Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

arczi pisze:
A tak w ogĂłle- ile razy sÂłyszeliÂśmy- Nie ma Âżadnego rozÂłamu w Samoobronie :spiewa: A teraz na konferencji powstajÂącej Partii RegionĂłw siedzi obok Filipka Danka Hojarska :spiewa:
Polityk to jeden z zawodĂłw, do ktĂłrego spoÂłeczeĂąstwa na caÂłym swiecie majÂą najmniej zaufania. PamiĂŞtam jakieÂś 2 lata temu przeprowadzono sondaÂż, z ktĂłrego wynikaÂło iÂż tylko 4% PolakĂłw ufa politykom.
A je¿eli jeszcze doprecyzujemy do tego, ¿e s¹ to politycy Samoobrony, no to có¿ mo¿na wiêcej oczekiwaÌ, dla mnie grubo ponad wiêkszoœÌ ich wypowiedzi to stek k³amstw. ale zawsze mo¿na ³adnie zgrabnie siê wyt³umaczyÌ, ¿e oni tylko mijalli siê z prawd¹. Cieszê siê, ¿e nie ma ich ju¿ w Sejmie, i ¿e Joasia nie ma z nimi stycznoœci (i tak by nie mia³a przez PzP :uhh: ) bo od takich to najlepiej z daleka, tymbardziej, ¿e panowie maj¹ na koncie wiele oskar¿eù o molestowania.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Dzisiaj, powietrzne prÂądy konwekcyjne w studio co chwilĂŞ unosiÂły w gĂłrĂŞ kosmyk Joasiowych wÂłosĂłw :lol2:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Joasiu, nam nie o taki "kucyk" chodziÂło :lol2:
maxxx

Post autor: maxxx »

epsztajnek pisze:Dzisiaj,powietrzne prÂądy konwekcyjne w studio co chwilĂŞ unosiÂły w gĂłrĂŞ kosmyk Joasiowych wÂłosĂłw
No takie strzĂŞpki 'lataÂły' po studio :devil: :tanczy: Dziwnie miaÂła te wÂłosy uÂłoÂżone-niby tak jak zawsze a jednak obydwa uszĂŞta byÂły widoczne :D
Albo nie oglÂądaÂłem we czwartek 'PzP',albo dwa materiaÂły poszÂły nowe :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Nika, jak zwykle pe³na zgoda :lol2: Ci nikczemnicy mogliby Joasie zaczepiaÌ na koryta¿ach tvn24 :x Teraz bêd¹ chyba rzadszymi goœÌmi :spiewa:
Ciekawe, czy Joasia lubiÂła chociaÂż Danke H :mhm: Bo to jest taka sympatyczna babka :P
Dzisiaj, powietrzne prÂądy konwekcyjne w studio co chwilĂŞ unosiÂły w gĂłrĂŞ kosmyk Joasiowych wÂłosĂłw
Ciekawe jak to moÂżliwe, Âże perfekcyjnie uÂłoÂżona fryzura Joasi zrobiÂła taki psikus :mhm:
MoÂże to zapowiedÂź nadchodzÂącej zmiany uczesania :tanczy: Trzeba czekaĂŚ do poniedziaÂłku :D
maxxx

Co do pani Danuty to pewnie lubi,bo Danuta jak sama twierdzi to normalna zdrowa kobieta :tanczy: Ale pewnie jej nie ÂżaÂłuje -nie moÂże siĂŞ tak z kaÂżdym spoufalaĂŚ przecieÂż :nie: :D
Ciekawe jak to moÂżliwe,Âże perfekcyjnie uÂłoÂżona fryzura Joasi zrobiÂła taki psikus
Czasami tak sie zdarza,Âże pod naporem wiedzy wÂłosy siĂŞ elektryzujÂą :lol2:
MoÂże to zapowiedÂź nadchodzÂącej zmiany uczesania
Ja bym jednak narazie zostawiÂł takie rozczapierzone :devil: :tanczy:

Aha i pomimo wszystkiego czy to nie jest troche dziwne,Âże rozmawiamy o jednym wÂłosie,ktĂłry sie udaÂł na spacer :hmm: :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Co do pani Danuty to pewnie lubi,bo Danuta jak sama twierdzi to normalna zdrowa kobieta Ale pewnie jej nie ÂżaÂłuje -nie moÂże siĂŞ tak z kaÂżdym spoufalaĂŚ przecieÂż
Z DankÂą to Asia mogÂłaby pewnie pogadaĂŚ o modzie, kosmetykach, fitnesie itp :spiewa:
Kobieta przedsiĂŞbiorcza :tanczy: I fajna rozmĂłwczyni :lol2:
Czasami tak sie zdarza,Âże pod naporem wiedzy wÂłosy siĂŞ elektryzujÂą
Chyba pani, ktĂłra jÂą czesaÂła uÂżyÂła naelektryzowanej szczoty :spiewa:
Powinni dla Joasi jakiÂś nowy zestaw szczotek kupiĂŚ, bo jak tak dalej pĂłjdzie to za kilka tygodni wszystkie wÂłosy stanÂą dĂŞba :P
Aha i pomimo wszystkiego czy to nie jest troche dziwne,Âże rozmawiamy o jednym wÂłosie,ktĂłry sie udaÂł na spacer
To nie jeden, a dwa zdaje siĂŞ :D A to zmienia postaĂŚ rzeczy :lol2:
To moze zawaÂżyĂŚ na jej wizerunku :rozglada:
maxxx

Z DankÂą to Asia mogÂłaby pewnie pogadaĂŚ o modzie, kosmetykach, fitnesie itp
Kobieta przedsiĂŞbiorcza I fajna rozmĂłwczyni
Bo Danka to jest taka prosto z Polski :spiewa:
Chyba pani, ktĂłra jÂą czesaÂła uÂżyÂła naelektryzowanej szczoty
Powinni dla Joasi jakiÂś nowy zestaw szczotek kupiĂŚ, bo jak tak dalej pĂłjdzie to za kilka tygodni wszystkie wÂłosy stanÂą dĂŞba
A ja byÂłbym za tym :tanczy: Wiesz jaki to byÂłby egzotyczny widok :tanczy:
A poza tym masz pewnoœÌ,¿e J¹ pani czesze :spiewa:
To nie jeden, a dwa zdaje siĂŞ A to zmienia postaĂŚ rzeczy
To moze zawaÂżyĂŚ na jej wizerunku
Sokole oko 8) A my zamiast ukryc te niedociÂągniĂŞcia to mielimy ten temat w te i wewte :tanczy: Za kare jeden wÂłos bedzie sie nazywal maxxx a drugi arczi :devil: :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A ja byÂłbym za tym Wiesz jaki to byÂłby egzotyczny widok
A poza tym masz pewnoœÌ,¿e J¹ pani czesze
Ale nie wiem, czy by siĂŞ w kadrze zmieÂściÂły :D
Moze byÂłoby to kosztem, Âże nie byÂłoby zbyt duÂżego przybliÂżenia Joasi ;(
Ale tak na prĂłbe moÂże sobie taki fryz odwaliĂŚ :tanczy:
Sokole oko A my zamiast ukryc te niedociÂągniĂŞcia to mielimy ten temat w te i wewte Za kare jeden wÂłos bedzie sie nazywal maxxx a drugi arczi
A tam z drugiej strony jest jeszcze trzeci- epsztajnek :hahaha:
Teraz juÂż miliony bĂŞdÂą wiedziaÂły, Âże Joasia jest roztrzepana :o
arczi
Fan Forum
Fan Forum

DziÂś straszna pustka w wÂątku Joasiowym :rozglada:
Nawet Nika coÂś chciaÂła powiedziec, ale wysÂłaÂła pusty post :devil:
No ale czasem trzeba sobie od niej wolne wzi¹Ì :lol2:
Chocia¿ pó³ dnia spokuju, nie trzeba siê martwiÌ o Robaczka :tanczy:

DziÂś znĂłw widziaÂłem, tzn sÂłyszaÂłem Joasie w tvn meteo- mĂłwiÂła o przesadzaniu drzewek z korzeniami :lol2:
maxxx

arczi pisze:No ale czasem trzeba sobie od niej wolne wzi¹Ì
Chocia¿ pó³ dnia spokuju, nie trzeba siê martwiÌ o Robaczka :tanczy:
Jak Ona sobie wolne wziĂŞÂła wczoraj od Nas to My od Niej-a co :lol2:
Pewnie mia³a nadziejê ju¿,¿e bedzie mia³a z Nami œwiêty spokój ale mam z³¹ wiadomoœÌ-nic z tych rzeczy :tanczy: :spiewa:
DziÂś znĂłw widziaÂłem, tzn sÂłyszaÂłem Joasie w tvn meteo -mĂłwiÂła o przesadzaniu drzewek z korzeniami :lol2:
Joasia w tygodniu pracuje a w niedziele poÂświĂŞca siĂŞ swojemu hobby ogrodnictwu :aniol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

arczi pisze:
Nawet Nika coÂś chciaÂła powiedziec, ale wysÂłaÂła pusty post :devil:
To moja cicha demonstracja by pokazaĂŚ jak jest pusto bez Joasi w weekendy :D
A tak na powaÂżnie to gdyby nie Twoja spostrzegawczoÂśc to nawet bym nie wiedziaÂła, Âże wysÂłaÂłam pustego posta. :lol: Nawet nie pamiĂŞtam co chiaÂłam napisaĂŚ, trzymajmy siĂŞ pierwszej wersji, Âże to pustka po Joasi w weekendy!
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Jak Ona sobie wolne wziĂŞÂła wczoraj od Nas to My od Niej-a co
Pewnie mia³a nadziejê ju¿,¿e bedzie mia³a z Nami œwiêty spokój ale mam z³¹ wiadomoœÌ-nic z tych rzeczy
To ja te¿ muszê zmartwiÌ Kozio³ka :D Specjalnie dziœ wróci³em wczeœniej, ¿eby móc j¹ ogladn¹Ì :lol2: Stêskni³em siê po ca³ym weekendzie :lol2:
Normalnie chyba bĂŞdziemy jÂą przeÂśladowaĂŚ do koĂąca Âświata, a nawet o jeden dzieĂą dÂłuÂżej :D
Joasia w tygodniu pracuje a w niedziele poÂświĂŞca siĂŞ swojemu hobby ogrodnictwu
Pogoda zbytnio temu nie sprzyja, no ale jak ktoÂś to tak kocha :lol2:
ÂŻeby z takÂą pasjÂą siĂŞ nami zajmowaÂła :devil:
Nawet nie pamiĂŞtam co chiaÂłam napisaĂŚ, trzymajmy siĂŞ pierwszej wersji, Âże to pustka po Joasi w weekendy!
WaÂżne, Âże miaÂło byĂŚ to coÂś o Joasi :aniol: SwojÂą drogÂą, trzeba byĂŚ zdolnym, Âżeby wysÂłaĂŚ pustego posta- ja tak nie potrafie :rozglada:
maxxx

arczi pisze:To ja te¿ muszê zmartwiÌ Kozio³ka Specjalnie dziœ wróci³em wczeœniej, ¿eby móc j¹ ogladn¹Ì Stêskni³em siê po ca³ym weekendzie
Normalnie chyba bĂŞdziemy jÂą przeÂśladowaĂŚ do koĂąca Âświata, a nawet o jeden dzieĂą dÂłuÂżej
No ja tez dziÂś wyjatkowo jestem na posterunku-no moÂże nie specjalnie ;) -ale jakoÂś nie smuce siĂŞ z tego powodu zupeÂłnie nie wiem dlaczego :D
PrzeÂśladowaĂŚ -jak to brzmi :shock: -aÂż siĂŞ siebie przestraszyÂłem :devil:
Pogoda zbytnio temu nie sprzyja, no ale jak ktoÂś to tak kocha
ÂŻeby z takÂą pasjÂą siĂŞ nami zajmowaÂła
SÂą ludzie co nawet w zmarzniĂŞtej ziemii kopia :rozglada: I tak tam nic wtedy nie roÂśnie,ale weÂź wytÂłumacz :spiewa:
Nas to 'podlewa' oszczednie-pokÂłady wody sa ograniczone :P -a czasami to i olewa ;( -ale nie tez tak z wÂłasnej winy do koĂąca :spiewa:
WaÂżne, Âże miaÂło byĂŚ to coÂś o Joasi SwojÂą drogÂą, trzeba byĂŚ zdolnym, Âżeby wysÂłaĂŚ pustego posta- ja tak nie potrafie
A mi sie zdarzyÂło-wtedy myÂślalem,Âże to ja robie coÂś nie tak :D A tu prosze nawet takiej szysze( :shock: ) jak Nika coÂś takiego siĂŞ moÂże zdarzyĂŚ ;)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No ja tez dziÂś wyjatkowo jestem na posterunku-no moÂże nie specjalnie -ale jakoÂś nie smuce siĂŞ z tego powodu zupeÂłnie nie wiem dlaczego
PrzeÂśladowaĂŚ -jak to brzmi -aÂż siĂŞ siebie przestraszyÂłem
Ja oczywiÂście teÂż nie specjalnie :stop: Bez przesady :lol2:
Ale miÂło tak z JoasiÂą spĂŞdziĂŚ o jeden nadprogramowo dzieĂą :szalony:
Nie bĂłj siĂŞ przeÂśladowaĂą :stop: Joasia wiecznie nas inwigiluje :cicho:
SÂą ludzie co nawet w zmarzniĂŞtej ziemii kopia I tak tam nic wtedy nie roÂśnie,ale weÂź wytÂłumacz
Nas to 'podlewa' oszczednie-pokÂłady wody sa ograniczone -a czasami to i olewa -ale nie tez tak z wÂłasnej winy do koĂąca
NiektĂłrzy ludzie to majÂą tak kompletnego fioÂła na punkcie tym co robiÂą, Âże szok :shock:
Nie wiem, jak moÂżna siĂŞ jednemu zadaniu tak poÂświĂŞcaĂŚ :szalony:
Joasia to juÂż powinna wiedzieĂŚ, Âże dla nas najwiĂŞksztm nawozem sÂą uÂśmiechy :lol2:
A mi sie zdarzyÂło-wtedy myÂślalem,Âże to ja robie coÂś nie tak A tu prosze nawet takiej szysze( ) jak Nika coÂś takiego siĂŞ moÂże zdarzyĂŚ
Ja teÂż raz tak zrobiÂłem, ale zupeÂłnie nie wiem jak :rozglada:
Nawet najwiĂŞksza szysza moÂże napotkaĂŚ takÂą sytuacje :lol2:
maxxx

Ja oczywiÂście teÂż nie specjalnie Bez przesady
Ale miÂło tak z JoasiÂą spĂŞdziĂŚ o jeden nadprogramowo dzieĂą
Nie bĂłj siĂŞ przeÂśladowaĂą Joasia wiecznie nas inwigiluje
Mi sie pare razy zdarzyÂło tak specjalnie na styk wrĂłciĂŚ ale to tylko na zasadzie,Âże po co mam gdzies siedziec pĂłl godziny dÂłuÂżej jak nie musze :lol2:
Nie boje siĂŞ,raczej odebraÂłem to,Âże my za przeproszeniem JÂą :hmm: :spiewa:
Nie wiem, jak moÂżna siĂŞ jednemu zadaniu tak poÂświĂŞcaĂŚ
PrzyganiaÂł kocioÂł garnkowi :hahaha:
Joasia to juÂż powinna wiedzieĂŚ, Âże dla nas najwiĂŞksztm nawozem sÂą uÂśmiechy
Zawieraja azot,fosfor wszystko co potrzeba :lol2: I skÂładniki jomineralne :devil:
Nawet najwiĂŞksza szysza moÂże napotkaĂŚ takÂą sytuacje
Nawet Joasia mogÂłaby wysÂłac taki pusty post :spiewa: A jeÂśli o mnie chodzi to mam wraÂżenie ,Âże czasami moÂże lepiej jakby te gÂłupoty z mojej strony zostaÂły gdzieÂś w atmosferze :lol2:
ODPOWIEDZ