[TVN] Warszawa - Stolica Sylwestra

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

@mks, TVN postaraÂł siĂŞ tylko o transmisjĂŞ, reszta to zasÂługa wÂładz Warszawy, a zwÂłaszcza Hanny Gronkiewicz-Waltz. Poza tym TVN nie ma billboardĂłw, bo billboardy zamĂłwiÂło miasto. Jest na nich tylko napisane, Âże TVN jest partnerem tej imprezy - nie ma nawet napisanych godzin transmisji. Radio ZET takÂże jest partnerem imprezy: sÂą reklamĂłwki i zapowiedzi miĂŞdzy piosenkami, ale teÂż ograniczajÂą siĂŞ tylko do tego, Âże "o 20.00 na pl. Defilad rozpocznie siĂŞ sylwester". KrĂłtko mĂłwiÂąc: zarĂłwno TVP2 jak i Polsat sami organizujÂą sylwestra, wiĂŞc to w ich interesie jest to, by byÂł on dobrze rozreklamowany. TVN ponosi niewielkie koszty, bo to Warszawa wydaÂła na sylwestra bagatela 3 mln zÂł. SÂą reklamy na antenie, podczas programĂłw i dla nich [zarzÂądu TVN] wystarczy. I nie ma siĂŞ czemu dziwiĂŚ.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

OczywiÂście masz racje, ale jeÂżeli stacja (TVN) decyduje sie na transmisje czegoÂś powinno mu zaleÂżeĂŚ na jak najlepszym wyniku.. pod wzgledem PR TVN przerÂąbaÂł, bo majÂąc najmocniejszy skÂład gwiazd nakÂłady na promocje byÂły minimalne..

Nie wiem jak jest z Wroc³awiem i Dwójk¹.. ale Polsat jest wspó³organizatorem, czyli nie wzieli na siebie ca³oœci kosztów, czêœÌ pokry³o miasto
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

DziÂś w "DzieĂą Dobry TVN" byÂła relacja z budowy sceny :arrow: http://dziendobrytvn.onet.pl/1460491,aktualnosci.html W reportera zabawiÂł siĂŞ Marcin Prokop.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

oglÂądaÂłam :-) , myÂślĂŞ Âże szykuje siĂŞ naprawdĂŞ bardzo fajny sylwester :-)
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

Czy ktoÂś wie czy na Placu Defilad sÂą jakieÂś prĂłby? MoÂże jakiÂś warszawiak przejdzie siĂŞ teraz i porobi kilka zdjĂŞĂŚ?
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Jakieœ próby s¹, coœ siê dzia³o, ale na razie - z tego co wiem - trwa jeszcze koùcowy monta¿ sceny. Teraz nie chce mi siê tam iœÌ/jechaÌ, ale jutro bêdê na miejscu, wiêc mo¿ecie oczekiwaÌ przynajmniej kilku zdjêÌ z pl. Defilad oraz filmu. :)
pawell

Post autor: pawell »

mateusz240 pisze:Czy ktoÂś wie czy na Placu Defilad sÂą jakieÂś prĂłby?
Nie, wiesz pewnie siedzÂą i nic nie robiÂą. :hyh: OczywistÂą, oczywistoÂściÂą jest, Âże dzieĂą przed muszÂą byĂŚ prĂłby. :>
POpieram pisze:JakieÂś prĂłby sÂą, coÂś siĂŞ dziaÂło, ale na razie - z tego co wiem - trwa jeszcze koĂącowy montaÂż sceny.
A z tego co ja wiem to Ty masz jakieÂś foty, wiĂŞc dawaj! :D :devil: :devil:

Tak na marginesie - organizatorzy spodziewajÂą siĂŞ (tylko) 100 tysiĂŞcy osĂłb. :> To maÂło, biorÂąc pod uwagĂŞ, Âże to stolica, najludniejsze miasto w Polsce. Ale pewnie i tak przyjdzie wiĂŞcej. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

pawell pisze:A z tego co ja wiem to Ty masz jakieÂś foty, wiĂŞc dawaj! :D :devil: :devil:
Ciekawe skÂąd to wiesz. :lol: Kilka zdjĂŞĂŚ mojej koleÂżanki z prĂłb przed jutrzejszym wystĂŞpem uczestnikĂłw "YCD" :D :D :D :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrek88 »

a ma ktoÂś linka do jakiejs fajnej kamerki internetowej na placu Defilad

ja np. sledzĂŞ przez kamerke poczynania w Krakowie
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

piotrek88 pisze:a ma ktoÂś linka do jakiejs fajnej kamerki internetowej na placu Defilad
PodawaÂłem link juÂż kilka razy :arrow: http://217.153.16.222/jpg/image_W.jpg
Widok niekoniecznie najlepszy, ale lepsze to niÂż nic. ;)
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Mam nadzieje Âże duÂżo ludzi bĂŞdzie w Warszawie aby pokonaĂŚ Polsat w Krakowie 8) Jeszcze nie ma wieczoru a Polsat juÂż Âże bedzie najwiĂŞcej osĂłb wÂłasnie u nich mam nadzieje Âże w tym roku publika ich rozczaruje :D

Scena nawet ciekawa ;) nie widziaÂłem tej drugiej 8)
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Zapomnia³em wczeœniej napisaÌ o dzisiejszym "Poranku" w TOK FM. Otó¿ dziœ prowadz¹ca poniedzia³kowe wydania programu - Janina Paradowska, zrobi³a "maraton prezydencki": zaprosi³a do programu prezydentów Wroc³awia, Krakowa i Warszawy. Ka¿dy mia³ za zadanie zaprosiÌ na sylwestra, opowiedzieÌ jak bêdzie wygl¹da³ itp. Oczywiœcie najwiêksze pole do popisu mia³a Hanna Gronkiewicz-Waltz, która wymieni³a wiêkszoœÌ wykonawców, a tak¿e uczestników "You Can Dance", opowiedzia³a o ca³ej organizacji itp. Jacek Majchrowski nie wymieni³ ani jednej gwiazdy, nie wspomnia³ te¿, ¿e Kraków wspó³pracuje z Polsatem, ale powiedzia³, ¿e jest pewien, i¿ w Krakowie bêdzie najwiêcej osób. Jednak Gronkiewicz-Waltz zripostowa³a, ¿e warszawiacy nie mog¹ byÌ gorsi od - no w³aœnie nie wiem jak napisaÌ... - (chyba) krakowian i bez problemu ich pokonaj¹. Rafa³ Dutkiewicz wymieni³ tylko Dodê i Kayhê, i nic ciekawego nie mówi³. Ogólnie bardzo fajny program.

A czy w Krakowie i Wroc³awiu jest tak samo, ¿e prezydenci miast bêd¹ sk³adaÌ ¿yczenia i odliczaÌ pozosta³e sekundy do pó³nocy?
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Oby TVN wygraÂł ;) Mam nadzieje Âże tylko z play backu nie bĂŞdÂą jechaĂŚ !!!
W Polsacie jechali oby tutaj nie :)

Pewno tak w Krakowie rok temu byÂł to pewno w tym tkaÂże prezydent bedzie :D
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrek88 »

ktos pisze:Oby TVN wygraÂł ;) Mam nadzieje Âże tylko z play backu nie bĂŞdÂą jechaĂŚ !!!
W Polsacie jechali oby tutaj nie :)

Pewno tak w Krakowie rok temu byÂł to pewno w tym tkaÂże prezydent bedzie :D

No ja myÂśle Âże na Âżywo,za takÂą kase

Super Express podaje dzisiaj stawki jakie zarobiÂą gwiazdy dzisiejszej nocy i tak m.in.:

-September - 140 tys. zÂł
-Lady Pank - 110 tys. zÂł
-T love - 120 tys. zÂł
-feel - 30 tys. zÂł
mhhm
nie pamiĂŞtam terz reszty ale TVN, a raczej warszawa ma chyba najdroÂższe gwiazdy!

[ Dodano: Pon Gru 31, 2007 12:11 pm ]
POpieram pisze:Zapomnia³em wczeœniej napisaÌ o dzisiejszym "Poranku" w TOK FM. Otó¿ dziœ prowadz¹ca poniedzia³kowe wydania programu - Janina Paradowska, zrobi³a "maraton prezydencki": zaprosi³a do programu prezydentów Wroc³awia, Krakowa i Warszawy. Ka¿dy mia³ za zadanie zaprosiÌ na sylwestra, opowiedzieÌ jak bêdzie wygl¹da³ itp. Oczywiœcie najwiêksze pole do popisu mia³a Hanna Gronkiewicz-Waltz, która wymieni³a wiêkszoœÌ wykonawców, a tak¿e uczestników "You Can Dance", opowiedzia³a o ca³ej organizacji itp. Jacek Majchrowski nie wymieni³ ani jednej gwiazdy, nie wspomnia³ te¿, ¿e Kraków wspó³pracuje z Polsatem, ale powiedzia³, ¿e jest pewien, i¿ w Krakowie bêdzie najwiêcej osób. Jednak Gronkiewicz-Waltz zripostowa³a, ¿e warszawiacy nie mog¹ byÌ gorsi od - no w³aœnie nie wiem jak napisaÌ... - (chyba) krakowian i bez problemu ich pokonaj¹. Rafa³ Dutkiewicz wymieni³ tylko Dodê i Kayhê, i nic ciekawego nie mówi³. Ogólnie bardzo fajny program.

A czy w Krakowie i Wroc³awiu jest tak samo, ¿e prezydenci miast bêd¹ sk³adaÌ ¿yczenia i odliczaÌ pozosta³e sekundy do pó³nocy?

Co do tego wyst¹pienia HG-W to mo¿na obejrzeÌ tutaj http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,0.html Fajn¹ minê zrobi³a Paradowska jak HG-W mówi³a ze bêdzie "...aoprócz tego bêdzie You can dance - ten zespó³ yyhhy w³aœnie taki taneczny jednym s³owem..."

_____
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

piotrek88 pisze:Fajn¹ minê zrobi³a Paradowska jak HG-W mówi³a ze bêdzie "...aoprócz tego bêdzie You can dance - ten zespó³ yyhhy w³aœnie taki taneczny jednym s³owem..."
Rzeczywiœcie. :D :D Potem chyba nie mog³a dojœÌ do siebie - podrapa³a siê w g³owê i zada³a po cichu kolejne pytanie. :lol: :D

A Gronkiewicz wiĂŞcej mĂłwiÂła o tym Âżurku niÂż o gwiazdach. :D
ODPOWIEDZ