"24 godziny na własne oczy"
Moderator: Łukasz
"24 godziny na wÂłasne oczy"
Z tego co widze po spotach zapowiadajacych bedzie to godzinny progam pokazujacy prace newsroomu tvn24 od kuchni - wiec szykuje sie cos super!
Emisja - Dzis - 25.12 - o 22
Emisja - Dzis - 25.12 - o 22
WÂłaÂśnie zakoĂączyÂł siĂŞ reportaÂż
Moim zdaniem byÂł bardzo ciekawy - przygotowany w bardzo dynamiczny sposĂłb.
ByÂły momenty, w ktĂłrych nawet mi udzielaÂło siĂŞ napiĂŞcie, panujÂące w studiu.
W ogĂłle dzieĂą expose premiera, w ktĂłrym zostaÂły zrealizowane zdjĂŞcia do reportaÂżu byÂł bardzo napiĂŞty - chciaÂłbym jeszcze kiedyÂś zobaczyĂŚ jak wyglÂąda praca w zwykÂły, 'spokojny' weekendowy dzieĂą

Moim zdaniem byÂł bardzo ciekawy - przygotowany w bardzo dynamiczny sposĂłb.
ByÂły momenty, w ktĂłrych nawet mi udzielaÂło siĂŞ napiĂŞcie, panujÂące w studiu.
W ogĂłle dzieĂą expose premiera, w ktĂłrym zostaÂły zrealizowane zdjĂŞcia do reportaÂżu byÂł bardzo napiĂŞty - chciaÂłbym jeszcze kiedyÂś zobaczyĂŚ jak wyglÂąda praca w zwykÂły, 'spokojny' weekendowy dzieĂą

super
Panowie i Panie, relacja na gorÂąco:
TO byÂł majstersztyk, ten materiaÂł to najlepszy prezent na ÂświĂŞta od TVN24
DosÂłownie, wszystko od kuchni: bieganie, spanie, bekanie, pierdzenie... WSZYSTKO
Dla mnie odwalili kawaÂł dobrej roboty i co najlepsze to wszystko z miÂłoÂści do telewizji :brawa:
P.S.
Wreszcie wiem jak zmieniaj¹ stó³ prezenterski :devil:
TO byÂł majstersztyk, ten materiaÂł to najlepszy prezent na ÂświĂŞta od TVN24

P.S.
Wreszcie wiem jak zmieniaj¹ stó³ prezenterski :devil:
Pogodynek brakowaÂło. Na chwile pojawiÂł siĂŞ jeden z pogodynkĂłw zaglÂądajÂący do charakteryzatorni- Tomek Wasilewski. OgĂłlnie program baaaardzo ciekawy. CzegoÂś takiego brakowaÂło mi od dawna w TVN24. WkoĂącu dali nam najlepszy prezent na ÂświĂŞta. Podczas oglÂądania rzeczywiÂście byÂły momenty, w ktĂłrych czuÂło siĂŞ panujÂącÂą w studio atmosferĂŞ. Jednym sÂłowem- na taki reportaÂż czekaÂłemsybic pisze:Tylko brakowaÂło mi tam pogodynek

Re: "24 godziny na własne oczy"
O to miło. Byłem prawie pewny, że tego programu już nie zobaczymy, a tutaj taka niespodzianka
.

Re: "24 godziny na własne oczy"
O fajnie
A Sejm to wiadomo coś więcej.Praca reportera Sejmowego czy bardziej podglądanie polityków :uhh:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !