne miejsca
Poza tym jakby wykopaÂła dÂżdÂżownice to by siĂŞ przestraszyÂła i tyle z tego dobrego by byÂło
Super Joasia by³aby w takiej wyœcigówce :tanczy: Taki kask, prêdkoœÌJak juz tak siê udziela po innych kana³ach tematycznych to wpad³aby do Martyny do Automaniaka W kasku by sobie pojeŸdzi³a Ki¹ Kiedyœ w w¹tku Anity W by³y capsy takie

Wszystko idealnie pasuje do Joasi

Ja np zbieraÂłem koniki polne i Âżuki :devil: Joasia by na pewno takich koralikĂłw z biedronek nie ubraÂła :nie: A co do przesadzania drzewek to pewnie daÂłaby sobie rade,ale pewnie bardziej JÂą zainteresowaÂły by wÂłasnie takie kompozycje kwiatowe,albo robienie bukietĂłw :tanczy:Joasia moÂże lubi takie robaki SÂą takie dziewczyny, ktĂłre siĂŞ bawiÂły na podwĂłrku w wykopywanie dÂżdÂżownic Moja koleÂżanka z lat dzieciĂŞcych robiÂła sobie koraliki z biedronek A Joasia Dama na pewno poradziÂłaby sobie z przesadzeniem drzewka
Wyszed³ by na jaw ca³y Jej charakterek wtedy :tanczy:Super Joasia by³aby w takiej wyœcigówce Taki kask, prêdkoœÌ
Wszystko idealnie pasuje do Joasi
:spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa:Mog³aby jeszcze wzi¹Ì udzia³ w programie 'Jak dobrze wygl¹daÌ nago' Chocia¿ podejrzewam, ¿e z tym Asia nie ma wiêkszych problemów
TeÂż myÂśle, Âże nie zaÂłoÂżyÂłaby takich koralikĂłw :stop: Nie jest barbarzyĂącÂą :stop:Ja np zbieraÂłem koniki polne i Âżuki Joasia by na pewno takich koralikĂłw z biedronek nie ubraÂła A co do przesadzania drzewek to pewnie daÂłaby sobie rade,ale pewnie bardziej JÂą zainteresowaÂły by wÂłasnie takie kompozycje kwiatowe,albo robienie bukietĂłw
Jak byÂła maÂła to na pewno wszystkie chore zwierzaki do domu znosiÂła, leczyÂła i opiekowaÂła siĂŞ :tanczy:
Ja bym ka¿d¹ kompozycjê kwiatow¹ wzi¹³ od Asi

Mam nadzieje, Âże nie rzuciÂłaby za bardzo miĂŞchem :devil:WyszedÂł by na jaw caÂły Jej charakterek wtedy
I nie piszczaÂłaby, bo jeszcze wstydu by narobiÂła :szalony:
A jak wam siĂŞ podobaÂłaby Joasia zmieniajÂąca opone w samochodzie

No wiecie co ja tu siĂŞ spodziewaÂłam z okazji trzy setnej stronicy jakiÂś fajerwerkĂłw, a tu nudna debata
Chyba na was tak wpÂłynĂŞÂło to trzy godzinne expose premiera!
Joasiu moÂżesz byĂŚ dumna ze swoich fanĂłw, Âże tyle uwagi Tobie codziennie poÂświĂŞcajÂą! Tak, wiemy, wiemy, Âże chciaÂłabyÂś siĂŞ odwdziĂŞczyĂŚ, tak wiĂŞc z tej okazji skÂładamy malutkÂą listĂŞ ÂżyczeĂą:
1. WiĂŞcej wydaĂą PzP w ciÂągu dnia! (skoro juz do tego formatu CiĂŞ wrzucono
)
2. PamiĂŞtaj uÂśmiechĂłw nigdy za wiele !
3. PamiĂŞtaj teÂż, Âże odpisywania na maile teÂż nigdy za wiele! :tanczy:
4. I na koniec, a mo¿e w³aœciwie na pocz¹tek: We¿ choÌ raz Joasiu przyk³ad z Justyny Pochanke i za³ó¿ bluzkê z eleganckim dekoltem, mo¿e nawet po¿yczy Ci jak¹œ ze swojej obszernej kolekcji!
(za³o¿ê siê, ¿e po takim wyst¹pieniu ch³opacy by tu natrzaskali w parê dni kolejnych 300 stron!)
A na koniec od caÂłej ekipy kolorowe fajerwerki

Joasiu moÂżesz byĂŚ dumna ze swoich fanĂłw, Âże tyle uwagi Tobie codziennie poÂświĂŞcajÂą! Tak, wiemy, wiemy, Âże chciaÂłabyÂś siĂŞ odwdziĂŞczyĂŚ, tak wiĂŞc z tej okazji skÂładamy malutkÂą listĂŞ ÂżyczeĂą:
1. WiĂŞcej wydaĂą PzP w ciÂągu dnia! (skoro juz do tego formatu CiĂŞ wrzucono

2. PamiĂŞtaj uÂśmiechĂłw nigdy za wiele !

3. PamiĂŞtaj teÂż, Âże odpisywania na maile teÂż nigdy za wiele! :tanczy:
4. I na koniec, a mo¿e w³aœciwie na pocz¹tek: We¿ choÌ raz Joasiu przyk³ad z Justyny Pochanke i za³ó¿ bluzkê z eleganckim dekoltem, mo¿e nawet po¿yczy Ci jak¹œ ze swojej obszernej kolekcji!

A na koniec od caÂłej ekipy kolorowe fajerwerki

-
- Fanatyk :)
A moÂże rzucaÂła kamieniami w Âżaby w stawie ? Dzieci sÂą do wszystkiego zdolne :devil:Jak byÂła maÂła to na pewno wszystkie chore zwierzaki do domu znosiÂła, leczyÂła i opiekowaÂła siĂŞ :tanczy:
A jak¹ kompozycjê kwiatow¹ byœ wrêczy³ Joasi ?Ja bym ka¿d¹ kompozycjê kwiatow¹ wzi¹³ od Asi

Nika , oczywiœcie podpisujê sie pod twoimi wszystkimi ¿yczeniami, ale niech na pocz¹tek spe³ni marzenie wszystkich ch³opaków z tego w¹tku i w koùcu pojawi siê w spódnicy :rydzyk: ( i wWe¿ choÌ raz Joasiu przyk³ad z Justyny Pochanke i za³ó¿ bluzkê z eleganckim dekoltem, mo¿e nawet po¿yczy Ci jak¹œ ze swojej obszernej kolekcji!
kucyku :hahaha: )
W sumie racja :] Ale jakoÂś nie moge uwierzyĂŚ, Âże Joasia skrzywidziÂłaby ÂżabĂŞA moÂże rzucaÂła kamieniami w Âżaby w stawie ? Dzieci sÂą do wszystkiego zdolne

MoÂże rzucaÂłaby do nich chleb co najwyÂżej- Âżeby z gÂłodu nie poumieraÂły :devil:
JakoÂże siĂŞ nie zabardzo na tym znaÂł, po prostu poszedÂłbym do kwiaciarni i powiedziaÂł- WiÂązanke dla Joasi proszĂŞA jakÂą kompozycjĂŞ kwiatowÂą byÂś wrĂŞczyÂł Joasi ?

Nika, jakie wspaniaÂłe fajerwerki

Co do postulatu- mam nadzieje, Âże wszystkie punkty w koĂącu zostanÂą wypeÂłnione :rydzyk:
MoÂże niech te wydania PzP zamieni na jakiÂś magazyn dotyczÂący spraw zagranicznych- Âświetnie by siĂŞ w takim sprawdziÂła :tanczy: PamiĂŞtam jak z rĂŞkÂą na pulsie analizowaÂła wszystkie warianty i aspekty sprawy tarczy antyrakietowej

A te odpisywanie na maile to szczególnie adama by uszczêœliwi³o, bo on to chyba wci¹¿ ma do Asieùski o to ¿al :hahaha:
Co do postulatĂłw to nazwijmy je takimi proÂśbami
ÂŁadniej brzmi-Joasia chyba nie znosi rozkazĂłw
Niech siĂŞ cieszy,Âże to nie jest 100 konkretĂłw Lidu :devil:

Ale to Joasi teÂż wina-po co wystepuje w programach ogrodniczych :aniol:
ChciaÂłbym siĂŞ myliĂŚ :spiewa:
Lepper sie rozgrzebaÂł z konferencjÂą ale mam nadzieje,Âże szybko skoĂączy.

No wiemy troche przsadziliÂśmy z tymi robakami :hmm: Takie Robaczki z nasNika pisze:No wiecie co ja tu siĂŞ spodziewaÂłam z okazji trzy setnej stronicy jakiÂś fajerwerkĂłw, a tu nudna debata Chyba na was tak wpÂłynĂŞÂło to trzy godzinne expose premiera!

Ale to Joasi teÂż wina-po co wystepuje w programach ogrodniczych :aniol:
A My mo¿emy byc dumni,¿e mamy tak¹ wspania³¹ ulubienice :tanczy:Joasiu mo¿esz byÌ dumna ze swoich fanów, ¿e tyle uwagi Tobie codziennie poœwiêcaj¹!
MoÂże przy tysiĂŞcznej stronieepsztajnek pisze:Nika,oczywiÂście podpisujĂŞ sie pod twoimi wszystkimi Âżyczeniami, ale niech na poczÂątek speÂłni marzenie wszystkich chÂłopakĂłw z tego wÂątku i w koĂącu pojawi siĂŞ w spĂłdnicy ( i w
kucyku )

Ja wtedy to przegapiÂłem :hmm: Ale innym razem mi siĂŞ udaÂło :tanczy:arczi pisze:PamiĂŞtam jak z rĂŞkÂą na pulsie analizowaÂła wszystkie warianty i aspekty sprawy tarczy antyrakietowej
Lepper sie rozgrzebaÂł z konferencjÂą ale mam nadzieje,Âże szybko skoĂączy.
MoÂżnaby byÂło napisaĂŚ pare konkretĂłw dla Joasi :tanczy:Co do postulatĂłw to nazwijmy je takimi proÂśbami ÂŁadniej brzmi-Joasia chyba nie znosi rozkazĂłw Niech siĂŞ cieszy,Âże to nie jest 100 konkretĂłw Lidu
Tak kawa na Âławe- prosto sprawe pokazaĂŚ

Fajnie siĂŞ gada o takich przyrodniczych sprawach :tanczy:No wiemy troche przsadziliÂśmy z tymi robakami Takie Robaczki z nas
Ale to Joasi teÂż wina-po co wystepuje w programach ogrodniczych
JuÂż kiedyÂś odkryliÂśmy w sobie zielarskie pasje :devil:
A Joasia to taka nasza DÂżdÂżowniczka

Czyli ju¿ znane has³o- Polakom gratulujemy Joasi :tanczy: :tanczy:A My mo¿emy byc dumni,¿e mamy tak¹ wspania³¹ ulubienice
Ten to niech siĂŞ juÂż do celi szykuje :devil:Lepper sie rozgrzebaÂł z konferencjÂą ale mam nadzieje,Âże szybko skoĂączy.
A tak w ogĂłle- ile razy sÂłyszeliÂśmy- Nie ma Âżadnego rozÂłamu w Samoobronie :spiewa: A teraz na konferencji powstajÂącej Partii RegionĂłw siedzi obok Filipka Danka Hojarska :spiewa: