[TVN] Milionerzy
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Ja nie wierze, ¿e dadz¹ jeden odcinek i potem niby kiedy reszta na wiosnê? Coœ jest nie tak z t¹ ramówk¹. Ja wole poczekaÌ a¿ ramówka bêdzie na stornie Biura Reklam lub na g³ównej stronie TVN to wtedy zobaczymy, bo teraz nawet nie mo¿na klikn¹Ì na styczeù, tylko trzeba wpisywaÌ adres.
-
- Czasem tu wpada
Lepiej byÂłoby, gdyby "Milionerzy" byli nadawani tak, jak dawniej - od piÂątku, w sobotĂŞ, niedzielĂŞ, do poniedziaÂłku tylko teraz o 18:00.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Sobota i niedziela o 18 to dobry czas. Dla przeciwników tej godziny, którzy twierdz¹, ¿e "Milionerzy" nadaj¹ siê na access prime time, to trzeba pamiêtaÌ, ¿e póŸniejsze pory TVN ma ju¿ bardzo dobrze zagospodarowany i programy odnosz¹ sukces - g³upot¹ by³oby usuwanie (albo zmiana godziny) programu ciesz¹cego siê wielomilionow¹ widowni¹. Trzeba zacz¹Ì walczyÌ o inne godziny. "Milionerzy" spokojnie obroni¹ siê w tym paœmie.
JeÂśli milionerzy bĂŞdÂą o 18.00 , to nie bĂŞdzie zaskakujacej ogladalnoÂści , a szczegĂłlnie w sobotĂŞ , bo w niedzielĂŞ trochĂŞ wiecej ludzi jest popoÂłudniu przed telewizorem.
Jestem tylko ciekawy dlaczego Edward Miszczak nie daÂł milionerĂłw po 20.00. PrzecieÂż w styczniu i w lutym w sobotĂŞ zapewne bĂŞdÂą powtĂłrki Niani ktĂłra dopiero co siĂŞ skoĂączyÂła , a w niedzielĂŞ po 20.00 zapewne bĂŞdÂą albo powtĂłrki , albo filmy. ja osobiÂście wolaÂłbym milionerĂłw zamiast powtĂłrek.A teleturniej w sobotĂŞ i niedzielĂŞ o 20.00 przyciÂągnÂąby wiĂŞkszÂą widowniĂŞ , gdyÂż reszta stacji nie planuje Âżadnego ciekawego programu na ÂścisÂły wieczĂłr zimowy.
Jestem tylko ciekawy dlaczego Edward Miszczak nie daÂł milionerĂłw po 20.00. PrzecieÂż w styczniu i w lutym w sobotĂŞ zapewne bĂŞdÂą powtĂłrki Niani ktĂłra dopiero co siĂŞ skoĂączyÂła , a w niedzielĂŞ po 20.00 zapewne bĂŞdÂą albo powtĂłrki , albo filmy. ja osobiÂście wolaÂłbym milionerĂłw zamiast powtĂłrek.A teleturniej w sobotĂŞ i niedzielĂŞ o 20.00 przyciÂągnÂąby wiĂŞkszÂą widowniĂŞ , gdyÂż reszta stacji nie planuje Âżadnego ciekawego programu na ÂścisÂły wieczĂłr zimowy.
A póŸniej co? W marcu zmiana nadawania "Milionerów"? Przecie¿ wiadomo, ¿e TVN planuje kolejn¹ seriê "Niani", byÌ mo¿e bêdzie VII edycja "Taùca z gwiazdami". TVN pewnie ju¿ w chwili ustalania pory nadawania "Milionerów" myœla³ o wiosennej ramówce.
Zaskakuj¹ca ogl¹dalnoœÌ nie jest potrzebna, wa¿ne ¿eby by³y wysokie udzia³y. A to jest naprawdê bardzo ciekawe pasmo.
Zaskakuj¹ca ogl¹dalnoœÌ nie jest potrzebna, wa¿ne ¿eby by³y wysokie udzia³y. A to jest naprawdê bardzo ciekawe pasmo.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
Dlaczego tak wczeÂśnie? Prawie miesiÂąc przed... Sylwester w tvn jest reklamowany 12 dni przed, wiĂŞc dlaczego teleturniej miaÂłby byĂŚ reklamowany wczeÂśniej? ZresztÂą prawie wszyscy juÂż wiedzÂą o powrocie MilionerĂłw (liczne artykuÂły w gazetach i Internecie, ogÂłoszenie w TzG, wizyta UrbaĂąskiego w SZT, zgÂłoszenia do programu).