marcinkowsky pisze:
Mo¿e lepiej nie , bo jak siê zdopingujemy , to sobie jeszcze jak¹ krzywdê zrobimy :devil: !! Wypijmy lepiej za nasz¹ nieudacznikowatoœÌ i brak przeczucia :uau: !!
DziÂś tyle razy dziĂŞkowaÂłem za to i owo, wiĂŞc i Tobie podziĂŞkujĂŞ za przypomnienie w tejÂże sytuacji o mojej naturze, ktĂłrej od jakiegoÂś czasu wyzbyĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ :hmm: !!
marcinkowsky pisze:dopingujĂŞ tak bardzo i tak wyczekujĂŞ kolejnych relacji , Âże zapomniaÂłem , Âże jeszcze dzisiaj nic nie jadÂłem :hmm: !!
A ja wÂłaÂśnie skoĂączyÂłem

O, jeszcze tu leÂży okruszek...

Koniec
I koniec rĂłwnieÂż relacji, bowiem Poranek dobiegÂł definitywnie koĂąca

Teraz czas kolejno na Kawê i Lo¿e, póŸniej planuj¹ jakieœ specjalne pasmo dotycz¹ce "pi³ki"... z Agatt¹ nieprêdko wobec tego siê spotkamy
marcinkowsky pisze:ChciaÂłem coÂś niedobrego napisaĂŚ , ale w porĂŞ ugryzÂłem siĂŞ w jĂŞzyk :spiewa: !! Teraz znĂłw siĂŞ cieszĂŞ tym , co nas dobrego w ostatnim czasie spotyka

!!
MyÂślĂŞ, Âże wiem, o czym pomyÂślaÂłeÂś :spiewa: To naturalna kolej rzeczy... I na tym moÂże poprzestanĂŞ :rozglada:
marcinkowsky pisze:O i jest Agatka znowu :tanczy: !!
Niestety znĂłw bez Âżadnego goÂścia :? Otoczona jedynie policyjnym kordonem

Wiem, Âże sama doskonale potrafi przedstawiĂŚ panujÂącÂą wokoÂło sytuacjĂŞ, ale mogÂłaby formĂŞ swoich relacji wzbogacaĂŚ czĂŞÂściej rozmowÂą, ktĂłre przecieÂż pod jej wodzÂą sÂą czymÂś mega wartoÂściowym