Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

king_kocur pisze: Ja mogĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ, Âże w koĂącu widzĂŞ dzisiaj AgatĂŞ :tanczy: Przez caÂły dzieĂą nie miaÂłem niestety szczĂŞÂścia ;( OdwaÂżna dziewczyna :D WokoÂło ciemno, noc - nie boi siĂŞ :lol:
MoÂżesz byĂŚ naprawdĂŞ zadowolony, Âże dosiĂŞgÂło ciĂŞ to szczĂŞÂście :D

Zapadana Agata :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Teraz to juÂż chyba definitywny koniec :spiewa:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

king_kocur pisze:Najlpiej za KobietĂŞ Kota :lol2:
To zabrzmia³o bardzo dwuznacznie i zdecydowanie przemawia na Twoj¹ korzyœÌ :lol: !! A co z nami :lol: ?? Ja chcia³bym , ¿eby przebra³a siê tego wieczora za Kobietê Marcinkowsky'ego :lol2: !! :tanczy:

king_kocur pisze:Jak widaĂŚ TVN24 nie moÂże sobie bez Agaty w Âżaden sposĂłb poradziĂŚ :D
Zauwa¿yliœmy , ¿e od pewnego czasu Agatka bardzo czêsto dŸwiga na swoich barkach ramówkê tvn24 :tanczy: !! Ma bardzo wa¿ne tematy , musi za nimi jeŸdziÌ po Polsce , a póŸniej jeszcze ca³ymi dniami o nich nawijaÌ :lol2: !! :tanczy: Jakby kto pyta³ , czy jestem za ,to odpowiadam , ¿e jestem jak najbardziej za takim stanem rzeczy :lol2: !!
king_kocur pisze:Ja mogĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ, Âże w koĂącu widzĂŞ dzisiaj AgatĂŞ :tanczy: Przez caÂły dzieĂą nie miaÂłem niestety szczĂŞÂścia ;( OdwaÂżna dziewczyna :D WokoÂło ciemno, noc - nie boi siĂŞ :lol:
PrzecieÂż ma obstawĂŞ :lol2: !! Na pewno chÂłopaki z ekipy nie pozwoliliby Agatki porwaĂŚ :lol2: !! Ani , Âżeby wÂłos jej z gÂłowy spadÂł :lol2: !! ZresztÂą Agatka sama siĂŞ zatroszczyÂła o to , bo tak mocno siĂŞ spiĂŞÂła :lol2: !! Fajnie jej bÂłyszczÂą kropelki deszczu na wÂłosach :P !! WyglÂąda to jak Sylwestrowy zabieg :lol2: !!
Przez chwilĂŞ teÂż pomyÂślaÂłem, Âże zmĂłwiÂłyÂście siĂŞ przeciwko i mnie i obie schowaÂłyÂście? :lol2:

Mimo tych zabaw w chowanego , o ktĂłrych piszecie , czĂŞsto chyba i notka , i Agatka krzyczaÂły : "raz , dwa , trzy , zaklepana!!" :lol2: !! Sporo byÂło tych relacji :) !! Ja nie miaÂłem nawet tyle , co king szczĂŞÂścia , bo Âżadnej nie widziaÂłem ;(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:Mimo tych zabaw w chowanego , o ktĂłrych piszecie , czĂŞsto chyba i notka , i Agatka krzyczaÂły : "raz , dwa , trzy , zaklepana!!" :lol2: !! Sporo byÂło tych relacji :) !! Ja nie miaÂłem nawet tyle , co king szczĂŞÂścia , bo Âżadnej nie widziaÂłem ;(
JuÂż moÂżesz nacieszyĂŚ siĂŞ czĂŞÂściÂą relacji z dzisiaj :D
ByÂły niesamowite :brawa:

I mam jeszcze do przekazania niedzielny raport , a dokÂładniej ten fragment sprzed ekranu :D
I dla zainteresowanych, maÂła aktualizacja na mojej stronie ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:
marcinkowsky pisze:Mimo tych zabaw w chowanego , o ktĂłrych piszecie , czĂŞsto chyba i notka , i Agatka krzyczaÂły : "raz , dwa , trzy , zaklepana!!" :lol2: !! Sporo byÂło tych relacji :) !! Ja nie miaÂłem nawet tyle , co king szczĂŞÂścia , bo Âżadnej nie widziaÂłem ;(
JuÂż moÂżesz nacieszyĂŚ siĂŞ czĂŞÂściÂą relacji z dzisiaj :D
ByÂły niesamowite :brawa:
:szalony: MyÂślaÂłem , Âże jeÂśli kiedyÂś siĂŞ doczekam jakichÂś relacji , to dopiero jutro :szalony: !!
Bo¿e :szalony: !! Co za rewelacja :szalony: !! Czy jest jakaœ rzecz , na której Agatka siê nie zna :szalony: ?? S³yszeliœcie , z jak¹ precyzj¹ opowiada³a o tych wszystkich œrodkach zapobiegawczych -zw³aszcza po konferencji :o ?? :lol2: !! Takim specjalistycznym s³ownictwem siê pos³ugiwa³a :szalony: !! i jeszcze , co pewnie siê Tobie Al podoba³o zna siê Agatka na procesach chemicznych :jupi: !! Co za umys³ :brawa: !! W oparciu o dzia³alnoœÌ Agatki powinni nakrêciÌ drug¹ czêœÌ The Beautiful mind :jupi: !! Przecie¿ ona to fenomen :szalony: !! :jupi:
king_kocur pisze:I mam jeszcze do przekazania niedzielny raport , a dokÂładniej ten fragment sprzed ekranu :D
A tak , tak :szalony: !! Wczoraj ju¿ mia³em przyjemnoœÌ doœwiadczyÌ tego filmiku :jupi: !! A jak to bywa w przypadku filmików , w których Agatka jest g³ówn¹ bohaterk¹ s¹ niezwykle pasjonuj¹ce i trudno siê z nim i rozstaÌ :lol2: !!
I dla zainteresowanych, maÂła aktualizacja na mojej stronie ;)
WspaniaÂła :lol2: !! ObyÂś jak najczĂŞÂściej mĂłgÂł tworzyĂŚ takie przepiĂŞkne albumy :jupi: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

!! A jak to bywa w przypadku filmików , w których Agatka jest g³ówn¹ bohaterk¹ s¹ niezwykle pasjonuj¹ce i trudno siê z nim i rozstaÌ :lol2:
O, tak! Nawet , gdy siê cz³owiekowi przyœni, ¿e ogl¹da film z Agat¹ w roli g³ównej , to potem przez ca³y dzieù nie mo¿na siê z tego snu otrz¹sn¹Ì :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

ZazdroszczĂŞ Wam snĂłw :lol: Na szczĂŞÂście nie muszĂŞ zazdroÂściĂŚ tego, Âże moÂżecie oglÂądaĂŚ AgattĂŞ na You Tube, bo to i ja mogĂŞ :lol2:
marcinkowsky pisze:
:szalony: MyÂślaÂłem , Âże jeÂśli kiedyÂś siĂŞ doczekam jakichÂś relacji , to dopiero jutro :szalony: !!
Ostatnio mamy tak duÂżo powodĂłw do radoÂści, Âże sam siĂŞ dziwiĂŞ, Âże to nie jest sen :szalony: Panowie - Âświetna robota 8)
Takim specjalistycznym s³ownictwem siê pos³ugiwa³a :szalony: !! i jeszcze , co pewnie siê Tobie Al podoba³o zna siê Agatka na procesach chemicznych :jupi: !! Co za umys³ :brawa: !! W oparciu o dzia³alnoœÌ Agatki powinni nakrêciÌ drug¹ czêœÌ The Beautiful mind :jupi: !! Przecie¿ ona to fenomen :szalony: !! :jupi:
Mamy takÂą dobrÂą passĂŞ, Âże nie zdziwiĂŞ siĂŞ jak lada dzieĂą i tego siĂŞ doczekamy :lol2: A wczoraj, tak jak zwykle zresztÂą, Agatta udowodniÂła, Âże dziennikarz zna siĂŞ na wszystkim 8)
A dziÂś sprawdziÂły siĂŞ moje przypuszczenia :D Agatta juÂż Gorzowie Wlkp. i opowiada o tej bulwersujÂącej sprawie, zajÂściu, ktĂłre miaÂło miejsce wczoraj :)
Czy muszĂŞ dodawaĂŚ, Âże pierwszorzĂŞdnie zdaÂła relacjĂŞ i przepiĂŞknie wyglÂądaÂła? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Czy jest jakaÂś rzecz , na ktĂłrej Agatka siĂŞ nie zna :szalony: ??
To ja dorzucĂŞ pytanie jeszcze z innej serii :lol2:
Czy jest jakiÂś kolor, w ktĂłrym Agacie byÂłoby nie do twarzy? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Celowo daÂłam capsy z obu relacji razem, Âżeby lepiej byÂło widaĂŚ, jak Agata dzisiaj zabawia siĂŞ wÂłosami :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:A dziÂś sprawdziÂły siĂŞ moje przypuszczenia :D Agatta juÂż Gorzowie Wlkp. i opowiada o tej bulwersujÂącej sprawie, zajÂściu, ktĂłre miaÂło miejsce wczoraj :)
:shock: :shock: Dzisiaj znowu na wyjeÂździe :shock: ?? :szalony: !! AÂż trudno w to uwierzyĂŚ :szalony: !! Agatka nie moÂże opĂŞdziĂŚ siĂŞ od tematĂłw :lol2: ! Wczoraj to tak na dobrÂą sprawĂŞ mogÂłaby dwoma naraz sie zajmowaĂŚ :lol2: !! TeÂż tak czuÂłem , Âże dzisiaj ktoÂś z Poznania popĂŞdzi na zachĂłd :lol2: !! Ale przyznam , Âże Agatce dawaÂłem gdzieÂś tak 30 % szansy na to , Âże na niÂą padnie -jak miÂło siĂŞ zdziwiĂŚ , Âże przypuszczenia siĂŞ nie sprawdziÂły :lol2: !!

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Czy jest jakaÂś rzecz , na ktĂłrej Agatka siĂŞ nie zna :szalony: ??
To ja dorzucĂŞ pytanie jeszcze z innej serii :lol2:
Czy jest jakiÂś kolor, w ktĂłrym Agacie byÂłoby nie do twarzy? :lol2:
Nie ma takiego koloru , tak jak nie ma tematu , którym Agatka nie potrafi³aby siê zaj¹Ì :jupi: !!
Chocia¿ :mhm: ?? Nigdy nie widzia³em Agatki w ogniœcie czerwonym kolorze :lol2: !! No , ale by³y jakieœ bordo , ró¿owe etc. i by³o jej do twarzy :lol2: !! Przepraszam za chwilê zw¹tpienia :lol2: !!

not that kind pisze:Celowo daÂłam capsy z obu relacji razem, Âżeby lepiej byÂło widaĂŚ, jak Agata dzisiaj zabawia siĂŞ wÂłosami :lol2:
Nudzi siĂŞ , czy to taki nawyk :lol2: ?? ZauwaÂżyÂłem , Âże czasami w serwisach po materiaÂłach Agatka ma inaczej uÂłoÂżonÂą fryzurĂŞ :lol2: !! Ejjjh , gdybym dawaÂł radĂŞ , to bym jÂą podglÂądaÂł ze stron tvn24 :/ !! Ale muszĂŞ siĂŞ skupiaĂŚ na jednym i wybieram serwisy :lol2: !!
Dzisiaj niestety nie mogĂŞ dokonaĂŚ Âżadnego wyboru i Wam zazdroszczĂŞ znowu.... ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Ale przyznam , Âże Agatce dawaÂłem gdzieÂś tak 30 % szansy na to , Âże na niÂą padnie -jak miÂło siĂŞ zdziwiĂŚ , Âże przypuszczenia siĂŞ nie sprawdziÂły :lol2: !!
Rodzina i najbliÂżsi znajomi, to widujÂą AgatĂŞ ostatnimi czasy tylko w telewizji :lol2:
marcinkowsky pisze:Dzisiaj niestety nie mogĂŞ dokonaĂŚ Âżadnego wyboru i Wam zazdroszczĂŞ znowu.... ;( !!
Postaram siĂŞ trochĂŞ ci ulÂżyĂŚ :lol2: ProszĂŞ :)
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niestety, teraz zacz¹³ siê koszmar fana dziennikarki live'uj¹cej, czyli konferencje :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Ale przyznam , Âże Agatce dawaÂłem gdzieÂś tak 30 % szansy na to , Âże na niÂą padnie -jak miÂło siĂŞ zdziwiĂŚ , Âże przypuszczenia siĂŞ nie sprawdziÂły :lol2: !!
Rodzina i najbliÂżsi znajomi, to widujÂą AgatĂŞ ostatnimi czasy tylko w telewizji :lol2:
Czy¿ to nie zwie siê sprawiedliwoœÌ? :lol2:
Nie bêdê tematu kontynuowa³, poniewa¿ zbyt du¿a jednak przepaœÌ dzieli nas i Agatty najbli¿szych ;( Ba³bym siê poryczeÌ ;( , w dniu, kiedy w gruncie rzeczy winniœmy œwiêtowaÌ :jupi:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Dzisiaj niestety nie mogĂŞ dokonaĂŚ Âżadnego wyboru i Wam zazdroszczĂŞ znowu.... ;( !!
Postaram siĂŞ trochĂŞ ci ulÂżyĂŚ :lol2: ProszĂŞ :)
:arrow:
Gwoli ÂścisÂłoÂści - nam :lol2: Nam ulÂżyĂŚ :lol2: PoniewaÂż mimo tego, Âże mnie, choĂŚ z trudem, ale jednak udaje siĂŞ AgattĂŞ upolowaĂŚ, to z przyjemnoÂściÂą patrzĂŞ jeszcze na capsy :lol2:
marcinkowsky pisze:Nudzi siĂŞ , czy to taki nawyk :lol2: ?? ZauwaÂżyÂłem , Âże czasami w serwisach po materiaÂłach Agatka ma inaczej uÂłoÂżonÂą fryzurĂŞ :lol2: !!
Ja poczÂątkowo daÂłem siĂŞ nabraĂŚ, juÂż po raz drugi w historii, iÂż Agatta wÂłosy ÂściĂŞÂła :lol2:
Na szczĂŞÂście nie :) ChoĂŚ i w krĂłtszych prezentuje siĂŞ przepiĂŞknie :P NadziejĂŞ jednak mam, Âże swoich piĂŞknych dÂługich wÂłosĂłw nigdy nie zetnie, a ograniczy siĂŞ jedynie do takich jak dziÂś kombinacji :lol2:
not that kind pisze:Niestety, teraz zacz¹³ siê koszmar fana dziennikarki live'uj¹cej, czyli konferencje :devil:
Tak jakby kogoÂś interesowaÂły plany MSWiA :devil: WolĂŞ, kiedy minister odpowiada: po owocach nas poznacie :devil: Bez zbĂŞdnych konferencji :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

!! No , ale by³y jakieœ bordo , ró¿owe etc. i by³o jej do twarzy :lol2:
Trudno, bêdê siê czepia³ , ale ile wylaliœcie jadu na jej czerwono-ró¿owo bluzkê z falbankowym ko³nierzem :>
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Trudno, bêdê siê czepia³ , ale ile wylaliœcie jadu na jej czerwono-ró¿owo bluzkê z falbankowym ko³nierzem :>
Ca³kiem sporo, lecz nie tyle, ile im siê nale¿a³o :devil: Bêdê siê wypowiada³ za siebie :] Wówczas nie chodzi³o o sam kolor bluzki, a o krój i kontrowersyjne skomponowanie barw z pozosta³¹ garderob¹ :D

WiĂŞcej jadu... zdecydowanie wiĂŞcej :twisted: wylaĂŚ moÂżna na to, co miaÂło miejsce dziÂś :twisted: Wiem, Âże pozostaÂły jeszcze dwa serwisy, wiĂŞc teoretycznie nadziejĂŞ na jakiÂś live Agatty powinienem mieĂŚ, ale znam praktykĂŞ stosowanÂą w Tvn24, ktĂłra jakÂąkolwiek nadziejĂŞ juÂż mi odebraÂła ;(
Wyt³umaczcie mi, po co by³ ten trud podró¿y, który dziœ musia³a znosiÌ Agatta? :uhh: Czy warto by³o dla tych kilku dopopo³udniowych relacji, które zliczyÌ mo¿na na palcach jednej d³oni :uhh: To¿ Agatta z powodzeniem mog³a w Poznaniu zostaÌ i o sprawie opowiedzieÌ :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Rodzina i najbliÂżsi znajomi, to widujÂą AgatĂŞ ostatnimi czasy tylko w telewizji :lol2:
Czy¿ to nie zwie siê sprawiedliwoœÌ? :lol2:
Nie bêdê tematu kontynuowa³, poniewa¿ zbyt du¿a jednak przepaœÌ dzieli nas i Agatty najbli¿szych ;( Ba³bym siê poryczeÌ ;( , w dniu, kiedy w gruncie rzeczy winniœmy œwiêtowaÌ :jupi:
Jacy my jesteÂśmy wspaniaÂłomyÂślni -prawda :lol2: ?? Kto inny tak jak my zafascynowany AgatkÂą lub innÂą osobÂą tak intensywnie pracujÂącÂą , byliby w stanie w swej radoÂści pomyÂśleĂŚ i zatroszczyĂŚ siĂŞ o wiĂŞzi rodzinne , ktĂłre przecieÂż wystawiane sÂą na prĂłbĂŞ podczas takich dÂługich i czĂŞstych rozstaĂą w imiĂŞ kariery :lol2: !!
Alchemik pisze:Ja poczÂątkowo daÂłem siĂŞ nabraĂŚ, juÂż po raz drugi w historii, iÂż Agatta wÂłosy ÂściĂŞÂła :lol2:
Na szczĂŞÂście nie :) ChoĂŚ i w krĂłtszych prezentuje siĂŞ przepiĂŞknie :P NadziejĂŞ jednak mam, Âże swoich piĂŞknych dÂługich wÂłosĂłw nigdy nie zetnie, a ograniczy siĂŞ jedynie do takich jak dziÂś kombinacji :lol2:
To ju¿ wiemy , ¿e dzisiaj Agatka z nudów mog³a kombinowaÌ , skoro mia³a tak ma³o relacji ;) !! Przy okazji mogliœmy siê dowiedzieÌ jak œlicznie wygl¹da z ró¿nymi d³ugoœciami :P !!
Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
Ca³kiem sporo, lecz nie tyle, ile im siê nale¿a³o :devil: Bêdê siê wypowiada³ za siebie :] Wówczas nie chodzi³o o sam kolor bluzki, a o krój i kontrowersyjne skomponowanie barw z pozosta³¹ garderob¹ :D
MĂłgÂłbyÂś byĂŚ Al zdecydowanej wiĂŞkszoÂści tutaj rzecznikiem :lol2: !! Albo ÂżeÂśmy siĂŞ w przeszÂłoÂści ugadali , co do tej wersji na temat tej bluzki :mhm: ?? nie pamiĂŞtam , ale zdanie w tej sprawie mam takie samo jak Ty :lol2: !!

Najlepiej bĂŞdzie jak Agatka bĂŞdzie zakÂładaĂŚ takie jak dzisiejszy golfiki i nie bĂŞdzie problemu z tym , czy komuÂś siĂŞ podobajÂą , czy nie :tanczy: !!
Alchemik pisze:WiĂŞcej jadu... zdecydowanie wiĂŞcej :twisted: wylaĂŚ moÂżna na to, co miaÂło miejsce dziÂś :twisted: Wiem, Âże pozostaÂły jeszcze dwa serwisy, wiĂŞc teoretycznie nadziejĂŞ na jakiÂś live Agatty powinienem mieĂŚ, ale znam praktykĂŞ stosowanÂą w Tvn24, ktĂłra jakÂąkolwiek nadziejĂŞ juÂż mi odebraÂła ;(
Ojjhhh :hmm: !! A mo¿e ktoœ z tvn24 us³ysza³ jak rano krzycza³em -dajcie nam od niej jeden dzieù odpocz¹Ì , a póŸniej nie katujcie kilkutygodniow¹ roz³¹k¹ :ban: !! :devil:

WÂściekÂły jestem , Âże Agatka miaÂła tylko tyle relacji :evil: !! ale teÂż zrozpaczony , bo dzisiaj GRZ nie wrzuciÂł jeszcze relacji na serwer ;( !! ;(
Alchemik pisze:Wyt³umaczcie mi, po co by³ ten trud podró¿y, który dziœ musia³a znosiÌ Agatta? :uhh: Czy warto by³o dla tych kilku dopopo³udniowych relacji, które zliczyÌ mo¿na na palcach jednej d³oni :uhh: To¿ Agatta z powodzeniem mog³a w Poznaniu zostaÌ i o sprawie opowiedzieÌ :neutral:
¯e ja ci niby mam to wyt³umaczyÌ -zlituj siê :rydzyk: !! Daj mi lepiej do wyt³umaczenia jak¹œ zasadê aerodynamiki :hyh: !! :devil: Sk³adniej mi to pójdzie -przypuszczam :uau: !! Nawet nie pytam , co by³o wa¿niejsze od Agatki.... to znaczy od jej tematu -bo mnie to guzik interesuje :nie: !! :? !!
To by³a opinia widza tvn24 :] !! Jakby kto pyta³ widz -w weekendy , kiedy jest Agatka to non stops , a w tygodniu wczeœnie rano , póŸniej przerwa i tak od póŸnego popo³udnia :lol2: !! :devil:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:To ju¿ wiemy , ¿e dzisiaj Agatka z nudów mog³a kombinowaÌ , skoro mia³a tak ma³o relacji ;) !! Przy okazji mogliœmy siê dowiedzieÌ jak œlicznie wygl¹da z ró¿nymi d³ugoœciami :P !!
Szybciutko pewnie narzuca³a na siebie p³aszczyk i przypadkowa, acz urocza twórczoœÌ fryzjerska wysz³a na jaw :P
marcinkowsky pisze:Najlepiej bĂŞdzie jak Agatka bĂŞdzie zakÂładaĂŚ takie jak dzisiejszy golfiki i nie bĂŞdzie problemu z tym , czy komuÂś siĂŞ podobajÂą , czy nie :tanczy: !!
Nie uwaÂżacie, Âże dziÂś dominowaÂł w relacjach kolor zielony? :D Agata chciaÂła wtopiĂŚ siĂŞ w architekturĂŞ budynku? :D Niestety odcienie kompletnie do siebie nie pasowaÂły :hahaha:
marcinkowsky pisze:WÂściekÂły jestem , Âże Agatka miaÂła tylko tyle relacji :evil: !! ale teÂż zrozpaczony , bo dzisiaj GRZ nie wrzuciÂł jeszcze relacji na serwer ;( !! ;(
Nie okazuj wÂściekÂłoÂści wzglĂŞdem Grz :grozi: On nie lubi niewdziĂŞcznikĂłw i ludzi kÂąpanych w gorÂącej wodzie :lol: Do relacji Agaty trzeba podchodziĂŚ jak do relikwii :)

A to juÂż mix dzisiejszych wspaniaÂłych relacji :D
Ostatnio zmieniony środa 12 gru 2007, 16:44 przez king_kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Szybciutko pewnie narzuca³a na siebie p³aszczyk i przypadkowa, acz urocza twórczoœÌ fryzjerska wysz³a na jaw :P
MyÂślisz , Âże tak maÂło byÂło .... , Âże wcale w tym nie byÂło poetyckiej nuty inspirowanej nudÂą :o ?? :lol2: ?? :lol:
king_kocur pisze:Nie uwaÂżacie, Âże dziÂś dominowaÂł w relacjach kolor zielony? :D Agata chciaÂła wtopiĂŚ siĂŞ w architekturĂŞ budynku? :D Niestety odcienie kompletnie do siebie nie pasowaÂły :hahaha:
Uwa¿am tak , oczywiœcie , ¿e uwa¿am :lol2: !! Tylko ¿e ja , jak tak usi¹dê pod wieczór , ¿eby coœ napisaÌ , to nie jestem w stanie napomkn¹Ì o wszystkim ;) !! Wiesz .... rozumiesz..... :> ?? 8) !! Kolorki , odcienie :stop: nie tylko nie pasuj¹ do siebie , ale nawet siê gryz¹ :P !! :devil: Czy mnie pamiêÌ nie myli , czy Agatka sta³a ju¿ przed tym szpitalem :mhm: ?? bo tak w³aœciwie to dopiero kingus zmotywowa³ mnie , ¿ebym spogl¹dn¹³ na drugi plan :lol2: !!
king_kocur pisze:
marcinkowsky pisze:WÂściekÂły jestem , Âże Agatka miaÂła tylko tyle relacji :evil: !! ale teÂż zrozpaczony , bo dzisiaj GRZ nie wrzuciÂł jeszcze relacji na serwer ;( !! ;(
Nie okazuj wÂściekÂłoÂści wzglĂŞdem Grz :grozi: On nie lubi niewdziĂŞcznikĂłw i ludzi kÂąpanych w gorÂącej wodzie :lol: Do relacji Agaty trzeba podchodziĂŚ jak do relikwii :)

A to juÂż mix dzisiejszych wspaniaÂłych relacji :D
Wooooohoooo :jupi: !! :tanczy: !! MĂłwili o nim king ..... mĂłwili o nim Grz :jupi: !! no , to Agatka dzisiaj postanowiÂła dzisiaj znowu wymiataĂŚ :tanczy: !! Dzisiaj nie byÂło Âłagodnie :lol2: !! DostaÂło siĂŞ komu trzeba :lol2: !! :devil:
Teraz chyba nie prze¿yjê , ¿e by³o tak ma³o relacji :hyh: !! :twisted: Odbierzcie mi ten nó¿ ..... :devil: !! :lol:
ODPOWIEDZ