To wcale nie jest Âśmieszne :nie: !! :devil: Wprawdzie wÂątek nie polegÂł -dziĂŞki userom mniej wraÂżliwym od Was :devil: ale czuÂło siĂŞ .... zresztÂą nadal siĂŞ czuje , brakuje nam kilku istotnych ogniw w ÂłaĂącuchu...... Z kaÂżdego powrotu bĂŞdziemy siĂŞ cieszyli , wiĂŞc wracajcie czym prĂŞdzej :uwaga: !!Alchemik pisze:To teÂżnot that kind pisze:Poczekaj, niech zgadnĂŞChciaÂłeÂś udowodniĂŚ, Âże potrafisz ÂżyĂŚ bez TVN24 i swoich ulubienic, no i bez forum i bez nas?
![]()
![]()
ChciaÂłbym jeszcze wiedzieĂŚ, czy moje ulubienice bardzo tĂŞskniÂły do mnie? :hahaha: :devil: Bo, Âże Wy tĂŞskniliÂście, to widzĂŞ :hahaha: I vice versa :*
PisaÂł do mnie w sobotĂŞAlchemik pisze:Kiedy siĂŞ nie wie, co siĂŞ traci (tak jak ja nie wiedziaÂłem), to nie jest aÂż tak bardzo ciĂŞÂżkonot that kind pisze:O konieczniePewnie przechodziÂłeÂś katusze w samotnoÂści i wiesz, co moÂże czuĂŚ obi?
![]()
DomyÂślam siĂŞ jednak, co moÂże przeÂżywaĂŚ czÂłowiek, ktĂłry z ramĂłwkÂą Tvn24 jest za pan brat i postanawia wbrew wÂłasnej woli jej nie komentowaĂŚ
Dlatego zatroszczyÂłem siĂŞ o samopoczucie obi'ego, ktĂłre zwÂłaszcza w okresie tak istotnej edukacji i w okresie zimowym powinno figurowaĂŚ na moÂżliwie najbardziej pozytywnym poziomie
![]()

Jak dla mnie bombaAlchemik pisze:Wypijmy za tonot that kind pisze:A proszĂŞOby garderobiany pozytywny krok byÂł konkretnym krokiem ku lepszemu
![]()
![]()

A w to , Âże relacje sÂą Âświetne muszĂŞ wierzyĂŚ Wam na sÂłowo i zdaĂŚ siĂŞ na to , co byÂło do tej pory