PamiĂŞtam zachwyt PawÂła przed koncertem Heleny VondraĂŚkovej w Sopocie :rozglada: MĂłgÂł na tym poprzestaĂŚ, lÂżej by mi byÂło :uhh:Funckyrella pisze: PamiĂŞtam, jak czuÂłam siĂŞ, kiedy PaweÂł do studia tego discopolowca![]()
![]()
Rozmowa byÂła bardzo sympatyczna, ale momentami aÂż za..... wtedy juÂż miaÂłam obawĂŞ co do gustĂłw muzycznych PawÂła :devil:A teraz jeszcze ten udziaÂł PawÂła w ,,kampanii na rzecz nurtu muzycznego....."
Nie wybaczĂŞ mu tego :devil:
Ja te¿ chcia³abym o tym zapomnieÌ, ale rodzina i znajomi mi tego nie u³atwiaj¹. Do dziœ s³yszê z ró¿nych stron pytania i komentarze do popisu Paw³a u Szymona. Moja wina :hmm: nie trzeba by³o obnosiÌ ze swoj¹ sympati¹ na prawo i lewo :hmm:Funckyrella pisze:Z dnia na dzieù popadam w coraz wiêksze za¿enowanie z powodu tego, co us³ysza³am z ust Paw³aMijaj¹ kolejne doby, a ja zamiast zapominaÌ, coraz bardziej to rozpamiêtujê :>
W tej kwestii jestem o PawÂła ( :mhm: choĂŚ zupeÂłnie nie wiem dlaczego :rozglada: ) spokojnaFunckyrella pisze:Jakby tego byÂło maÂło marcinkowsky zauwaÂżyÂłeÂś, Âże PaweÂł ÂśpiewaÂł owe wymowne sÂłowa do kogoÂś innego - mam nadziejĂŞ, Âże to przynajmniej byÂła kobieta :devil: ChociaÂż jak tak patrzĂŞ na przygotowania do serwisĂłw, to tam raczej sami faceci siĂŞ krĂŞcÂą![]()
WolĂŞ jednak ÂżyĂŚ w niewiedzy, niÂż miaÂłoby siĂŞ okazaĂŚ coÂś druzgocÂącego :devil:

Ja teÂż nie :stop: BywaÂłam na wielu koncertach i zawsze po ostatnim utworku grzecznie wracaÂłam do domu :aniol:Funckyrella pisze:Za kulisy, po koncercie, to dziewczyny udajÂą siĂŞ w innym celu - niemniej przyjemnym :devil: Ale ja siĂŞ nie piszĂŞ :devil:
Dziœ ju¿ mi trochê lepiej :rozglada: Przypomnia³am sobie twórczoœÌ bandu, którego s³ucha³am we wczesnej m³odoœci :rozglada: Nigdy siê nie przyznam publicznie do tego, co to by³ za band :rozglada: Z wiekiem gust mi siê poprawi³ - na szczêœcieFunckyrella pisze:A¿ tak Ÿle to siê odby³o u Ciebie ze skutkami? :devil: To ja muszê przyznaÌ, ¿e wystêp Paw³a w SMS nie by³by jeszcze takim powodem, dla którego mia³abym zarz¹dziÌ rozwód naszego zwi¹zku :devil: Ale u Ciebie, to jest prawie separacja

Wiem gdzie na pewno zobaczymy PawÂła w ÂświĂŞta :jupi: notka widziaÂła zwiastun tego ÂśwÂątecznego cyklu M24h, a dokÂładniej tego odcinka o pracy redakcji warszawskiej :jupi: Nie zabrakÂło w nim miejsca dla fana discopolo ( :devil: ) WidaĂŚ go jak sobie coÂś zajada i popija :jupi: AÂż dziw, Âże przez komĂłrĂŞ nie rozmawia, ale moÂże to teÂż zostaÂło uchwycone :rozglada: Emisja w pierwszy dzieĂą ÂświÂąt o 22:00 :jupi: