marcinkowsky pisze:Ahhh

!! rozumiem

!! No w koĂącu kaÂżdy musi polajfowaĂŚ troszkĂŞ

!! A PoznaĂą to w ostatnim czasie ostoja newsowa -tyle siĂŞ tam dzieje , Âże jest o czym gadaĂŚ :tanczy:
Nie wiem sk¹d nas fanów staÌ na tak¹ wyrozumia³oœÌ?

W moim przypadku mo¿e to byÌ (dla mojego zdrowia nieszkodliwa) jednodniowa wyrozumia³oœÌ

DziÂś chciaÂłbym, aÂżeby wszystko szÂło juÂż po mojej myÂśli
Tylko szkoda , Âże czasami Agatka musi rezygnowaĂŚ z tych przyjemnych tematĂłw , takich jak festiwal w Jarocinie , czy wizyta w schronisku dla zwierzÂąt ( uuuhhh -to chyba maÂło przyjemne -no ale mi siĂŞ miÂło od soboty kojarzy miÂło

!! ) na rzecz tych tematĂłw mniej przyjemnych jak ptasia grypa , czy chodzenie Âśladami trÂąby powietrznej :/ !! No ale skoro Âżycie peÂłne jest tych przykrych zdarzeĂą .... :/ !!
NajproÂściej byÂłoby napisaĂŚ, bo takie jest Âżycie

Tymczasem my chcemy, aby nasze ¿ycie dyktowane ramówk¹ Tvn24 nie by³o wy³¹cznie naznaczone pasmem nieszczêœÌ ludzkich na skalê narodow¹, bêdziemy odmawiaÌ litanie, coby i radoœÌ t¹ drog¹ mog³a przyjœÌ i zagoœciÌ na naszych ekranach
not that kind pisze:A Agata jest zapewne ostatniÂą osobÂą zdolnÂą do histerii

Jej relacje majÂą zawsze taki uspokajajÂący i tonujÂący emocje wydÂźwiĂŞk

Bez tzw. bicia piany

A to pewnie teÂż przekÂłada siĂŞ na Âżycie prywatne

To nie jest przesÂądzone

Ja w pracy jestem jak ogieĂą, a w domu... a w domu jak woda

Nie jest powiedziane, Âże Agatta prywatnie, to zupeÂłnie inna osoba od Agatty zawodowo

Po czêœci to ju¿ mamy co do tego pewnoœÌ
marcinkowsky pisze:Agatka jest po to by uspokajaĂŚ

!! Ona zawsze nawet w najtragiczniejszym newsie szuka tej dobrej strony i stara siĂŞ teÂż o niej napominaĂŚ , nawet gdy te najczarniejsze scenariusze : przeszÂłe , teraÂźniejsze i przeszÂłe sÂą przytÂłaczajÂące

!! AnioÂł dziennikarka :aniol: !!
To tylko o niej, jako o czÂłowieku, bardzo dobrze Âświadczy

I zdecydowanie wyklucza "hienowatoœÌ" jej natury dziennikarskiej