A propos, tu s¹ webcamery z widokiem na ró¿ne czêœci Warszawy http://webcam.deili.info/en,1,1,49
W dzieĂą na jednej z nich widaĂŚ fragment pl. Defilad, gdzie bĂŞdzie sylwester.
Na onet.pl widziaÂłem reklamĂŞ Sylwestra 2007. Dziwi mnie tylko dlaczego nie podajÂą, Âże transmisja w TVN od 22:00, bo pisze tylko, Âże na Placu Defilad od 20:00.
dzisiaj jak oglÂądaÂłem Miodowe lata to chyba ze trzy razy widziaÂłem reklamĂŞ Polsatowskiego Sylwestra... Dlaczego TVN tak sÂłabo siĂŞ reklamuje, przecieÂż ma ogromne moÂżliwoÂści: wÂłasna antena (a w zasadzie z 13), Onet (chyba naleÂży do tvn, w sumie jak reklamujÂą siĂŞ u siebie w Onecie to pÂłaca za to jakoÂś dla Onetu czy nie, bo zupeÂłnie siĂŞ nie orientuje)... dlaczegooo
Promocja sylwestra TVN to jest jakaœ kompletna pora¿ka. Postarali siê, maj¹ gwiazdy które mog¹ przyci¹gn¹Ì przed telewizory du¿¹ widownie, jednak dzia³ania promocyjne.. klêska.. przeje¿dzam przez po³owe Szczecina codziennie i ani jednego billboardu TVN nie widzia³em, dzisiaj z nudów w tramwaju liczy³em plakaty TVP2 i Polsatu.. Polsat mia³ 24 i jeszcze plakaty na citylightach TVP2 19 z tym, ¿e na plakatach s¹ ró¿ne gwiazdy (na jednym Kayah, Doda, Kombii.. na drugim Perfect, Stachurski i Kombii)
TVN promuje sie czesto w radiu Zet, ale nie sÂą to jakieÂś strasznie zachĂŞcajÂące reklamy..
Polsat przygotowaÂł kilka rodziajĂłw spotĂłw. Gwiazdy (Kozidrak, Urszula, Paszt, GĂłrniak) zapraszajÂą na 'najwiĂŞkszÂą zabawe sylwestrowÂą w Polsace"
TVP2 I Polsat umieszczajÂą reklamy sylwestra na ekranie podczas emisji innych programĂłw..
DOdam jeszcze, zĂŞ sylwestra w TVP2 i TVN poprowadzÂą 2 osoby.. a w Polsacie 6 ( 3 pary) nie wiem czy to dobrze czy Âźle..
TVP2 I Polsat umieszczajÂą reklamy sylwestra na ekranie podczas emisji innych programĂłw..
TVN te¿ Ale te 24 plakaty ??? O rany to w ca³ym mieœcie jest ze 100. I jeszcze pomnó¿my to przez.. powiedzmy 10 najwiêkszych miast w Polsce... No bo skoro s¹ w Szczecinie, to pewnie i w £odzi, Wroc³awiu i Gdaùsku itd te¿. Ale koniec, nie mówmy ju¿ o Polsat-Show'ie