Moderator: Łukasz
ZwÂłaszcza, jeÂśli siĂŞ w takich tematach czuje najlepiejnot that kind pisze:Takimi "ludzkimi" to chyba moÂżna siĂŞ dowartoÂściowaĂŚ?![]()
Masz racjĂŞnot that kind pisze:ZrobiĂŚ coÂś poÂżytecznego gadaniemNie to co politykowaniem
Ja mam tylko i wy³¹cznie ze wzglêdu na Paw³a :mhm: Jednak od pewnego czasu Paw³a jest strasznie ma³o na wizjiAgnes pisze:kurcze szkoda ,¿e nie mam tvn 24
ZastanĂłw siĂŞ czy warto :rozglada: Ta stacja czasami uzaleÂżnia :rozglada:Agnes pisze: niedÂługo sie to zmieni:)
:o :o :o OsobiÂście? :o :o :oAgnes pisze:szkoda tym bardziej , Âże znam PawÂła ÂŁukasika
ChoÌ nie znam go osobiœcie te¿ tak s¹dzêAgnes pisze:powiem wam ¿e to super goœÌ
Taaaak :spiewa: Gdyby byÂło inaczej to nie udzielaÂłabym siĂŞ tutaj :rozglada:Agnes pisze: i rewelacyjny dziennikarz:::))))!!!!!
Mam nadziejĂŞ, Âże Ci siĂŞ tutaj spodobaÂło i dÂłuÂżej z nami zostaniesz?Agnes pisze:Tak zgadza siĂŞ, jestem ÂświeÂżynkÂą:)dowiedziaÂłam sie przez przypadek jakiÂś czas temu ,Âże jest takie forum wiec postanowiÂłam siĂŞ zalogowaĂŚ:)
Od czasu do czasu wpadali z wizytÂą tacy, ktĂłrym to i owo w Pawle siĂŞ nie podobaÂło :uhh: Ale zdaje siĂŞ, Âże siÂła naszych (pawÂłowych fanĂłw) argumentĂłw wyparÂła malkontentĂłw :rozglada:Agnes pisze:WidzĂŞ ,Âże wpisujÂą siĂŞ tu sami fani PawÂła
To miÂłe, Âże nasza pisanina czemuÂś dobremu sÂłuÂżyAgnes pisze:i fajnie, nigdy bym siĂŞ nie spodziewaÂła ,Âże mogĂŞ ÂśledziĂŚ pracĂŞ PawÂła nie oglÂądajÂąc go.
Tego nie wiem :mhm: MoÂże lepiej niech nie zaglÂądaAgnes pisze:MoÂże zaglÂąda na to forum?
Gdyby nie ci, niektĂłrzy pracownicy bezbarwna byÂłaby ta stacja, ktĂłra - nie wiedzieĂŚ czemu tak okrutnie doÂświadcza nas i naszych ulubieĂącĂłw :uhh: Epsztajnek, pamiĂŞtasz te piĂŞkne czasy, kiedy to PaweÂł na przemian z JoaÂśkÂą K. Podsumowania Dnia prowadzili? :spiewa:epsztajnek pisze:I to mocniej niÂż heroinaZastanĂłw siĂŞ czy warto :rozglada: Ta stacja czasami uzaleÂżnia :rozglada:
No, moÂże nie tyle sama stacja, co jej niektĂłrzy pracownicy :devil:
Ja zdajĂŞ sobie z tego sprawĂŞ, ale ten, kto pisaÂł tĂŞ opiniĂŞ o Pawle raczej nie :> WywĂŞszyÂłam, Âże mÂżna ten tekst zmieniaĂŚAgnes pisze:"Tylko reporter?" chyba AÂŻ REPORTER. MoÂżecie mi wierzyĂŚ,Âże reporterka to ciĂŞÂżki kawaÂłek chleba
Ten wybĂłr zainspirowany byÂł dokonaniami i osiÂągniĂŞciami krewniaka?Agnes pisze:"naprawdĂŞ, wiem co mĂłwiĂŞ bo tez pracujĂŞ w tej branÂży, moÂże nie aÂż o tak duÂżym rozmachu ale jednak. I nie raz nie zazdroszczĂŞ tĂŞ pracy.
Ja, jak zawsze zreszt¹ ( :rozglada: ) podejdê egoistycznie do tej sprawy :rozglada: Mi sprawia³o przyjemnoœÌ podziwianie Paw³a w obu tych rolach i dlatego nie mogê siê pogodziÌ z tym, ¿e tak ni st¹d ni zow¹d przesta³ byÌ prezenterem :uhh:Agnes pisze:"Trzeba tez zaznaczyÌ, ¿e paca reportera jest bardziej ciekawa ni¿ prezentera i pewnie Paw³owi bardziej odpowiada, w koncu przez wiele lat by³ reporterem najpierw stacjach radiowych a póŸniej w tvn- ie.
Jak moÂżemy Ci pomĂłc? :rozglada:Agnes pisze:"KURCZE A JA ZNOWU W PRACY!!! RATUNKUU!!!
Fakt, bywa tu i tam :spiewa: Za mojego trzyletniego fanowania trochĂŞ siĂŞ tego nazbieraÂło: Irak, Turyn, Rzym, Cypr, KijĂłw, Londyn, Rumunia... :spiewa:Agnes pisze:Kurcze ten PaweÂł to zwiedzi kawaÂł Âświata - zazdroszczĂŞ.
KiepÂściutko z pielĂŞgnowaniem wiĂŞzi rodzinnych? :uhh:Agnes pisze:Fajnie,ze mogĂŞ go zobaczyĂŚ chociaÂż w tv, bo tak w ogĂłle nie widzieliÂśmy sie jakieÂś 2 lata:(
Zatem tego wszystkiego po trochu ÂżyczĂŞ Ci po powrocie z pracyAgnes pisze:Jak odreagowuje? chyba najlepszym sposobem jest spĂŞdzenie jak najwiĂŞcej czasu z moim synkiem i mĂŞÂżem. wspĂłlnie spĂŞdzony czas, wspĂłlne wypady, dodajÂą mi powera![]()
oprócz tego co jakiœ czas spotkanie z przyjació³mi i jakas imprezka
Kubulek zasÂłuÂżyÂł na dobrÂą kolacjĂŞ za wywoÂłanie PawÂła do odpowiedzi :tanczy:not that kind pisze:20.30 to najlepsza pora na relacjĂŞ z Moskwy
Na to wÂłaÂśnie liczĂŞ :tanczy:not that kind pisze:Zanosi siĂŞ na to, Âże jutro bĂŞdzie ich jeszcze wiĂŞcej
Dla przyjació³ ze wschodu znajd¹ czas :rozglada:not that kind pisze:Je¿eli nie odkryj¹ kolejnych ognisk ptasiej grypy
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], beznicku i 20 gości