Lepiej podaĂŚ ten powĂłd zawierania znajomoÂści

Chyba nie chciaÂłbyÂś, Âżeby pomyÂślaÂła, Âże masz wobec niej niej jakieÂś niecne zamiary :>
not that kind pisze:Któ¿ by siê spodziewa³?

A na przykÂład fanka PawÂła ÂŁ., ktĂłra jak co wieczĂłr czeka na jego materiaÂł w "PiÂŚ"
A wiĂŞc piĂŞknie fance dziĂŞkujemy :*
:o Zatem informacja podana na stronie
znani Polacy 
nie jest informacjÂą na wyrost :o Agatta rzeczywiÂście przygotowuje materiaÂły do tego prestiÂżowego dziennika Tvn24 :tanczy:
Wspania³a lektorka :szalony: Có¿ za niski tembr g³osu - oszaleÌ mo¿na, kiedy ma siê s³uchawki na uszach :szalony: Historia bardzo interesuj¹ca i interesuj¹co przedstawiona :brawa:
AÂżeby marcinkowsky uwierzyÂł? :devil: On taki niedowiarek, iÂż zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy musi, coby daĂŚ wiarĂŞ
not that kind pisze:Capsy z kolejnej relacji za dÂłuÂższÂą chwilĂŞ

Poczekamy
marcinkowsky pisze:Wiem , Âże to moÂże o mnie Âźle ÂświadczyĂŚ , ale nawet nie wiecie jak cieszĂŞ siĂŞ wtedy , gdy Agatka mĂłwi w relacji , Âże jeszcze czegoÂś nie wie , bo ktoÂś nie chce lub nie moÂże o czymÂś powiedzieĂŚ :jupi: !! :szalony:
PrzykÂład idzie z gĂłry :lo2: Mnie trapi jeszcze jedno

Mianowicie to, czy z AgattÂą nikt nie chce na wizji porozmawiaĂŚ :> ChwaliÂła siĂŞ w relacji, iÂż rozmawiaÂła z obroĂącÂą generaÂła, czy oficera - juÂż nie pamiĂŞtam rangi :hmm: , ale w relacji byÂła sama :>