Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:To znaczy , Âże dzisiaj nie byÂło Agatki :/ !!
Dzisiaj zdecydowanie krĂłlowaÂła Asia :D
Ahhh :lol2: !! rozumiem :lol2: !! No w koĂącu kaÂżdy musi polajfowaĂŚ troszkĂŞ :lol2: !! A PoznaĂą to w ostatnim czasie ostoja newsowa -tyle siĂŞ tam dzieje , Âże jest o czym gadaĂŚ :tanczy:

Tylko szkoda , Âże czasami Agatka musi rezygnowaĂŚ z tych przyjemnych tematĂłw , takich jak festiwal w Jarocinie , czy wizyta w schronisku dla zwierzÂąt ( uuuhhh -to chyba maÂło przyjemne -no ale mi siĂŞ miÂło od soboty kojarzy miÂło :D !! ) na rzecz tych tematĂłw mniej przyjemnych jak ptasia grypa , czy chodzenie Âśladami trÂąby powietrznej :/ !! No ale skoro Âżycie peÂłne jest tych przykrych zdarzeĂą .... :/ !!
not that kind pisze:A Agata jest zapewne ostatniÂą osobÂą zdolnÂą do histerii :D Jej relacje majÂą zawsze taki uspokajajÂący i tonujÂący emocje wydÂźwiĂŞk :D Bez tzw. bicia piany :D A to pewnie teÂż przekÂłada siĂŞ na Âżycie prywatne :D
Inaczej odbieraĂŚ jej relacji nie moÂżna :lol2: !! Agatka jest po to by uspokajaĂŚ :) !! Ona zawsze nawet w najtragiczniejszym newsie szuka tej dobrej strony i stara siĂŞ teÂż o niej napominaĂŚ , nawet gdy te najczarniejsze scenariusze : przeszÂłe , teraÂźniejsze i przeszÂłe sÂą przytÂłaczajÂące :) !! AnioÂł dziennikarka :aniol: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Ahhh :lol2: !! rozumiem :lol2: !! No w koĂącu kaÂżdy musi polajfowaĂŚ troszkĂŞ :lol2: !! A PoznaĂą to w ostatnim czasie ostoja newsowa -tyle siĂŞ tam dzieje , Âże jest o czym gadaĂŚ :tanczy:
Nie wiem sk¹d nas fanów staÌ na tak¹ wyrozumia³oœÌ? :lol2: W moim przypadku mo¿e to byÌ (dla mojego zdrowia nieszkodliwa) jednodniowa wyrozumia³oœÌ :lol2: Dziœ chcia³bym, a¿eby wszystko sz³o ju¿ po mojej myœli :lol2:
Tylko szkoda , Âże czasami Agatka musi rezygnowaĂŚ z tych przyjemnych tematĂłw , takich jak festiwal w Jarocinie , czy wizyta w schronisku dla zwierzÂąt ( uuuhhh -to chyba maÂło przyjemne -no ale mi siĂŞ miÂło od soboty kojarzy miÂło :D !! ) na rzecz tych tematĂłw mniej przyjemnych jak ptasia grypa , czy chodzenie Âśladami trÂąby powietrznej :/ !! No ale skoro Âżycie peÂłne jest tych przykrych zdarzeĂą .... :/ !!
Najproœciej by³oby napisaÌ, bo takie jest ¿ycie :lol2: Tymczasem my chcemy, aby nasze ¿ycie dyktowane ramówk¹ Tvn24 nie by³o wy³¹cznie naznaczone pasmem nieszczêœÌ ludzkich na skalê narodow¹, bêdziemy odmawiaÌ litanie, coby i radoœÌ t¹ drog¹ mog³a przyjœÌ i zagoœciÌ na naszych ekranach :lol2:
not that kind pisze:A Agata jest zapewne ostatniÂą osobÂą zdolnÂą do histerii :D Jej relacje majÂą zawsze taki uspokajajÂący i tonujÂący emocje wydÂźwiĂŞk :D Bez tzw. bicia piany :D A to pewnie teÂż przekÂłada siĂŞ na Âżycie prywatne :D
To nie jest przes¹dzone :lol2: Ja w pracy jestem jak ogieù, a w domu... a w domu jak woda :lol2: Nie jest powiedziane, ¿e Agatta prywatnie, to zupe³nie inna osoba od Agatty zawodowo :lol2: Po czêœci to ju¿ mamy co do tego pewnoœÌ :lol2:
marcinkowsky pisze:Agatka jest po to by uspokajaĂŚ :) !! Ona zawsze nawet w najtragiczniejszym newsie szuka tej dobrej strony i stara siĂŞ teÂż o niej napominaĂŚ , nawet gdy te najczarniejsze scenariusze : przeszÂłe , teraÂźniejsze i przeszÂłe sÂą przytÂłaczajÂące :) !! AnioÂł dziennikarka :aniol: !!
To tylko o niej, jako o cz³owieku, bardzo dobrze œwiadczy :) I zdecydowanie wyklucza "hienowatoœÌ" jej natury dziennikarskiej :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ze i we wszystkim siê zgadzam z Tob¹ Al :lol2: !! Dzisiaj nawet zreszt¹ nie mia³bym czasu siê przeciwstawiÌ , polemizowaÌ i k³óciÌ :/ !!

Taka tu pustka ( nie obraÂź siĂŞ Al :stop: ) , Âże nic tylko pistoletu brakuje , by ...... by postrzelaĂŚ do wrĂłbli :devil: !! :spiewa:
No a Âże pustka jest jak epidemia i nie jest sprawÂą tylko jednostki a jej wypeÂłnienie powinno obchodziĂŚ w rĂłwnym stopniu nas wszystkich , to jednak coÂś dam tu od siebie , a wÂłaÂściwe to od pana GRZ :lol2: !!

Niedzielne relacje :)
http://pl.youtube.com/watch?v=gm-aq5TsL2U :D

Powspominajmy :) !!

Ale ja jeszcze o czymÂś chciaÂłem ;) ! Agatki nie ma juÂż kolejnÂą dobĂŞ -moÂże dla Prosto z Polski robi jakiÂś materiaÂł :) !! Mam nadziejĂŞ :rydzyk: !! A moÂże po prostu odpoczywa :) ?? :rozglada:

Jeszcze siĂŞ o niÂą i jej zdrowie nie martwimy , co :rozglada: ?? :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Ze i we wszystkim siê zgadzam z Tob¹ Al :lol2: !! Dzisiaj nawet zreszt¹ nie mia³bym czasu siê przeciwstawiÌ , polemizowaÌ i k³óciÌ :/ !!
Trzeba przyznaÌ, ¿e te¿ nie bardzo o co mamy siê k³óciÌ - przecie¿ miêdzy nami od pocz¹tku panowa³a wrêcz pora¿aj¹ca zgoda :P :lol2:
marcinkowsky pisze:Taka tu pustka ( nie obraÂź siĂŞ Al :stop: ) , Âże nic tylko pistoletu brakuje , by ...... by postrzelaĂŚ do wrĂłbli :devil: !! :spiewa:
Za co mia³bym siê obra¿aÌ :> Chyba tylko o to, ¿e coraz rzadziej nawiedzasz w¹tek :devil: Có¿ jednak mogê na to zaradziÌ :? Nie mogê odci¹gaÌ Ciê si³¹ od ksi¹¿ek :lol2: Jedynie Agatta ma do tego prawo :lol2:
marcinkowsky pisze:No a Âże pustka jest jak epidemia i nie jest sprawÂą tylko jednostki a jej wypeÂłnienie powinno obchodziĂŚ w rĂłwnym stopniu nas wszystkich , to jednak coÂś dam tu od siebie , a wÂłaÂściwe to od pana GRZ :lol2: !!

Niedzielne relacje :)
http://pl.youtube.com/watch?v=gm-aq5TsL2U :D

Powspominajmy :) !!
PrzerzuciÂłem siĂŞ dziÂś caÂłkowicie na ten kanaÂł :lol2: :P I tak jak szybko siĂŞ pojawiÂł, tak szybko staÂł siĂŞ moim ulubionym :lol2:
Ludzie tworzÂący medialny Âświat - weÂźcie pod uwagĂŞ i sobie do serc opiniĂŞ jednego z widzĂłw :lol2:
marcinkowsky pisze:Jeszcze siĂŞ o niÂą i jej zdrowie nie martwimy , co :rozglada: ?? :)
Bardzo niedobrze siĂŞ staÂło, Âże ostatnie relacje Agatty miaÂły miejsce w takich a nie innych okolicznoÂściach :? PrzecieÂż to logiczne, iÂż teraz, kiedy mija kolejny dzieĂą, a jej nie ma, rodzi siĂŞ w naszych sercach niepokĂłj wiĂŞkszy niÂż zazwyczaj :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Jeszcze siĂŞ o niÂą i jej zdrowie nie martwimy , co :rozglada: ?? :)
Bardzo niedobrze siĂŞ staÂło, Âże ostatnie relacje Agatty miaÂły miejsce w takich a nie innych okolicznoÂściach :? PrzecieÂż to logiczne, iÂż teraz, kiedy mija kolejny dzieĂą, a jej nie ma, rodzi siĂŞ w naszych sercach niepokĂłj wiĂŞkszy niÂż zazwyczaj :rozglada:
a ja nie ogl¹dam za czêsto tvn24 w tygodniu - przyznajê :stop: ale dzisiaj w³¹czy³em i zobaczy³em na livie Artura Zakrzewskiego :o dawno go nie by³o na tym stanowisku :rozglada: chyba mo¿emy zacz¹Ì powa¿nie siê martwiÌ :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:a ja nie ogl¹dam za czêsto tvn24 w tygodniu - przyznajê :stop: ale dzisiaj w³¹czy³em i zobaczy³em na livie Artura Zakrzewskiego :o dawno go nie by³o na tym stanowisku :rozglada:
MuszĂŞ CiĂŞ uspokoiĂŚ :lol2: W przeszÂłoÂści - i to tej nieodlegÂłej - miaÂły miejsce podobne sytuacje :lol2: To pojawienie siĂŞ, ktĂłre nie wiem dlaczego przegapiÂłem :> , to jeszcze nie jest dla nas oznaka tego "najgorszego" czasu :lol: AleÂż to zabrzmiaÂło :lol: Nikogo nie mam zamiaru obraÂżaĂŚ :stop: Po prostu majÂąc do wyboru AgattĂŞ i jej redakcyjnego kolegĂŞ, wybieram jÂą :lol2: A i teraz po jej odwiedzinach na terenach objĂŞtych swoistÂą kwarantannÂą, mamy powody ku szczegĂłlnemu zdenerwowaniu i trosce o jej zdrowie ;)
stajlus pisze:chyba mo¿emy zacz¹Ì powa¿nie siê martwiÌ :rozglada:
Mam nadziejĂŞ, Âże CiĂŞ uspokoiÂłem? :)
A kto teraz uspokoi mnie? :rozglada:

:devil:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A kto teraz uspokoi mnie
Ja :hahaha:
Cofnij siĂŞ w czasie przed ostatniÂą wizytÂą Agaty w Warszawie.
TeÂż chyba z tydzieĂą czasu nie pojawiaÂła siĂŞ wogĂłle na ekranie.
I te¿ mieliœmy ró¿ne podejrzenia. Jak siê okaza³o - niepotrzebnie :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
A kto teraz uspokoi mnie
DziĂŞkujĂŞ :lol2: Ale dziĂŞkujĂŞ za chĂŞci :lol2: Bowiem uspokojony siĂŞ niestety nie czujĂŞ :/ JedynÂą osobÂą, ktĂłra moÂże nas wszystkich i to w jednej sekundzie uspokoiĂŚ jest oczywiÂście Agatta :racja: A tej jak nie byÂło, tak nie ma :( NiepokĂłj wiĂŞc wzrasta :rozglada: W dodatku mam zÂłe przeczucia, o ktĂłrych moÂże nie powinno siĂŞ pisaĂŚ, wiĂŞc dodam tylko, Âże nie chodzi o chorobĂŞ :nie:
epsztajnek pisze:Cofnij siĂŞ w czasie przed ostatniÂą wizytÂą Agaty w Warszawie.
To by³o wtedy :neutral: Okaza³o siê, ¿e Agatta szykowa³a dla nas ogromn¹ niespodziankê, jak¹ by³o jej pojawienie siê w porankowych serwisach :tanczy: A có¿ "wiêkszego" mog³aby szykowaÌ tym razem :mhm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
A kto teraz uspokoi mnie
DziĂŞkujĂŞ :lol2: Ale dziĂŞkujĂŞ za chĂŞci :lol2: Bowiem uspokojony siĂŞ niestety nie czujĂŞ :/ JedynÂą osobÂą, ktĂłra moÂże nas wszystkich i to w jednej sekundzie uspokoiĂŚ jest oczywiÂście Agatta :racja: A tej jak nie byÂło, tak nie ma :( NiepokĂłj wiĂŞc wzrasta :rozglada: W dodatku mam zÂłe przeczucia, o ktĂłrych moÂże nie powinno siĂŞ pisaĂŚ, wiĂŞc dodam tylko, Âże nie chodzi o chorobĂŞ :nie:
WidzĂŞ , Âże tu niezÂły "ÂłaĂącuszek Alchemika" siĂŞ tworzy :hahaha: !! Pociesz mnie i jeszcze piĂŞĂŚ innych osĂłb , w przeciwnym razie ..... jeszcze nie dopracowaÂłem tekstu :hahaha: !!

A teraz juÂż powaÂżniej :] !! Mam nadziejĂŞ , Âże Agatka po prostu tylko nie pracuje na wizji ;) !! w lepszym przypadku moÂże chodzi tylko o urlop....... :rozglada: ?? Ahaaaaaaa ... :o !!
JuÂż wiem Al , o czym myÂślaÂłeÂś :hmm: !! No nie :hmm: Taki prezent nam Agatka zamierza zrobiĂŚ na MikoÂłajki :> ?? :x

:o :o :o A moÂże teÂż na BoÂże Narodzenie :o :o ??

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:Cofnij siĂŞ w czasie przed ostatniÂą wizytÂą Agaty w Warszawie.
To by³o wtedy :neutral: Okaza³o siê, ¿e Agatta szykowa³a dla nas ogromn¹ niespodziankê, jak¹ by³o jej pojawienie siê w porankowych serwisach :tanczy: A có¿ "wiêkszego" mog³aby szykowaÌ tym razem :mhm:
No wiem :mhm: ?? MoÂże pracuje nad autorskim programem :lol2: !!?? Albo w gorszym przypadku awansowaÂła do FaktĂłw i przywita siĂŞ z nami dzisiaj a moÂże dopiero jutro :lol2: ?? A moÂże po prostu odpoczywa :rydzyk: !! I przy tej wersji zostaĂąmy :rydzyk: !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:A teraz juÂż powaÂżniej :] !! Mam nadziejĂŞ , Âże Agatka po prostu tylko nie pracuje na wizji ;) !! w lepszym przypadku moÂże chodzi tylko o urlop....... :rozglada: ?? Ahaaaaaaa ... :o !!
JuÂż wiem Al , o czym myÂślaÂłeÂś :hmm: !! No nie :hmm: Taki prezent nam Agatka zamierza zrobiĂŚ na MikoÂłajki :> ?? :x

:o :o :o A moÂże teÂż na BoÂże Narodzenie :o :o ??
Jak ma chÂłopa za oceanem, to na pewno do niego pojedzie :D PamiĂŞta ktoÂś jak byÂło w tamtym roku?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Jak ma chÂłopa za oceanem, to na pewno do niego pojedzie :D
:hahaha: MĂłwisz :? ?? :hahaha: To byÂłby taki chÂłop tylko od ÂświĂŞta :lol: ??
A co on sam do dziewczyny przyjechaĂŚ nie moÂże :> ?? Pan do biura , czy biuro do pana :devil: ??
ale skoĂączmy juÂż ten delikatny temat :spiewa: !! Oni z pewnoÂściÂą siĂŞ nawzajem odnajdÂą , a my tu jesteÂśmy pionkami 8) !!

}{ypnosea pisze:PamiĂŞta ktoÂś jak byÂło w tamtym roku?
Ja nie ;( !! Bo do³¹czy³em tu grubo po Bo¿ym Narodzeniu -raczej bli¿ej Wielkanocy ;) !!

Ale od czego jest pamiĂŞtnik , czyli ten wÂątek :P ?? OdnalazÂłem i wiem , Âże w zeszÂłym roku Agatka pracowaÂła w WigiliĂŞ .... :mhm: I tu muszĂŞ postawiĂŚ kropkĂŞ. :] !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Jak ma chÂłopa za oceanem, to na pewno do niego pojedzie :D
:hahaha: MĂłwisz :? ?? :hahaha: To byÂłby taki chÂłop tylko od ÂświĂŞta :lol: ??
A co on sam do dziewczyny przyjechaĂŚ nie moÂże :> ?? Pan do biura , czy biuro do pana :devil: ??
ale skoĂączmy juÂż ten delikatny temat :spiewa: !! Oni z pewnoÂściÂą siĂŞ nawzajem odnajdÂą , a my tu jesteÂśmy pionkami 8) !!
UwaÂżam, Âże tak bĂŞdzie lepiej - skoĂączyĂŚ :stop: W ogĂłle nie zaczynaĂŚ :devil: I zaznaczyĂŚ, Âże BN to ÂświĂŞta bardzo rodzinne, ktĂłre naleÂży spĂŞdzaĂŚ w rodzinnym gronie :lol2: Czytajcie proszĂŞ miĂŞdzy wierszami :lol2:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:PamiĂŞta ktoÂś jak byÂło w tamtym roku?
Ja nie ;( !! Bo do³¹czy³em tu grubo po Bo¿ym Narodzeniu -raczej bli¿ej Wielkanocy ;) !!
W okresie miko³ajkowym, podobnie jak w tym roku, w zesz³ym prze¿ywaliœmy katusze roz³¹ki :/ Dopiero w po³owie grudnia coœ siê ruszy³o na nasz¹ korzyœÌ :D
marcinkowsky pisze:Ale od czego jest pamiĂŞtnik , czyli ten wÂątek :P ?? OdnalazÂłem i wiem , Âże w zeszÂłym roku Agatka pracowaÂła w WigiliĂŞ .... :mhm: I tu muszĂŞ postawiĂŚ kropkĂŞ. :] !!
Do Wigilii jeszcze sporo czasu pozosta³o, ale na razie nie mo¿emy mówiÌ o jakimkolwiek prze³omie, wiêc nie siêgajmy tak daleko w przysz³oœÌ ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:UwaÂżam, Âże tak bĂŞdzie lepiej - skoĂączyĂŚ :stop: W ogĂłle nie zaczynaĂŚ :devil: I zaznaczyĂŚ, Âże BN to ÂświĂŞta bardzo rodzinne, ktĂłre naleÂży spĂŞdzaĂŚ w rodzinnym gronie :lol2: Czytajcie proszĂŞ miĂŞdzy wierszami :lol2:
A moÂże poczytamy e-malie :> ?? :ban: Al -tu nie moÂżemy dyskutowaĂŚ o pewnych sprawach , ale od czego jest podziemie :> ?? :uwaga: Chcesz , Âżebym siĂŞ udusiÂł :hyh: ??

No chyba , Âże juÂż nie jestem dla Ciebie interesujÂącym dyskutantem ;( ?? StraciÂłem w Twoich oczach na atrakcyjnoÂści :uhh: ?? :devil:

Alchemik pisze:Do Wigilii jeszcze sporo czasu pozosta³o, ale na razie nie mo¿emy mówiÌ o jakimkolwiek prze³omie, wiêc nie siêgajmy tak daleko w przysz³oœÌ ;)
I co :rozglada: ?? Nadal niccccc ;( ?? ;( Zaraz zacznĂŞ myÂśleĂŚ ,Âże Agatka obraziÂła siĂŞ na nas ;( !! Albo ma jakiÂś inny powĂłd , dla ktĂłrego nie chce siĂŞ z nami spotkaĂŚ :roll: ??
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Do Wigilii jeszcze sporo czasu pozosta³o, ale na razie nie mo¿emy mówiÌ o jakimkolwiek prze³omie, wiêc nie siêgajmy tak daleko w przysz³oœÌ ;)
I co :rozglada: ?? Nadal niccccc ;( ?? ;( Zaraz zacznĂŞ myÂśleĂŚ ,Âże Agatka obraziÂła siĂŞ na nas ;( !! Albo ma jakiÂś inny powĂłd , dla ktĂłrego nie chce siĂŞ z nami spotkaĂŚ :roll: ??
i nadal nie ma Agaty? :hyh: myœla³em, ¿e ja nie mam szczêœcia, by j¹ znaleŸÌ w tvn24 :/ do niedawna starczy³o, ¿e usiad³em na pó³ godziny przed telewiorem i nie min¹³ kwadrans i Agata ju¿ siê ze mn¹ wita³a :)
teraz sobie przeklinam pod nosem i zaczynam jÂą woÂłaĂŚ :spiewa:

jak jest gdzieÂś dalej na urlopie to znaczy, Âże jutro na serwisach teÂż jej nie bĂŞdzie :mhm: :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:i nadal nie ma Agaty? :hyh: myœla³em, ¿e ja nie mam szczêœcia, by j¹ znaleŸÌ w tvn24 :/ do niedawna starczy³o, ¿e usiad³em na pó³ godziny przed telewiorem i nie min¹³ kwadrans i Agata ju¿ siê ze mn¹ wita³a :)
stajlus - jesteÂś chyba elfem Âśw. MikoÂłaja :jupi: Agatta chwilĂŞ po Twoim wpisie pojawiÂła siĂŞ - jak chciaÂłeÂś - jak wszyscyÂśmy chcieli :jupi:

JakaÂż to byÂła relacja :jupi: Agatta siedziaÂła przy komputerze - zupeÂłnie jak my, tylko jakby piĂŞkniej wyglÂądajÂąc :lol2: i opowiadaÂła o zakupach przez Internet :lol2:
teraz sobie przeklinam pod nosem i zaczynam jÂą woÂłaĂŚ :spiewa:
A ja juÂż zaczynaÂłem szukaĂŚ jej wszĂŞdzie :lol2: Na szczĂŞÂście odnalazÂła siĂŞ :lol2:
ODPOWIEDZ