Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:No có¿, w obu serwisach po 23 Agata rozweseli³a siê tylko przez moment, ostrzegaj¹c panów przed zawodowymi kusicielkami ....
No ale powiedzmy sobie szczerze , Âże nawet jeÂśli to byÂł jedyny moment , w ktĂłrym Agatka ''rozweseliÂła" siĂŞ trochĂŞ , to pomimo miaÂłkoÂści materiaÂłu wykonawcy naleÂżaÂłby siĂŞ Pulicera nagroda za wkÂład w szczegĂłlne osiÂągniĂŞcia medialne , jakim jest bez wÂątpienia wywoÂłanie na twarzy Agatki -przed kamerami (!!) uÂśmiechu -jako takiego ;) !!

No a sam tekst Agatki po materiale : "proszĂŞ nie mĂłwiĂŚ potem , Âże nie ostrzegaliÂśmy" -przejdzie do historii jej jednych z lepszych dowcipĂłw na wizji :lol2: !! Tylko czemu tylu uczniĂłw na wagarach :uhh: !!

MyÂślaÂłem , Âże jak ''kusicielka " siĂŞ pojawi to i pojawiÂą siĂŞ zwabieni :( !! :uhh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

kuomi1 pisze:Jestescie okropni :) jak mozecie drwic z Agaty gustu? jak ma sie biedna usmiechac do was jak z niej drwicie? kochani o gustach sie nie dyskutuje :D skonczmy juz tÂą gadke o jej dzisiejszym stroju i skupmy sie na meritum :)
Ja zastrzeÂżeĂą do stroju nie mam ;)
Jedynie radziÂłabym Agacie, Âżeby prostowaÂła siĂŞ przed kamerami :D Gdy siĂŞ tak kurczy i kÂładzie na biurku a la Durczok, to wtedy strĂłj jest tak a nie inaczej sfatygowany :? OgĂłlnie teÂż przecieÂż lepiej siĂŞ wyglÂąda jak siĂŞ jest wyprostowanym, no nie? :D

I to tak w³aœciwie moje jedyne zastrze¿enie, bo reszta by³a super i do niczego nie mo¿na siê absolutnie przyczepiÌ :D Nale¿¹ siê wy³¹cznie pochwa³y dla Agaty i bura dla tych, którzy okroili raport wieczorny :evil:
ZrezygnowaÌ z takich fantastycznych rozmów na rzecz powtórkowego programu? :hyh: Jedynie cz³owiek niemaj¹cy równo pod sufitem móg³ podj¹Ì tak¹ decyzjê :?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

}{ypnosea pisze:Jedynie radziÂłabym Agacie, Âżeby prostowaÂła siĂŞ przed kamerami :D Gdy siĂŞ tak kurczy i kÂładzie na biurku a la Durczok, to wtedy strĂłj jest tak a nie inaczej sfatygowany :? OgĂłlnie teÂż przecieÂż lepiej siĂŞ wyglÂąda jak siĂŞ jest wyprostowanym, no nie? :D
MoÂże doradziĂŚ Agacie zakup ''pajÂączka"? :lol2:
MyÂślaÂłem , Âże jak ''kusicielka " siĂŞ pojawi to i pojawiÂą siĂŞ zwabieni :( !! :uhh:
Jak ktoÂś nie wie, co siĂŞ staÂło, to gotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże jakaÂś zaraza zdziesiÂątkowaÂła nam userĂłw :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dziewczynki moje kochane -ja ja Wam dziĂŞkujĂŞ , ÂżeÂście mnie nie opuÂściÂły ;( !! :*
not that kind pisze:
}{ypnosea pisze:Jedynie radziÂłabym Agacie, Âżeby prostowaÂła siĂŞ przed kamerami :D Gdy siĂŞ tak kurczy i kÂładzie na biurku a la Durczok, to wtedy strĂłj jest tak a nie inaczej sfatygowany :? OgĂłlnie teÂż przecieÂż lepiej siĂŞ wyglÂąda jak siĂŞ jest wyprostowanym, no nie? :D
MoÂże doradziĂŚ Agacie zakup ''pajÂączka"? :lol2:
A po zÂłoÂśliwoÂści niech nas fanĂłw rozpoznajÂą :lol2: !! :devil:
ale po co pajÂączek -lepiej jakaÂś bardzo mocno dopasowana marynara i co najwaÂżniejsze musi byĂŚ dobrze skrojona i dopasowana do sylwetki Agatki a nie jej dziadka :grozi: !! :lol: i sprawa z prostym siedzeniem zaÂłatwiona :lol2: !!

not that kind pisze:
Jak ktoÂś nie wie, co siĂŞ staÂło, to gotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże jakaÂś zaraza zdziesiÂątkowaÂła nam userĂłw :devil:
Tylko nie nazywaj spraw po imieniu :cicho: !! :rozglada: :lol:

Na szczĂŞÂście widzĂŞ , Âże wszyscy starajÂą siĂŞ jak mogÂą wypeÂłniaĂŚ te luki :) !!

}{ypnosea pisze: Nale¿¹ siê wy³¹cznie pochwa³y dla Agaty i bura dla tych, którzy okroili raport wieczorny :evil:
ZrezygnowaÌ z takich fantastycznych rozmów na rzecz powtórkowego programu? :hyh: Jedynie cz³owiek niemaj¹cy równo pod sufitem móg³ podj¹Ì tak¹ decyzjê :?
Dzia³acie na zasadzie przeciwnej do tvn24 :twisted: !! Nie doœÌ ¿e Agatka pojawia siê cholernie rzadko w roli prezenterki , w paœmie którego praktycznie nikt nie ogl¹da -no dobra poprawka -które ma³o kto ogl¹da , to na dodatek ograniczaj¹ jeszcze jej rolê -nie wiadomo czemu i po co :x ??

Ale zauwa¿y³em , ¿e Agatka ju¿ od pierwszych sekund pierwszego serwisu jest spokojna i nie ma u niej ani œladu tremy :D !! A capsy notki przypomnia³y mi tê sytuacje z koùca raportu , kiedy to nagle pojawi³a siê pilna informacja :o !! Owszem Agatka poradzi³a sobie bardzo dobrze z t¹ spraw¹ , ale widaÌ jeszcze by³o na jej twarzy , ¿e trochê j¹ "spiê³a: ta wiadomoœÌ -ale tylko troszeczkê :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Dziewczynki moje kochane -ja ja Wam dziĂŞkujĂŞ , ÂżeÂście mnie nie opuÂściÂły ;( !! :*
ÂŻebyÂś tylko Ty nas nie opuÂściÂł :lol:
PrzecieÂż fani Agaty znikajÂą w takich nie do koĂąca jasnych okolicznoÂściach...
...ojej :o JuÂż zaczynam siĂŞ martwiĂŚ o siebie i to, co moÂże siĂŞ ze mnÂą staĂŚ przez wzglÂąd na to, Âże i ja mam przygodĂŞ z tym wÂątkiem :o :devil:
A po zÂłoÂśliwoÂści niech nas fanĂłw rozpoznajÂą :lol2: !! :devil:
Jaka tam znowu z³oœliwoœÌ? ;) Krytyka, która ma prowadziÌ do idaea³u :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

PrzecieÂż fani Agaty znikajÂą w takich nie do koĂąca jasnych okolicznoÂściach...
...ojej :o JuÂż zaczynam siĂŞ martwiĂŚ o siebie i to, co moÂże siĂŞ ze mnÂą staĂŚ przez wzglÂąd na to, Âże i ja mam przygodĂŞ z tym wÂątkiem :o :devil:
Spokojnie.... na razie wszystko wskazuje na to, ¿e fani Agaty, je¿eli odchodz¹, to wy³¹cznie z w³asnej decyzji... Je¿eli my zdecydowaliœmy siê zostaÌ - to zostajemy :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

OdchodzÂą z wÂłasnej decyzji , ale powodem zawsze jest Agatka ;)

epsztajnek pamiĂŞtasz jak pisaÂłeÂś o tym opadajÂącym kosmyku wÂłosĂłw , ktĂłry tak ci siĂŞ podobaÂł :> ?? :D
A widzisz tê spineczkê na capsach z podsumowania dnia , która ten kosmyk krêpuje :> ?? Agatka to ju¿ chyba na odleg³oœÌ wyczuwa co nam siê podoba i to w pewnym sensie niszczy ;( !! Mam jednak nadziejê , ¿e to przypadek raczej ani¿eli z³oœliwoœÌ -podœwiadoma , czy œwiadoma :devil: !!

Capsyyy...... :)
Nooo -teraz widaÌ , ¿e Agatka co prawda nie mia³a rozmów z goœÌmi w studio , ale za to telefonicznych od groma :D !! :tanczy: Optymizmem mo¿e ich treœÌ nie napaja³a , ale sposób w jaki Agatka rozmawia³a ju¿ tak :) !! :brawa:
not that kind pisze:ÂŻebyÂś tylko Ty nas nie opuÂściÂł :lol:
Ostatni z najdÂłuÂższym staÂżem na forum :uhh: !!?? Ale po co tu ja , skoro ja nie pamiĂŞtam , ani nie znam nawet poczÂątkĂłw Agatki , poczÂątkĂłw tego forum :hmm: ??
Gdzie ci weterani :>?? :ban:
Spokojnie -nie martw siê o swój los :lol2: !! Jeœli Agatka jest medialn¹ modliszk¹ , to kobiety chyba raczej mog¹ siê czuÌ spokojne :lol2: ??!! No sama zobacz -na razie polegli tylko i wy³¹cznie faceci :lol2: !!
Jaka tam znowu z³oœliwoœÌ? ;) Krytyka, która ma prowadziÌ do idaea³u :lol2:
Masz racjĂŞ , ale wiesz teÂż pewnie bardzo dobrze o tym , Âże my nie mamy Âżadnego wpÂływu na AgatkĂŞ -ona nas i naszych rad po prostu nie sÂłucha ;( !! Ale moÂże dlatego wÂłaÂśnie tak jÂą uwielbiam :lol2: ??!!
epsztajnek

A widzisz tĂŞ spineczkĂŞ na capsach z podsumowania dnia , ktĂłra ten kosmyk krĂŞpuje :>
:shock: Fakt :shock:
! JeÂśli Agatka jest medialnÂą modliszkÂą
JeÂżeli do tego ( czego oczywiÂście nie jesteÂśmy pewni ) odejÂścia w psychicznych mĂŞczarniach jej kolejnych fanĂłw sprawiajÂą jej dzikÂą satysfakcjĂŞ, to rzeczywiÂście jest medialnÂą ( :hmm: i nie tylko ... ) modliszkÂą :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
A widzisz tĂŞ spineczkĂŞ na capsach z podsumowania dnia , ktĂłra ten kosmyk krĂŞpuje :>
:shock: Fakt :shock:
No normalnie nie wiem , co ju¿ o tym wszystkim myœleÌ :mhm: ?? :devil: Wszystko na opak -wszystko siê obraca przeciwko nam ...... mnie :? !! dobrze , ¿e przynajmniej przy swoim profesjonalizmie Agatka nic nie majstruje na niekorzyœÌ :lol2: !!

epsztajnek pisze:
! JeÂśli Agatka jest medialnÂą modliszkÂą
JeÂżeli do tego ( czego oczywiÂście nie jesteÂśmy pewni ) odejÂścia w psychicznych mĂŞczarniach jej kolejnych fanĂłw sprawiajÂą jej dzikÂą satysfakcjĂŞ, to rzeczywiÂście jest medialnÂą ( :hmm: i nie tylko ... ) modliszkÂą :devil:
To zaczynam siĂŞ jej szczerze baĂŚ :rozglada: !! A strach jest taki mobilizujÂący , Âżeby nie napisaĂŚ podniecajÂący :devil: :devil: :devil: :devil: !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

siĂŞ podglÂądaÂło , sie wie bo widziaÂło wiĂŞcej :tanczy:

Obrazek
Obrazek

macie racjê strój jakiœ taki nie teges ;) tzn góra do kitu :lol2: dó³ git :lol2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

fajnÂą majÂą robotĂŞ........ coraz fajniejszÂą :spiewa:
jak wam sie to podoba? :lol2:

Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:siĂŞ podglÂądaÂło , sie wie bo widziaÂło wiĂŞcej :tanczy:

macie racjê strój jakiœ taki nie teges ;) tzn góra do kitu :lol2: dó³ git :lol2:
OÂłhhh ÂłaÂł :lol2: !! :tanczy:

Agatka po pracy na pewno zrzuciÂła marynarĂŞ i poszÂła w tany :lol: !! :tanczy: ÂŻe teÂż nas musi tyle omijaĂŚ ;( !!
fajnÂą majÂą robotĂŞ........ coraz fajniejszÂą :spiewa:
jak wam sie to podoba? :lol2:

Obrazek
:shock: To ujĂŞcie wyglÂąda co najmniej dwuznacznie :> ?? :rozglada: :spiewa:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze: :shock: To ujĂŞcie wyglÂąda co najmniej dwuznacznie :> ?? :rozglada: :spiewa:
jak na pierwszy rzut oka... :devil:

moÂże by tak wysÂłaĂŚ pod wÂłaÂściwy adres i nie mĂłwiĂŚ, Âże na tym fotelu Agaty nie ma? :devil:

to by dopiero byÂła manipulacja :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:
marcinkowsky pisze: :shock: To ujĂŞcie wyglÂąda co najmniej dwuznacznie :> ?? :rozglada: :spiewa:
jak na pierwszy rzut oka... :devil:
Dopiero po dokÂładnym zapoznaniem siĂŞ z treÂściÂą obrazka widaĂŚ , Âże jest na nim tylko jeden bohater , a bohaterki brak :lol: !!
moÂże by tak wysÂłaĂŚ pod wÂłaÂściwy adres i nie mĂłwiĂŚ, Âże na tym fotelu Agaty nie ma? :devil:

to by dopiero byÂła manipulacja :devil:
Nie mam pojĂŞcia o jakim adresie piszesz :spiewa: ??
Kartka z dopiskiem : " jak miÂło spĂŞdzam czas w pracy " :lol2: !! :devil:
Ale kolejnoœÌ fotek rzeczywiœcie sugerowaÌ mo¿e na fotelu siedzi Agatka , no a resztaaaaaa ......... nasuwa siê sama :devil: !!
PrzechodziÂłeÂś moÂże jakiÂś kurs manipulacji w tvn-ie :> ?? JeÂśli tak , to mogÂą byĂŚ z ucznia dumni :lol: !! :brawa:
epsztajnek

tzn góra do kitu :lol2: dó³ git :lol2:
No bo wiadomo, gĂłra jest dla naszych oczu :<
Dopiero po dokÂładnym zapoznaniem siĂŞ z treÂściÂą obrazka widaĂŚ , Âże jest na nim tylko jeden bohater , a bohaterki brak
cholercia, teÂż siĂŞ daÂłem nabraĂŚ... :/
A juÂż chciaÂłem siĂŞ dopisaĂŚ, Âże tĂŞ fotkĂŞ trzeba obowiÂązkowo przesÂłaĂŚ Panu ...hm... "Free" z odpowiednim komentarzem :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
tzn góra do kitu :lol2: dó³ git :lol2:
No bo wiadomo, gĂłra jest dla naszych oczu :<
nie wiem jaka Wy , ale ja juÂż jestem po pierwszym dzisiaj spotkaniu z AgatkÂą :tanczy: !! :D

Tak mi siĂŞ przypomniaÂło apropos stroju :lol2: !! Bo ten niefirmowy , mniej oficjalny... prywatny -jak juÂż powszechnie wiadomo jest znoÂśniejszy dla oka :lol2: !! No wiĂŞc widziaÂłem AgatkĂŞ bradzo Âładnie ubranÂą -biaÂła bluzka z dÂługim rĂŞkawem a na to jakaÂś ciemniejsza z krĂłtkim rĂŞkawem - ani jednego akcentu marynarowego :nie: !!
Nie potrafiĂŞ dokÂładnie opisaĂŚ co robiÂła -ale na pewno nie byÂło to nic stresujÂącego :devil: !! Rozmowy ze znajomymi -nie wiem -nowymi , starymi :> ?? , Âśmiechy i opylanie siĂŞ przy kompie, etc. -lokalizacja -telewizorkowa Âściana newsroomu :devil: !!

To zobaczymy co "zmÂłodzi" nam na 19. :lol2: ?? Teraz , kiedy nie ma goÂści w studio , to obowiÂązkĂłw mniej i mniej stresu ;) !!

ÂŻyczĂŞ dzisiaj Agatce jakiegoÂś nagÂłego tematu :lol2: !!
ODPOWIEDZ