Agatka jest po prostu BoginiÂą -kolejny raz to potwierdziÂła :szalony: !! Boskie ciaÂło - boska dusza :szalony: !!
obieÂżyÂświat pisze:epsztajnek pisze:PiĂŞkniejszego prezentu gwiazdkowego nie mogÂłaÂś chyba nam zrobiĂŚ :brawa: :brawa: :brawa:
..nie mogÂła :szalony:
..juÂż nawet ÂżyczeĂą nie musi skÂładaĂŚ :szalony:
Nie musi :szalony: !!
lukaszo pisze:Mam pytanie:
Ile ma lat Agata Tomaszewska?
W lutym koĂączy 18.

zaÂłoÂżyciel pozwoliÂł , wiĂŞc zdradziÂłem

!!
epsztajnek pisze:
! Ale czy byÂły to akademie , ktĂłrych Agatka byÂła wodzirejkÂą , czy na przykÂład aktorkÂą odtwarzajÂącÂą jednÂą z rĂłl

Intuicja mi podpowiada, Âże jednak wodzirejka
Nie wiem , kim byÂła , ale teraz radzi sobie po prostu niemoÂżliwie dobrze :szalony: !!
I co szanowny kolego king ?
Eleganckie spodnie w kancik ?
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Agatko, jesteÂś cudowna :*
PiĂŞkniejszego prezentu gwiazdkowego nie mogÂłaÂś chyba nam zrobiĂŚ :brawa: :brawa: :brawa:
Mogliœcie siê o coœ za³o¿yÌ :jupi: !! Mogliœcie :jupi: !! Ale byœ zgarn¹³ wygran¹

!!
ÂŚciĂŞÂło mnie z nĂłg -normalnie ÂściĂŞÂło , kiedy AgatkĂŞ zobaczyÂłem jak stoi taka dokÂładnie jak na Twoim capsie :szalony: !!
straciliÂśmy kawaÂł dobrej dyskusji :/ !! A mieliÂśmy w WigiliĂŞ nie siedzieĂŚ przy komputerach

!! :devil: Los postaraÂł siĂŞ o to , Âżeby wszystko byÂło w najlepszym porzÂądku

!! ÂŻeby póŸniej , Âżeby póŸniej nie byÂło , Âże nie bĂŞdziemy pisali caÂły rok , tylko lenili siĂŞ po kÂątach –skoro nasza Wigilia tak wyglÂądaÂła :szalony: !! :devil:
No dobra nadrabiajmy zalegÂłoÂści :jupi: !!
obieÂżyÂświat pisze:..oczom nie wierzĂŞ - nie wiem co napisaĂŚ :uau:
..i tak bym nie napisaÂł ani sÂłowa - wiecie jak jest mi ciĂŞÂżko :szalony:
Mi jeszcze dr¿¹ d³onie

!!