Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Mi sie pare razy zdarzyÂło tak specjalnie na styk wrĂłciĂŚ ale to tylko na zasadzie,Âże po co mam gdzies siedziec pĂłl godziny dÂłuÂżej jak nie musze
Nie boje siĂŞ,raczej odebraÂłem to,Âże my za przeproszeniem JÂą
Jakby Joasia chciaÂła byĂŚ dla nas milsza, albo pojawiaÂła siĂŞ w DnÂŻ i na reporterce, to chĂŞtniej by siĂŞ do domu wracaÂło i czekaÂło na Joasie :P
Bo perspektywa 20 minut programu z zawartoÂściÂą Joasi 3 minuty jest Âśrednia ;(
PrzyganiaÂł kocioÂł garnkowi
:spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa: :D
Zawieraja azot,fosfor wszystko co potrzeba I skÂładniki jomineralne
Czyli to, co nam potrzebne do radoÂści z Âżycia :tanczy:
Nawet Joasia mogÂłaby wysÂłac taki pusty post A jeÂśli o mnie chodzi to mam wraÂżenie ,Âże czasami moÂże lepiej jakby te gÂłupoty z mojej strony zostaÂły gdzieÂś w atmosferze
No zdarzajÂą siĂŞ takie gÂłupoty jakieÂś :lol2: No ale bywa tak, w koĂącu jesteÂśmy strasznie zakrĂŞceni :szalony:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Jakby Joasia chciaÂła byĂŚ dla nas milsza, albo pojawiaÂła siĂŞ w DnÂŻ i na reporterce, to chĂŞtniej by siĂŞ do domu wracaÂło i czekaÂło na Joasie
Bo perspektywa 20 minut programu z zawartoÂściÂą Joasi 3 minuty jest Âśrednia
O przepraszam pod 4 to podchodzi :devil: Ale tez w takim dnÂż jakby byÂła to niechĂŞtnie by sie JÂą opuszczaÂło ;( Tak Âźle i tak nie dobrze.Najlepsza wersja byÂła reporterka,ktorÂą moÂżna utrafiĂŚ + RW :tanczy: Optimum 8) Ale to juz byÂło i nie .. :spiewa:
Czyli to, co nam potrzebne do radoÂści z Âżycia
Joasia jest lekiem na caÂłe zÂło i nadziejÂą na przyszÂły rok,Âże sie coÂś odmieni w ramĂłwce :uhh:
No zdarzajÂą siĂŞ takie gÂłupoty jakieÂś No ale bywa tak, w koĂącu jesteÂśmy strasznie zakrĂŞceni
No tak,aÂż czasami gÂłupio :spiewa: Ale trzeba pisaĂŚ jak jest :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

MĂłwcie mi szysza. :D
W³aœciwie to pierwszy raz mi siê takie coœ przytrafi³o na forum, i to by³o chyba wtedy gdy napisa³am coœ, kliknê³am wyœlij i wyskoczy³a strona w stylu "about blank", w zasadzie wówczas nic nie powinno dojœÌ nawet pusty post, a tu masz ci los! :D
maxxx

Nika pisze: MĂłwcie mi szysza. :D
Ok :tanczy: A jak bedziemy sie chcieli bardziej spoufaliĂŚ to szyszunia :tanczy:
Ale szysza tak bardziej gangstersko 8) :D

Joasia dziÂś powrĂłciÂła do swojej bluzeczki siatkowej dÂługo nie zakÂładanej i ciemna marynara :P
Tematyka znĂłw niezbyt optymistyczna,naliczyÂłem raptem dwa uÂśmieszki-takie sÂłoneczne przebÂłyski :P Zmiana kamer opanowana do perfekcji 8)
Pozostaje nam czekac na ³askawoœÌ epsztajnka :aniol: ,ale jakoœ jestem dziwnie spokojny,¿e nie odmówi³ sobie uwiecznienia Lady in Black :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

O przepraszam pod 4 to podchodzi Ale tez w takim dnÂż jakby byÂła to niechĂŞtnie by sie JÂą opuszczaÂło Tak Âźle i tak nie dobrze.Najlepsza wersja byÂła reporterka,ktorÂą moÂżna utrafiĂŚ + RW Optimum Ale to juz byÂło i nie ..
Tak, PD i reporterka najlepsza :tanczy: Kiedys jeszcze jÂą popodziwiamy mam nadzieje w innej scenografii niÂż ta z PzP :spiewa:
Ale nie narzekajmy- dawniej Joasia miaÂła tylko 3 razy w tyg. PzP i teÂż jakoÂś przeÂżywaliÂśmy :P
Joasia jest lekiem na caÂłe zÂło i nadziejÂą na przyszÂły rok,Âże sie coÂś odmieni w ramĂłwce
tvn24 niechêtnie wprowadza zmiany w ramówce :spiewa: Bie¿¹cy rok by³ wyj¹tkowy :uhh:
MĂłwcie mi szysza.
MoÂżesz na nas liczyĂŚ 8) RzeczywiÂście tak gangstersko :devil:
A moÂże szynszyla :D

Chcia³em zwróciÌ uwage na zjawiskowoœÌ Joasi w dziesiejszym wydaniu :aniol:
WÂłosy wyraÂźnie napuszone, do tego Âświetny makijaÂż :tanczy:
Nie wiem, czy Joasia przypadkiem nie zaÂżyÂła sztucznego sÂłoneczka, bo byÂła wyraÂźnie rumiana :lol2: No chyba, Âże to sprawka tego makijaÂżu :rozglada:
maxxx

Ale nie narzekajmy- dawniej Joasia miaÂła tylko 3 razy w tyg. PzP i teÂż jakoÂś przeÂżywaliÂśmy
A ciekawe co zrobi¹ jak zechce pójœÌ na urlop :rozglada: Pewnie podziel¹ pomiêdzy Porade a Jaconia :uhh: W ramach rewan¿u Oni by tez mogli coœ po¿yczyc kole¿ance :tanczy:
tvn24 niechêtnie wprowadza zmiany w ramówce Bie¿¹cy rok by³ wyj¹tkowy
Mi teÂż siĂŞ wydaje,Âże narazie to bĂŞdzie staÂłe wszystko,bo ludzie tez siĂŞ przyzwyczajajÂą do staÂłych godzin :rozglada:
A moÂże szynszyla
Zrobimy tak:na pierwsze ma szysza :aniol: A drugie sobie wybierze :D
Chcia³em zwróciÌ uwage na zjawiskowoœÌ Joasi w dziesiejszym wydaniu
WÂłosy wyraÂźnie napuszone, do tego Âświetny makijaÂż
Nie wiem, czy Joasia przypadkiem nie zaÂżyÂła sztucznego sÂłoneczka, bo byÂła wyraÂźnie rumiana No chyba, Âże to sprawka tego makijaÂżu
Taaaak,ja tez zwrĂłciÂłem uwage ale juz nie chciaÂłem o tym pisaĂŚ-bo ileÂż moÂżna :D
MakijaÂż byÂł dzisiaj poprostu genialny :aniol: :brawa: Co do sÂłoneczka nie potwierdzam-nie zaprzeczam-juz Joasia ma tam swoje sposoby :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A ciekawe co zrobi¹ jak zechce pójœÌ na urlop Pewnie podziel¹ pomiêdzy Porade a Jaconia W ramach rewan¿u Oni by tez mogli coœ po¿yczyc kole¿ance
JuÂż ja widze, jak Porada Joasi uÂżycza Poranek :spiewa:
Za to JacoĂą moÂże by coÂś odstÂąpiÂł :spiewa: MoÂże ma sentyment do Joasi przez ten Rapotr, ktĂłry prowadzili razem :P
Zrobimy tak:na pierwsze ma szysza A drugie sobie wybierze
Z nikim Nika nie miaÂłaby tak dobrze, jak z nami- zawsze dajemy jej wolnÂą rĂŞkĂŞ :devil:
Taaaak,ja tez zwrĂłciÂłem uwage ale juz nie chciaÂłem o tym pisaĂŚ-bo ileÂż moÂżna
MakijaÂż byÂł dzisiaj poprostu genialny Co do sÂłoneczka nie potwierdzam-nie zaprzeczam-juz Joasia ma tam swoje sposoby
MoÂże to po prostu jakiÂś balsam brÂązujÂący :spiewa:
Ale nie wnikam w tajniki boskiego wyglÂądu Joasi :cicho:
Nich ma jakieÂś swoje tajemnice :P
maxxx

JuÂż ja widze, jak Porada Joasi uÂżycza Poranek
Za to JacoĂą moÂże by coÂś odstÂąpiÂł MoÂże ma sentyment do Joasi przez ten Rapotr, ktĂłry prowadzili razem
Porada by Jej poÂżyczyÂł Kalejdoskop :spiewa: Natomiast JacoĂą..moÂże lubi Joasie-a przynajmniej Nam nic nie wiadomo o Âżadnych zatargach pomiĂŞdzy nimi :aniol:
A jak to juz byÂło Joasia z nim debiutowaÂła czy On z NiÂą :?: :rozglada:
Z nikim Nika nie miaÂłaby tak dobrze, jak z nami- zawsze dajemy jej wolnÂą rĂŞkĂŞ
No :tanczy: Ale nie bedziemy szyszy szyszek pod nogi rzucaĂŚ :D
Ale nie wnikam w tajniki boskiego wyglÂądu Joasi
Nich ma jakieÂś swoje tajemnice
MyÂślisz,Âże Ci zdradziÂłaby tak Âłatwo-wtedy kaÂżdy by tak chciaÂł jak Joasia :tanczy:
Liczy siĂŞ efekt-w tym wypadku piorunujÂący :P :brawa: !!
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Porada by Jej poÂżyczyÂł Kalejdoskop Natomiast JacoĂą..moÂże lubi Joasie-a przynajmniej Nam nic nie wiadomo o Âżadnych zatargach pomiĂŞdzy nimi
A jak to juz byÂło Joasia z nim debiutowaÂła czy On z NiÂą
Joasia z JacoĂąskim :stop: Bo JacoĂą to debiutowaÂł jakoÂś w 2004 roku zadje sie :mhm:
Nie wiem, jak ktoÂś w ogĂłle mĂłgÂłby siĂŞ z JoasiÂą w konflikty wdawaĂŚ :spiewa:
No Ale nie bedziemy szyszy szyszek pod nogi rzucaĂŚ
Absolutnie :stop: Zbyt mocno dbamy o Nike, by jej robiĂŚ trudnoÂści jakieÂś :stop:
MyÂślisz,Âże Ci zdradziÂłaby tak Âłatwo-wtedy kaÂżdy by tak chciaÂł jak Joasia
Liczy siĂŞ efekt-w tym wypadku piorunujÂący !!
MusiaÂłbym spĂŞdziĂŚ z JoasiÂą pewnie dÂługie godziny na negocjacjach, zanim by mi wyjawiÂła ten sekret :aniol:
Albo niech nie wyjawia w ogóle, bo póŸniej wszyscy by siê na Joasie zrobil :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Dla porĂłwnania i powspominania - ta sama bluzka rok temu ;(
Obrazek Obrazek
Obrazek
AÂż siĂŞ czÂłowiek wyrywa wskoczyĂŚ przez szklany ekran , porwaĂŚ jÂą z tej bliskoludzkiej ambony, posadziĂŚ z stoÂłem prezenterskim i powiedzieĂŚ "tu jest twoje miejsce" ;(
maxxx

Za oknem zimno i peÂłno Âśniegu a tu takie promienne widokĂłwki :tanczy:
MoÂże odwrĂłce monitor to Jej spojrzenie wytopi trochĂŞ Âśniegu nie bĂŞde miaÂł roboty :lol2:
ChoĂŚ na dwĂłch ostatnich wspomnieniowych to wyglÂąda jakby miaÂła troszkĂŞ Âłzawe oczĂŞta ;(
epsztajnek pisze:AÂż siĂŞ czÂłowiek wyrywa wskoczyĂŚ przez szklany ekran , porwaĂŚ jÂą z tej bliskoludzkiej ambony, posadziĂŚ z stoÂłem prezenterskim i powiedzieĂŚ "tu jest twoje miejsce" ;(
Ja siĂŞ tylko zastanawiam-bo tak zawsze gdzieÂś przemknie przez studio przy rozpoczynajÂącym siĂŞ M24;albo siedzi przy Poranku-czy nie jest Jej trochĂŞ Âżal,Âże juÂż tam nie jest :( MoÂże nawet kiedyÂś maÂła Âłezka spÂłynĂŞÂła po Jej policzku .. ;(

Do popoÂłudnia.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WspaniaÂłe wspomnienia :tanczy: Jednak to rzeczywiÂście jest miejsce Joasi :roll:
Powinna siedzieÌ za tym sto³em, np. w Porankach :D Zawsze szczególnie w weekend by³o mi³o w³¹czyÌ tv i od Joasi dowiedzieÌ siê o tym, co siê na œwiecie wydarzy³o :tanczy:
Ja siĂŞ tylko zastanawiam-bo tak zawsze gdzieÂś przemknie przez studio przy rozpoczynajÂącym siĂŞ M24;albo siedzi przy Poranku-czy nie jest Jej trochĂŞ Âżal,Âże juÂż tam nie jest MoÂże nawet kiedyÂś maÂła Âłezka spÂłynĂŞÂła po Jej policzku ..
Praktycznie zawsze moÂżna Joasie zobaczyĂŚ w M24, kiedy kamera pokazuje goÂścia :aniol:
Joasia w tamtym konciku siedzi i jeszcze koĂączy jakieÂś swoje sprawy :lol2:
MoÂżna wtedy troche bÂłogiej Joasiowej naturalnoÂści dojrzeĂŚ :]
Oj, Âżal wielki, Âże nie pokazuje siĂŞ juÂż tyle co kiedyÂś, ale przecieÂż jeszcze nam siĂŞ chyba za stoÂłem pokaÂże :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ch³opaki jesteœcie wspaniali! Ale mam nadziejê, ¿e wybaczycie mi chwilow¹ absencjê, ale szysza jest chora, katar jak st¹d do Meksyku, gard³o czerwieùsze od piek³a i krwotoki z nosa jak z buteleczki Heinza. Jedyne co mi pozosta³o to ogl¹daÌ PzP z ³ózka, ale dowlok³am siê jeszcze do klawiatury by napisaÌ chocia¿ jeden poœcik. To do jutra, oby by³o lepiej! :D
maxxx

Nika pisze:Ch³opaki jesteœcie wspaniali! Ale mam nadziejê, ¿e wybaczycie mi chwilow¹ absencjê, ale szysza jest chora, katar jak st¹d do Meksyku, gard³o czerwieùsze od piek³a i krwotoki z nosa jak z buteleczki Heinza. Jedyne co mi pozosta³o to ogl¹daÌ PzP z ³ózka, ale dowlok³am siê jeszcze do klawiatury by napisaÌ chocia¿ jeden poœcik. To do jutra, oby by³o lepiej!
Biedna szysza ;( ZdrĂłwka Âżyczymy,moÂże Joasia tez Ci troche pomoÂże-wiesz Ona teÂż ma jakieÂś wÂłaÂściowoÂści lecznicze :tanczy: Na pewno doceni Twoje poÂświĂŞcenie :aniol:
Koniecznie siĂŞ pojaw i daj znac jutro jak siĂŞ sprawy majÂą :rydzyk:

Natomiast druga szysza -ta telewizyjna :lol2: dzisiaj beÂżowa marynara + czarny top :P
Czyli taka bardziej stonowana wersja-ale kaÂżda ma swoje walory :tanczy:
DuÂże brawa za opanowanie w momencie niewyemitowania materiaÂłu :brawa:
Zachowa³a siê tak jak nale¿y-spokój :aniol: PóŸniej powróci³a do tematu-œwietnie :aniol:
Niby to nic nadzwyczajnego,ale wiemy,Âże bywaÂły problemy w podbramkowych sytuacjach :stop:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:Ch³opaki jesteœcie wspaniali! Ale mam nadziejê, ¿e wybaczycie mi chwilow¹ absencjê, ale szysza jest chora, katar jak st¹d do Meksyku, gard³o czerwieùsze od piek³a i krwotoki z nosa jak z buteleczki Heinza. Jedyne co mi pozosta³o to ogl¹daÌ PzP z ³ózka, ale dowlok³am siê jeszcze do klawiatury by napisaÌ chocia¿ jeden poœcik. To do jutra, oby by³o lepiej!
Szyszuniu, ³¹czê siê z Tob¹ w bólu :P Sam wiem, jak to jest czuÌ siê tak okropnie ;(
Jeszcze bardziej TwojÂą sytuacje zobrazowaÂły niezwykle wymowne porĂłwnania :lol2:
Miejmy nadzieje, Âże jutro juÂż wydobrzejesz, a przynajmniej bĂŞdziesz mogÂła przy kompie posiedzieĂŚ :]
Mam nadzieje, Âże jutro zjawisz siĂŞ w peÂłnej formie :aniol:

maxxx pisze:Natomiast druga szysza -ta telewizyjna dzisiaj beÂżowa marynara + czarny top
Czyli taka bardziej stonowana wersja-ale kaÂżda ma swoje walory
DuÂże brawa za opanowanie w momencie niewyemitowania materiaÂłu
Zachowa³a siê tak jak nale¿y-spokój PóŸniej powróci³a do tematu-œwietnie
Niby to nic nadzwyczajnego,ale wiemy,Âże bywaÂły problemy w podbramkowych sytuacjach
MiaÂłem oglÂądaĂŚ dziÂś Marcheweczke, ale pilnie musiaÂłem o 17:09 ( :evil: ) ulotniĂŚ siĂŞ :spiewa: Dlatego w kwestii dziesiejszego PzP zabraĂŚ gÂłosu nie mogĂŞ ;(
Jak widzĂŞ JoaÂś przystosowany do trudnych sytuacji :lol2: Chyba taka jeszcze nie miaÂła miejsca w PzP :stop: Dobrze, Âże zachowaÂła spokĂłj- wiemy przecieÂż jak czasem potrafi zareagowaĂŚ :rozglada: WierzĂŞ takÂże, Âże wyglÂądaÂła zniewalajÂąco :tanczy:
ODPOWIEDZ