Alchemik pisze:not that kind pisze:Rodzina i najbliÂżsi znajomi, to widujÂą AgatĂŞ ostatnimi czasy tylko w telewizji
Czy¿ to nie zwie siê sprawiedliwoœÌ?
Nie bêdê tematu kontynuowa³, poniewa¿ zbyt du¿a jednak przepaœÌ dzieli nas i Agatty najbli¿szych

BaÂłbym siĂŞ poryczeĂŚ

, w dniu, kiedy w gruncie rzeczy winniÂśmy ÂświĂŞtowaĂŚ :jupi:
Jacy my jesteÂśmy wspaniaÂłomyÂślni -prawda

?? Kto inny tak jak my zafascynowany AgatkÂą lub innÂą osobÂą tak intensywnie pracujÂącÂą , byliby w stanie w swej radoÂści pomyÂśleĂŚ i zatroszczyĂŚ siĂŞ o wiĂŞzi rodzinne , ktĂłre przecieÂż wystawiane sÂą na prĂłbĂŞ podczas takich dÂługich i czĂŞstych rozstaĂą w imiĂŞ kariery

!!
Alchemik pisze:Ja poczÂątkowo daÂłem siĂŞ nabraĂŚ, juÂż po raz drugi w historii, iÂż Agatta wÂłosy ÂściĂŞÂła
Na szczĂŞÂście nie

ChoĂŚ i w krĂłtszych prezentuje siĂŞ przepiĂŞknie

NadziejĂŞ jednak mam, Âże swoich piĂŞknych dÂługich wÂłosĂłw nigdy nie zetnie, a ograniczy siĂŞ jedynie do takich jak dziÂś kombinacji

To juÂż wiemy , Âże dzisiaj Agatka z nudĂłw mogÂła kombinowaĂŚ , skoro miaÂła tak maÂło relacji

!! Przy okazji mogliœmy siê dowiedzieÌ jak œlicznie wygl¹da z ró¿nymi d³ugoœciami

!!
Alchemik pisze:epsztajnek pisze:!! No , ale by³y jakieœ bordo , ró¿owe etc. i by³o jej do twarzy

Trudno, bêdê siê czepia³ , ale ile wylaliœcie jadu na jej czerwono-ró¿owo bluzkê z falbankowym ko³nierzem :>
Ca³kiem sporo, lecz nie tyle, ile im siê nale¿a³o :devil: Bêdê siê wypowiada³ za siebie :] Wówczas nie chodzi³o o sam kolor bluzki, a o krój i kontrowersyjne skomponowanie barw z pozosta³¹ garderob¹
MĂłgÂłbyÂś byĂŚ Al zdecydowanej wiĂŞkszoÂści tutaj rzecznikiem

!! Albo ÂżeÂśmy siĂŞ w przeszÂłoÂści ugadali , co do tej wersji na temat tej bluzki :mhm: ?? nie pamiĂŞtam , ale zdanie w tej sprawie mam takie samo jak Ty

!!
Najlepiej bĂŞdzie jak Agatka bĂŞdzie zakÂładaĂŚ takie jak dzisiejszy golfiki i nie bĂŞdzie problemu z tym , czy komuÂś siĂŞ podobajÂą , czy nie :tanczy: !!
Alchemik pisze:WiĂŞcej jadu... zdecydowanie wiĂŞcej

wylaĂŚ moÂżna na to, co miaÂło miejsce dziÂś

Wiem, Âże pozostaÂły jeszcze dwa serwisy, wiĂŞc teoretycznie nadziejĂŞ na jakiÂś live Agatty powinienem mieĂŚ, ale znam praktykĂŞ stosowanÂą w Tvn24, ktĂłra jakÂąkolwiek nadziejĂŞ juÂż mi odebraÂła
Ojjhhh :hmm: !! A mo¿e ktoœ z tvn24 us³ysza³ jak rano krzycza³em -dajcie nam od niej jeden dzieù odpocz¹Ì , a póŸniej nie katujcie kilkutygodniow¹ roz³¹k¹ :ban: !! :devil:
WÂściekÂły jestem , Âże Agatka miaÂła tylko tyle relacji

!! ale teÂż zrozpaczony , bo dzisiaj GRZ nie wrzuciÂł jeszcze relacji na serwer

!!
Alchemik pisze:Wyt³umaczcie mi, po co by³ ten trud podró¿y, który dziœ musia³a znosiÌ Agatta? :uhh: Czy warto by³o dla tych kilku dopopo³udniowych relacji, które zliczyÌ mo¿na na palcach jednej d³oni :uhh: To¿ Agatta z powodzeniem mog³a w Poznaniu zostaÌ i o sprawie opowiedzieÌ

¯e ja ci niby mam to wyt³umaczyÌ -zlituj siê :rydzyk: !! Daj mi lepiej do wyt³umaczenia jak¹œ zasadê aerodynamiki :hyh: !! :devil: Sk³adniej mi to pójdzie -przypuszczam :uau: !! Nawet nie pytam , co by³o wa¿niejsze od Agatki.... to znaczy od jej tematu -bo mnie to guzik interesuje :nie: !! :? !!
To by³a opinia widza tvn24 :] !! Jakby kto pyta³ widz -w weekendy , kiedy jest Agatka to non stops , a w tygodniu wczeœnie rano , póŸniej przerwa i tak od póŸnego popo³udnia

!! :devil: