[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

Pewnie juÂż niedÂługo TVN bĂŞdzie poszukiwaÂł gwiazd do nastĂŞpnej edycji. Ja bym widziaÂł:

1.PaweÂł MaÂłaszyĂąski
2.Agnieszka Dygant
3.Tomasz Kot
4.Dorota Wellman
5.Marcin Prokop
6.Natasza UrbaĂąska
7.Tomasz Karolak
8.Katarzyna Glinka
9.Szymon Majewski
10.Magda Walach
11.Robert Moskwa
12. Gosia Andrzejewicz
13.Kuba WojewĂłdzki
14.Natalia Kukulska

A wy kogo byÂście widzieli?
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

O ile wiem to MaÂłaszyĂąski miaÂł juÂż propozycjĂŞ i siĂŞ nie zgodziÂł, a Majewski jest (byÂł?) namawiany od kilku edycji.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Wellmanowa - dobre :devil:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

OgĂłlnie caÂła ta lista jest nierealna. :D OczywiÂście miÂło by byÂło zobaczyĂŚ choĂŚ poÂłowĂŞ z tych osĂłb, ale... pomarzyĂŚ zawsze moÂżna.

P.S. Natasza UrbaĂąska? Ona jest tancerkÂą. :> A to jÂą dyskwalifikuje z udziaÂłu w "TaĂąca z gwiazdami" (byÂłoby nie fair w stosunku do innych uczestnikĂłw). :]
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

@mateusz240, to nie jest "Taniec z gwiazdami TVN-u". :D Dajmy szansĂŞ innym siĂŞ pokazaĂŚ. :devil:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Isabelka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Isabelka »

Czy bĂŞdzie 7 edycja?
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

bedzie bedzie, a ta lista to utopijna jakas, maÂłaszyĂąski nie weÂźmie udziaÂłu na bank a urbaĂąska bedzie zajĂŞta kontunuacjÂą swojej klapy nie wiem jak jej sie udaÂło to przepchaĂŚ do nastepnej ramĂłwki
TVN innowacja i nowoczesność...
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

£atwo mi by³o znaleŸÌ kobiety, ale mê¿czyzny ju¿ nie. Dajcie swoje przyk³ady gwiazd-mê¿czyzn, które mog¹ wzi¹œÌ udzia³ w programie
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

BartÂłomiej ÂŚwiderski, RafaÂł KrĂłlikowski, Kazimierz Mazur, Jan Wieczorkowski, Maciej Silski, Zygmunt Chajzer.. kogoÂś by sie jeszcze znalazÂło.. ja mam wielkÂą nadzieje, ze w ktĂłrymÂś z programĂłw tego typu wystÂąpiÂą Ania Przybylska lub Anna Dereszowska.. czekam, czekam i nic..
pawell

Post autor: pawell »

wirtualnemedia.pl pisze:- DaliÂśmy ludziom duÂżo nowych emocji. Na parkiecie pojawiÂło siĂŞ 14 par, wÂśrĂłd nich politycy, gwiazdy estrady. OsiÂągniĂŞte wyniki pokazujÂą, Âże format ma jeszcze potencjaÂł- podsumowuje program w rozmowie z Wirtualnemedia.pl Wojciech IwaĂąski, reÂżyser "TaĂąca z gwiazdami".

Kontynuacja widowiska jest bardzo prawdopodobna, bowiem o oglÂądalnoÂści szĂłstej edycji show z entuzjazmem mĂłwiÂą takÂże wÂładze kanaÂłu. ZagadkÂą przestaje byĂŚ wiĂŞc kwestia powrotu formatu, ale realny termin tego wydarzenia.

- Realizujemy "Taniec z gwiazdami" nieustannie od 3 lat, zauwaÂżalne jest pewne przemĂŞczenie. MoÂżliwe, Âże widzowie otrzymajÂą krĂłtkÂą przerwĂŞ- przyznaje dla portalu Wirtualne Media Wojciech IwaĂąski. Za wiosnÂą bez "TaĂąca z gwiazdami" przemawia takÂże krĂłtki okres pozostaÂły do rozpoczĂŞcia nowego telewizyjnego sezonu. Stacja nie prowadzi jeszcze poszukiwaĂą kolejnych gwiazd chĂŞtnych do zabawy na parkiecie. PadajÂą propozycje realizacji nastĂŞpnej edycji formatu jesieniÂą przyszÂłego roku, bÂądÂź nawet wiosnÂą 2009.

Obecnie ¿aden scenariusz nie jest wykluczony. - Uwa¿nie obserwujemy rynek- t³umaczy Joanna Górska, szefowa dzia³u PR stacji, dodaj¹c jedynie, ¿e kolejna edycja programu wci¹¿ jest spraw¹ otwart¹.
Dziennik pisze:"W czasie niedzielnego finaÂłu rozmawiaÂłem z Piotrem Walterem, ktĂłry powiedziaÂł mi, Âże byÂłoby nieprofesjonalne zostawiaĂŚ widzĂłw w poÂłowie drogi. SiĂłdma edycja na pewno bĂŞdzie, i to w przyszÂłym roku. Zastanawiamy siĂŞ jedynie, wiosnÂą czy jesieniÂą" - mĂłwi DZIENNIKOWI Edward Miszczak
I to byÂłoby chyba dobre rozwiÂązanie, aby kolejnÂą edycjĂŞ zrobiĂŚ np. jesieniÂą 2008. :) Ludzie by trochĂŞ odpoczĂŞli, stĂŞsknili siĂŞ i (moÂże) [jeszcze] liczniej zasiedliby przed telewizorami. PomijajÂąc fakt, iÂż jesieĂą jest najlepszÂą porÂą dla takiego programu.

I na koniec taka ciekawostka: dochĂłd TVN z VI edycji wynosi 38,2 mln zÂł. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Z "Dziennika" to w ogĂłle wynika, Âże moÂżemy myÂśleĂŚ nie tylko nad siĂłdmÂą, ale i nad ĂłsmÂą, dziewiÂątÂą edycjÂą. :D Czy potrzebna jest na wiosnĂŞ przerwa? No nie wiem... JeÂśli TVN bĂŞdzie miaÂł do zaoferowania coÂś rĂłwnie dobrego...
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

mateusz240 pisze:Pewnie juÂż niedÂługo TVN bĂŞdzie poszukiwaÂł gwiazd do nastĂŞpnej edycji. Ja bym widziaÂł:

1.PaweÂł MaÂłaszyĂąski
2.Agnieszka Dygant
3.Tomasz Kot
4.Dorota Wellman
5.Marcin Prokop
6.Natasza UrbaĂąska
7.Tomasz Karolak
8.Katarzyna Glinka
9.Szymon Majewski
10.Magda Walach
11.Robert Moskwa
12. Gosia Andrzejewicz
13.Kuba WojewĂłdzki
14.Natalia Kukulska

A wy kogo byÂście widzieli?

mamy nadzieje , Âże 3/4 z tej listy by nie wziĂŞÂło udziaÂłu...i to naszczĂŞÂście jest duÂżo bardziej realne niÂż to, Âże wystÂąpiÂą :devil:
harry
Początkujący
Początkujący

Post autor: harry »

przerwa chyba potrzebna nie jest
ta edycja pokazaÂła, Âże format na pewno siĂŞ nie wyczerpaÂł
na moje to 2 edycje spokojnie mog³yby wystartowaÌ, oczywiœcie z ró¿norodn¹ obsad¹ uczestników :)
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Przerwa jest bardzo potrzeba , gdy¿ 3 lata pod rz¹d i 6 edycji to naprawdê du¿o , a jeœli TVN chcia³by emitowaÌ dalej program i nie tylko jedn¹ edycjê to nie ma wyjœcia , bo tak siê z³o¿y³o , ¿e nie mia³ TVN mocnej konkurencji w niedzielê w tym sezonie , a do tego dosz³o trochê nowoœci w programie , wiêc mia³ spor¹ widowniê , a jeœli zasady by pozosta³y te same a gwiazdy z ni¿szej pó³ki , to mia³by mniejsz¹ ogl¹dalnoœÌ ni¿ teraz.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

W 'Pudelku' ( :stop: ) pojawiÂły siĂŞ informacje, Âże kolejna edycja bĂŞdzie jesieniÂą przyszÂłego roku lub teÂż wiosnÂą 2009. Jednak Pudelek, jak to Pudelek - napisaĂŚ w nim kaÂżdy moÂże, co tylko siĂŞ komu podoba :hmm:
Moim zdaniem TVN powinien daÌ wiosn¹ odpocz¹Ì widzom od tego show :)
Z kolej wirtualnemedia informujÂą, Âże TVN na tej edycji show zarobiÂł aÂż 38 mln zÂłotych :)
Œrednia ogl¹dalnoœÌ tej edycji - 5,33 mln (dla porównania pierwsza edycja 3 375 275 widzów,
druga - 5 001 238, trzecia - 6 743 493, czwarta - 6 389 535 i piÂąta edycja - 4 949 989 widzĂłw).
ODPOWIEDZ