stajlus pisze:not that kind pisze:
WziĂŞÂłam siĂŞ za robienie capsĂłw z raportu, ale chyba nie skoĂączĂŞ :hahaha: :hahaha:
Nie mogĂŞ siĂŞ uspokoiĂŚ, okÂąd zobaczyÂłam, raport w duecie :hahaha: :hahaha:
Widzicie, to co ja? :hahaha:
co oni los jaki na loterii Âżyciowej wygrali, czy jak? :>
dorzucam swoje 5 groszy

Dziêki Bogu nie widzia³em w nocy tych Twoich "piêciu groszy" , bo bojê siê , ¿e pod os³on¹ nocy dyskusja potoczy³aby siê rynsztokowym torem :devil: !! Teraz siedzê w sali pe³nej ludzi i zgie³ku i ¿adne kud³ate myœli nie kr¹¿¹ mi po g³owie

!! NapiszĂŞ tylko , Âże widok z gĂłry to jest widok niesamowicie zapierajÂący dech w piersiach

!! :brawa: A wszelkim bezwarunkowym ruchom oczu p³ci mêskiej nie ma co siê dziwiÌ , ¿e tak mimowolnie b³¹dz¹ i zawsze docieraj¹ do tego samego celu

!!
Âładnie to tak koleÂżance na tyÂłek siĂŞ patrzeĂŚ, kiedy ta nie widzi? :devil:
nie widzi , ale na pewno czuje... :devil: !! Szkoda , Âże obraz jest odÂświeÂżany co piĂŞĂŚ sekund :/ !! bo istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo tego , Âże Agatka w miĂŞdzyczasie wykonaÂła odpowiedni ruch rĂŞkÂą odwrĂłciwszy siĂŞ w stronĂŞ zagapionego kolegi :devil: !!
w sumie to trudno mu siĂŞ dziwiĂŚ :aniol:
Ummmhmmm :aniol: !!
Skoùczy³em recenzjê ( :devil: ) na raporcie a póŸniej jeszcze by³ serwis po 22. -nawet doœÌ d³ugi jak na warunki tej pory :tanczy: !! No i przed pó³noc¹ podsumowanie

!! Co mnie zez³oœci³o to to , ¿e zamiast po¿egnania puœcili na koniec obrazek z pó³nocy kraju i Agatka ostrzega³a przed silnym wiatrem :? !! Wiêc nawet namiastki uœmiechu nie by³o -a w trakcie te¿ nie kwapi³a siê do nadmiernego rozweselenia , ale by³¹ i to ju¿ jest powód do zadowolenia

!!