No wÂłaÂśnie, co to byÂło :rozglada: SÂłyszaÂłem, Âże Krzysiek SkĂłrzyĂąski lubi ÂśpiewaĂŚ przy ogniskach i graĂŚ na gitarze, ale nie sÂądziÂłem, Âże z Kacprem jakiÂś duet stworzÂą :rozglada:
Co to byÂło :aniol: KolĂŞde sobie Âśpiewali :tanczy: O ile dobrze pamiĂŞtam 'Wsrod nocnej ciszy'.Krzysiek jak widac na gitarce przygrywaÂł a Kacper vokal + to co ma w rĂŞku
arczi pisze:Âże z Kacprem jakiÂś duet stworzÂą :rozglada:
MoÂże trzeba pomyÂśleĂŚ nad programem "Jak oni ÂśpiewajÂą w TVN24", bo ostatnio objawiÂło siĂŞ trochĂŞ talentĂłw muzycznych w stacji. (PaweÂł ÂŁukasik, Krzysztof SkĂłrzyĂąski, Maciej Knapik no i Kacper Kaliszewski ). A na pewno ktoÂś by siĂŞ jeszcze znalazÂł - wÂśrĂłd paĂą teÂż.
Jasny gwint, Âże tez akurat musiaÂło sie tyle dziaĂŚ jak wyszÂłam sobie na spacerek po centrum. Powiedzcie mi tylko czy Kacper tez ÂśpiewaÂł poza gra na trĂłjkÂącie? I czy jest gdzies jakieÂś nagranie? :hyh:
P.S. Odpowiedz dla siostry piotrka, niestety nie wiemy czy redaktor Kaliszewski ma ÂżonĂŞ, sÂądzÂąc jedynie po braku obrÂączki na rĂŞce, domyÂślamy siĂŞ, Âże nie.
DziÂś Kacper prowadzi ''DzieĂą na Âżywo'' - capsĂłw nie ma i na razie pewnie nie bĂŞdzie z powodu znĂłw zawieszonego podglÂądu
Wydaje mi siê, ¿e pierwszy raz od pojawienia siê na wizji prowadzi serwisy o pe³nej godzinie - do tej pory widywa³em go tylko w 'po³ówkach'
TeÂż mi siĂŞ wydaje, Âże pierwszy raz byÂł o peÂłnej. Poza tym Kacper jest juÂż rasowym prezenterem DnÂŻ, a w ogĂłle nie pojawia siĂŞ w reklamĂłwkach pasma :spiewa:
Za to jest Danka, ktĂłra siĂŞ pojawi raz na miesiÂąc :spiewa:
Dziœ w serwisie o 13 Kacper goœci³ w studio Rafa³a Bryndala. panowie bardzo mi³¹ dyskusjê sobie przeprowadzili na temat spêdzania sylwestra i oczywiœcie taùcowania
Kacper stwierdzi³, ¿e gdyby byli w scenografii porankowej to wzi¹³by od Rafa³a ma³¹ lekcjê taùca wzorem Jarka W ogóle dziœ sporo goœci w Dn¯, teraz Kacper rozmawia z publicystami
A ja bym daÂła gÂłowĂŞ, Âże kiedyÂś w jakÂąs sobote widziaÂłam go o peÂłnej godzinie, to byÂło gdzieÂś w okolicach paÂździernik-listopad.
Dopiero teraz wdepnĂŞÂłam do domu takÂże zaÂłapaÂłam siĂŞ chociaÂż na ostatnie serwisy, i rozmowĂŞ z ZarembÂą iiiiiiiii ..zapomniaÂłam kto tam jeszcze byÂł. Ale to przez to, Âże siedziaÂł najdalej od strony Kacpra.