[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

A ja siĂŞ bardzo cieszĂŞ, Âże wygraÂł Maciek. :tanczy:

GRATULACJE!!!
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Gratulacje MaĂŚku!!!
:D :D :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Jak tam dzisiaj faworytĂłw nie miaÂłem, bo byli dla mnie nimi Diana i Maria. FinaÂł TaĂąca z gwiazdami byÂł dla mnie bardziej emocjonujÂący :P WygraÂł Maciek no i nie mam zastrzeÂżeĂą ;) Gdyby wygraÂła Ania albo RafaÂł teÂż bym siĂŞ cieszyÂł :]
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Wielkie gratulacje dla MaÌka :!: :brawa: Wygra³ jak najbardziej zas³u¿enie, wed³ug mnie by³ najlepszy z fina³owej trójki. Najbardziej siê rozwin¹³ przez ca³y program i pewnie w 100% wykorzysta szansê, któr¹ daje mu stypendium na Broadway'u. :D

FinaÂł bardzo ciekawy. Wielkie emocje, trzymaÂł w napiĂŞciu do samego koĂąca. DuÂżo interesujÂących rzeczy - m.in. te 10 najciekawszych figur tanecznych I edycji, sztaby w miastach finalistĂłw. :) ByÂło po prostu zaglebiÂście. :lol:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Ciekawe kogo zobaczymy w 2 edycji :D Pewnie juÂż nie bĂŞdzie taka dobra jak pierwsza, ale zobaczymy.

Info dla tych co ogl¹daj¹ Big Brathera 4.1 :D Ida Chmielewska, która jest w domu wielkiego brata by³a na kastingach You Can Dance 1 edycji :D Filmik mo¿na znaleŸÌ na stronie bb choÌ niektórzy go z tv pewnie pamiêtaj¹ :D Piróg jej tam powiedzia³, ze nadaje siê tylko do baru z pijakami xD
wizzair
Nowicjusz
Nowicjusz

Pechowa koperta..

Post autor: wizzair »

Niestety jedna wpadka ktĂłra moÂże duÂżo kosztowaĂŚ
http://www.pudelek.pl/artykul/6763/fina ... _wynikami/

po przejrzeniu materiaÂłu to prawa koperta byÂła pusta lecz sÂądze ze Agustin otrzymaÂł info przez sÂłuchawkĂŞ (od koĂąca przerwy do podania kto wygraÂł minĂŞÂło kilka minut, na ostatecznie podeliczenie gÂłosĂłw) poza tym gdy odczytywaÂł wynik otworzyÂł kopertĂŞ nie wyjmujÂąc z niej zadnej kartki..

Najgorsze jest to, Âże ludzie nie zrozumiejÂą jak byÂło naprawde i bĂŞdÂą myÂśleli, Âże byÂło ustawione...

a co Wy sÂądzicie na ten temat?
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

PrzecieÂż on wcale nie musi mieĂŚ nic napisane wystarczy Âże w odsÂłuchu mu powiedzÂą kto wygraÂł i tyle, jaki z tego problem w TzG GÂąsowski w finale nie miaÂł Âżadnej kartki z wynikami dostaÂł je do ucha
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

gratulacje dla MaĂŚka choĂŚ jakoÂś bardzo siĂŞ nie iesze, Âże wygraÂł bo nie byl moim faworytem no ale zasÂłuÂżenie!

a co do koperty to moim zdaniem powinni pokazyac imie wszystkim .. co im szkodzi
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ci co maja troche oleju w gÂłowie spostrzega siĂŞ, Âże juror dostaÂł info do odsÂłuchu, a kartka byÂła, Âżeby zachowac oficjalny styl, zawsze wyniki sÂą w kopercie, to takie oficjalne
TVN innowacja i nowoczesność...
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Jak Maria odpadaÂła to nawet pokazali kamerÂą wyniki przez chwilĂŞ przed ogÂłoszeniem :P
pawell

Post autor: pawell »

Na filmie umieszczonym na stronie "DzieĂą Dobry TVN" widaĂŚ, Âże Augustin tuÂż przed ogÂłoszeniem wyniku zaglÂąda do tej koperty. :> A nawet jeÂżeli ona byÂła pusta to sobie tego nie wymyÂśliÂł. ZresztÂą dwa razy podczas programu pokazywano jak rozkÂładajÂą siĂŞ gÂłosy widzĂłw - Maciek byÂł pierwszy. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Wyniki w trakcie programu byÂły podawane 2 razy w trakcie programu , ale tylko dla telewidzĂłw, aby nie denerwowaĂŚ uczestnikĂłw przed solĂłwkami.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

TVN ogl¹dalnoœÌ Kinga Rusin
ÂŚrednio 2,96 mln widzĂłw oglÂądaÂło w TVN pierwszÂą edycjĂŞ programu "You can dance - po prostu taĂącz" - wynika z danych AGB NMR.

TVN program "You can dance - po prostu taùcz" nadaje od pocz¹tku wrzeœnia br. Show, prowadzone przez Kingê Rusin, gromadzi³o przed telewizorami œrednio 2,96 mln widzów przy udziale w rynku wynosz¹cym w tym czasie 23,25 proc. Fina³ "You can dance" mia³ 4,34 mln widzów (26,64 proc. udzia³ów w rynku).

W czasie emisji programu, TVN by³ najchêtniej ogl¹danym kana³em telewizyjnym. TVP1 gromadzi³ w tym czasie 2,21 mln widzów (17,4 proc. udzia³ów w rynku), TVP2 - 2,16 mln widzów (17,01 proc. udzia³ów w rynku), a Polsat - 2,55 mln widzów (20,03 proc. udzia³ów w rynku).

Na przyszÂły rok planowana jest emisja drugiej edycji programu "You can dance - po prostu taĂącz".
http://www.medialink.pl/artykul/38181,2 ... _can_dance
Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

Wiecie co ciesze sie ze wygral maciek i wogole, super program dawno przed tv nie mialem takich emocji, super show, super uklady, wspaniali ludzie, niesamowita muzyka.

Jednak mam zal troche do telewidzow ze nie docenili ani

Zapewniam was ze kazdy z dwoch finalistow nie zatanczyl by tak pieknie swojego ukladu jak z ania. Lekka jak piĂłrku, kuszÂąca, prawdziwa tancerka. ÂŻycze jej aby powiodlo sie jej w karierze jak najlepiej bo naprawde jest niesamowita

WkurzajÂą mnie zarzuty pod jej adresem ze przechodzila tylko ze wzgeldu na slawnego brata. Jesli o to chodzi to producenci namowili ja na to aby ujawnila swoja tajemnice, ona nie chciala tego robic gdyz do wszystkiego chciala dojsc sama. Prawdziwa klasa.

Maciek gratulacje!! Ania trzymam kciuki!! Roofie powodzenia!!! (kiedy ta druga edycja) <beczy>
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

A kim byÂł ten jej brat? Nie oglÂądaÂłem poczÂątkowych odcinkĂłw.
ODPOWIEDZ