Relacja

I rozmowa

Jak dobrze pĂłjdzie, to z wyborami w Rosji wejdziemy w drugÂą setkĂŞ

Moderator: Łukasz
W porannej zimowej aurze i czarnym pÂłaszczykunot that kind pisze:Moskiewski PaweÂł z dziÂś
G³ównie o pomys³ach w³adzy na zachêcanie wyborców do udzia³u w wyborach traktowa³aRelacja
Z przedstawicielkÂą Kongresu Polonii Rosyjskiej o liÂście pochwalnym, wystosowanym przez Putina na zjazd tego Kongresu wÂłaÂśnieI rozmowa
GdybyÂś nie ociÂągaÂła siĂŞ z robieniem capsĂłw :rozglada: kto wie co by byÂło :spiewa:Jak dobrze pĂłjdzie, to z wyborami w Rosji wejdziemy w drugÂą setkĂŞ
Wiem :rozglada: A drugÂą setkĂŞ moÂże jutro rozpoczniemy :mhm: Zapewne teÂż relacjami z Moskwynot that kind pisze:MogĂŞ wcale nie robiĂŚ :nie:DÂżastina pisze:GdybyÂś nie ociÂągaÂła siĂŞ z robieniem capsĂłw :rozglada: kto wie co by byÂło :spiewa:not that kind pisze:Jak dobrze pĂłjdzie, to z wyborami w Rosji wejdziemy w drugÂą setkĂŞ
Czyli tak jak przeczuwaÂłam zostaÂł w Rosji i porzÂądkowaÂł, tzn. relacjonowaÂł dla nas sytuacjĂŞ po wyborach :tanczy: Pierwsza relacja juÂż o Poranku. JeÂśli siĂŞ dokÂładnie przyjrzy capsom, to na Âśrodku widaĂŚ taki biaÂły krzyÂżyk. Jarek KuÂźniar oczywiÂście musiaÂł to zauwaÂżyĂŚ i skomentowaĂŚ. PozwolĂŞ sobie zacytowaĂŚ: PoniewaÂż w rosyjskich wyborach do Dumy dziaÂłaÂło wszystko tak jak w innych, czyli trzeba byÂło postawiĂŚ krzyÂżyk przy odpowiednim kandydacie. Ja uwaÂżam, Âże najlepszym kandydatem jest PaweÂł ÂŁukasik, dlatego postawiÂłem krzyÂżyk na jego licu. :mhm: PawÂła zdaje siĂŞ nie bawi poczucie humoru kolegi :devil: Zatem mamy ze sobÂą coÂś wspĂłlnego :rozglada: Kolejna relacja takÂże o Poranku, przy okazji omawiania przez Jacka PaÂłasiĂąskiego tematĂłw zagranicznych. Pan Jacek wywoÂłaÂł PawÂła do odpowiedzi sÂłowami: WspaniaÂły PaweÂł ÂŁukasiknot that kind pisze:A to juÂż PaweÂł z dziÂś
Wiele razy to udowodniÂł :tanczy:Agnes pisze:Dobrekrewniak ma poczucie humoru
Pozwolê sobie przytakn¹ÌAgnes pisze:jak by nie by³o Pawe³ to zdolniacha i super goœÌ
Wedle rozkazu, chcia³oby siê napisaÌD¿astina pisze:Wróci³ :jupi: Jest ju¿ w kraju, w pracy, z nami :jupi: I ju¿ dla nas tworzy :tanczy: W PiŒ cofniêciem przez prokuraturê nakazu zatrzymania Ryszarda Krauzego siê zaj¹³. DoœÌ odmienne stanowiska - by³ego i obecnego, ministra sprawiedliwoœci przedstawi³. Przypomnia³ równie¿ o tym, za co tak w³aœciwie prokuratura chcia³a zatrzymaÌ Krauzego. Nie wiem tylko czy Pawe³ wyprzystojnia³ () po powrocie z obczyzny, zapomnia³ o tym, ¿eby siê nam pokazaÌ :> Mo¿e jutro to nadrobi? :mhm:
not that kind pisze: Wedle rozkazu, chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ
Mo¿e ju¿ dziœ wieczorkiem Ci siê uda³o trafiÌ? :tanczy: Ja te¿ rozpoczê³am swoj¹ przygodê z tvn24 w sobotê, prawie dwa lata temu :mhm: Jeœli dobrze pamiêtam pierwszy raz na Paw³a natknê³am siê we wtorek. W Poranku, z fotela tematy dnia w reporterskim skrócie przedstawia³. Ech!!! Szkoda, ¿e zrezygnowali z tej pozycjiAgnes pisze:W koùcu mam tvn 24wprawdzie dopiero od soboty i nie trafi³am jeszcze na krewniaka,ale mam nadziejê, ¿e nied³ugo bêdê mia³a t¹ przyjemnoœÌ :brawa:
Materia³u, króry na pierwszy ogieù poszed³ w dzisiejszym wydaniu w PiŒ. Temat - czy religia powinna byÌ jednym z przedmiotów na egzaminie maturalnym. W materiale znalaz³o siê wszystko to, co siê znaleŸÌ powinno. Stanowiska hierarchów koœcielnych, katechetów, polityków czy wreszcie osób - krórym zale¿a³oby na tym, aby ów przedmiot na egzaminie maturalnym siê pojawi³. Cz¹stkowe materia³y zdobywa³ czêœciowo sam - rozmawia³ np. z ks. Józefem Klochem. O komentarz pani min. edukacji postara³a siê jakaœ kole¿anka redakcyjna Paw³a, której nie znam niestety :rozglada: Jako¿e nie wiadomo jeszcze, jak mia³by taki egzamin z religii wygl¹daÌ Pawe³ pokaza³ nam próbny test do egzaminu z historii taùca. Zapozna³ nas tak¿e z dostêpn¹ na naszym rynku edukacyjn¹ literatur¹ katechetyczn¹. Na capsach, które zapoda³a notka mo¿na zobaczyÌ, jak j¹ dla nas przegl¹da³not that kind pisze:ProszêCapsy z dzisiejszego materia³u
![]()
not that kind pisze:WiedziaÂł, kiedy pojawiĂŚ siĂŞ w pracy na tak intensywnym dyÂżurze![]()
BĂŞdzie razem z nami ÂświĂŞtowaÂł jubileusz
Nie wiemDÂżastina pisze:not that kind pisze:WiedziaÂł, kiedy pojawiĂŚ siĂŞ w pracy na tak intensywnym dyÂżurze![]()
BĂŞdzie razem z nami ÂświĂŞtowaÂł jubileusz
:mhm: Jaki jubileusz? :>
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], lavazza86 i 15 gości