Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

epszt -nie ÂżaÂłuj -bierz przykÂład z Agatki -myÂśl tylko o najbliÂższych -daj se spokĂłj z rozczulaniem nad osobami , ktĂłrych tak naprawdĂŞ nie znasz :spiewa: !!
Ale ja w³aœnie spêdzi³em wspania³y wieczór z najbli¿szymi. I wróciwszy do domu oko³o wpó³ do dziewi¹tej w³¹czy³em nagrywarkê , no i......... no po prostu zrobi³o mi siê ¿al, ¿e parê serwisów przelecia³o ko³o nosa.... :(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze: Ale ja wÂłaÂśnie spĂŞdziÂłem wspaniaÂły wieczĂłr z najbliÂższymi.
Hmmm...... :mhm: ?? W sumie to dobrze , ¿e dowiedzia³em siê o tym , o czym siê dowiedzia³em dopiero po rodzinnych uroczystoœciach , bo bym chyba siedzia³ na kolacji , jakby mnie stado szerszeni po¿¹dli³o :devil: !!
Nie wiem , jak ty byÂś to znosiÂł :D ??
epsztajnek pisze:I wróciwszy do domu oko³o wpó³ do dziewi¹tej w³¹czy³em nagrywarkê , no i......... no po prostu zrobi³o mi siê ¿al, ¿e parê serwisów przelecia³o ko³o nosa.... :(
MoÂżesz siĂŞ chyba rekompensowaĂŚ wieczorem , bo notka teÂż pewnie nic nie wiedziaÂła o Agatki dyÂżurze :/ !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

ZaczĂŞÂły mnie wÂłaÂśnie piec policzki :red:

Ja wychodziÂłam z domu ok. 17.30, wiĂŞc widziaÂłam, Âże Agata jest na dyÂżurze :D Tak na marginesie - bardzo mi przykro z powodu ÂżyczeĂą ;)
A nagrywanie i tak miaÂłam w planach ze wzglĂŞdu na ÂŁukasika :D

WiĂŞc:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale od 23.00 na mnie nie liczcie - wybieram siĂŞ na PasterkĂŞ :D
:D
epsztajnek

No, juÂż mi siĂŞ humor poprawiÂł :)
Dopiero teraz zwrĂłciÂłem uwagĂŞ na piĂŞknÂą bluzeczkĂŞ Agaty :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:ZaczĂŞÂły mnie wÂłaÂśnie piec policzki :red:
No to juÂż wiesz , dlaczego tak siĂŞ dziaÂło :lol2:
Ja wychodziÂłam z domu ok. 17.30, wiĂŞc widziaÂłam, Âże Agata jest na dyÂżurze :D Tak na marginesie - bardzo mi przykro z powodu ÂżyczeĂą ;)
A nagrywanie i tak miaÂłam w planach ze wzglĂŞdu na ÂŁukasika :D
To znowu musimy byĂŚ mu wdziĂŞczni :jupi: !!
WiĂŞc:
WiĂŞc bardzo ci za capsy dziĂŞkujĂŞ i pĂŞdzĂŞ na kolejny serwis :D !!
Ale od 23.00 na mnie nie liczcie - wybieram siĂŞ na PasterkĂŞ :D

Ja to nie wiem , czy bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł ostatni serwis -bojĂŞ siĂŞ usÂłyszeĂŚ znowu jakieÂś Âżyczenia i wezmĂŞ je niesÂłusznie do siebie :devil: !!

[ Dodano: Pon Gru 24, 2007 7:32 pm ]
epsztajnek pisze:No, juÂż mi siĂŞ humor poprawiÂł :)
Dopiero teraz zwrĂłciÂłem uwagĂŞ na piĂŞknÂą bluzeczkĂŞ Agaty :brawa:
A Ty znowu przewrotnie :devil: !!

Jeszcze napisz , Âże ma ÂładnÂą marynarĂŞ :devil: !!!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

PosÂłuchajcie tego prawie szeptu :P
http://www.sendspace.com/file/t04i2k
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja juÂż ÂładujĂŞ ten "prawie szept" :P

A jak sprawa z wczorajszym zakoĂączeniem PD , bo tuÂż przed zakoĂączeniem wyciszyÂłem foniĂŞ :devil: !!

Nie obchodziÂło mnie wczoraj , czy Agatka zÂłoÂży Âżyczenia , czy nie :nie: !! mogÂłaby nawet mi osobiÂście zÂłoÂżyĂŚ .......... no i dzisiaj trochĂŞ mnie to trapi :devil: !!

Nie wiem , czy teÂż szykowaĂŚ siĂŞ na niÂą dzisiaj :mhm: ?? :D

[ Dodano: Wto Gru 25, 2007 8:23 am ]
:o OOOOoo , to Agatka wczoraj by³a jeszcze przed pó³noc¹ :o ??

A ja poÂłoÂżyÂłem siĂŞ spaĂŚ od razu po podsumowaniu dnia :hmm: !!

Ale wielkie dziĂŞki epszt za to nagranie :rydzyk: !! :rydzyk:
Swoj¹ drog¹ to Agatka mia³a wczoraj niez³y maraton serwisowy :tanczy: !! Taki zwyk³y weekendowy dy¿ur nie mo¿e siê równaÌ :D !! Wejœcie za wejœciem o pe³nych i po³ówkowych godzinach :D !! Mam nadziejê , ¿e to ju¿ przymiarka do Dnia na ¿ywo :lol2: !!
epsztajnek

A jak sprawa z wczorajszym zakoĂączeniem PD ,
Agata nie by³a ju¿ taka "wylewna" jak w niedzielê. Jako, ¿e ostatnim punktem w PD by³y ¿yczenia pani Kaczyùskiej ( z porannego wywiadu ) , Agata powiedzia³a - "i my do³¹czamy siê do ¿yczeù , jako ¿e wigilijny dzieù dobiega koùca" . Zapraszam jeszcze na pasterkê." I to wszystko :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Agata nie by³a ju¿ taka "wylewna" jak w niedzielê. Jako, ¿e ostatnim punktem w PD by³y ¿yczenia pani Kaczyùskiej ( z porannego wywiadu ) , Agata powiedzia³a - "i my do³¹czamy siê do ¿yczeù , jako ¿e wigilijny dzieù dobiega koùca" . Zapraszam jeszcze na pasterkê." I to wszystko :neutral:
MoÂże to i lepiej :devil: !! Przynajmniej nikt nie braÂł sobie ÂżyczeĂą do serca , kiedy w ogĂłle nie powinien byÂł tego robiĂŚ ;(

Jakie to smutne ;( !!

A myÂślisz , Âże Agatka przyjechaÂła do Warszawy na caÂłe ÂświĂŞta :mhm: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
dlaczego nikt nie powiedzaÂł ? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
dlaczego zepsuto mi wspaniaÂły humor w ten ÂświĂŞty dzieĂą ?
epszt -nie ÂżaÂłuj -bierz przykÂład z Agatki -myÂśl tylko o najbliÂższych -daj se spokĂłj z rozczulaniem nad osobami , ktĂłrych tak naprawdĂŞ nie znasz :spiewa: !!
..niech i moja reakcja bĂŞdzie taka jak epsztajnek'a ;(
..nie moÂże byĂŚ inna ;(
..chociaÂż powinna byĂŚ jeszcze bardziej przepeÂłniona rozpaczÂą ;(

..ani na sekundê nie w³¹czy³em wczoraj tvn24 ;(
..zero..zero przeczucia - jakiegokolwiek :(
..byÂłem ÂświĂŞcie przekonany Âże Agatka jest w domu z rodzinÂą :uhh:

..ale chyba w tym caÂłym rozpaczliwym uczuciu mam jeden powĂłd do radoÂści :neutral:
..Âżyczenia Agatka kierowaÂł m.in. do mnie :uhh:
..bo siĂŞ z niÂą wczoraj nie widziaÂłem ;( ;( ;(

..macie moÂże wiĂŞcej nagraĂą :?: :rozglada:
..proszĂŞ :rydzyk:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..niech i moja reakcja bĂŞdzie taka jak epsztajnek'a ;(
..nie moÂże byĂŚ inna ;(
..chociaÂż powinna byĂŚ jeszcze bardziej przepeÂłniona rozpaczÂą ;(

..ani na sekundê nie w³¹czy³em wczoraj tvn24 ;(
Ojjjhhh :( !! obi -tak mi przykro ;( !! PrzeczuwaÂłem , Âże nie widziaÂłeÂś , bo taka cisza z Twojej strony :uhh: !! Trzeba przyznaĂŚ , Âże nasz zwiÂązek z AgatkÂą to jest jak jazda na "diabelskim mÂłynie" :devil: !! Wszystko dzieje siĂŞ bardzo szybko i raz jesteÂśmy na wzniesieniu , a za chwilĂŞ w dole :uhh: !!
..zero..zero przeczucia - jakiegokolwiek :(
..byÂłem ÂświĂŞcie przekonany Âże Agatka jest w domu z rodzinÂą :uhh:
Po ¿yczeniach , które wyrecytowa³a w niedzielê , wszyscy mogliœmy tak s¹dziÌ i s¹dziliœmy :uhh: !! Tylko jedni z nas przekonali siê , ¿e s¹ w b³êdzie wczeœniej , a inni dopiero dzisiaj :uhh: !!
..ale chyba w tym caÂłym rozpaczliwym uczuciu mam jeden powĂłd do radoÂści :neutral:
..Âżyczenia Agatka kierowaÂł m.in. do mnie :uhh:
..bo siĂŞ z niÂą wczoraj nie widziaÂłem ;( ;( ;(
Co chciaÂła wyraziĂŚ poetka mĂłwiÂąc : "(...) tym, z ktĂłrymi jutro siĂŞ nie zobaczĂŞ, ÂżyczĂŞ peÂłnych ciepÂła i spokoju ÂŚwiÂąt BoÂżego Narodzenia" :> ??
..macie moÂże wiĂŞcej nagraĂą :?: :rozglada:
MoÂże notka :rozglada: ?? :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..macie moÂże wiĂŞcej nagraĂą :?: :rozglada:
MoÂże notka :rozglada: ?? :rydzyk:
JuÂż wszystko wysÂłane, wiĂŞc cierpliwie czekajcie na te kilka fragmentĂłw ÂświÂątecznych nagraĂą :D

A w kontekÂście dzisiejszego dyÂżuru Agaty, to przypomniaÂło mi siĂŞ, Âże Magda Sakowska zapraszaÂła na spotkanie z niÂą pierwszego dnia ÂświÂąt :D W DnÂŻ byli Kacper i Anita, wiĂŞc ona moÂże bĂŞdzie wieczorem :D
Ale sprawdÂźcie jeszcze :D

ZalegÂłoÂści :D
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:JuÂż wszystko wysÂłane, wiĂŞc cierpliwie czekajcie na te kilka fragmentĂłw ÂświÂątecznych nagraĂą :D
Wspanieleee :tanczy: !! JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ -nie proÂś mnie nawet o imitacjĂŞ cierpliwoÂści :lol2: !! ZwÂłaszcza, Âże chodzi o serwisy , ktĂłrych nie widziaÂłem :lol2: !!

Ale do Pana Grz , ktĂłry podobnie jak Ty notka , jest w tym czasie dla nas kimÂś w rodzaju szczegĂłlnego ÂŚw. MikoÂłaja :lol2: warto zajrzeĂŚ juÂż teraz , bo wrzuciÂł kolejny serwis -z niedzieli :lol2: !! Z czasu , kiedy Âświat wydawaÂł mi siĂŞ szczegĂłlnie piĂŞknym :spiewa: !! :neutral:
A w kontekÂście dzisiejszego dyÂżuru Agaty, to przypomniaÂło mi siĂŞ, Âże Magda Sakowska zapraszaÂła na spotkanie z niÂą pierwszego dnia ÂświÂąt :D W DnÂŻ byli Kacper i Anita, wiĂŞc ona moÂże bĂŞdzie wieczorem :D
Ale sprawdÂźcie jeszcze :D
WiedziaÂłem , Âże dzisiaj bĂŞdĂŞ siĂŞ szykowaÂł , to Agatka wystawi mnie do wiatru :/ !! Ale posÂłucham CiĂŞ i oczywiÂście wszystko sprawdzĂŞ :lol2: !! Pierwszy serwis startowaÂł wczoraj juÂż o 17.30 .... :mhm: !! :D wiĂŞc o tej godzinie wszystko powinno byĂŚ jasne :D !

ZalegÂłoÂści :D
:arrow:
A jednak coÂś z podsumowania teÂż daÂłaÂś :lol2: !! widzĂŞ, Âże jest reakcja Agatki na jedzÂącÂą pieczone robaki AniĂŞ Seremak :lol2: !! PodziwiaĂŚ koleÂżankĂŞ za zrobienie czegoÂś tak obrzydliwego :hyh: !! Agatko :>
notka dziĂŞki za to , Âże dotrzymywaÂłaÂś kroku Agatce tego wieczoru :* !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:WiedziaÂłem , Âże dzisiaj bĂŞdĂŞ siĂŞ szykowaÂł , to Agatka wystawi mnie do wiartu :/ !! Ale posÂłucham CiĂŞ i oczywiÂście wszystko sprawdzĂŞ :lol2: !! Pierwszy serwis startowaÂł wczoraj juÂż o 17.30 .... :mhm: !! :D wiĂŞc o tej godzinie wszystko powinno byĂŚ jasne :D !
Moje sÂłowa siĂŞ sprawdziÂły -jest Magda ;) I nie musiaÂłeÂś czekaĂŚ do 17-stej, Âżeby siĂŞ o tym dowiedzieĂŚ :lol2:

notka dziĂŞki za to , Âże dotrzymywaÂłaÂś kroku Agatce tego wieczoru :* !!
Skoro i tak miaÂłam ustawionÂą nagrywarkĂŞ, to dlaczego miaÂłabym nie zrobiĂŚ tych capsĂłw? :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Moje sÂłowa siĂŞ sprawdziÂły -jest Magda ;) I nie musiaÂłeÂś czekaĂŚ do 17-stej, Âżeby siĂŞ o tym dowiedzieĂŚ :lol2:
Magdê te¿ lubie , ale myœlê , ¿e jej nie ura¿ê jak napiszê , ¿e liczy³em na to , ¿e i dzisiaj Agatka bêdzie prowadzi³a serwisy ;) !! Wszystko przez moje wczorajsze zagapienie siê :hmm: !! Dzisiaj chcia³em odrobiÌ straty neutral: !! A Magda tak w ogóle to ma dziecko , wiêc te œwiêta powinna spêdzaÌ z rodzin¹ ..... wiêc -ale jestem wspania³omyœlny :lol2: !! A tak naprawdê to myœlê tylko o sobie i o tym , ¿eby jak najczêœciej widywaÌ w tvn24 Agatkê :lol2: !! A ona przecie¿ te¿ ma rodzinê , któr¹ bardzo kocha :P !! A poza tym tvn24 ma tylu prezenterów , ¿e jest w czym wybieraÌ i nie tylko jedna osoba ma schrzanione œwiêta :devil: !!
Skoro i tak miaÂłam ustawionÂą nagrywarkĂŞ, to dlaczego miaÂłabym nie zrobiĂŚ tych capsĂłw? :lol2:
A gdyby nie PaweÂł , to nie nagrywaÂłabyÂś :rozglada: ?? Dla nas :rozglada: ?? Nie wziĂŞÂło siĂŞ to ani troszkĂŞ z sympatii do nas :rozglada: ??
No nie mĂłw..... :rozglada: ??
ODPOWIEDZ