Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze: Nie potrafiĂŞ dokÂładnie opisaĂŚ co robiÂła -ale na pewno nie byÂło to nic stresujÂącego :devil: !! Rozmowy ze znajomymi -nie wiem -nowymi , starymi :> ?? , Âśmiechy i opylanie siĂŞ przy kompie, etc. -lokalizacja -telewizorkowa Âściana newsroomu :devil: !!
Tam wyluzowana, a przed kamerÂą spiĂŞta jak cholera :/ ChociaÂż widzĂŞ juÂż postĂŞpy :D Nawet marzyĂŚ nie moÂżemy jednak, ÂżebyÂśmy w serwisie widzieli jak rozpiera siĂŞ w fotelu i zakÂłada rĂŞce z tyÂłu gÂłowy :/ :lol: Tak jak to miaÂło miejsce w opisanej przez ciebie sytuacji :aniol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

}{ypnosea pisze:Tam wyluzowana, a przed kamerÂą spiĂŞta jak cholera :/ ChociaÂż widzĂŞ juÂż postĂŞpy :D
Noooo :) ! Dzisiaj w serwisie o 19. to juÂż luz blues -Âżadnego stresiku :) !! Fakt , Âże byÂł krĂłtki , ale dobrze , Âże byÂł w ogĂłle , bo tak sobie strzeliÂłem tĂŞ 19. :spiewa: !! PamiĂŞtam , ze nie zawsze jest w niedzielĂŞ :D !! Dzisiaj na szczĂŞÂście byÂł serwis i byÂła Agatka :tanczy:
Nawet marzyĂŚ nie moÂżemy jednak, ÂżebyÂśmy w serwisie widzieli jak rozpiera siĂŞ w fotelu i zakÂłada rĂŞce z tyÂłu gÂłowy :/ :lol: Tak jak to miaÂło miejsce w opisanej przez ciebie sytuacji :aniol:

W serwisie a na koniec dokÂładniej moÂże na nas Agatka co najwyÂżej spode Âłba spojrzeĂŚ :devil: !!

A dzisiejszy strĂłj .... :spiewa: Jaki strĂłj :mhm: ?? Co to jest w ogĂłle strĂłj u Agatki :mhm: ?? :devil: ChcĂŞ o tym wzglĂŞdnym pojĂŞciu jak najszybciej zapomnieĂŚ :devil: !! Najszybciej jak siĂŞ da :devil: !! Ale obawiam siĂŞ , Âże za naÂście minut znĂłw sobie przypomnĂŞ -pod warunkiem , Âże juÂż teraz uda mi siĂŞ zapomnieĂŚ :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Wydawcom serwisu bardzo dziĂŞkujemy za umieszczenie na poczÂątku serwisu informacji o losowaniu MS w piÂłce noÂżnej, co spowodowaÂło rzadkie zjawisko przyrodnicze - promienny uÂśmiech Agaty na samym poczÂątku serwisu :tanczy:
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Nie Lis 25, 2007 7:08 pm ]
A gdzie spineczka , Agatko ? :devil:

[ Dodano: Nie Lis 25, 2007 7:30 pm ]
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Agata w znanipolacy.pl
i juÂż na pierwszym miejscu :)
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Wydawcom serwisu bardzo dziĂŞkujemy za umieszczenie na poczÂątku serwisu informacji o losowaniu MS w piÂłce noÂżnej, co spowodowaÂło rzadkie zjawisko przyrodnicze - promienny uÂśmiech Agaty na samym poczÂątku serwisu :tanczy:
Kto by pomyœla³ , ¿e z tego losowania ju¿ dzisiaj wyniknie tyle dobrego :o ?? :lol2: !! Najpierw te (powiedzmy :lol2: ) uœmiechy no a póŸniej rapotrowa rozmowa na ten temat z dziennikarzem sportowym :tanczy: !! :brawa:

Taki dziwaczny by³ ten raport -najpierw 15 minut newsów , póŸniej niby "PzP" a w rezultacie Kalejdoskop :devil: , ¿e ju¿ myœla³em , ¿e i z zapowiedzianej rozmowy nici :devil: !!

ale caÂłe szczĂŞÂście byÂła rozmowa :rydzyk: !! I od razu mi lÂżej siĂŞ zrobiÂło i satysfakcja po znacznie wiĂŞksza :tanczy: !!

A gdzie spineczka , Agatko ? :devil:
Dzisiaj zadecydowaÂła wprowadziĂŚ nieco zmian i tak bardzo jak wczoraj nam siĂŞ nie przeciwstawiaĂŚ :devil: !!

epszt -capsy i ujĂŞcia mistrzowskie :brawa: !!
sybic pisze: Agata w znanipolacy.pl
i juÂż na pierwszym miejscu :)
No kto by pomyÂślaÂł :spiewa: ?? PoczÂątkujÂąca prezenterka i juÂż taka sÂławna :devil: ?? no i takim 'lichym'' paÂśmie wystĂŞpuje :hyh: !! Gratulacje :brawa: !! :lol:
Ale juÂż spadÂła na drugie :uhh: !! :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Gratulacje, gratulacje :lol:

Ale ja w innej sprawie :D
WziĂŞÂłam siĂŞ za robienie capsĂłw z raportu, ale chyba nie skoĂączĂŞ :hahaha: :hahaha:
Nie mogĂŞ siĂŞ uspokoiĂŚ, okÂąd zobaczyÂłam, raport w duecie :hahaha: :hahaha:

Widzicie, to co ja? :hahaha:

Obrazek Obrazek Obrazek

Podziwiam AgatĂŞ za powagĂŞ :brawa: Ja na jej miejscu, gdyby kolega siedziaÂł mi pod biurkiem, nie byÂłabym w stanie sÂłowa z siebie wydusiĂŚ :hahaha: Co najwyÂżej udusiÂłabym siĂŞ ze Âśmiechu :hahaha:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Ale ja w innej sprawie :D
WziĂŞÂłam siĂŞ za robienie capsĂłw z raportu, ale chyba nie skoĂączĂŞ :hahaha: :hahaha:
O :o jasna cholera :lol: !! :lol: !! niesamowitoœÌ :lol: !! Ja chcê do tvnu do pracyyyyyyyyyyy :lol: !! :lol: Teraz to ju¿ na pewno chcê :jupi: :ban: !! I koniecznie na stanowisko "weekendowego podbiurkowego" :hahaha: !! :ban: !! Na inne siê nie zgadzam :uwaga: !!
notka widzĂŞ :lol2: !! Na Twoich capsach ciĂŞÂżko by byÂło tego nie zauwaÂżyĂŚ :lol2: !! :* Ale przyznam siĂŞ , Âże na poczÂątku raportu o 20. nie widziaÂłem ;) !! :red: Ale to dlatego , Âże patrzyÂłem centralnie :lol2: !!

Podziwiam AgatĂŞ za powagĂŞ :brawa: Ja na jej miejscu, gdyby kolega siedziaÂł mi pod biurkiem, nie byÂłabym w stanie sÂłowa z siebie wydusiĂŚ :hahaha: Co najwyÂżej udusiÂłabym siĂŞ ze Âśmiechu :hahaha:
notka wiesz co ci powiem -tylko siĂŞ nie obraÂź :lol2: !! Ale jesteÂśmy siebie warci :hahaha: !!
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kuomi1 »

AgatĂŞ niestety trudno jest rozsmieszyĂŚ, strasznie sztywniara jest z niej na wizji ;( powinna byĂŚ bardziej pogodna, chociaz na poczatku i na koncu serwisu.
OdnoÂśnie stroju prezenterek to trzebaloby jakis list wystosowac do wÂładz tvn w sprawie zmiany stylistki, stylistka tvn24 w ogole gustu nie ma. Anita dzis chyba miala koszule podobna do tej ktora wczoraj miala Agata. Aneta rano miala bluzke ze stĂłjkÂą i tym sÂławnym sznureczkiem, marynarki jakies wszystkie przyciasne maja. Po prostu tragedia. CoÂś trzeba tym zrobiĂŚ.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

kuomi1 pisze:AgatĂŞ niestety trudno jest rozsmieszyĂŚ, strasznie sztywniara jest z niej na wizji ;( powinna byĂŚ bardziej pogodna, chociaz na poczatku i na koncu serwisu.
Na drugim planie potrafi (co pokazaÂła dzisiaj po poÂłudniu), w przeciwieĂąstwie do pierwszego :D
OdnoÂśnie stroju prezenterek to trzebaloby jakis list wystosowac do wÂładz tvn w sprawie zmiany stylistki, stylistka tvn24 w ogole gustu nie ma.

A myÂślisz, Âże w ogĂłle jest jakaÂś stylistka :> WÂątpiĂŞ :lol:
JeÂżli coÂś zmieniaĂŚ, to chyba tylko gusta prezenterek i asortyment sklepowy sklepĂłw, ktĂłre odwiedzajÂą :lol:

A jednak jakoÂś daÂłam radĂŞ ocapsowaĂŚ resztĂŞ raportu :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Czego chcecie od stroju :> Bardzo Âładny :)

Raport bardzo dobry, wstĂŞp przeÂśmieszny :lol: rozmowa teÂż bardzo dobra, ale nie Âśmieszna :) Ale czy naprawdĂŞ wszyscy faceci (ci co bardziej krzepcy :lol: ) muszÂą siĂŞ tak wiĂŚ w towarzystwie Agaty :> Ona naprawdĂŞ tak dziaÂła na pÂłeĂŚ przeciwnÂą :>

Mam wraÂżenie, Âże spÂłynĂŞÂła po Was informacja o popularnoÂści Agaty i powodzeniu w rankingu :>
epsztajnek

Ale czy naprawdĂŞ wszyscy faceci (ci co bardziej krzepcy :lol: ) muszÂą siĂŞ tak wiĂŚ w towarzystwie Agaty :> Ona naprawdĂŞ tak dziaÂła na pÂłeĂŚ przeciwnÂą
Skoro my siĂŞ wijemy, patrzÂąc przez ekran telewizyjny, to jak muszÂą siĂŞ wiĂŚ ci, co sÂą metr od Âżywej Agaty :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Czego chcecie od stroju :> Bardzo Âładny :)
Jak dla kogo :devil: !! PozwĂłl nam mieĂŚ wÂłasne zdanie :rydzyk: !! Uwierz mi -ja na palcach jednej rĂŞki mogĂŞ zliczyĂŚ dyÂżury Agatki , kiedy na jej garderobĂŞ patrzyÂłem beztrosko :neutral:
}{ypnosea pisze:Raport bardzo dobry, wstĂŞp przeÂśmieszny :lol: rozmowa teÂż bardzo dobra, ale nie Âśmieszna :) Ale czy naprawdĂŞ wszyscy faceci (ci co bardziej krzepcy :lol: ) muszÂą siĂŞ tak wiĂŚ w towarzystwie Agaty :> Ona naprawdĂŞ tak dziaÂła na pÂłeĂŚ przeciwnÂą :>
Czytam.... pierwsze zgoda :D !! ....drugie zgoda :lol2: !! ...trzecie teÂż :) !! .....czwarte teÂż -tylko dodam , Âże sympatyczna :) !! .......piÂąte juÂż wyjaÂśniam :lol2: !! Tak, Agatka dziaÂła piorunujÂąco na pÂłeĂŚ przeciwnÂą -wiem to po sobie :lol2: !! a na Twoim przykÂładzie wiem jeszcze , Âże i na pÂłeĂŚ piĂŞknÂą teÂż :lol: !! 8)
}{ypnosea pisze:Mam wraÂżenie, Âże spÂłynĂŞÂła po Was informacja o popularnoÂści Agaty i powodzeniu w rankingu :>
Bo Agatce nie zaleÂży na popularnoÂści -zaraziliÂśmy siĂŞ od niej :devil: !!
not that kind pisze:A jednak jakoÂś daÂłam radĂŞ ocapsowaĂŚ resztĂŞ raportu :D
ÂŚwietnie :tanczy: , bo juÂż zaczynaÂłem siĂŞ martwiĂŚ , Âże z powodu nadwyrĂŞÂżenia miĂŞÂśni piwowych coÂś ci siĂŞ mogÂło staĂŚ :rozglada: ?? :lol: :*
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

not that kind pisze: WziĂŞÂłam siĂŞ za robienie capsĂłw z raportu, ale chyba nie skoĂączĂŞ :hahaha: :hahaha:

co oni los jaki na loterii Âżyciowej wygrali, czy jak? :>

dorzucam swoje 5 groszy :D

Âładnie to tak koleÂżance na tyÂłek siĂŞ patrzeĂŚ, kiedy ta nie widzi? :devil:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

w sumie to trudno mu siĂŞ dziwiĂŚ :aniol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

peÂłno ich siĂŞ tu krĂŞci :devil: ciekawe co ich tak ''krĂŞci''? :lol2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:
not that kind pisze: WziĂŞÂłam siĂŞ za robienie capsĂłw z raportu, ale chyba nie skoĂączĂŞ :hahaha: :hahaha:

co oni los jaki na loterii Âżyciowej wygrali, czy jak? :>

dorzucam swoje 5 groszy :D
Dziêki Bogu nie widzia³em w nocy tych Twoich "piêciu groszy" , bo bojê siê , ¿e pod os³on¹ nocy dyskusja potoczy³aby siê rynsztokowym torem :devil: !! Teraz siedzê w sali pe³nej ludzi i zgie³ku i ¿adne kud³ate myœli nie kr¹¿¹ mi po g³owie :lol2: !! Napiszê tylko , ¿e widok z góry to jest widok niesamowicie zapieraj¹cy dech w piersiach :lol2: !! :brawa: A wszelkim bezwarunkowym ruchom oczu p³ci mêskiej nie ma co siê dziwiÌ , ¿e tak mimowolnie b³¹dz¹ i zawsze docieraj¹ do tego samego celu :lol2: !!
Âładnie to tak koleÂżance na tyÂłek siĂŞ patrzeĂŚ, kiedy ta nie widzi? :devil:
nie widzi , ale na pewno czuje... :devil: !! Szkoda , Âże obraz jest odÂświeÂżany co piĂŞĂŚ sekund :/ !! bo istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo tego , Âże Agatka w miĂŞdzyczasie wykonaÂła odpowiedni ruch rĂŞkÂą odwrĂłciwszy siĂŞ w stronĂŞ zagapionego kolegi :devil: !!
w sumie to trudno mu siĂŞ dziwiĂŚ :aniol:
Ummmhmmm :aniol: !!

Skoùczy³em recenzjê ( :devil: ) na raporcie a póŸniej jeszcze by³ serwis po 22. -nawet doœÌ d³ugi jak na warunki tej pory :tanczy: !! No i przed pó³noc¹ podsumowanie :D !! Co mnie zez³oœci³o to to , ¿e zamiast po¿egnania puœcili na koniec obrazek z pó³nocy kraju i Agatka ostrzega³a przed silnym wiatrem :? !! Wiêc nawet namiastki uœmiechu nie by³o -a w trakcie te¿ nie kwapi³a siê do nadmiernego rozweselenia , ale by³¹ i to ju¿ jest powód do zadowolenia :lol2: !!
epsztajnek

!! WiĂŞc nawet namiastki uÂśmiechu nie byÂło -
I wogĂłle ta koĂącĂłwka serwisu o 23:30 sprawiaÂła wraÂżenie mocno improwizowanej :>
UÂśmiech ,uÂśmiechem, ale nie byÂło nawet tradycyjnych ÂżyczeĂą spokojnej nocy.... :uhh:
ale powiedzmy sobie prawdĂŞ, jak noc moÂże byĂŚ spokojna, jak czÂłowiek napatrzy siĂŞ na AgatĂŞ... :devil:
ODPOWIEDZ