[TVN] Wyprawa Robinson
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
- Kontakt:
A zauwaÂżyliÂście moÂże to, iÂż w samym programie, prowadzÂący nazywa program "EkspedycjÂą Robinson", a lektor Robinsonem, takÂże wszystkie wiadomoÂści zwiÂązane z produkcjÂą reality show zawieraÂły przewaÂżnie tÂą pierwszÂą nazwĂŞ. Rozumiem - moÂże i byÂła ona robocza, ale Âżeby posÂłuÂżyĂŚ siĂŞ takim brakiem profesjonalizmu przy informowaniu o najwiĂŞkszym przedsiĂŞwziĂŞciu... CoÂś mi tu nie gra :?
Ja oczywiÂście wĂŞszĂŞ spisek w tym, iÂż po zgÂłoszeniu mojej stronki o Wyprawie http://www.robinson2004.prv.pl do wyszukiwarek, katalogĂłw (w tym Onetu na poczÂątku sierpnia - pierwszy raz "zadziaÂłaÂłem" z takim wyprzedzeniem), postanowiono uczyniĂŚ mi taki maÂły psikus (teoretycznie byÂłoby to moÂżliwe)
Wiem, Âże pewnie przesadzam, szukam dziury w caÂłym, ale podajcie moÂże swoje wytÂłumaczenia tego faktu
Ja oczywiÂście wĂŞszĂŞ spisek w tym, iÂż po zgÂłoszeniu mojej stronki o Wyprawie http://www.robinson2004.prv.pl do wyszukiwarek, katalogĂłw (w tym Onetu na poczÂątku sierpnia - pierwszy raz "zadziaÂłaÂłem" z takim wyprzedzeniem), postanowiono uczyniĂŚ mi taki maÂły psikus (teoretycznie byÂłoby to moÂżliwe)

Taaaak, UrbaĂąski na razie ciÂągle mĂłwi "Ekspedycja Robinson", ale jakoÂś podejrzewam, Âże za niedÂługo zacznie mĂłwiĂŚ "WR", bo to byÂł tytuÂł roboczy.
Nie wiem czy sobie przypominacie, ale odwrotnie byÂło z programem Eskpedycja. WysyÂłaÂło siĂŞ SMSy z hasÂłem "WYPRAWA" uczestnicy teÂż siĂŞ tak na poczÂątku nazywali ten program, a wystartowali z nazwÂą "Ekspedycja".
Nie wiem czy sobie przypominacie, ale odwrotnie byÂło z programem Eskpedycja. WysyÂłaÂło siĂŞ SMSy z hasÂłem "WYPRAWA" uczestnicy teÂż siĂŞ tak na poczÂątku nazywali ten program, a wystartowali z nazwÂą "Ekspedycja".
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
DziÂś "Fakt" robi programowi taniÂą reklamĂŞ:

To okrutne i obrzydliwe
CaÂła Polska mogÂła wczoraj obejrzeĂŚ w telewizji, jak morduje siĂŞ zwierzĂŞ. BulwersujÂące przedstawienie urzÂądziÂł widzom ÂŁukasz WiewiĂłrski (28 l.), jeden z uczestnikĂłw programu reality show "Wyprawa Robinson". PrzerÂąbaÂł siekierÂą wĂŞÂża. ZrobiÂł to ot, tak. Bez Âżadnego powodu. Z zimnÂą krwiÂą. Inni uczestnicy nie zrobili nic, by ratowaĂŚ zwierzĂŞ! NiektĂłrzy poparli zwyrodnialca!
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl