Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:A niech pÂłaci ;) Jak kocha, niech pÂłaci :lol: Mam nadziejĂŞ, Âże sÂłono :devil:

/.../
Agatka na pewno jest oszczĂŞdna jak na prawdziwÂą poznaniankĂŞ przystaÂło i nie rzuca siĂŞ na lewo i prawo szastajÂąc pieniĂŞdzmi :lol2: !!
Och nie zgodzĂŞ siĂŞ z Twoim przypuszczeniem - zbyt dobrze znam kobiety :nie: :devil: I to Âżaden stereotyp, co teraz napiszĂŞ :nie: KaÂżda kobieta (nawet ta najwspanialsza na Âświecie :lol2: ) promienieje tak, jak wczoraj Agatta, tylko wtedy, kiedy poczuje siĂŞ "doceniona" przez mĂŞÂżczyznĂŞ :lol2:
marcinkowsky pisze:Wystarczy spojrzeĂŚ na jej stroje -czy one wyglÂądajÂą na sponsorowane :lol2: ??
Ma³o który mê¿czyzna kupuje kobiecie stroje :devil: Chyba, ¿e tê czêœÌ garderoby damskiej, której na wizji - w tele-wizji informacyjnej ... yhm.... yhm... ogl¹daÌ raczej nie mo¿na :devil:
marcinkowsky pisze:Taka ma jutro przyjechaĂŚ do Warszawki :uwaga: !! I taka byĂŚ na wizji :uwaga: !!
Po pierwsze - miejmy nadziejĂŞ, Âże przyjedzie do Warszawy :D A po drugie, Âże przyjedzie, powita nas promiennym uÂśmiechem i takimÂże uÂśmiechem poÂżegna do nastĂŞpnego spotkania :tanczy:
A przekonamy siĂŞ o tym juÂż o 18-stej - jak Tvn24 da :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:Och nie zgodzĂŞ siĂŞ z Twoim przypuszczeniem - zbyt dobrze znam kobiety :nie: :devil: I to Âżaden stereotyp, co teraz napiszĂŞ :nie: KaÂżda kobieta (nawet ta najwspanialsza na Âświecie :lol2: ) promienieje tak, jak wczoraj Agatta, tylko wtedy, kiedy poczuje siĂŞ "doceniona" przez mĂŞÂżczyznĂŞ :lol2:
Ostrzegam :D KtoÂś tu kiedyÂś prĂłbowaÂł zrobiĂŚ z Agaty materialistkĂŞ i zobacz jak skoĂączyÂł :devil:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Taka ma jutro przyjechaĂŚ do Warszawki :uwaga: !! I taka byĂŚ na wizji :uwaga: !!
Po pierwsze - miejmy nadziejĂŞ, Âże przyjedzie do Warszawy :D A po drugie, Âże przyjedzie, powita nas promiennym uÂśmiechem i takimÂże uÂśmiechem poÂżegna do nastĂŞpnego spotkania :tanczy:
A przekonamy siĂŞ o tym juÂż o 18-stej - jak Tvn24 da :lol2:
MyÂślĂŞ, Âże to raczej na 100% pewne :D Ale wczoraj Tvn24 daÂł plamĂŞ :/ Agata byÂła w wyÂśmienitym nastroju do prezentowania siĂŞ fanom - co nie zdarza siĂŞ czĂŞsto :devil: a relacji byÂło tak maÂło :? Dzisiaj muszÂą nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści czasem antenowym przeznaczonym dla Agaty :D Miejmy nadziejĂŞ, Âże nastroju z wczoraj jej na dziÂś jeszcze troszkĂŞ chociaÂż zostaÂło :lol2:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Alchemik pisze:Och nie zgodzĂŞ siĂŞ z Twoim przypuszczeniem - zbyt dobrze znam kobiety :nie: :devil: I to Âżaden stereotyp, co teraz napiszĂŞ :nie: KaÂżda kobieta (nawet ta najwspanialsza na Âświecie :lol2: ) promienieje tak, jak wczoraj Agatta, tylko wtedy, kiedy poczuje siĂŞ "doceniona" przez mĂŞÂżczyznĂŞ :lol2:
Ostrzegam :D KtoÂś tu kiedyÂś prĂłbowaÂł zrobiĂŚ z Agaty materialistkĂŞ i zobacz jak skoĂączyÂł :devil:
Proszê nie strasz mnie rych³¹ forumow¹ œmierci¹ :lol2: To ¿ycie, jak wszelkie inne, jeszcze mi na razie mi³e :lol2:
Fakt stwierdzi³em, poniewa¿ nie s¹dzê, ¿e obecnoœÌ J. KuŸniara - tylko i wy³¹cznie - ma pozytywny wp³yw na samopoczucie Agatty :lol2: Wczoraj chodzi³o o coœ wiêcej... :lol2:
not that kind pisze:MyÂślĂŞ, Âże to raczej na 100% pewne :D Ale wczoraj Tvn24 daÂł plamĂŞ :/ Agata byÂła w wyÂśmienitym nastroju do prezentowania siĂŞ fanom - co nie zdarza siĂŞ czĂŞsto :devil: a relacji byÂło tak maÂło :? Dzisiaj muszÂą nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści czasem antenowym przeznaczonym dla Agaty :D Miejmy nadziejĂŞ, Âże nastroju z wczoraj jej na dziÂś jeszcze troszkĂŞ chociaÂż zostaÂło :lol2:
Nie bêdzie w pobli¿u Jaros³awa, bêdzie wszechobecne dziœ PiS i jeœli bêd¹ pieni¹dze, to bêdzie i uœmiech, i radoœÌ, i szczêœcie... :devil: :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Przeklinam cosobotni t³ok w centrach handlowych :hyh: !! :evil: Ledwo siê tu do Was przepchn¹³em -niewiele brakowa³o a spóŸni³bym siê na pierwszy dzisiaj serwis Agatki :o !! :devil: A Wy sobie tak¹ mi³¹ dyskusjê ju¿ toczycie :P !! beze mnie ;( !! Pisa³em ju¿ o zat³oczonych centrach..... :devil: ??
To mo¿e i my róbmy Agatce co tydzieù jakiœ prezencik :P ?? Cooooo :lol2: ??!! Przeœlemy na poznaùski adres :lol2: !! Przecie¿ doskonale go znamy :lol2: !! Pytanie tylko ,czy trafimy z prezentami w gusta Agatki :mhm: ?? Ja z prezentów - niespodzianek rzadko kiedy jestem zadowolony :devil: !! WiêkszoœÌ choinkowych -bezu¿ytecznych le¿y na strychu :devil: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:MyÂślĂŞ, Âże to raczej na 100% pewne :D Ale wczoraj Tvn24 daÂł plamĂŞ :/ Agata byÂła w wyÂśmienitym nastroju do prezentowania siĂŞ fanom - co nie zdarza siĂŞ czĂŞsto :devil: a relacji byÂło tak maÂło :? Dzisiaj muszÂą nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści czasem antenowym przeznaczonym dla Agaty :D Miejmy nadziejĂŞ, Âże nastroju z wczoraj jej na dziÂś jeszcze troszkĂŞ chociaÂż zostaÂło :lol2:
Nie bêdzie w pobli¿u Jaros³awa, bêdzie wszechobecne dziœ PiS i jeœli bêd¹ pieni¹dze, to bêdzie i uœmiech, i radoœÌ, i szczêœcie... :devil: :lol:
Ojjjhhh -Al , Al :devil: !! A moÂże zupeÂłnie bez powodu , zupeÂłnie z zaskoczenia Agatka dzisiaj przywita siĂŞ z nami takim uÂśmiechem , Âże pomdlejemy jak w chwilach najwiĂŞkszych Âżyciowych sÂłaboÂści ...... :szalony: !! SÂłaboÂści do Agatki oczywiÂście :lol2: !!

Ju¿ siê nie mogê doczekaÌ :szalony: !! Chyba , ¿eby czas mi szybciej up³yn¹³ , wybiorê siê znów na zakupy :devil: !!

No i wiedziaÂłem , Âże zapomnĂŞ , jak nie dam linku na poczÂątku pisania :hmm: !! SpojrzaÂłem jednak na zakÂładki i przypomniaÂło mi siĂŞ ,Âże jakby ktoÂś nie widziaÂła drugiej relacji Agatki .... wczorajszej relacji , to Grz juÂż zrobiÂł film :P !!

:arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=HyGmXKE8PiA :arrow: bierzcie i oglÂądajcie :tanczy: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Przeklinam cosobotni t³ok w centrach handlowych :hyh: !! :evil: Ledwo siê tu do Was przepchn¹³em -niewiele brakowa³o a spóŸni³bym siê na pierwszy dzisiaj serwis Agatki :o !! :devil: A Wy sobie tak¹ mi³¹ dyskusjê ju¿ toczycie :P !! beze mnie ;( !! Pisa³em ju¿ o zat³oczonych centrach..... :devil: ??
Kochany przez wielu (zwÂłaszcza handlowcĂłw) okres przedÂświÂątecznego szalu zakupĂłw siĂŞ kÂłania :)
marcinkowsky pisze:To mo¿e i my róbmy Agatce co tydzieù jakiœ prezencik :P ?? Cooooo :lol2: ??!! Przeœlemy na poznaùski adres :lol2: !! Przecie¿ doskonale go znamy :lol2: !! Pytanie tylko ,czy trafimy z prezentami w gusta Agatki :mhm: ?? Ja z prezentów - niespodzianek rzadko kiedy jestem zadowolony :devil: !! WiêkszoœÌ choinkowych -bezu¿ytecznych le¿y na strychu :devil: !!
A mo¿e zrobi³byœ jednak z tego jakiœ u¿ytek i po¿ytek? :) Na pewno niektóre rzeczy przyda³yby komuœ, a u Ciebie le¿¹ od³ogiem :? Pomyœl o tym na œwiêta :)
Co do prezentu dla Agatty... to przerazi³em siê :shock: Pojêcia nie mam, co móg³bym jej kupiÌ na Gwiazdkê? :lol2: Jest wzglêdem nas taka skryta :neutral: Kompletnie jej nie znamy :devil: Przy aktualnym stanie wiedzy móg³bym jej kupiÌ co najwy¿ej przenoœny mikrofon :lol2: Albo ciep³¹ czapkê :devil:
marcinkowsky pisze: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=HyGmXKE8PiA :arrow: bierzcie i oglÂądajcie :tanczy: !! :lol2:
Cudowna relacja :lol2: :brawa:

A jak tam siê maj¹ sprawy bie¿¹ce? :)
AgattĂŞ widziano? :)
GorrÂące temaciki dziÂś - zwÂłaszcza jeden :D
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

czekali, czekali , i siĂŞ doczekali :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:czekali, czekali , i siĂŞ doczekali :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
ByÂło to krĂłtkie spotkanie, trwajÂące ani nie 10 minut, ale jakÂże emocjonujÂące :szalony: Lecz o nich po kolei :lol2:
Wpierw oczywiÂście, jak zorza, ukazaÂła siĂŞ Agatta - piĂŞkna oszaÂłamiajÂąco :szalony:

PóŸniej przywita³a siê - mo¿emy byÌ zadowoleni :jupi: Jest w bardzo dobrym nastroju :jupi:
Emocje polityczne, mniejsze niÂż w ciÂągu dnia... aleÂż skÂąd :lol2: to Agatta jako pierwsza dziÂś w Tvn24 obwieÂściÂła wszem i wobec wynik wyborĂłw na kongresie PiS :lol2:
Po czym prêdziutko po³¹czy³a siê z kolegami ze "specjalnego studia" Tvn24 :lol2: Wszystko robi¹c z gracj¹ i uczuciem niesamowitej pewnoœci siebie :brawa: sk¹d to wiem? :lol2: By³o to widaÌ i s³ychaÌ w zachowaniu Agatty :brawa:
W koùcu przyszed³ czas na krótki, bo krótki, ale briefing Jaros³awa Kaczyùskiego, na który Agatta z nie mniejszym profesjonalizmem zaprosi³a, wype³niaj¹c w miêdzyczasie kilka sekund oczekiwania na ów¿e briefing wa¿nymi informacjami, a w momencie, gdy dosta³a sygna³, ¿e ju¿ w umówione miejsce przenieœÌ siê mog¹, zaprosi³a z gracj¹ do ods³uchania tego, co ma do powiedzenia premier :tanczy: A po jego wyst¹pieniu w kilku s³owach precyzyjnie podsumowa³a wszystko to, co dzia³o siê od po³udnia :brawa: :brawa:
I jeszcze raz brawo :brawa: :brawa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Jak piĂŞknie to opisaÂłeÂś :) CzujĂŞ siĂŞ jakbym ten serwis znĂłw oglÂądaÂła :lol2:

epsztajnek daÂł juÂż capsy, ale skoro juÂż i ja zrobiÂłam... :spiewa: A wiem, Âże nie pogardzicie :lol2: No, przynajmniej publicznie :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Jak piĂŞknie to opisaÂłeÂś :) CzujĂŞ siĂŞ jakbym ten serwis znĂłw oglÂądaÂła :lol2:
notko :) Gdybym nie wiedziaÂł, Âże sobie Âżartujesz, zarumieniÂłbym siĂŞ :red: :lol2:
Mam mimo wszystko nadziejê, ¿e niczego nie pomin¹³em :rozglada: :lol2:
not that kind pisze:epsztajnek daÂł juÂż capsy, ale skoro juÂż i ja zrobiÂłam... :spiewa: A wiem, Âże nie pogardzicie :lol2: No, przynajmniej publicznie :lol2:
Niepublicznie rĂłwnieÂż nie gardzimy :lol2: WrĂŞcz przeciwnie - czcimy je jak ikony - przecieÂż wiesz :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Myœla³em , ¿e ju¿ doszed³em do siebie po pierwszym serwisie , a tu ju¿ kolejny siê zacz¹³ i znów to samo :szalony: !! Chyba ..... chyba zaczyna mi brakowaÌ tlenu .... :szalony: !!

PiĂŞkna , profesjonalna -zgoda :jupi: !! Ale jeszcze coÂś odkryÂłem , o czym niÂżej :lol2: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Jak piĂŞknie to opisaÂłeÂś :) CzujĂŞ siĂŞ jakbym ten serwis znĂłw oglÂądaÂła :lol2:
notko :) Gdybym nie wiedziaÂł, Âże sobie Âżartujesz, zarumieniÂłbym siĂŞ :red: :lol2:
Mam mimo wszystko nadziejê, ¿e niczego nie pomin¹³em :rozglada: :lol2:

Nie Al -wszystko piêknie , a mo¿e nawet jeszcze lepiej :szalony: !! ale wiecie co mnie najbardziej ucieszy³o :lol2: ?? To jak Agatka nawet ju¿ trochê zuchwale nawet patrzy siê z kamerê :lol2: !! :tanczy: Zw³aszcza na koniec serwisów :lol2: !! Pamiêtacie jak do tej pory ucieka³o jej spojrzenie na boki -no zazwyczaj :lol2: !! a dzisiaj i w pierwszym i w drugim serwisie na koniec g³uuugie i przeszyyywaj¹¹ce spojrzenie w kamerê , czyli w gruncie rzeczy w nasz¹stronê -w naszym kierunku :lol2: !! N o wreszcie Agatka oswoi³a siêz faktem , ¿e my siedzimy po drugiej stornie :jupi: !! Chcê w to wierzyÌ -bo wszystko na to wskazuje :lol2: !! :tanczy:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:epsztajnek daÂł juÂż capsy, ale skoro juÂż i ja zrobiÂłam... :spiewa: A wiem, Âże nie pogardzicie :lol2: No, przynajmniej publicznie :lol2:
Niepublicznie rĂłwnieÂż nie gardzimy :lol2: WrĂŞcz przeciwnie - czcimy je jak ikony - przecieÂż wiesz :lol2:
GarœÌ ca³usów ludziska za wszystko :* :* :* :* :* !! I proszê o pamiêÌ na przysz³oœÌ :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

napisaĂŚ o niej: ona jest niesamowita to za maÂło :D
ona jest cholernie niesamowita! :lol2: sorry, ale nie jestem w stanie wyraziĂŚ mojego zachwytu inaczej ;)

a to podejrzane... przed serwisem :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

O BoÂże stajlus i jeszcze Ty :szalony: !!
stajlus pisze:napisaĂŚ o niej: ona jest niesamowita to za maÂło :D
ona jest cholernie niesamowita! :lol2: sorry, ale nie jestem w stanie wyraziĂŚ mojego zachwytu inaczej ;)
Nie sil siĂŞ na Âżadne sÂłowa -i tak kaÂżde to bĂŞdzie za maÂło :lol2: !! My tu wszyscy wiemy o co chodzi i w czym sĂŞk :lol2: !!
stajlus pisze:a to podejrzane... przed serwisem :D
WidaÌ , ¿e jak zwykle wokó³ Agatki krêc¹ siê koledzy jak pszczó³ki wokó³ miodu :P !!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

?? To jak Agatka nawet juÂż trochĂŞ zuchwale nawet patrzy siĂŞ z kamerĂŞ :lol2: !! :tanczy: ZwÂłaszcza na koniec serwisĂłw :lol2:
Prawda, ale to byÂło spojrzenie "zuchwaÂłe" powaÂżne. A my byÂśmy chcieli "zuchwaÂły" uÂśmiech :lol2:
O masz....
Za szybko pochwaliliœmy Agatê... O 19:30 wzrok poszed³ na koniec znowu w dó³ :(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
?? To jak Agatka nawet juÂż trochĂŞ zuchwale nawet patrzy siĂŞ z kamerĂŞ :lol2: !! :tanczy: ZwÂłaszcza na koniec serwisĂłw :lol2:
Prawda, ale to byÂło spojrzenie "zuchwaÂłe" powaÂżne. A my byÂśmy chcieli "zuchwaÂły" uÂśmiech :lol2:
Ooooouuuuu :lol2: Hola , hola :lol: !! Dopiero co popracowaliÂśmy i osiÂągnĂŞliÂśmy sukces nad spojrzeniem , a Ty byÂś chciaÂł juÂż zuchwaÂły uÂśmiech -nie z AgatkÂą te numery :lol2: !! Nie wszystko od razu :lol2: !!
epsztajnek pisze:O masz....
Za szybko pochwaliliœmy Agatê... O 19:30 wzrok poszed³ na koniec znowu w dó³ :(
A wÂłaÂściwie nie masz :devil: !! Noooo ale sÂłuchaj dwa razy siĂŞ tak spojrzaÂła , to i tak jest juÂż spooory sukces -przecieÂż powÂściÂągliwoÂści naszej Agatki w speÂłnianiu naszych ÂżyczeĂą nikomu uÂświadamiaĂŚ nie muszĂŞ :> ?? :lol2:

I zapowiedziaÂła Raport :lol2: !! Ale dopiero na 20.30 :/ !!

Czemu nie od 20. :( ??
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

wiecie co? :D kamery sÂą ustawione na ekran tylnoprojekcyjny :lol2:

Agata chyba bĂŞdzie na stojÂąco prowadziÂła seriws o dwudziestej :lol2:
ODPOWIEDZ