Ja teÂż siĂŞ bardzo cieszĂŞ. Szkoda, Âże finaÂłu TzG nie widziaÂłem, ale bardzo jestem szczĂŞÂśliwy, Âże Hubert wybraÂł MilionerĂłw. Mam nadzieje, Âże bĂŞdzie filmik na youtube.
Greg Haus pisze:Mam nadzieje, Âże bĂŞdzie filmik na youtube.
Na pewno bĂŞdzie... przez 5 minut. :devil: Niestety z doÂświadczenia wiem, Âże wszystkie nagrania, ktĂłre pochodzÂą z anteny TVN sÂą (prawie) natychmiast usuwane. :]
Bardzo dobrze , Âże Hubert poprowadzi nowÂą edycjĂŞ MilionerĂłw , ale jednak UrbaĂąski nie zostaÂł pracownikiem TVN , gdyÂż zostaÂł zatrudniony jedynie przez firmĂŞ Intergalactic .
onet.pl pisze:Do miliona bĂŞdzie moÂżna dotrzeĂŚ pokonujÂąc drzewko zawierajÂące dwanaÂście, a nie jak to byÂło piĂŞtnaÂście pytaĂą. Sumy gwarantowane to tysiÂąc po drugim i czterdzieÂści tysiĂŞcy zÂłotych po siĂłdmym pytaniu.
Ehm, jak mia³a byc nowa muzyka, jeœli chodzi o te muzyki w pytaniach jakie s¹, to jakoœ nie za bardzo bêdzie ciekawie, bo muzyka taka jaka by³¹ najbardziej przypad³a mi du gustu, zw³aszcze te po odpowiedzi na 10 pytanie.Nierozumiem w takim razie dlaczego takie zmiany wielkie robi¹, najpierw z 15 do 12 pytaù, a teraz jeszcze t¹ muzykê.
Hmmm... Dziêki za informacjê. Co do tej oprawy muzycznej. Najbardziej satysfakcjonowa³a by mnie stara oprawa, stara scenografia, nowe pytania i ten sam prowadz¹cy. Nowe pytania i Huberta ju¿ mamy. Scenografia bêdzie inna i z tym mogê siê jeszcze pogodziÌ. Co do muzyki - nie! Nie chcê innej. Nie wiem jak dla Was moim drodzy, ale dla mnie ma to kluczowe znaczenie. Zgodzê siê na zmianê muzyczki w czo³ówce, ale na zmianê muzyki w tle przy pytaniach? - Nie ma mowy. Tak czy siak bêdê ogl¹da³ Milionerów, gdy¿ jest to mój ulubiony teleturniej, ale... No w³aœnie - zawsze pozostaje to ale.
A co do nowej scenografii to ja bym siĂŞ nie martwiÂł. Na pewno bĂŞdzie na tej samej zasadzie tylko nowoczeÂśniejsza (to zrozumiale - kilka lat minĂŞÂło). LiczĂŞ tylko na to, Âże studio bĂŞdzie wiĂŞksze od poprzedniego, bo tamto byÂło straaaaaaaasznie malutkie.
Asef pisze:Nierozumiem w takim razie dlaczego takie zmiany wielkie robiÂą, najpierw z 15 do 12 pytaĂą, a teraz jeszcze tÂą muzykĂŞ.
Czy ja wiem czy to bĂŞdÂą takie 'wielkie' zmiany? To chyba jasne, Âże...
szynek27 pisze:Najbardziej satysfakcjonowaÂła by mnie stara oprawa, stara scenografia, nowe pytania i ten sam prowadzÂący. Nowe pytania i Huberta juÂż mamy. Scenografia bĂŞdzie inna i z tym mogĂŞ siĂŞ jeszcze pogodziĂŚ. Co do muzyki - nie! Nie chcĂŞ innej.
...nie dadzÂą oprawy graficznej i scenografii z poprzednich edycji. TrochĂŞ czasu minĂŞÂło, sporo rzeczy siĂŞ zmieniÂło, wiĂŞc to wprowadzÂą - Âładniejsze, fajniejsze to i nowoczeÂśniejsze. :devil: Ja jestem za odÂświeÂżeniem...
Tak wiêc zmieni¹ to oprawê muzyczn¹ w cz³ówce czy przy pytaniach ?
Tak ogólnie to super, ¿e Milionerzy wracaj¹ ponownie, szkoda, ¿e w poprzednich wersjach nigdy nie pad³¹ g³ówna wygrana.