Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
stajlus pisze:i nadal nie ma Agaty? :hyh: myœla³em, ¿e ja nie mam szczêœcia, by j¹ znaleŸÌ w tvn24 :/ do niedawna starczy³o, ¿e usiad³em na pó³ godziny przed telewiorem i nie min¹³ kwadrans i Agata ju¿ siê ze mn¹ wita³a :)
stajlus - jesteÂś chyba elfem Âśw. MikoÂłaja :jupi: Agatta chwilĂŞ po Twoim wpisie pojawiÂła siĂŞ - jak chciaÂłeÂś - jak wszyscyÂśmy chcieli :jupi:
Wreszcie :tanczy: !! Trochê spóŸniony prezent miko³ajkowy od tvn24 , ale lepiej póŸno ni¿ wcale :lol: !!
JakaÂż to byÂła relacja :jupi: Agatta siedziaÂła przy komputerze - zupeÂłnie jak my, tylko jakby piĂŞkniej wyglÂądajÂąc :lol2: i opowiadaÂła o zakupach przez Internet :lol2:
:o I czemu jeszcze nikt nie zrobiÂł capsiÂątek :uhh: ??
Aaaa :lol2: !! Agatka pewnie w miĂŞdzyczasie robi nam prezenty :lol2: !!

Jak myÂślicie , co dostaniemy od mikoÂłajkowej Agatki :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

I czemu jeszcze nikt nie zrobiÂł capsiÂątek
WidaĂŚ, Âże mimo pochmurnego dnia Âżarty ciebie nie opuszczajÂą :>
Jak myÂślicie , co dostaniemy od mikoÂłajkowej Agatki
FigĂŞ z makiem, albo rĂłzgĂŞ :>
I pamiĂŞtaj - Agatka nie bywa mikoÂłajowa, tylko gwiazdorowa :lol2:
Ostatnio zmieniony piątek 07 gru 2007, 12:08 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Wreszcie :tanczy: !! Trochê spóŸniony prezent miko³ajkowy od tvn24 , ale lepiej póŸno ni¿ wcale :lol: !!
No jasne :lol2: Ale coÂś prĂŞdko zapomnieli o temacie :evil: Agatta obiecaÂła, Âże bĂŞdzie jeszcze w ciÂągu dnia opowiadaĂŚ o zakupach, atu dzieĂą mija, mijajÂą godziny od jej relacji, a jej wiĂŞcej razy nie byÂło :evil:
AleÂż ÂświĂąstwo jej i nam zrobili :x

A w pierwsze mĂłwiÂła o zakupach robionych na zagranicznych portalach :lol2: SzczegĂłlnie tych, na ktĂłrych pÂłaci siĂŞ dolarami :lol2: Agatta bardzo zorientowana byÂła w kursie... "pociÂągajÂącym" - jak to nazwaÂła, kursie dolara :lol2:
I niestety, wiĂŞcej nas o czyhajÂących na nas niebezpieczeĂąstwach przy zakupach w sieci nie informowaÂła ;(
No wÂłaÂśnie, czemu? ;(
Aaaa :lol2: !! Agatka pewnie w miĂŞdzyczasie robi nam prezenty :lol2: !!
Nie widziaÂłem na pulpicie i asortymencie portalu, ktĂłry przeglÂądaÂła rĂłzg :devil:
Jak myÂślicie , co dostaniemy od mikoÂłajkowej Agatki :lol2: ??
Jeszcze siĂŞ pyta - biografiĂŞ :hahaha:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Wreszcie :tanczy: !! Trochê spóŸniony prezent miko³ajkowy od tvn24 , ale lepiej póŸno ni¿ wcale :lol: !!
No jasne :lol2: Ale coÂś prĂŞdko zapomnieli o temacie :evil: Agatta obiecaÂła, Âże bĂŞdzie jeszcze w ciÂągu dnia opowiadaĂŚ o zakupach, atu dzieĂą mija, mijajÂą godziny od jej relacji, a jej wiĂŞcej razy nie byÂło :evil:
AleÂż ÂświĂąstwo jej i nam zrobili :x
CzyÂżby dla TVN24 polityka byÂła bardziej pociÂągajÂąca od relacji na temat przedÂświatecznych zakupĂłw? :? Nietakt wzglĂŞdem widzĂłw, nietakt wzglĂŞdem Agaty :]
Alchemik pisze:A w pierwsze mĂłwiÂła o zakupach robionych na zagranicznych portalach :lol2: SzczegĂłlnie tych, na ktĂłrych pÂłaci siĂŞ dolarami :lol2: Agatta bardzo zorientowana byÂła w kursie... "pociÂągajÂącym" - jak to nazwaÂła, kursie dolara :lol2:
Jak AgatĂŞ kocham ( :lol2: ) - w Âżyciu jej takiej radosnej nie widziaÂłem :o :tanczy:
Alchemik pisze:
No wÂłaÂśnie, czemu? ;(
Strajk etatowej capso-realizatorki? :lol2:
A ode mnie przyjmiecie? :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek pisze:
Uhh... a czemu? :hahaha: RĂłzgi sÂą w cenie :> :hahaha:
epsztajnek pisze:I pamiĂŞtaj - Agatka nie bywa mikoÂłajowa, tylko gwiazdorowa :lol2:

Ahaaaa :lol: To rozumiem :hahaha:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:CzyÂżby dla TVN24 polityka byÂła bardziej pociÂągajÂąca od relacji na temat przedÂświatecznych zakupĂłw? :? Nietakt wzglĂŞdem widzĂłw, nietakt wzglĂŞdem Agaty :]
A co z obietnicÂą Agatty danÂą widzom :> MĂłwisz, Âże przyjdziesz na spotkanie - przy Âświadkach... tysiÂącach ÂświadkĂłw!!! ...i nie stawiasz siĂŞ w umĂłwione miejsce - nieÂładnie, oj nieÂładnie :grozi:
king_kocur pisze:Jak AgatĂŞ kocham ( :lol2: ) - w Âżyciu jej takiej radosnej nie widziaÂłem :o :tanczy: /.../
No nie wiem? :roll: Nie wiem? :lol2:
My jesteÂśmy tak naprawdĂŞ bardzo elastyczni :lol2:
Tym bardziej jeÂśli chodzi o przyjĂŞcie capsĂłw tak zacnych :lol2: A i widzĂŞ, Âże z uchwyceniem radosnej Agatty problemĂłw wiĂŞkszych nie miaÂłeÂś? :lol2:
king_kocur pisze:
epsztajnek pisze:I pamiĂŞtaj - Agatka nie bywa mikoÂłajowa, tylko gwiazdorowa :lol2:

Ahaaaa :lol: To rozumiem :hahaha:
Tak, tak - naleÂży kojarzyĂŚ jÂą z tÂą gwiazdorowÂą surowoÂściÂą, aniÂżeli MikoÂłajowÂą szczodroÂściÂą :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Alchemik pisze:
king_kocur pisze:CzyÂżby dla TVN24 polityka byÂła bardziej pociÂągajÂąca od relacji na temat przedÂświatecznych zakupĂłw? :? Nietakt wzglĂŞdem widzĂłw, nietakt wzglĂŞdem Agaty :]
A co z obietnicÂą Agatty danÂą widzom :> MĂłwisz, Âże przyjdziesz na spotkanie - przy Âświadkach... tysiÂącach ÂświadkĂłw!!! ...i nie stawiasz siĂŞ w umĂłwione miejsce - nieÂładnie, oj nieÂładnie :grozi:
eeee.... teraz ty wjechaÂłeÂś krĂłlowej na ambicje.....to znaczy wywoÂłaÂłeÂś jÂą z ukrycia :lol:
musiaÂła chyba tylko nagraĂŚ materiaÂły na ulicy? :)
epsztajnek pisze:
I pamiĂŞtaj - Agatka nie bywa mikoÂłajowa, tylko gwiazdorowa :lol2:
a moÂże przeÂłoÂży nas przez kolano i da klapsa? :P :devil: :devil: :devil: :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:eeee.... teraz ty wjechaÂłeÂś krĂłlowej na ambicje.....to znaczy wywoÂłaÂłeÂś jÂą z ukrycia :lol:
musiaÂła chyba tylko nagraĂŚ materiaÂły na ulicy? :)
Agatta, kiedy ma live'y na gÂłowie, z pewnoÂściÂą nie musi wychodziĂŚ w plener - od tego ma innych pracownikĂłw :devil:
stajlus pisze:a moÂże przeÂłoÂży nas przez kolano i da klapsa? :P :devil: :devil: :devil: :devil:
Standardowa kara dla niegrzecznych chÂłopczykĂłw :hahaha:
Tylko, czy oby na pewno kara? :devil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

king_kocur pisze:
Alchemik pisze:
No wÂłaÂśnie, czemu? ;(
CieszĂŞ siĂŞ, Âże pamiĂŞtaÂłeÂś o tych capsowych gÂłodomorach :devil: , bo ja faktycznie nie miaÂłabym dla Was capsĂłw z pierwszej relacji :uhh:

Ale mam z drugiej :) :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agata bardzo przeÂżywa niski kurs dolara amerykaĂąskiego :devil:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:CieszĂŞ siĂŞ, Âże pamiĂŞtaÂłeÂś o tych capsowych gÂłodomorach :devil: /.../
Lepiej okreÂśliĂŚ nas nie mogÂłaÂś :*
not that kind pisze:/.../ bo ja faktycznie nie miaÂłabym dla Was capsĂłw z pierwszej relacji :uhh:
Tak wiĂŞc cudownie, Âże jesteÂśmy zespoÂłem uzupeÂłniajÂącym siĂŞ wybornie w nagÂłych wypadkach :P
not that kind pisze:Ale mam z drugiej :) :arrow:
ZrobiÂłaÂś sobie zatem wolne na pierwszÂą relacjĂŞ? :lol2:
O :o Nie zauwaÂżyÂłem podczas relacji, Âże Agatta obrĂłciÂła siĂŞ o kilka stopni? :lol2: zastanawiam siĂŞ, czy to poznaĂąska redakcja Tvn24? :D DziĂŞki Agatcie poznajemy redakcjĂŞ od kuchni? :lol2: Bardzo mi ten pomysÂł przypadÂł do gustu :tanczy: Stawiam na urozmaicenie Âżycia, a chociaÂżby przez zmianĂŞ lokalizacji :lol2:
not that kind pisze:Agata bardzo przeÂżywa niski kurs dolara amerykaĂąskiego :devil:
ByĂŚ moÂże nie dostaÂła tak kosztownego prezentu na jaki liczyÂła? :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
stajlus pisze:a moÂże przeÂłoÂży nas przez kolano i da klapsa? :P :devil: :devil: :devil: :devil:
Standardowa kara dla niegrzecznych chÂłopczykĂłw :hahaha:
Tylko, czy oby na pewno kara? :devil:
:hahaha: to z pewnoÂściÂą nie byÂłaby kara :devil: !! :hahaha:

Ale tam za Agatk¹ widzê na monitorze , ¿e ona przegl¹da stronê ..... :xx: nie bêdê robi³ reklamy :devil: !! no dobra , ale widaÌ tam laptopik , komóreczkê , jakieœ kurteczki -grubsze zakupy planuje Agatka :lol2: !! A chyba baaaardzo zapatrzona w stronê g³ówn¹ portalu , bo jej przez pó³ dnia nie zmieni³a :devil: !! :lol: Gdybym ja tak d³ugo zastanawia³ siê nad tym np co napisaÌ , to bym z miejsca nie ruszy³ :devil: !! a mo¿e warto czasem d³u¿ej siê zastanowiÌ :devil: ??
Alchemik pisze:
not that kind pisze:CieszĂŞ siĂŞ, Âże pamiĂŞtaÂłeÂś o tych capsowych gÂłodomorach :devil: /.../
Lepiej okreÂśliĂŚ nas nie mogÂłaÂś :*
A jak d³ugo nas na g³odzie trzymali :x ?? nic dziwnego , ¿e zbiednieliœmy :devil: !! Ale teraz przyszed³ czas na ucztowanie -no i takie jak na to po g³odówce przysta³o, czyli doœÌ postne :ech: !! No ale lepsze to ni¿ ¿adne :tanczy: !! A Agatka postara³a siê by relacja nie by³a taka rutynowa -czyli ¿egnaj panienko z okienka i siadaj przy kompie :lol2: !! Podoba mi siê :tanczy: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Agata bardzo przeÂżywa niski kurs dolara amerykaĂąskiego :devil:
Dzisiaj lepiej wyjeÂżdÂżaĂŚ w celach zarobkowych do Anglii -jeÂśli siĂŞ juÂż chce tym jĂŞzykiem "operowaĂŚ" :devil: !! Nie ten klimat ;) ale za to zysk wiĂŞkszy :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Ale fajne relacje :o Macie moÂże je juÂż w wersji wideo? :)
Alchemik pisze:
Ona (Agata) pewnie tÂą drogÂą robiÂła zakupy.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Czyli Agata wybieraÂła towar, a kto inny ( wiadomo kto ) pÂłaciÂł... :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Jasneeee :devil: !! I obyÂło siĂŞ bez zbĂŞdnych formalnoÂści :devil: !!

}{ypnosea pisze:Ale fajne relacje :o Macie moÂże je juÂż w wersji wideo? :)
Jest :jupi: !! Jest :jupi: !! Jest :jupi: !! I nawet znam juÂż jÂą na pamiĂŞĂŚ :lol2: !!
To zdaje siĂŞ jest ta pierwsza :lol2:

DokÂładnie tutaj siĂŞ znajduje :lol2: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=H6RkxGebDFw

Jaki luz -wygodnie rozsiad³a siê w fotelu , nawet trochê bujaj¹c siê wymachiwa³a rêkoma i opowiada³a , co wie na temat zakupów przez net :lol2: !! Agata mówi sobie tak , jakby rozmawia³a z dobrym znajomym :lol2: !! Nie wiem , co j¹ ³¹czy z Jarkiem , ale on ma chyba na ni¹ i jej rozluŸnienie na wizji zbawienny wp³yw :rydzyk: !!

No chyba , Âże jest tak jak pisze }{ypno i Âże Agatce miÂło siĂŞ kojarzyÂły te zakupy przez net i te podnoszone do kwadratu przez AgatkĂŞ USA :lol2: !! Ale to nie zmienia faktu ,Âże niesamowicie Agatka byÂła rozpromieniona :P !! Boski widok :P !!

Taka ma jutro przyjechaĂŚ do Warszawki :uwaga: !! I taka byĂŚ na wizji :uwaga: !!
}{ypnosea pisze:
Alchemik pisze:
A zakupione towary trafiÂą oczywiÂście do .... nie do nas :devil: !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
Jasneeee :devil: !! I obyÂło siĂŞ bez zbĂŞdnych formalnoÂści :devil: !!
A niech pÂłaci ;) Jak kocha, niech pÂłaci :lol: Mam nadziejĂŞ, Âże sÂłono :devil:
DokÂładnie tutaj siĂŞ znajduje :lol2: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=H6RkxGebDFw
Wow :o Zajefajna ta relacja :) :brawa: Jak siĂŞ na filmie zobaczy, to dopiero widaĂŚ uÂśmiechniĂŞtÂą buÂźkĂŞ Agaty :) Wkurza mnie, Âże ten obraz zwĂŞÂżajÂą, kiedy sÂą relacje :twisted: Tym razem dziewczyna siĂŞ postaraÂła o Âładny i wymowny kadr, a ktoÂś niekumaty postanowiÂł go zawĂŞÂźiĂŚ :?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:A niech pÂłaci ;) Jak kocha, niech pÂłaci :lol: Mam nadziejĂŞ, Âże sÂłono :devil:

Ale ty jesteÂś niedobra :devil: !! Za co ty tak nienawidzisz facetĂłw :devil: ?? !!!
Agatka na pewno jest oszczĂŞdna jak na prawdziwÂą poznaniankĂŞ przystaÂło i nie rzuca siĂŞ na lewo i prawo szastajÂąc pieniĂŞdzmi :lol2: !! Wystarczy spojrzeĂŚ na jej stroje -czy one wyglÂądajÂą na sponsorowane :lol2: ??
}{ypnosea pisze:Wow :o Zajefajna ta relacja :) :brawa: Jak siĂŞ na filmie zobaczy, to dopiero widaĂŚ uÂśmiechniĂŞtÂą buÂźkĂŞ Agaty :) Wkurza mnie, Âże ten obraz zwĂŞÂżajÂą, kiedy sÂą relacje :twisted: Tym razem dziewczyna siĂŞ postaraÂła o Âładny i wymowny kadr, a ktoÂś niekumaty postanowiÂł go zawĂŞÂźiĂŚ :?
MĂłwiĂŞ ci :lol2: !! Jakbym ja pracowaÂł w tvn24 nigdy w Âżyciu nie byÂłabyÂś Âświadkiem podobnej sytuacji :nie: !! Co wiĂŞcej :lol2: !! KazaÂłbym operatorowi bardziej pracowaĂŚ nad kadrem :lol2: !! Rozumienie zbliÂżenia , odjazdy kamerÂą , ale czĂŞÂściej zbliÂżenia :lol2: !!
Sam bym sobie robiÂł najwspanialsze prezenty :lol2: !!
ODPOWIEDZ